Şimdi Ara

LG CHAMPAGNE HT 762 TZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosada ve darty'de rastladım ve tasarımını çok beğendim çok şık çok zarif kesinlikle resimde görüldüğü gibi değil..Alan kullanan varmı acaba aranızda ?

http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=HT762TZ
    ( birde bu site ile ilgili bilgisi olan ??? )

• yokmu kimse...
  • aldım kullandım çok güzel.
  • hayırlı olsun ben inceledim tipi çok güzel ama sesi biraz zayıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAX TURK -- 16 Haziran 2008; 13:18:35 >
  • bende kafayı yiyicem champagne modeli mi yoksa 903 mi diye?Arkadaşlar 2sinide dinledim ama champagne i dağılmış haldeyken 903 ü ise yanyanayken dinledim..903 nin sesi daha fazla gibi geldi ama ses netliğini tam anlayamadım teknosada kalabalıktı.champagne de olup ta 903 te olmayan bir özellik var mı ki?champagne sırf tasarımdan dolayı mı daha pahalı?bilen var mıııı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoloji

bende kafayı yiyicem champagne modeli mi yoksa 903 mi diye?Arkadaşlar 2sinide dinledim ama champagne i dağılmış haldeyken 903 ü ise yanyanayken dinledim..903 nin sesi daha fazla gibi geldi ama ses netliğini tam anlayamadım teknosada kalabalıktı.champagne de olup ta 903 te olmayan bir özellik var mı ki?champagne sırf tasarımdan dolayı mı daha pahalı?bilen var mıııı???

Bu tip aletleri fazla ciddiye alıyorsun, al birini vur ötekine sonuçta kafayı yedirtecek kadar ne gibi bir farkları olabilir ki? Biri şampanya bardağı şellinde olur diğer başka şekilde olur, biri diğerinden 5-10 watt fazla az olur budur yani. Sonuçta hedef kitlesi belli, sesten çok dizayna yüklenen aletler. Ayrıca benden sana tavsiye bu tip bir alete böyle yüksek paralar yatırma parana yazık olur. Fiyat performans oranı yüksek olanlarından al yada daha fazla para biriktirip ciddi bir sistem kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 16 Haziran 2008; 17:30:10 >

• hi fi sistem kurmayacaksan ve hem sesi beni tatmin etsin hemde görüntüsü şık dursun diyorsan bu tip sistemler işini görür.ama chamgne ses olarak ciddi anlamda başarısız.ben 503/903 ve bunu yanyana dinledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani mesela bu lg 900 ytl (çok komik bir fiyat), bu sony 750 ytl(aktif subwooferlı, anfili fiyatına göre çok güzel bir sistem),

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=HT-DDWG800

koyun ikisini yanyana lg yukarıdaki sony nin en fazla yarısı kadar kaliteli ve güçlü ses çıkartabilirse gerçekten şaşarım..

Bu tip aletleri değerinden çok daha yüksek fiyatlara satıyorlar, özellikle böyle şekil dizayn olanları, yoksa gene lg nin 300-400 ytllik modellerinden daha iyi ses çıkarttıkları yok.. Ha bendede var böyle paket bir sistem lg nin ama ben geçici olarak idare etsin diye 250 ytlye aldım ederi en fazla o kadar çünkü..

Ama bazısı gidiyor gene sırf dizayn için 150 ytl fazla; 900 ytl verip lg yi alıyor teneke gibi sesiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 16 Haziran 2008; 18:02:02 >

• evet bu para bu sisteme kesinlikle verilmez.
  • teşekkür ederim PAXTURK 903 alıcam..Bilgilendirmen için ve ilgin için sağol...Umarım doğru karar vermiş olurum..
  • Teknosa = Ali Babanın Çiftliği

