Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj filtreleme olayını bilmiyorum malesef. PC Suite ile herhangi bir video yu attığında kendi çevirir uzun sürer ama çevirir düz divx atarsan da izlersin yan çevir telefonu iki kere de ekrana tıkla - tam ekran oturur
    quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

peki arkadaslar bu telefonda msj filtreleme varmi istmedigim numaradan gelen msjlari engellemek icin birde divx converteri nasil kullanicam hangi uzantilari hangilerine cevirebilirm ve bu videolari tam ekran nasil izleyebilirim
  • benim cihaz kapandı acılmıyor mevcut tuşlarla nasıl format atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyilmaz

Mesaj filtreleme olayını bilmiyorum malesef. PC Suite ile herhangi bir video yu attığında kendi çevirir uzun sürer ama çevirir düz divx atarsan da izlersin yan çevir telefonu iki kere de ekrana tıkla - tam ekran oturur
    quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

peki arkadaslar bu telefonda msj filtreleme varmi istmedigim numaradan gelen msjlari engellemek icin birde divx converteri nasil kullanicam hangi uzantilari hangilerine cevirebilirm ve bu videolari tam ekran nasil izleyebilirim

tesekkurlerr

• şu kör olası gps programını bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

şu kör olası gps programını bulabilen var mı?

uygulamarda google maps var bide lg nin kendi gps i var
  • google maps tmm idare ediyo, diğeri wisepilot sifre istiyo kullanılmıyo para ödemeden sefil oldum araya arayayok oğlu yok.. bu arada google maps in yeni bi versiyounu cıkmıs sanırım v4 ama cok arastıramadım var mı bilen?
  • Şu video atma konusunda benimde bi sorum olacak. Flv uzantılı bi video atmak istedim geçen gün pc suite drag-drop yaptım hiç göstermedi bile belgelerimde ki dosyanın içine attı fakat programda göstermedi. daha sonra bi program ile .avi(divx) formatına çevirdim videoyu telefona usb disk seçeneğiyle attım telefonda göründü açtım fakat dosya bozuk. çıkılıyor.. dedi ve yine açmadı.
    Converter divx videoyu diğer formatlara çevirmek için kullanılıyor.
    Bu arada konunun 2.mesajında sorduğum soruyla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Yoneticiler bir el atsada eski konudan devam etsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunkaya

quote:

onlar silinmiyor maalesef .d ya telefon çok sorun çıkarıyor böyle bir telefon alıpta factory reset atılırmı her gün .. müzik çalar yine bozuk duvakağıdı olmuyor bü yüzden ana ekran geç açılıyor oohoo .. lg tegra 2 veya iphone 5 düşünüyorum. iphone 5 bu zamanlarda yani 1 yıl sonra bu zamanlarda elimde olur lg tegra 2 ise 5 ocakta tanıtım yapılıcaktı onu bekliyorum sonra düşünebilirm. bu telefonu satmak istemiyorum ama sorunlar çok .. (ekoman245)

bu bahsettiğin duyguyu hepimiz yaşıyoruz sadece tek 1 doğru düzgün ve detaylı bir güncelleme ile hepsi çözülebilecek şeyler fakat nedense ağustostan beri tık yok! x10 almadığıma başta pişman olmuştum fakat ondada android güncellemesinin daha yeni yeni yapılmaya başlanmış olması arada çok bi fark olmdığını gösteriyor. Telefonun kısıtlı app ve oyun dışında geri kalan bi tarafı yok diğer telefonlara göre ama tabi bi arkaşınız şöyle cafcaflı bi app yükleyip a bak ne yükledim deyince canınız çekmiyor değil.Benim size bi sorum olacak ben daha önce w580i kullanıyordum ve o sınıfta ki telefonda bile manuel ekolayzır vardı bunda belirlenmiş olarak sunulması çok can sıkıcı ve bunun yanında ben kulaklıktan şarkı dinlerken sesin az geldiğini düşünyorum sizce de öyle mi pure bypass ı seçtiğim zaman ses daha fazla geliyor fakat bu seferde rahatsız ediyor net-klasik-r&b yi falan da denedim fakat hiçbirinde w580i de aldığım kalitede ses kalitesi alamadım sadece sesi arttırmak için yada hem sesi arttıran hemde manuel ekolayzır özelliği sağlayacak bi yöntem biliyor musunuz? yada başka ne önerebilirsiniz.(ilk başlığı açan kişinin silinmeside kötü olmuş başlığımız nerde diye afalladım bi süre)

yeni gördüm konuyu diğer mesajları anca sonra okuyabilirim bu dikkatimi çekti. var ama ben beceremiyorum.

