bu androidin özelliğidir bl40 ın değil. bunu android bölümüne yazarsanız cevap alabilirsiniz.
Anladım... Tesekkürler
beyler bu telefon beni çıldırtacak android sandım aldım değilmiş pişman oldum allah var telefon çok şık kamera özellikler çok güzel ama allah için uygulama oyun yok dandik dandik oyunlar var tam ekran güzel oyunlar yok mu ya yardım edin :)
quote:
Orijinalden alıntı: arabesk27
beyler bu telefon beni çıldırtacak android sandım aldım değilmiş pişman oldum allah var telefon çok şık kamera özellikler çok güzel ama allah için uygulama oyun yok dandik dandik oyunlar var tam ekran güzel oyunlar yok mu ya yardım edin :)
yok kardesım malesef bulamassın o telefonu alan hemen hemen herkez tasarımına aşık olup almıştır bende dahıl 2 defa alıp sattım hala daha cok severım tasarımıı ekranını kullanımını falan ama işletim sistemi tam bir fiyasko, java yani 3 beş dandik oyun ve bi kaç dandik program dışında hiç bişey yükleyemessin.ama çok hoş bi cihaz:)
quote:
Orijinalden alıntı: arabesk27
sanmak ne demek arkadaşım insan telefonun özelliklerine bakmadan alır mı ya
Çok şükür bu telefondan yaklaşık 1 ay önce kurtuldum. Ortalama 1,5 ayda bir bellek dolması nedeniyle (dolmadığı halde!!!) müzik çalar ve uygulamalar çalışmıyordu. Artık böyle sorunlar ile inşallah uğraşmayacağım.
nasıl kurtuldunuz sattınız mı yani?
Olay nedir hocam anlatabilecek varmı acaba.
BL 40 hala satılıyor mu yaw. androidli sanıp alan arkadaşa geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden maalesef. ben de 1,5 yıldır kullanıyorum. telefon olarak kullanışlı, şarjı fena gitmiyor 3g den internette çok dolaşmadıkça 2 gün rahat rahat gider, malzeme kalitesi güncel birçok telefondan da iyi, ekranı keza müthiş güzel bir ekran ama daha önce bir arkadaşın da yazdığı gibi işletim sistemi olmayan telefon hiçtir. konuşmaktan ve film müzik izlemekten fazlasında çok beklentili olmayın..
Merhaba. Arkadasim bu telefonu kullaniyor ve Avea hattina internet paketi satin aldi. Ancak suan internete baglanamiyor. Ben bu telefondan anlamadigim icin cok fazla yardimci olamadim.
- Bu telefonda 3G baglanti icin ne yapmaliyiz? - HotSpot tarzi bir uygulama ile 3G bağlantiyi nasil paylastirip notebookta kullanabiliriz?
Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi.
quote:
Orijinalden alıntı: sun741
mrb arkadaşlar daha yeni lg bl40 aldım ancak wifi ye bağlanmıo bağlanırken tel reset atıo durmadan bana yazılımı güncelle dediler yazılımı güncelledim ancak yine aynı sorun devam ediyor.bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ???
saolun da reset atınca içindekiler kendi oyunları uygulamaları siliniyor mu acaba lgnin burda bayisi yok bu arada
bende de aynı sorun var evimdeki internete bağlanamıyorum dayımınkinde sorun olmadı bağlandı.szi çözebildiniz mi sorunu?
java olmasından dolayı hiçbişey yükleyemiyorum aldığıma alacağıma pişman oldum.versiyon yüzünden devamlı sıkıntı.evimde wifi ye bile bağlanmıyor resetliyor telefonu saçma sapan.dayımın orda giriyor.wpa yada wpa2 den mi kaynaklı anlamış değilim.
bi el atın tel kapandı yazılım yemiyor lg support tools dan denedim yeni yazılımı yemedi..mevtamı çare varmı...??
quote:
Orijinalden alıntı: ihsanttk
bi el atın tel kapandı yazılım yemiyor lg support tools dan denedim yeni yazılımı yemedi..mevtamı çare varmı...??
ses açma tuşları ve telefon açma tuşuna beraber basarak usb kabloyu aynı anda bilgisayara bağlayıp öyle yapın emergency moda geçiyor ozaman oluyor yoksa yükleyemessin başka türlü. ses açma tuşları ve telefon açma tuşuna beraber basarak usb kabloyu aynı anda bilgisayara bağlayıp öyle yapın emergency moda geçiyor ozaman oluyor yoksa yükleyemessin başka türlü.