11.12.2009cuma gunu teknosa ortaklar caddesınden lg ht762tz champaıgne ev sınema sıstemı aldım. Ancak urun stoklarında olmadıgı ve depodan gelecegı ıcın en gec pazartesı gunu evıme gonderılecektı. Pazartesı gunu magazayı aradım, fakat ortaklar caddesı yerıne 118'den profılo alısverıs merkezının telefonu verıldıgı ıcın farkında olmadan profıo magazasını aradım. Magazadan gorustugum kısı bana aynı gunde profılo magazasından da bır adet samsung cep telefonu aldıgımı soyledıkı ben hayatımda asla profılo teknosaya gıtmedım.Telefondakı kısı ısmımı adresımı telefon numaramı herseyı soyledı ve telefonu ıse baska bır kısıye teslım ettıklerını acıkladı!!! Asla gıtmedıgım bır magazadan benım ısmımle nasıl satıs yapılabılıyor?? neyse, asıl sorun evsınema sıstemının hala teslım edılmeyısı!gorustugum kişi bana gerı donus yapıp durum hakkında bılgı verecegını soyledı ama arayan olmadı. Salı aksamı 4445599 musterı hızmetlerını arayarak durumu bıldırdım. bana şikayetlerın ılgılı yerlerle paylasılacagı ve gerı donus yapılacagı soylendı.Carsamba gunu aksamustu arayan bır bayan urunun teslım edılıp edılmedıgını sordu. bende işyerınde oldugumu evı arayıp sormam gerektıgını bıldırdım. bunun uzerıne bayan benı 5 dakıka sonra arayacagını soylemesıne ragmen aramadı!! bende 2 saat kadar sonra magazayı gerı aradım.ve urunun hala teslım olmadıgını soyledım.Magaza yonetıcısı bana kendı hataları olmadıgını ılettı ve durum hakkında en kısa zamanda bana haber vereceklerını soyledı. Gece 11 de musterı hızmetlerını arayarak son durumu sordum. Telefondakı yetkılı bana şikayetımın acıkolarak gorundugunu ve en kısa zamanda( bu kısa zaman nedemek anlamadım sankı dunyayı kurtarıyorlar!) cozulecegı soylendı. Urunun baska herhangı bır magazadan iadesini telefon uzerınden yapmak ıstedım.cunku urun elımde degıldı ve iade etmek ıcın mecıdıyekoye gıtmek ıstemıyordum. Telefondakı gorevlı iade talebımı işleme koyduklarını ama bununda bir surec alacagıı soyledı. Yanı ürünü beklemek ayrı bır dert ve zaman, iade etmek ayrı bır dert ve zaman!!! Darty'den bir lcd tv aldım.Dartydekı yetkılı salı gunu saat 2 ile 7 arasında kuruluma gelıncegını soylemıstı, saat 1 de geldıler yanı sadece bı saatlık sapma! ama teknosa 5 gunde urunun nerede ne durumda oldugunu bıle bulamıyor!!! Bir daha teknosa magazasından içeri adım atmak mı? TÖVBE! Hem adam yerıne konmuyorsunuz dalga gecılır gıbı bız sızı arıcaz bekleyın denılıyor ama muhatap alınmıyorsunuz hemde paranızı gerı almak ıcın bıle bu hıc bıtmeyen bır sure bekelyın laflarıyla yıne oyalanıyorsunuz! ve bugun cuma tam bır hafta oldu hala kargoda beklıyor!!! bu aksamda gelmezse yarın sabah faturamla birlikte hiç gelmeyen ürünü iadeye gidecegim.

• en sonunda geldı. cuma gunu en gec 11 de bende olacagı soylenmıstı. 11.30 da aradım ki ürün baska bır adrese gonderılıyormus!! bende hemen teslım edılmezse gıdıp ıade edecegımı soyledım. bunun uzerıne urunu ancak yarın teslım edebıleceklerını soyledıler. ıtıraz ettım ve ıade etmek ıcın suanda evden cıkıyorum ıstersenız hıc gondermeyın dedım. kargodan gerı aradılar ve aksam 5 gıbı adresıme getırebıldıler.

hala bı arayıp ozur dıleyen bıle yok...

ayrıca hala acıklama yapmadıkları bır konu var;

HAYATIMDA ASLA UGRAMADIGIM TEKNOSA PROFILO ALISVERISMERKEZI SUBESINDEN BENIM İSMİM, TELEFON NUMARAM VE ADRESIMLE NASIL OLURDA BASKASINA TELEFON SATISI YAPILABILINIYOR????
  • LG HT762TZ sesi zayıf diyen arkadaş sarayda oturuyor galiba...50 metrekareye kadar sesi yeterde artar bence. aldım kullanıyorum ve çok başarılı bir ürün. alacaklara tavsiye ederim!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.