Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin telefon alman üretimi ve ithal. bizimkisi hangi ülke bilmiyorum ama alman değil. gold dan alanlar alman hepsi. versiyonda da belirtiyor DE diye.

menü geçişleri daha hızlı felan ben ilk defa duyuyorum daha önce golddan alınan bl40 gördüm ama hiç hızlı gözüyle bakmamıştım. çok garip. belki doğrudur.

aslında birşey istesem sizden hiç fena olmaz ama uğraştırmak istemiyorum kimseyi kişisel işlerime.

sizin telefon alman versiyon olduğu için orda üretilen sürümlerden çıkan uygulamalardır onlar. peki hiç açtınız mı onları? tam ekran mı? açarken LG fln yazıyor mu?

gps var tabiki. wisepilot 3 aylık. sonra google maps ama gps sayılamaz. internet üzerinden konum belirleme diyelim. batarya konusu sıkıntılı 5-6 telefoncuya bl40 bataryası(520n model nosuydu galiba öyle birşey vardı) sipariş ettim hiçbirinden ses çıkmadı :D batarya yok piyasada üretilmiyor. anca başka bl40 dan kalanlar olur. ben ipod touch almayı düşünüyorum artık. 600 tl ye buldum her işimi görücek. onunda şarjı az ama. telefon olarak bl40 diğer oyun vs ipod kullanıcağım. bl40 ımı çok övüyordum ama artık nerdeyse kullanmıyorum yazılım sorunu olduğu için. işletim sistemli telefon gördüğümde çok özeniyorum. javaya kanıp nasıl aldım ben bu telefonu ..

• ayrıca o tarih olayına dikkatiniz beni çok şaşırttı .d bir çok yerde 18 jan v10d gördüm ama benimkisinden sonra olduğu hiç aklıma gelmemişti. onun BENCE en mantıklı açıklaması sizin telefonunuz yani alman bl40 için farklı üretim olması. aslında bu da mantıksız gelebilir ama ben böyle düşünüyorum.
  • ben de bl 40 düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
    bu telefon 516 tl miydi yaw
  • hayır en düşük 800 tldir. ayrıca neden bl40? açıklarmısınız? ne amaçla kullanıcaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

sizin telefon alman üretimi ve ithal. bizimkisi hangi ülke bilmiyorum ama alman değil. gold dan alanlar alman hepsi. versiyonda da belirtiyor DE diye.

menü geçişleri daha hızlı felan ben ilk defa duyuyorum daha önce golddan alınan bl40 gördüm ama hiç hızlı gözüyle bakmamıştım. çok garip. belki doğrudur.

aslında birşey istesem sizden hiç fena olmaz ama uğraştırmak istemiyorum kimseyi kişisel işlerime.

sizin telefon alman versiyon olduğu için orda üretilen sürümlerden çıkan uygulamalardır onlar. peki hiç açtınız mı onları? tam ekran mı? açarken LG fln yazıyor mu?

gps var tabiki. wisepilot 3 aylık. sonra google maps ama gps sayılamaz. internet üzerinden konum belirleme diyelim. batarya konusu sıkıntılı 5-6 telefoncuya bl40 bataryası(520n model nosuydu galiba öyle birşey vardı) sipariş ettim hiçbirinden ses çıkmadı :D batarya yok piyasada üretilmiyor. anca başka bl40 dan kalanlar olur. ben ipod touch almayı düşünüyorum artık. 600 tl ye buldum her işimi görücek. onunda şarjı az ama. telefon olarak bl40 diğer oyun vs ipod kullanıcağım. bl40 ımı çok övüyordum ama artık nerdeyse kullanmıyorum yazılım sorunu olduğu için. işletim sistemli telefon gördüğümde çok özeniyorum. javaya kanıp nasıl aldım ben bu telefonu ..

sanıyorum bu lg pc suite ile yada o kucuk update programıyla yukseltme işlemini DE versiyon oldugun icin yapamıyoruz. yani pc suite versiyonu tanıyamıyor olabilir..her ülkeye göre farklı version olması dogru bi yaklasım degil..lg yanlıs yapıyor.

bende ki farklı olan o menü ikonları sadece birer kısayol ve hic bi ise yaramıyor :) yani mesela mobiltv ye tıkladıgım zaman : internet tarayıcısı acılıyo ve soruyor baglanılsın mı dıye. adres de şöyle :http://mobiltv.t-hosting.net/
    mobilejukebox a ve wen'n'walk a da tıkladıgımda istenilen ana makine bulunamadı diyor. zaten bunlar t-mobile operatorunun kısa yolları dediğim gibi ise yaramıyorlar bana gore turkıyede kı kullanım için sadece yesillik olsun dıye varlar. cepte tv izlemek hem cok pahalı hem de zor bu baglantı hızlarıyla.

isteginizi söyleyin elimden gelen birseyse yaparım sorun olmaz.

