Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.x-drivers.com/catalog/bios_firmware/mobile_phones/companies/lg/models/bl40/wrong_code/wrong_code/20314.html

ama v10i-dz--15.12.09 tarihli

bakalım v10j nasıl cıkıcak
  • v10 h tan sooraki güncelleme mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sun741

v10 h tan sooraki güncelleme mi bu

evet sanırım öyle ama nasıl yüklenir bilmiyorum bir de herhangi bir hatası var mı yok mu bilmiyorum.
    ben telefonumu pc suite ile bilgisayara bağladımda yeni versiyon yok cevabını alıyorum ve benim telefonumun versiyonu hala v10d.
    dün teleservisteki bayan son versiyonun v10j oldugunu söyledi.

bu da su an görüstugum lg online yetkilisi

LG Destek: Merhaba, hakan. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    hakan: mrb
    hakan: lg bl40 kullanıcısıyım.
    hakan: versiyon güncelleme konusunda sorunum var
    hakan: telefonumu pc suite ile bilgisayara baglayıp software guncelleme sordugumda yeni guncelleme yok cavabı alıyorum
    LG Destek: Versiyon güncellemesi yapamadınız mı?
    hakan: ancak telefonumun versiyonu halen v10d
    LG Destek: bu yeni güncelleme olmadığını göstermektedir.
    LG Destek: kontrol ediyorum
    hakan: bildiğim kadarıyla v10h tan sonra v10i ve daha v10j güncel olması lazım cünkü dun teleservisi aradım ve ordaki bayan v10j güncel dedi
    hakan: acaba son güncel versiyon hangisi su an
    LG Destek: BL40 için v10h
    LG Destek: güncel olanı
    hakan: simdi şöyle bi durum var
    hakan: benim telefonumum versiyonu v10d
    hakan: dediğim gibi güncelleme yapmak istediğimde yeni güncelleme yok diyo pc suite
    hakan: v10h kesin var biliyoruz
    hakan: ayrıca
    hakan: ben nette arastırdım
    hakan: v10i yi buldum
    LG Destek: PC suite değil b2c den güncelleme yapın .
    hakan: o da aynı
    LG Destek: LG türkiye hariç hiçbir siteden böyle bir güncelleme almayın cihazınız kullanılmat-yacak şekilde zarar görebilir.
    Notice: LG Destek Oturumdan Çıkış.

