Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece tasarım olarak daha ıyı. Bır ısletım sıstemının telefona neler kazandırdıgını herkes bılıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

sadece tasarım olarak daha ıyı. Bır ısletım sıstemının telefona neler kazandırdıgını herkes bılıyor ..

orası ole ztn aksesuar olark veya 2 .tel olark
  • 2.tel olarak tasımak sıkınlı yalnız .d
  • arkadaşlar bende 3 aydır lgbl40 kullanıyorum genel olarak telefon güzeldi fakat son bir haftadır anlam veremediğim şekilde kapanıyor kilit ve tekrar açmam gerekiyor telefonu aldıktan 1 ay sonra güncelleme yapmıştm versiyonu 10j nası gideririm bu problemi yardım edebilecek olan war mı
  • bende de o versıyonda oluyor cozumu yok
  • Maaalesef çözüm mecidiyeköyde v10k yükletmek. Sanki biraz hızlandı gibi takılma da yaşamadım henüz. Yüksetmeden önce açık durumda zaman zaman zaman şarj etmiyordu o da düzeldi şu an sorunsuz..
  • arkadaşlar factory reset attım 3 gündür deniyorum henüz tekrarlamadı şimdilik giderilmiş gibi görünüyor ama tekrarlarsa mecburen gönderirim artık
  • arkadaşlar telefona uygulama bulamıyorum ,texas holdem poker arıyorum.sizlerden bırı gonderdı ama beyanname gecersız yada dosya bozuk uyarısı alıyorum.elınde olan varsa gonderırse sevınırım.
  • lgapp sıtesıne uye olup bl40 ı sececeksınız puan kazandıkca uygulamalar acılacaktır
  • Ben de BL40 almıştım. Çok şükür, P503 ile değiştirtmeyi başardım. Bakıyorum da, BL40 kullanıcıları hala aynı sorunlarla boğuşuyor. Ben ise gingerbread yüklü P503'ümle gayet mutluyum. Allah hepinizi kurtarsın arkadaşlar. Bir daha java sistemli telefon almak m? Yanından bile geçmem
  • Bl 40 turkiye 10k yazılımı çıkmıştır sorun yaşayanlar güncellesin
  • bu telefona navigasyon yükleyebilen varmı??? varsa lütfen yardımcı olsun bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Bl 40 turkiye 10k yazılımı çıkmıştır sorun yaşayanlar güncellesin

Arkadaşlar 7 Nisanda çıkan V10k yazılımı telefonumda yüklü. Nisanda yüklenen bu sürümde diğerleri ile aynı akıbete uğradı. 21 Ağustos itibari ile V10k sürümü ile 3. toplamda da 5. kez yazılım çöküyor. Telefonu 4. kez servise göndereceğiz.Tüketici hakem heyetine başvurdum fakat 4. servis raporu olması gerektiğini öğrendim. Telefona V10k değil V10z(!) olsa bile aynı sorunlar olacak. Alacak olanlar sakın bu telefona yaklaşmasınlar. Şubat 2011 tarihinde aldığım bu telefon ile en sıkıntılı günleri geçirdim. Telefon normal çalışıyor iken artık son aylarda ne telefonu pc ye bağlıyordum ne de dışarıdan bir şey yüklüyordum. Çünkü hemen yazılım çökecek diye dikkatli kullanmaya çalıştım ama nafile. Daha öncede bahsettim , telefonun yazılımsal ve donanımsal bir çok problemi var. Bunları yaklaşık 15 maddede topladım. Bi ara buraya yazarım. Cihaz servisten gelir gelmez tüketici hakem heyetine başvurup para iadesi isteyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dertlim

quote:

Arkadaşlar 7 Nisanda çıkan V10k yazılımı telefonumda yüklü. Nisanda yüklenen bu sürümde diğerleri ile aynı akıbete uğradı. 21 Ağustos itibari ile V10k sürümü ile 3. toplamda da 5. kez yazılım çöküyor. Telefonu 4. kez servise göndereceğiz.Tüketici hakem heyetine başvurdum fakat 4. servis raporu olması gerektiğini öğrendim. Telefona V10k değil V10z(!) olsa bile aynı sorunlar olacak. Alacak olanlar sakın bu telefona yaklaşmasınlar. Şubat 2011 tarihinde aldığım bu telefon ile en sıkıntılı günleri geçirdim. Telefon normal çalışıyor iken artık son aylarda ne telefonu pc ye bağlıyordum ne de dışarıdan bir şey yüklüyordum. Çünkü hemen yazılım çökecek diye dikkatli kullanmaya çalıştım ama nafile. Daha öncede bahsettim , telefonun yazılımsal ve donanımsal bir çok problemi var. Bunları yaklaşık 15 maddede topladım. Bi ara buraya yazarım. Cihaz servisten gelir gelmez tüketici hakem heyetine başvurup para iadesi isteyeceğim.

Lg genel servise yollayın bence teleservice yerine. Belki cihaza kafa kafaya yeni bir telefon verirler. p503 tarzı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dertlim

quote:

hocam biraz sana denk gelmiş galiba sorunlar ben aldım alalı telefonu en son v10k güncellemsi yaptı hiçbi sorun yaşamamıştım hertürlü uygulamda yükledim müzik çaları bi ara sorunluydu sonra düzeldi

• uygun fiyata 4'' civarı telefon ararken bu model gözüme çarptı
    kullanış amacım günde en az 4 saat civarı şarja takılı iken mp4 izlemek(iş yerinde)
    1 saat civarıda radyo dinlerim

oyun ve program kurmakla işim olmaz, çok ihtiyaç olmaması halinde 3g ile nete girmem..

2.eli garantili olarak 400tl civarı bulunabiliyor

f/p olarak tavsiye eder misiniz ?
  • bence hiç alma oyun ve program yok bence var da hiç güzel değil. çok yavaş
    ekranı 4 inç ama uzun olduğu için görmende fayda var ben yinede tavsiye etmem açıkcası iphone 3g al daha iyi bence
  • oyun ve program olmasın arkadaşım, istemiyorum zaten yukarıda yazdık
    mp4 video oynatımı ve dışa verdiği ses önemli benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

uygun fiyata 4'' civarı telefon ararken bu model gözüme çarptı
    kullanış amacım günde en az 4 saat civarı şarja takılı iken mp4 izlemek(iş yerinde)
    1 saat civarıda radyo dinlerim

oyun ve program kurmakla işim olmaz, çok ihtiyaç olmaması halinde 3g ile nete girmem..

2.eli garantili olarak 400tl civarı bulunabiliyor

f/p olarak tavsiye eder misiniz ?

hocam nete girmem oyun program vs. işim olmaz diyosanız alınabilir bir telefon. Ben HD videoları 800*345 mp4 formatına çevirip atıyorum mükkemmel bi görüntüsü oluyor. 4' ekranı ve ekran kalitesi çok güzel ama yinede diğer alternatiflerede bakmanızı öneririm

• onnumara telefon da sarjı gıtmıyor ısletım sıtemı java ekran mukemmel ama sattım ben yınede ıyılstrlms halı cıkarsa ve androıd olrsa alınır ozaman
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.