gps olayı da cok vahim tmm wisepilot var ama 3 aylık sora para istiyor..benim anlamadıgım ise koskoca lg telefon cıkaracak icine gps ve a-gps modul koyacak ama sadece wisepilot ile kullandıracak burda bı karmasa var olamaz yani..ayrıca ben gps konusunda neredeyse her gun tum interneti check ediyorum ama bl40 da calısabılen ücretsiz bir gps bulamadım..hala arıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen...

baska bir telefon alma konusuna cok sıcak bakmıyorum. bl40 dan önce 6630 kullanıyordum 5-6 sen kadar kullandım. bl40 almamın sebebi tamamen oburluk gereksiz yani. ama heveslendim aldım. cok ama cok şık bir telefon..neyse pişman degilim telefonumu seviyorum:)
    bu elektronik sektörü bizi sürekli yenisi almaya yönlendriyor ne kadar dirensekte eninde sonunda onlar amaclarına ulasıyorlar.
    mesela iphone 4 cıktı 2 bin 3 bin gibi rakamlara satılıyor o telefona 2 bin tl para vermek demek bi önceki telefonu oldugu gibi çöpe atmak demek bizler yere dusurdugumuz ekmek parcasını öpüp alnımıza koyan bi millettik noldu simdi ne hale geldik :) yazık bize.. az önce hurriyette haber okudum haberin baslıgı gelecek yıla onlar damgasını vuracak haberin resimlerinde ise bi telefon var sadece cam :D ve şeffaf nereye kadar ya bunun icin yasıyor ve calısıyor olamayız neyse sonuc olarak artık yeni bi telefon almayı dusunucegımı sanmıyorum..ama insanız iste :):):)

• 3845 kare yıldız 40 kare tuşayın en altlarsa flash fps check on butonuna tıklayın ve sonra o pencereyi ev tuşuyla kapatın. menü dosyalarım seslere girin ve hafif aşağı çektirin. sağda çıkan sarı çizgiyi en yukardan en aşağıya toplam 1 sn içerisinde çektirin ve bana çıkan beyaz ekran üzerindeki fps değerini ve kaç tane şarkı oldugunu söyleyin diyecektim .d çok karmaşık ama boşverin .d

en kolayı eğer yardım etmek isterseniz bana flash fpsyi yine aktif edin ve menüye girin ikonları sağa sola çektirin ve fpsyi söyleyin .d sadece bu yeterli benim için .d

telefon java oldugundan dolayı program yok zaten. wisepilot uyduruktan öylesine, ilk alanların hoşuna gitsin diye konulmuş. koskoca LG diyorsunuz ama bütün ağırlığını yeni telefonlarına veriyor. bl40 neredeyse 1 yıldır güncelleme bekliyor ama LG de tık yok. artık android için çalışıyorlar niye zaman yitirsinler ..

iphone 4 alanların sayısı artıyor. ben öğrenciyim bizim sınıfta bi kişi aldı sonra 3 kişi daha aldı. telefonun her özelliği var uygulama bolluğu, işlemci ram fln çok üst düzeyde ama bazı özellikleri çok çok kötü en azından benim için. bl40 ın ses kalitesi ve yüksekliğini hiçbir telefona değişmem. kesinlikle çok başarılı. iphone 4 kaliteli ses ama çok düşük. hiçbir yerde duyulmuyor. 6600 ın hoparlörü gibi. :D

java gps var forumda paylaşılmıştı ilk önce pc ye sonra telefona kurup crack yapıyorsunuz oluyor ama başlığı bende bulamıyorum.

ayrıca sizin müzik çalar çalışıyormu? çalışıyorsa ara sıra ilk açtığınızda öğe yok yazıyor mu?

duvarkağıdı istediğiniz her resim oluyor mu?

ben telefon değilde öncedende belirttiyim gibi ipod almayı düşünüyorum. java nedirki! bl40 ı alınca öğrendim işletim sistemi olmayan bir telefon hiçtir!

• sesler klasorunde fps 25 ten 7 ye 5 kadar dusuyo sonra 21 ve 25 olarak geri duzelıyor.. 245 sarkı var

menude yaptım 25 ten 21 e dusuyor..

bumudur hız olayını ölçen?

muzik calar calısıyor..öge yok olayı hıc basıma gelmedi şükür..