devamı geliyo

• LG Destek: Merhaba, hakan. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    hakan: sanıyorum az önce bağlantı koptu
    hakan: pardon orda mısınız?
    LG Destek: evet ama az önce benimle konuşmuyordunuz sanırım
    hakan: peki
    LG Destek: buyurun nasıl yardımcı olabilirim?
    hakan: tekrar anlatmaya çalısıyım
    hakan: bl40 kullanıyorum
    LG Destek: evet
    hakan: versiyon güncelleme ile sorunum var
    hakan: benim tel v10d
    hakan: fakat b2c veya pc suite guncelleme sordugumda yeni versiyon yok diyo
    LG Destek: biraz bekletiyorum
    hakan: tabi
    LG Destek: BL40 için son versiyon V10h
    hakan: peki ama dün teleservisi aradım sordum şu an v10j güncel dediler
    hakan: zaten v10h a da yükseltemedim telefonumu
    LG Destek: sistemde gözüken V10h
    hakan: acaba teleservis ile sizin sistemleriniz farklı serverda mı bu yuzden mi farklılık var
    hakan: bir de pc suuite neden v10h ı görmüyor?
    LG Destek: ben otomatik sistemden güncellediğimde bu bilgiye ulaştım
    hakan: anladım
    hakan: peki versiyon v10h a nasıl yükseltebilirim?
    LG Destek: eğer cihaz hata veriyorsa servisten destek almanız gerekecek
    hakan: cihaz hata vermiyor.
    hakan: yükseltme mevcut degil diyor
    LG Destek: ama yükleyemiyorsunuz
    LG Destek: anlıyorum cihaza format atalım isterseniz
    hakan: format atarsak ilk aldıgımdaki ilk versiyona mı geri döner yani v10d den önceki v10c ye?
    LG Destek: versiyonu değişmez
    LG Destek: ama yazılımsal bir problemi varsa düzelmiş olur
    hakan: peki bir de format attıktan sonra denicem yükseltmeyi.
    hakan: son bir sey daha
    LG Destek: tabiki
    hakan: v10h da bug var deniyor özellikle wifi de ve müzik çalarda
    hakan: dogru mu
    hakan: eger oyleyse hıc yukseltmeyelim
    LG Destek: bize öyle bir bilgi aktarımı yapılmadı
    LG Destek: siz nerden okudunuz
    hakan: internette tüm forumlarda bu bilgi paylasılıyo kullanıcıların çoğu wifi den ve playerdan şikayetci
    hakan: ve bizler lg den destek almakta cok zorlanıyoruz
    LG Destek: biraz bekletiyorum
    hakan: tabi bekliyorum
    LG Destek: V10j yi yükseltmeniz öneriyor yazılım ekibimiz
    LG Destek: ancak şuan sadece servislerimizde mevcut
    hakan: peki ama nasıl
    hakan: ben istanbuldayım sizin mecidiyeköyde bi yeriniz var orası yapar mı?
    LG Destek: evet yapar
    LG Destek: merkez servisimiz
    hakan: peki bu ücretli mi
    LG Destek: hayır değil
    LG Destek: eğer cihaz yurtdışı cihaz değilse
    hakan: çünki ben telefonumu gold bilgisayardan aldım garantisi teleservisten
    LG Destek: ve kullanıcı hatası yoksa tabi
    LG Destek: merkez servisimiz yapacaktır
    hakan: yani teleservis garanti var bu yuzden ücretli olcak diyosunuz peki bu ücret ne kadar ?
    LG Destek: bizim cihazlarımız sadece 1 servis tarafından garantili değildir
    LG Destek: eğer LG Türkiye'ye ait bir cihazsa
    LG Destek: tüm servislerimizde ücretsiz destek alabilirsiniz
    hakan: değil işte gold bilgisyardan aldım bu yuzden yukseltme islemi ücretli olcak sanırım
    LG Destek: servise sormanız lazım
    hakan: peki çok tesekkur ederim yardımlarınız için
    LG Destek: rica ediyorum
    hakan: iyi çalısmalar diliyorum
    LG Destek: teşekkürler
    LG Destek: hoşça kalın

sonuç olarak v10j güncel arkadaslar ama servise göndermek gerekiyo sonucuna varabiliriz ilginç :))

• bu arada cep telefonumda sorun yok heralde dışarda başka bir yerde wifiye bağlandım evde bağlanamıyorum
  • tam yeni güncelleme geldiği sırada şansa bak ki cep telefonum çalındı bugün gidip savcılığa başvurucam pek ümitli değilim ama umarım bulurlar telefonumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunkaya

tam yeni güncelleme geldiği sırada şansa bak ki cep telefonum çalındı bugün gidip savcılığa başvurucam pek ümitli değilim ama umarım bulurlar telefonumu

çok gecmiş olsun üzüldüm..savcılıga mutlaka bildirim yap bi cok tanıdıgımın telefonu geri geldi..bazıları hemen bazıları yıllar sonra
  • Çok geçmiş olsun dostum.. Güncellemeyi yükleyen biri hemen bir değerlendirme yapsa ne güzel olur :)
    quote:

Orijinalden alıntı: harunkaya

tam yeni güncelleme geldiği sırada şansa bak ki cep telefonum çalındı bugün gidip savcılığa başvurucam pek ümitli değilim ama umarım bulurlar telefonumu
  • Arkadaşlar telefonu dün aldım.Gerçekten çok şık bir telefon öncelikle.
    Hemen konuya girdim ve mesajlara bir göz gezdirdim.Şu anda güncellemeyi yapıyorum.Herhangi bir problem ile karşılaşmadım telefonda ama yazılım güncel olsun tabiiki.
    İlk LG telefonum olduğu için ilerleyen zamanlarda biraz başınızı ağrıtabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Arkadaşlar telefonu dün aldım.Gerçekten çok şık bir telefon öncelikle.
    Hemen konuya girdim ve mesajlara bir göz gezdirdim.Şu anda güncellemeyi yapıyorum.Herhangi bir problem ile karşılaşmadım telefonda ama yazılım güncel olsun tabiiki.
    İlk LG telefonum olduğu için ilerleyen zamanlarda biraz başınızı ağrıtabilirim :)

telefonunuz şu an hangi versiyonda, siz hangi versiyona yükseltiyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

quote:

telefonunuz şu an hangi versiyonda, siz hangi versiyona yükseltiyosunuz?

