Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer başlık sahibi silindiği için artık yeni mesaj atamıyoruz. Bu başlıktan devam edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunkaya -- 9 Kasım 2010; 18:39:17 >

• quote:

onlar silinmiyor maalesef .d ya telefon çok sorun çıkarıyor böyle bir telefon alıpta factory reset atılırmı her gün .. müzik çalar yine bozuk duvakağıdı olmuyor bü yüzden ana ekran geç açılıyor oohoo .. lg tegra 2 veya iphone 5 düşünüyorum. iphone 5 bu zamanlarda yani 1 yıl sonra bu zamanlarda elimde olur lg tegra 2 ise 5 ocakta tanıtım yapılıcaktı onu bekliyorum sonra düşünebilirm. bu telefonu satmak istemiyorum ama sorunlar çok .. (ekoman245)

bu bahsettiğin duyguyu hepimiz yaşıyoruz sadece tek 1 doğru düzgün ve detaylı bir güncelleme ile hepsi çözülebilecek şeyler fakat nedense ağustostan beri tık yok! x10 almadığıma başta pişman olmuştum fakat ondada android güncellemesinin daha yeni yeni yapılmaya başlanmış olması arada çok bi fark olmdığını gösteriyor. Telefonun kısıtlı app ve oyun dışında geri kalan bi tarafı yok diğer telefonlara göre ama tabi bi arkaşınız şöyle cafcaflı bi app yükleyip a bak ne yükledim deyince canınız çekmiyor değil.Benim size bi sorum olacak ben daha önce w580i kullanıyordum ve o sınıfta ki telefonda bile manuel ekolayzır vardı bunda belirlenmiş olarak sunulması çok can sıkıcı ve bunun yanında ben kulaklıktan şarkı dinlerken sesin az geldiğini düşünyorum sizce de öyle mi pure bypass ı seçtiğim zaman ses daha fazla geliyor fakat bu seferde rahatsız ediyor net-klasik-r&b yi falan da denedim fakat hiçbirinde w580i de aldığım kalitede ses kalitesi alamadım sadece sesi arttırmak için yada hem sesi arttıran hemde manuel ekolayzır özelliği sağlayacak bi yöntem biliyor musunuz? yada başka ne önerebilirsiniz.(ilk başlığı açan kişinin silinmeside kötü olmuş başlığımız nerde diye afalladım bi süre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunkaya -- 9 Kasım 2010; 17:36:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harunkaya

quote:

onlar silinmiyor maalesef .d ya telefon çok sorun çıkarıyor böyle bir telefon alıpta factory reset atılırmı her gün .. müzik çalar yine bozuk duvakağıdı olmuyor bü yüzden ana ekran geç açılıyor oohoo .. lg tegra 2 veya iphone 5 düşünüyorum. iphone 5 bu zamanlarda yani 1 yıl sonra bu zamanlarda elimde olur lg tegra 2 ise 5 ocakta tanıtım yapılıcaktı onu bekliyorum sonra düşünebilirm. bu telefonu satmak istemiyorum ama sorunlar çok .. (ekoman245)

bu bahsettiğin duyguyu hepimiz yaşıyoruz sadece tek 1 doğru düzgün ve detaylı bir güncelleme ile hepsi çözülebilecek şeyler fakat nedense ağustostan beri tık yok! x10 almadığıma başta pişman olmuştum fakat ondada android güncellemesinin daha yeni yeni yapılmaya başlanmış olması arada çok bi fark olmdığını gösteriyor. Telefonun kısıtlı app ve oyun dışında geri kalan bi tarafı yok diğer telefonlara göre ama tabi bi arkaşınız şöyle cafcaflı bi app yükleyip a bak ne yükledim deyince canınız çekmiyor değil.Benim size bi sorum olacak ben daha önce w580i kullanıyordum ve o sınıfta ki telefonda bile manuel ekolayzır vardı bunda belirlenmiş olarak sunulması çok can sıkıcı ve bunun yanında ben kulaklıktan şarkı dinlerken sesin az geldiğini düşünyorum sizce de öyle mi pure bypass ı seçtiğim zaman ses daha fazla geliyor fakat bu seferde rahatsız ediyor net-klasik-r&b yi falan da denedim fakat hiçbirinde w580i de aldığım kalitede ses kalitesi alamadım sadece sesi arttırmak için yada hem sesi arttıran hemde manuel ekolayzır özelliği sağlayacak bi yöntem biliyor musunuz? yada başka ne önerebilirsiniz.(ilk başlığı açan kişinin silinmeside kötü olmuş başlığımız nerde diye afalladım bi süre)
    İnsanların işine yarayacak bilgiler vardı o sayflarda, şimdi kim cezalandırılmış oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dnmd

İnsanların işine yarayacak bilgiler vardı o sayflarda, şimdi kim cezalandırılmış oldu?

Alıntıları Göster
    quote:

haklısın sıkıcı bir durum neyseki bilgilerin kaynağı olan arkadaşlar hala aramızda

• quote:

Orijinalden alıntı: harunkaya

quote:

haklısın sıkıcı bir durum neyseki bilgilerin kaynağı olan arkadaşlar hala aramızda

Alıntıları Göster
    Şuan piyasası nedir bu telefonun kaça bulabilirim en ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Scott.

Alıntıları Göster
    Yeni başlık hayırlı olsun, yine de eski başlıktakiler okunabiliyor tabi.. Bu telefonu en ucuz Gold Bilgisayar'da bulabilirsin. Ucuz olmasının nedeni garanti ve dağıtım şartlarıdır.

