Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım sorunsuz kullanıyoruz telefonlarımızı bu aralar arkadaşlar :) Dertli sayımız azaldı. Lg ne zaman sorunsuz kullanmayı sağlayacak bir güncelleme yayınlayacak acaba? Bakınca telefonda donanımsal yetersizlik ve yazılımsal sorunlar bulunuyor. Bu telefona alternatif ''şık'' bir telefon var mı acaba? yoksa içini açıp başka donanım yerleştirmeyi düşünüyorum artık :) sadece kasası için aldım ben bu telefonu :)
  • valla ben bunun üzerine başka telefon beğenemiyorum açıkcası .d şimdi iphone 4 fln derler ama telefonun bazı özellikleri beni çok soğutuyor kendinden. bi kere telefon kapalı yani demek istediğim adamlar arkasını bile açtırmıyor microsim kullanın diyorlar. hafıza kartı olayı yok. bluetooth yok. görüntülü görüşme yok. telefonun ana ekranı yok bi kere! direk menü ile başlıyor ben ana ekran olmadan yapamam. telefonda sürekli qwerty klavye var normal yok. ayrıca çok da pahalı .. wave düşündüm arkadaştan çok beğenmiştim benden uygulama istedi telefondan nefret ettim ..
  • Wave ben de düşündüm ama çok da ucuz değil o da hani. Baktım ekranı, dokunmatik tepkisi/hızı neredeyse iphone kadar hızlı. Ama işletim sistemi de Bada diye bir şey galiba. Android in desteği konusunda da güzel şeyler duymuyorum. Uygulamaları yeterince yokmuş markette ve de güncelleme desteği konusunda da pek bir numara yokmuş. Yine de bunları ''duymuş'' olduğumu belirteyim, bu işletim sistemlerini kullanmadım henüz (ayrıca neden bilmem, samsung a gıcığım var), tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirsek güzel olur. İphone kısıtlamalı evet ama herşeyin ötesinde PAHALI! O kadar param olsa harcamaya, ne yalan söyleyeyim, hep çok istediğim Sony Vaio P Series bir netbook alır, cebimde onu taşırım Ubuntu yükleyip :D Ama gördüğüm kadarı ile aynı düşünmüşüz: Samsung wave. En yakın o gelmiş olsa da, ben de başka telefon beğenemiyorum..
  • quote:

(ayrıca neden bilmem, samsung a gıcığım var)

aynen benimde antipatim var samsunga hep kalitesiz ve 2. sınıf olarak görünüyorlar gözüme
  • xperia x10, n8 gibi telefonlar çok çok basit geliyor bana anlamsız sadece tasarım çok kötü. bl40 da bakınca aşık eden bir kasa var incelik var görünüş var. ben görünüşte bl40 ı tek geçerim bütün telefonlara karşı. iphone 3gs düşünmüştüm hala düşünüyorum ama bl40 tan sonra o pixelleri sayılan ekran bana nasıl gelir düşünemiyorum .. 345x800 ten 320x480 .. çok fark var .. iphone 4 ün ekranını gördüm dünyadaki en iyi telefon ekranı. wave yine bl40 dan daha kaliteli bir ekranı var çünkü bl40 4 inçle dünyadaki en büyük ekranlı 3. telefon. 4 inçe daha fazla pixel koyabilirdi diye düşünüyorum. en azından 1280x480 gibi. wavein dokunmatiğe işlemcisine diyecek yok. ayrıca DUYDUĞUMA göre i4 (iphone 4) wave nin işlemcisini kullanıyormuş. 1 ghz 512 mb ram. süper. ama bu işlemciyi kullanabileceği bir tane oyun yok .. iphone kısıtlı fln dgl aslında birsürü uygulama var halada ekleniyor her türlü kategori mevcut. ama android in önü ios a göre daha açık gözüküyor. en azından ios lu 5 telefon varken andoridli birsürü telefon bulmak mümkün.

• yahu yıne bu wifi sorunu basladı bende. ewdekı nete baglanabılıyorum ancak baska yerdekı sıfrelı sıfresız hıc bır wıfı ye baglanamıyorum :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

yahu yıne bu wifi sorunu basladı bende. ewdekı nete baglanabılıyorum ancak baska yerdekı sıfrelı sıfresız hıc bır wıfı ye baglanamıyorum :@