V10c diye görünüyor.Update service ile yükseltmeyi denedim fakat hata alıyorum bir süre bekledikten sonra.Yükseltemedim anlayacağınız.
    Yanlışmı yapıyorum acaba?

• yanlıs yaptıgını sanmıyorum zor bi yok ama yukseltme programında bi sorun var sanırım ben de yukseltemıyorum zaten yeni versiyonu gormuyo.. ben bu hafta ıcı servise vericem yukseltme ıcın v10j guncel deniyor.
  • quote:

yanlıs yaptıgını sanmıyorum zor bi yok ama yukseltme programında bi sorun var sanırım ben de yukseltemıyorum zaten yeni versiyonu gormuyo.. ben bu hafta ıcı servise vericem yukseltme ıcın v10j guncel deniyor.

Başka bir yolu varmıdır peki firmware updatenin?3rd party yazılımlar mesela?
  • bn servise kargoyla gönderebilirim heralde burlarda servis falan yok sitedede yok heralde güncel yazılım.Bu ara 32 gb micro sd hafıza kartı siparişi verdim acaba cep telefonu kaldıracak mı çok merak ediyorum.32 gb takan varsa bi yorum yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sun741 -- 16 Ocak 2011; 23:43:40 >
  • quote:

quote:

yanlıs yaptıgını sanmıyorum zor bi yok ama yukseltme programında bi sorun var sanırım ben de yukseltemıyorum zaten yeni versiyonu gormuyo.. ben bu hafta ıcı servise vericem yukseltme ıcın v10j guncel deniyor.

Başka bir yolu varmıdır peki firmware updatenin?3rd party yazılımlar mesela?

dostum inan çok fazla bilgim yok o yuzden servise vercem onlar yapsınlar yedekleri filan alıyorum sımdı hafta ıcı vermeye calısıcam. ama sana tavsiyem sende servise ver guncelleme için hem garantili iş olsun hemde moralin bozulmasın..

quote:

bn servise kargoyla gönderebilirim heralde burlarda servis falan yok sitedede yok heralde güncel yazılım.Bu ara 32 gb micro sd hafıza kartı siparişi verdim acaba cep telefonu kaldıracak mı çok merak ediyorum.32 gb takan varsa bi yorum yapsın

servisteki adama sordum 32 gb kaldırır mı diye bilmiyorum ama kasabilir dedi..

telefon kullanıcısı fazla olmayınca sorun çözümleri zorlasıyo bu iyi değil ama telefonumu seviyorum milletin elinde iphone e71 filan gezio bana sıradan geliyo..lg bl40 telefondan öte bence kız gibi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 17 Ocak 2011; 0:45:29 >

• Yatay tam ekran opera yokmu acaba bl40 için?Kendi browserinden giremiyorum dh'ye.
  • quote:

Yatay tam ekran opera yokmu acaba bl40 için?Kendi browserinden giremiyorum dh'ye.

opera burada arkadaşım ek olarak bir kaç uygulama daha var.

http://hotfile.com/dl/97528572/260450c/op-era_ve_bi_ka_tane_daha_uyg.rar.html
  • quote:

nerden kaça aldınız acaba ?
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-bl40-new-chocolate/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceplgbl40nc ya fiyatı acayip düşmüş mü bu ürünü yoksa ben mi yanlıs hatırlıyroum 1000 Tl lik bir cihaz değil miydi bu ? Acaba bayan lar kullanabilir mi eşime alsam :) erken 14 subat hesabı

bu arada üstüne 150 tl lik bişi daha bulsam 100 Tl daha indirim yapıyorlar ozaman ama ne alsam :(
  • vallabende dayanamadım aldım bitane

kutu içeriğinde kılıf varmı acaba

buna kılıfta bulmak zor olur sanırım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.