Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -nyks-

Arkadaşlar cihazın fiyatı hb'de 599tl ye düşmüş.

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-bl40-new-chocolate/ProductDetails.aspx?productId=telceplgbl40nc&categoryId=16001

Bu fiyatı da baz alırsak sanırım özelliklere göre makul bir cihaz. Yazılanlara bakılırsa cihazın sorunlu veya sorunsuz çıkması biraz şans sanırım. Benim merak ettiğim bu cihaz pantolonun özellikle kotun cebine sığıyor mu?

Sığıyor tabiiki.Birkaç saat kullandığında aslında o kadarda büyük olmadığını anlıyorsun.
    Arkadaşların tarafından şu tür şakalarada maruz kalabilirsin ama;
    Ne o elindeki?Televizyon kumandasımı?
    Ben kaldım,ordan biliyorum

• tv kumandasımı sorusunu bende çok duydum;
    ama emin ol bu sözü söyledikten sonra eline alıp bakmak için can atıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.akca

tv kumandasımı sorusunu bende çok duydum;

Aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

tv kumandasımı sorusunu bende çok duydum;

Aynen öyle

abi bu cihaz ' şık ' ......

• quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Kutudan cikan pc suite ile telefon arasinda baglanti kurulamiyor nedense. Programi actigimda baglaniyor diye cok uzun sure bekliyor. Ama baglanti kurulamiyor nedense. Bu sorunla karsilasip cozum bulan varmi? Ayrica hala hic guncelleme yapamadim. Hala v10c'de kaldim. Updater telefonu goruyor fakat indiriliyor deyip,10 dk gecirip hata veriyor program.

telefon dün elime geçti. sürümü v10c idi. LG cdsini yükledim güncelleme filan dedi 1 saat kadar bekledim. pc suiti güncelledi sonra LGMobile update programı yeni firmwareyi buldu onuda 2 saatte yükledi 10 15 dk telefona uyguladı sürümüm v10h oldu. sorun yaratmaz dimi bilgisi olan varsa müzik çalar filan sorun yok c ve h sürümlerinde de. servise vermeden v10j ye yükseltemez miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: very741

mrb arkadaşlar daha yeni lg bl40 aldım ancak wifi ye bağlanmıo bağlanırken tel reset atıo durmadan bana yazılımı güncelle dediler yazılımı güncelledim ancak yine aynı sorun devam ediyor.bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ???
    Aynı sorun bendede var sorunu çözebildin mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbeder06

quote:

Orijinalden alıntı: very741

mrb arkadaşlar daha yeni lg bl40 aldım ancak wifi ye bağlanmıo bağlanırken tel reset atıo durmadan bana yazılımı güncelle dediler yazılımı güncelledim ancak yine aynı sorun devam ediyor.bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ???
    Aynı sorun bendede var sorunu çözebildin mi acaba?

bende de ayni sorun vardi cok sikildim gittim garantiye verdim yarin alip tekrar vericem sonra da parami alicam lg ile ugrasilmaz.
  • Bu yüzden artık lg den en azından telefonundan uzak duracağız. Tv'si güzel. Yeni çıkan x2 star i almayın sakın .. Çok güzel görünebilir ama tipik lg sorunları yone mevcut ..
  • Cebe sığmıyor diye duymuştum okadar da değil diyordum gerçekten abartılmış Tv kumandası da iyimiş bu arada
  • lg telefondan uzak duracağız sanki yanlı ve herkes adına bir konuşma gibi olmuş.
    zevk ve tercih meselesi unutmamak lazım nokia, samsung, sonyericson sorunsuz mu :)
    ben telefonumu çok seviyorum süper bir telefon
    bu gün de kısmet oldu gittim mecidiyeköy lg serviste yeni sürümü v10j yi yüklettim artı müzik çalar için yazılım gelmiş onuda yükledi arkadaş çok ilgililer, şuan sorunsuz

sonuçta elektronik alet kul yapısı mükemmeliyetçi olanlar her zaman mutsuz olmaya mahkumdur

• lg müşteri hizmetleri ve teknisyenleri insanı bıktıran şeylerden bir tanesi .. hiçbirşey bilmiyorlar (çağrı yanıtlamadaki görevliler). teknisyenler ise yeni güncelleştirmeler çıkarmak veya varolan telefonları geliştirmek yerine sürekli yeni telefonlar çıkarmaya çalışıyorlar. apple bunların hiçbirini yapmıyor ordan kazanıyor zaten. sürekli update içinde herşey ios onun varlığı. mac sistem onun varlığı. 5 tane iphone adında telefonu var sürekli onlar üzerinde çalışıyor yeni telefon çıkarmıyor .. lg nin telefonu olsun tv si olsun başka aletleri sürekli tasarım farklılığı ile göze çarpıyor .. her seferinde farklı ilginç tasarımlar yapıp satışlara bakıyorlar. bazı sitelerde stil telefonları diye aratırsanız genelde hep lg yi göreceksiniz bu da ayrı bi bilgi.
  • Merhaba arkadaşlar 2 gündür telefonu kullanıyorum memnunum fakat pili 24 saatte bitiyor normal mi çok çabuk bitiyor galiba?
  • supererdinc güle güle kullan pil olayı ilk aldıgında 12 saat şarj etmişindir umarım onun dışında ben konusup sürekli mesajlaşırım akşam wi fi den nete girerim müzik dinlerim vs 1,5 gün gidiyor birde enerji tasarrufu modunu ac arti cok lazım olmazsa 3g yi kapat

