Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ikiside qerçekten kasa olrak çok qüsel ikiside fiyat açısından aynı oldundan bl40 almak daha mantıklı qbi duruyo.
  • Dostum, varsa hala, BL40 ı Goldbilgisayardan daha ucuza alabilirsin, bir bak istersen.
  • hepsiburada da 699 tl yüzde 45 indirim kaçırmayın bence 800 tl nin altında yok hiçbir yerde
  • arkadaslar slmlar konuyu cok sevdigim telefonum aşkm bl 40 için yeni birşeyler araştırırken buldum bunun içinde üye oldum satır satır okudum silinen konu dahil, bende sadece bazı arkadaslar gibi müzik çalara girmekte skıntı yaşıyorum onun dışında gercekten herseyinden cok cok memnunum aşığım, bl40 ı aldıktan sonra ipod 30gb clasic ten artık mp3 dinlemiyordum yada video ama bu hatayı verene kadar ilk fırsatta m.köydeki servise gideceğim iki kez gittim çok ilgililer keyfe keder versiyonu güncelletmeye gittim, bazı arkadaslar wifi sorunu vs demişler ama ben bir sürü değişik yerden nete bağlandım hızı gercekten super evimde yatagımda koskocaman laptop yerine bu telden girmek super facedeki videolarıda once indirip sonra gosterıyor guzel birsey bence resimleride aynı sekilde , cogu siteyi pc de gördüğüm gibi görüyorum flash player sorununu ve şu müzik çalar sorununu bir dahaki sürümde çözerlerse bence bundan daha süper bir tel yok satmayı dusunuyordum 2 3 dün öncesine kadar ama her kullandıgım dk tekrar seviyorum bundan öncede lg shine vardı kıyıp onuda satamadım :p alacak arkadaslar için söyliyeyim müzik caları sorun etmezseniz ki ilerde olabildecek bir sorun artı uzun demezseniz super bir alet bence , direk google ye youtube giriyorum gmail e sadece adresi ve şifreyi yazarak ulasabiliyorsun görüntülü konusmada yaptım defalarca bu arada görüntülü konusma yaptıgım arkadasımda samsung vardı ondan kaynaklanan sorunlardan kesilmeler yasadık (samsung a bnmde anlamadıgım bi gıcıklıgım var :P ) onun dısında tel de dlna var geleceğin teknolojosi hala çoğu telde yok , artı usb den pc nize baglıyken pilini cıkarıp kullanabileceginiz baska tel varmı bilmiyorum bıraksanız sabaha kadar yazarım bence ck artısı var sonucta insan yapısı ve ticari amaclı bir alet mukemmeliyet bekleyemeyiz saygılar :)

• ilk önce hayırlı olsun foruma hoşgeldiniz .d tam benim kafamsınız anladığıma göre .d bende aşığım/aşıktım bi ara soğumuştum e63 (diğer telefonum) kullanmaya başlamıştım şimdi yeniden buna devam .d her elinize aldığınızda o şık görünüm hasta ediyor beni .d bugun ipod touch 32gb 4. nesil sipariş ettim yarın elimde .d hem hd destekleyen ekranından hemde app lerden yararlanmak için aldım bl40 ın yanına çok yakışacak .d müzik çalar için tekrar gitmek istemiyorum garantiye ben 1 hafta bl40 sız ne yapacağım :)

tekrar hayırlı olsun .d
  • mrb arkadaşlar daha yeni lg bl40 aldım ancak wifi ye bağlanmıo bağlanırken tel reset atıo durmadan bana yazılımı güncelle dediler yazılımı güncelledim ancak yine aynı sorun devam ediyor.bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ???
  • İmkanınız varsa LG nin kendi bayiisinde yazılım yükletin, factory reset denediniz mi? Sizde olan bu sorun ilginç, ilk defa duyuyorum. ama telefonlarda anakart dolayısıyla fark var galiba, mesela bende müzik oynatıcı konusunda hiç problem olmadı, wifi konusunda da. Factory reset deneyin isterseniz bir kere.
  • güncelleme var galiba müjde !!

evet arkadaşlar tam olarak emin olmamakla birlikte yeni güncelleme olduğunu söyleyebilirim.

az önce lg teleservisi aradım v10h dan sonra guncelleme var mı yok mu diye sordum var dedi. su an 'v10j' güncel dedi.

ancak ben pc suite üzerinden guncelleme yapmaya calısınca yeni güncelleme yok sekilinde cevap alıyorum.