Güncelleme umarım yayınlanacaktır, Türkçe dil desteğinden de geçtim artık. Hafıza yeterli olmadığından arada reset atıyor mesela film oynatmak istediğimde ama hafızası yeterli aslında. Merakla bekliyorum bakalım, mail atacağım Kore'ye :)

• Kvk / genpa 850 civari goldda daha ucuza bulabilirsin hala varsa sanirim
    quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Kvk / genpa 850 civari goldda daha ucuza bulabilirsin hala varsa sanirim
    quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar ben telefondan 3g ile ve wi fi uzerinden bir turlu nete giremiyorum yardim edebilirmisniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: msk89

ya arkadaslar ben telefondan 3g ile ve wi fi uzerinden bir turlu nete giremiyorum yardim edebilirmisniz

Alıntıları Göster
    FM Transmmitter fonksiyonunu kullanabilen var mı?
    İstasyonu kaydettim, ilet tuşuna basınca iletiliyor mesajı görülüyor hatta müzikçalar arka fonda sessiz bir şekilde çalışıyor ama radyoda herhangi bir algılama yok.
    Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

dostum biraz daha acarmısın 3g ile girememen ayarlarla ilgili olabilir. wifi üzerinden ise sorun olmaması lazım. sunu dene:
    baglantı--tarayıcı ayarları--profiller--- wifi yi sec yine dene

ya da 3g için sebekenı sec aynı yerde olmassa bı da yaz bakalım
  • quote:

İstasyonu kaydettim, ilet tuşuna basınca iletiliyor mesajı görülüyor hatta müzikçalar arka fonda sessiz bir şekilde çalışıyor ama radyoda herhangi bir algılama yok.
    Bilgisi olan var mı?

iletim yapabilmem için bos i istasyon bulman gerekir..genelde 87.5 frekansı bos oluyo tabı bulundugun yere gore degısır.ayrıca transmite
    yapıcagın frekansın yanında yakınında cok guclu istasyonllar varsa iletim zor olacaktır.arabadaysan eger telefonun teybe yaklastır bıraz uzakta tutarsan olmaz. ben kullandım uzun yolda cok kullanıslı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykmayk

quote:

Bilgisi olan var mı?

iletim yapabilmem için bos i istasyon bulman gerekir..genelde 87.5 frekansı bos oluyo tabı bulundugun yere gore degısır.ayrıca transmite
    yapıcagın frekansın yanında yakınında cok guclu istasyonllar varsa iletim zor olacaktır.arabadaysan eger telefonun teybe yaklastır bıraz uzakta tutarsan olmaz. ben kullandım uzun yolda cok kullanıslı oldu.

Alıntıları Göster
    şu anda ne kadar bu ürünün fiyatı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

quote:

dostum biraz daha acarmısın 3g ile girememen ayarlarla ilgili olabilir. wifi üzerinden ise sorun olmaması lazım. sunu dene:

cewap icin tesekkurler hard format attim turkceli aradim hallettim ama nedense 3g hic cekmio
  • Orijinalden alıntı: güllaççı

wala kardes hb da da 1250tl ama ben bu teli ucretsiz aldim mecburiyetten param olsa asla almazdim b kadar para vericegine samsung wawe al yada iphone 4 al daha iyi.
    Orijinalden alıntı: güllaççı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msk89 -- 11 Kasım 2010; 20:04:13 >
  • quote:

wala kardes hb da da 1250tl ama ben bu teli ucretsiz aldim mecburiyetten param olsa asla almazdim b kadar para vericegine samsung wawe al yada iphone 4 al daha iyi.

Alıntıları Göster
    ben 775 tl ye golddan aldım sorunsuz kullanıyorum golda baktım az once ama satısta yok gıbı su an yıne 800 e fılan bulunur bence
  • Orijinalden alıntı: sezermsk

3g sorunu neredeyse heryerde var buyuk şaşaa ile sattılar o modemlerı ve 3g li telefonları hepsi fos cıktı yazık bu millete.. ben istabul mecidiyeköyde oturyorum yani istanbulun gobegi burası...evim 1 kat dıye 3g cekmıyo..vınn modem de bosuna yani edge den baglanıyorum..bıraz arastırdım 3g olayını diyolar ki ana cadde de ceker ama yayın yapılmıyosa bi arka sokagında cekmeyebilir :D
  • quote:

quote:

yok wala dun baglandim modeme simdi denedim yine baglanmiyor :S
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

benim telefonda yapıo bazen baglanmıyo..ama bu 1-2 sn lik bisey ikinci seferde mutlaka baglanıyo..belki bi arıza vardır telinde..

• quote:

Orijinalden alıntı: haykmayk

benim telefonda yapıo bazen baglanmıyo..ama bu 1-2 sn lik bisey ikinci seferde mutlaka baglanıyo..belki bi arıza vardır telinde..

Alıntıları Göster
    wala daha dun aldim :D ama bilmiyorum neyse ya bi daha olursa parami alirim :d
  • quote:

wala daha dun aldim :D ama bilmiyorum neyse ya bi daha olursa parami alirim :d

Alıntıları Göster
    peki arkadaslar bu telefonda msj filtreleme varmi istmedigim numaradan gelen msjlari engellemek icin birde divx converteri nasil kullanicam hangi uzantilari hangilerine cevirebilirm ve bu videolari tam ekran nasil izleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msk89 -- 12 Kasım 2010; 0:10:48 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.