ekoman245 hocam saygılar müşteri hizmetleri yani telefondakiler konusunda haklısın pek bir konuda bilgileri yok maalesef , lg nin stil telefon yaptıklarıda doğru ama bu da belki bizim tercihimiz bu kadar katı olma , iphone güzel tel ios ta jb yapılmadan bl40 tan pek bi farkı yok sanki , bütün oyunları programları paralı neyse bu konumuz değil sanırım

burda telefonlarımızın sorunlarını ortak bilgilerle çözmeye çalışıyoruz ve yeni keşfettiğimiz özellikleri paylaşıyoruz almak isteyenlere fikirler vermiş oluyoruz yada vazgeçmelerini sağlıyoruz

ama ama ben telefonumu çok seviyorum

• Telefonumu geçen perşembe günü aldım. Aldığım günün ertesi müzik çalar probleminden dolayı servise gönderdim(cuma). Pazartesi elime ulaştı (hiç beklemediğim bir hızda), O sırada diğer telefonları araştırdım almak için, ama bu fiyata LG'nin ekranı ve özelliklerini gördükten sonra hiç birine yanaşamadım.

Şu an itibariyle sorunsuz ve severek kullanıyorum.

Bir de soru sorayım. 3G yi nasıl kapatıyoruz ?
  • arkadaşım 3g yi iptal etmek için
    ayarlar -> bağlantı->şebeke seçimi->şebeke modu na gelince sadece gsm yi seçersen 3g kapanır yada servis sağlayıcından 3g yi kapattıra bilirsin

arkadaşlar yazılım güncelleme yapmak için önce yedekleme adına pcsuiti kurdum fakat telefonu bilgisayara bağladığım halde program telefon bağlı değil diye hata veriyor. telefonu bilgisayara bağladığımda usb suiti seçtim olmadı bilgisayarı açtım kapadım olmadı, telefonu açtım kapadım olmadı, usb sürücüsünü bilgisayarda aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yükledim gene olmadı . çözümü bilen arkadaş varsa yardımını rica ederim.
  • Hepsiburada da 580 TL olmuş. Alacak varsa kaçırmasın.
  • quote:

supererdinc güle güle kullan pil olayı ilk aldıgında 12 saat şarj etmişindir umarım onun dışında ben konusup sürekli mesajlaşırım akşam wi fi den nete girerim müzik dinlerim vs 1,5 gün gidiyor birde enerji tasarrufu modunu ac arti cok lazım olmazsa 3g yi kapat

ekoman245 hocam saygılar müşteri hizmetleri yani telefondakiler konusunda haklısın pek bir konuda bilgileri yok maalesef , lg nin stil telefon yaptıklarıda doğru ama bu da belki bizim tercihimiz bu kadar katı olma , iphone güzel tel ios ta jb yapılmadan bl40 tan pek bi farkı yok sanki , bütün oyunları programları paralı neyse bu konumuz değil sanırım

burda telefonlarımızın sorunlarını ortak bilgilerle çözmeye çalışıyoruz ve yeni keşfettiğimiz özellikleri paylaşıyoruz almak isteyenlere fikirler vermiş oluyoruz yada vazgeçmelerini sağlıyoruz

ama ama ben telefonumu çok seviyorum

sadece buraya alıntı yaptım ama her bl40 alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanın diyorum .d
    katı değilim yanlış anlamayın bende bl40 kullanıyorum sadece size yaşadığım olayları tecrübelerimi anlatıyorum yoksa ne sorunu olursa olsun ben yinede telefonumu seviyorum .d ios la karşılaştırma işine gelince isterseniz hiç girmeyelim konu dışı olmasın tartışma da çıkmasın .d
    hayırlı forumlar

• aynen karıştırmayalım herkes güle güle kullansın gülerken resmini çeksin

namso5001 hocam bence istanbuldaysan direk lg servisine git iki dakikada sürüm güncellesinler hiç bir şeyi kalmaz kendin uğraşma sinirlerinide yıpratma
  • malesef istanbul dışındayım o yüzden kendim halletmem gerekiyo zorlucaz bakalım bi şekilde yapıcaz
  • Bu telefonun TV çıkış kablosunu bulabileceğimiz bir yer var mı ? Benim için önemli, eşim ve çocuklarımla TV de çekilen resim ve videoları seyretmek istiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.