gun ıcınde servisi yeniden aramaya calısıcam bisey ogrenirsem yazarim
  • mrb arkadaşlar daha yeni lg bl40 aldım ancak wifi ye bağlanmıo bağlanırken tel reset atıo durmadan bana yazılımı güncelle dediler yazılımı güncelledim ancak yine aynı sorun devam ediyor.bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ???

saolun da reset atınca içindekiler kendi oyunları uygulamaları siliniyor mu acaba lgnin burda bayisi yok bu arada
  • v10h-jan-12-2010 versiyon yükledim lg nin sitesinden
  • garantiye gönder bence kendi kendine çözebiliceğini sanmıyorum.
    bi kac gun içinde yaparlar.
  • 2 gün oldu telefonu alalı iadeye göndersemmi diye düşünüyorum.Bulunduğum bölgede LG nin bayisi yok
  • ya senin ki gibi benzer sorunlarla karşılanlar var ama ben hiç bi sorun yaşamadım bl40 ile. yalnız yeni aldıgın bi telefonda boyle bi sorun yasaman gercekten üzücü cok moral bozucu ama bir cok akıllı telefonda sorunlar cıkabılıyor. cihazın özellikleri cok ıyı eger cok tadın kacmadıysa garantiye yolla önce çözülmezse iade yollarını dusunursun.
    hangi sehirdesin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 13 Ocak 2011; 19:11:59 >
  • Ben bartındayım telefonu çok sevdim lg ye telefon ettim format koduyla format attırdılar ancak sorun çözülmedi.yazılımda bir sorun yok dediler başka bir yerden dene dediler yarın başka bir yerden wifiye bağlanmayı deneyecem olursa olacak olmazsa garantiye gönderecem.Bu telefonda sizin başınıza gelen başka sorun var mı bende bir kontrol edeyim de garantiye yollarken sorunları yazayım.bu arada sizin bl40 ta yavaş kalıyormu ?
  • benim tek sorunum pc suite ile versiyon guncellemesi yapamıyor olmam. pc suite yeni versiyonu görmuyor. bu yuzden güncelleme yapamıyorum. bunu birden fazla kişi soyledi ama bu sorunu yasamayanlarda var. benim gördugum kadarıyla ortalama olarak her kullanıcı farklı sorunlar yasıyor.

bugun teleservisi aradım ve v10j güncel cevabını aldım. hız konusunda da problem yasamıyorum.harici olarak 8 gb kart kullanıyorum ve telefon bellegını bos tutuyorum belkı de bu yuzden hızdır tam bilmiyorum. forumdaki bl40 ile ilgili girdileri oku istersen yardımcı olcaktır.
  • pc suite bnm güncel yazılımı buldu v10h ı buldu yükledi.telefonun belleği boş ancak telefon önceki kullandığım dokunmatikler gibi hızlı deil v10j yi nereden buldunuz?
  • v10j yi henüz kuramadım, bugun lg teleservisi aradım (0216 458 97 97) v10h tan sonra güncelleme var mı diye sordum karşıdaki bayan evet v10j güncel cevabını verdi. hız konusunda soylediğm sey ise göreceli tabi yani iphone mesela daha hızlı diyorlar. yukarılara bakarsan eger * lı # li bi kod var. ordan fps degerleri filan okuyabiliyorsun matematiksel olarak hızını ordaki degerlerden ögrenebilirsin.
  • Sizin telefonda korea malı mı ?aradım lg korea malı dediler orjinali korea dediler.Başka bu sorunla karşılaşan yok heralde benden başka.
  • lg kore malı. dostum moralini bozma lütfen. telefon gercekten kaliteli. sorunun çözülecektir merak etme. ben telefonu aldğımın ertesi günü güncelleme yaparken baglantı koptu ve guncelleme yarıda kaldı. dolayısıyla telefon kitlendi. ekranda sadece lg logosu cıkıyodu cok canım sıkıldı tabi daha yeni almışım... hevesim kursağımda kaldı falan neyse yani diyeceğim o ki garantiye yollarsın bartında illaki vardır lg servisi sen onlara verirsin onlarda istanbula gönderirler en gec 1 haftaya geri gelir telefon eger cozulmemis olursa da gec kalamadan iade edersin yada değiştiriler artık..
  • telefon güzel ancak işte bi işletim sistemi olsaydı telefonda iyi olacaktı tek eksiği o başka hiç bişeyi yok yani.Biraz daha hızlı olsa daha iyi olacaktı işte yarın bi yollarımm garantiye en iyisi öyle olacak...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.