fabrıka ayar menusune girdim bir suru sey var orda işimize yarıcak bisi var mı peki bi suru test koymuslar :))))
    test gorunce dayanamam eski alıskanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 16 Aralık 2010; 1:54:03 >
  • adam menu gecıslerı hızlı demıs bu fps olayı ile alakalı hız bu yani .d ben cok karıstırdım o menulerı .d.d sorun olmaz kapatıp acınca zaten sıfırlanıyor .d
  • peki nasıl senin tele göre fps degerleri..dogru mu adamın söylediği?
  • benim menu gecıslerı 24-27 arası sureklı. Daha asagı dusmuyor. senın bl40 ın hızlı degıl, adamın bl40 ı yavas .d.d
  • Beyler uzak kaldık :) Aranızda benim gibi şebeke problemi yaşayan oldu mu hiç merak ettim?.. Bazen kendi kendine asla çekmiyor ama çekmediği yer de İstanbul'un göbeği 22. kat mesela, yani şebeke olmamasının imkansız olduğu yerler, öyle söyleyeyim.
  • Sadece wifinin yanndaykn cekmedigini veya baglanamadigini gordum fakat 3g veya g de bi kere bile cekmedigini gormedim
  • Merhaba!
    Nihayet BL40 ımı sorunsuz kullanabiliyorum. Başka telefon hala yok gözümde :) BL20 ve BL40 ımı aynı anda satışa koydum, önce hangisi giderse diğerini kullanacağım :) BL40 önde duruyor ilgi görmek açısından ama şuanda da onu kullanıyorum, kıyamıyorum :) Umarım artık sorun çıkarmayacak. Müzik oynatıcıda hiç problem yaşamamıştım zaten, sadece bir kere kilitlendi telefon, ve de şebeke sorunu yaşıyordum. Sıkıntı yok şimdilik, olmasın da, telefonumu seviyorum. Güncelleme konusunda takip eden var mı aramızda? Burayı ara sıra kontrol ediyorum ve benim gibi yapan bir kaç kişi daha vardır eminim. Haberleşmeyi ve paylaşımı sürdürelim lütfen. Saygılarımla.
  • quote:

Merhaba!
    Nihayet BL40 ımı sorunsuz kullanabiliyorum. Başka telefon hala yok gözümde :) BL20 ve BL40 ımı aynı anda satışa koydum, önce hangisi giderse diğerini kullanacağım :) BL40 önde duruyor ilgi görmek açısından ama şuanda da onu kullanıyorum, kıyamıyorum :) Umarım artık sorun çıkarmayacak. Müzik oynatıcıda hiç problem yaşamamıştım zaten, sadece bir kere kilitlendi telefon, ve de şebeke sorunu yaşıyordum. Sıkıntı yok şimdilik, olmasın da, telefonumu seviyorum. Güncelleme konusunda takip eden var mı aramızda? Burayı ara sıra kontrol ediyorum ve benim gibi yapan bir kaç kişi daha vardır eminim. Haberleşmeyi ve paylaşımı sürdürelim lütfen. Saygılarımla.

Dediğin gibi bende hergün başlığa bakıyorum güncelleme hakkında bir gelişme var mı diye fakat henüz bir gelişme yok sanırım. Ayrıca telefon için paylaşımda yapmak isterdim fakat okuldan fazla vakit kalmadığı için pek araştırma vaktim olmuyor. Sizin sürekli kullandığınız wallpaper-uygulama-oyun vb.. içerikli siteler varsa bizimle de paylaşın lütfen.

• öncekinde paylaşmıştım fakat link silinmiş şimdi upload ediyorum 65 tane wallpaper işinize yarar inşallah .d güncelleşmeleri haftada 1 bakıyorum ve artık androide yüklenmiş durumda olan LG yeni yazılım çıkartmayacak bu apaçık ortada. belki göstermelik çıkarır o da sorunlu olur yine. güncelleşmeden umudu kesin derim java devri kapanıyor ..
  • Satılığa koydum ya, çok şahane çalışıyor, satma beni diyor resmen :D BL20 de var iki telefonu ne yapacağım ki ben? Bir de boşta 6500c var, telefoncu gibiyim gerçekten :D
  • bende bır bl40 bır e63 bır samsung preston 2 tane 6300 var .d.d suanda bl40 ve e63 u kullanıyorum .d bl40 ın pıxellerınden ve ekran buyuklugunden, e63 un klavyesınden ve ısletım sıstemınden faydalanıyorum .d
  • uzun zamndr inceliyorum bu telefonu kafayı fena halde taktım ama sız yok şu sorun yok bu sorun dedikçe bşka tellere gidiyo aklım .
    gd880 le bl40 arasındaym ama gd880 e wercem parayı bunu terch ederm sizce ne yapmalıym arkadşlar
  • çok benzer özellikler. işletim sistemleri felan aynı oldugun için aynı sorunlar muhtemelen onda da vardır.
    özellik farkları
    bl40 4.00 inç 345x800
    gd880 3.20 inç 480x854

bl40 mesafe ve parlaklık sensörüne sahip
    gd880 de yok

bl40 flaş var
    gd880 yok

bl40 autofocus var
    gd880 yok

bl40 tarayıcı desteği daha fazla (xhtml wap2.0)
    gd880 yalnızca html

bl40 1.1 gb dahili bellek var
    gd880 50 mb

bl40 sar değeri 0,21 0,62
    gd880 sar değeri 1,28 0,38

başka bir farkı yok. bl40 daha iyi her yönüyle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.