3845#*40# yapın
    device test
    sound
    audio cal tool
    ec calıbration

bu şekilde oluyor fakat ben yapamadım

ayrıca bi önceki konuda yazmıştım en kaliteli sesleri bulamaya çalışayım

normal ekoalyzerla asla dinleyemiyorum midler çok fazla tizler az geliyor. telefonda hoparlör modunda en kaliteli sesi R&B de elde edersiniz. tizler keskin midler çok az basslar 120 Hz ler 10 üzerinden 6 db gibi. biraz daha yüksek ses istiyorum ama kaliteyi bozmasın derseniz Elektronik ekolayzerını seçmelisiniz. yüksek tiz düşük bass müziklerinde R&B derim. ama basslar fazla tizler normal midler 500 Hz derseniz Xtra Bass seçerseniz telefon hoparlörü kaliteyi bozarak çıkabileceği en yüksek sese çıkar.
    kulaklık taktıysanız ben genelde Dolby kullanıyorum ama uzay efekti istemem derseniz Tiz ekolayzeri derin yani 40-60 Hz basslarda keskin tizlerde kaliteli sesti. R&B modu kulaklıkta bassları 120 Hz vurduğu için kaliteli gelemz. Elektronik ekolayzerında midler fazla gelebilir.

işin özü hoparlörde R&B kulaklıkta Elektronik ..

• üstteki mesajı okumadan geçmeyin özellikle harunkaya arkadaşımız

öncelikle video olayına gelince.

flv çalıştırmaz wmv çalıştırmaz avi mp4 3gp mpeg gibi formatları çalıştırır.

ayrıca eğer elinizdeki video formatı avi mp4 3gp mpeg ise ve çözünürlüğü 800x480 i geçmiyorsa kabloyu takın usb disk diyin ve direk atın. eğer formatı farklı veya 1280x720 çözünürlükte ise zc video converter ı indirin ordan çözünürlüğü düşürün. 800x480 in üzerindeki videoları çalıştırmaz hiç uğraşmayın.

fm verici olayı ise:

ben defalarca denedim okulda yaptım okul hoparlörlerine verdim sesi.

olay şudur. müzik çalar çalışıyrsa ilk önce müzikçalara girin müziği başlatın sonra arkaplana alıp fm vericiye girin ve boş olan bi frekans seçin ilete basın ve radyonun iyice dibine görütün o frekansı ayarlayın görüceksiniz

müzik çalar çalışmıyorsa dosyalarım seslerden müziği arkaplanda başlatın yine aynı yolu izleyin.

çalmaya başladıktan sonra hafif geri çekilebilirsiniz ayarlayın mesafeyi.

gps programı java olarak garmin verilmişti forumda fakat ben bulamıyorum ve kurması çok çok zor.

şuan için wisepilotun şifresini kıran da yok.

google maps hallediyor herşeyi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunkaya

Şu video atma konusunda benimde bi sorum olacak. Flv uzantılı bi video atmak istedim geçen gün pc suite drag-drop yaptım hiç göstermedi bile belgelerimde ki dosyanın içine attı fakat programda göstermedi. daha sonra bi program ile .avi(divx) formatına çevirdim videoyu telefona usb disk seçeneğiyle attım telefonda göründü açtım fakat dosya bozuk. çıkılıyor.. dedi ve yine açmadı.
    Converter divx videoyu diğer formatlara çevirmek için kullanılıyor.
    Bu arada konunun 2.mesajında sorduğum soruyla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ben video playerda bi sorunla karsılasmadım ne attıysam izledim...az önce flv denedim calıstırdı..aman masallah..kulaklık ses kalıtesı de gayet iyi ayrıca gecenlerde darty magazasına gıtmıstım hani rafta acık ses sistemleri olur ya caktırmadan telefonuma bagladım ses denemelerı yaptım acık alanda muhtesemdi diyebilirim eko yu da denedım yani bi sıkıntı hissetmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

flv çalıştırmaz wmv çalıştırmaz avi mp4 3gp mpeg gibi formatları çalıştırır.

ben flv diye avi mi koydum acaba

tekrar kontrol ediyim :D
  • :D :D bakın :D :D
  • evet avi dosyasıymıs kafa yerinde degil ki
  • çalıştırmıyor mu çözünürlük?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

çalıştırmıyor mu çözünürlük?

çözünürlük çok iyi de işlemciyi yavaşlatıo
  • 480 mhz işlemci çok çok az böyle bir telefona
  • Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımdan 2. el bl 40 aldım. ancak telefon daha önce şebekeye bağlanırken şimdi bağlanmıyor. etkin olmayan usim yazısı çıkıyor. başka telefonlarda denedim sim kartımda sorun yok. bilmediğim bir ayarımı var bilemedim. bi yardım edin arkadaşlar. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Borhan_

Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımdan 2. el bl 40 aldım. ancak telefon daha önce şebekeye bağlanırken şimdi bağlanmıyor. etkin olmayan usim yazısı çıkıyor. başka telefonlarda denedim sim kartımda sorun yok. bilmediğim bir ayarımı var bilemedim. bi yardım edin arkadaşlar. teşekkürler

telefona hard format at hem kendi ayarlarini kullanirsin. baska arkadaslar baska cozumler soyleyebilir ama benim aklima bu geldi
  • 3845#*40# yapın arama ekranında factory reset yapın olmazsa yuva bozulmuştur garantiye gitmek zorunda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.