dostum bazen bende de oluyo..aslında evde yada dısarda baglanmaya calsıtıgımda ilk seferde almıyo 2. yada 3. de baglanıyo..genelde evde 2. sefer garanti ama dısarda sinsal seviyesine gore degısıyo baglantı zayıfsa eger zorlanıyo yda hıc baglanmıyo guclu sınyal olan yerlerde pek bi sorunla karsılasmadım..telefon aram iyi genelde sorun cıkarmıyo cok sukur..
  • okulda hıc bı sekılde baglanamıyorum bı kafede denedım oldu bırde ewde bakalım artık ..
  • ana! okulda wireless mi var iimişşşş :)))
  • beyler güncelleme geldi mi?
  • gelmiyor bi türlü .. zor .. yaza kadar .. ben telefonu değiştirmeyi düşünüyorum ..
  • ne almayı düşünüyorsun bide bl40'ı hangi yolla satacaksın ben aslında şu aralar, bazen (daha önce bahsettiğim) kendi kendine bilgde ki bekleme modu gibi kapanıyor sonra açılıyor şifre istemeden bunun dışında yazılım hatası yok diğer en büyük sorunumda şarj olayı çok yetersiz 2. batarya alacam bu gidişle. ama bazen bende değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim ama hangi yolla ve ne kadar fiyata elimden çıkarırım bilemiyorum benide aydınlatırsan sevinirim. telefonumu oldukça temiz kullandım ve hiçbir çizik darbe vs.. sorunu yok.
  • BL40 kullanıcısı olarak hepimiz çok temiz kullanıyoruz bence, başka şansımız yok çünkü, çok şık kerata :) bende de son zamanlarda şebekeyi kaybetmeye başladı tekrar , factory reset falan da kar etmedi, bir düzeldi, bir kayboldu, verdim tamire! Alıştım sanırım. Elden çıkarmak konusunda ben de düşünceliyim ama ne alabilirim ki yerine?..
  • ben i5 veya i4g veya i4gs nasılsa adı artık onu bekleyeceğim. android veya ios tan asla şaşmıcam. değiştirmeyi düşünüyorum dedim satmayı değil ben şuana kadar kullandığım hiç bir telefonu satmadım garip gelebilir size. hele bl40. ne kadar sorun olsada tamamen soğumanız imkansız nerdeyse. ben ekranına hastayım. benlik hazırlanmış 21:9. tegra 2 fln baktım ama iş çıkmıcak belli. nvidia grafik işlemcisi kullanıcak tamam ama onun için o kadar kaliteli oyun yokki. yazılım düzelirse değiştirme fikrim değişebilir. çünkü şuan e63 ve bl40 ı birlikte kullanıyorum. bl40 1 haftadır kapalı. elimde e63 var flash acıyo facebook acıyo java acıyo symbian acıyo sarj 5 gün gidiyo daha ne ya. tek sıkıntı ekranı. pixeller az ve ekran küçük. şuan için değiştirmem mümkün değil çünkü alınacak telefon yok. galaxy s kaba duruyor. fiyat acayip uygun aslında ama. i4 te çok pahalı.
  • LG BL40 gerçekten çok güzel bir telefon. Elinizde tutunca kalitesini belli ediyor. Ama sorunları ortadan kaldıran bir güncelleme olmadığı sürece yazılım yüzünden telefon çöpe gidiyor ve malesef piyasası yok. Garip ama insanlar çekiniyorlar almaya, -kullanamam, çok büyük, LG nasıl bilmem ki- gibi önyargılar nedeni.. Başka telefon? Sanırım bu güzellikte bir cihazın alternatifi yok.
  • şimdiye kadar cefasını çektik artık yavaş yavaş sefasını sürme zamanı geliyor, herkesin ortak olduğu kanı iyi düzenlenmiş 1 güncelleme ile telefonun kusursuz hale getirilebileceği yaz aylarında çıkması muhtemel deniyor fakat ben katılmıyorum en geç 1.çeyrekte gelecektir güncelleme. bu telefonu yanlışlıkla android vb.. gibi bir işletim sistemiyle çıkarmış olsaydı lg herhalde şuan da piyasayı tepetaklak ederdi ki java olmasına rağmen alan kesim tarafından çok sevilerek kullanılıyor.
  • artık işletim sistemi değişikliği mümkün değil zaten işlemcisi az. 480 mhz yetmiyor. max fps menülerde 26 fakat müzik çalar felan max 15 fps veriyor ve bu çok can sıkıcı. yazılım güncellenirse asla değiştirmem ben telefonumu
  • arkadaslar sizde yüklü olan v10h bu mu acaba?

V10h-ARB-XX-JAN-12-2010_0 287197 KB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 12 Aralık 2010; 18:26:44 >
  • evet
  • ekoman245 tesekkurler ..

ben v10h ı yuklemedim. ama benim telefonumdaki versiyon v10h ile aynı tarih görunuyo. bu nasıl olabılır ki?

benim teleonda yazan bilgi aynen şöyle:

model numarası: bl40_v10d_final
    program versiyonu: bl40- msm 76XX-v10d-JAN-18-2010- DE
    H/W SÜRÜMÜ: BL40_ 11(C)

sizin kullandıgınız V10h 12 ocak 2010 tarihli
    benim kullandıgım v10d ise 18 ocak 2010 tarihli burda bi tuhaflık var. arada baska versiyonlar da olmalı ki iki version arasında 6 gun var?

ayrıca version bilgisinin sonunda 'de' yazıyor, sanıyorum almanya versiyonu peki ne farkı var bide basındaki harfler var 'msm' bu farklar nedir?

bi kac gün önce mecidiyeköydeki lg servise gittim, gps var mı dedim servisteki arkadasa bilmiyorum dedi :) neyse sonra sarj az gidio 2 gun de bitiyo, çok konusursam ve medya kullanınca da sabahtan aksama bitiyo dedim normaldir dedi. tam o sırada baktım orda bi suru hurdaya cıkmıs bl40 vardı dedim ki bunlardan bana batarya cıkmaz mı :) saolsun verdi bi tane aldım..yenisi 50 tl cok para.

benim telefon bi sefer teleservice garantiye gitti (golddan aldım) onlar guncelleme yapmıslardı tel geldıgınde baktım daha önce olmayan yeni menüler eklenmiş..eklenenler şunlar :

eglence menüsü altında --> mobile jukebox ve mobil tv
    uygulamalar menüsü altında ---> wen'n'walk

bunların dısında lg servisteki adam dedi ki senin telefonun normal degil..nası yani dedim..dediki normale göre cok hızlı.. menü gecisleri uygulama acılısları cok hızlı ve takılma yok sanlısın fılan dedi sevindim yani ne diyim neyse ....versiyonlar arası farklar olması cok normal amac da bu zaten ama farklı ulkelerden yapılan aynı tarihli aynı isim versiyonlarda kullanım ve performans farkı olması garip degil mi..
    tesekkurler..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.