Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekoman245

rca girişler mi var? tv out kablosu usb den neye dönüştürüyor? 3 tane rca ya mı?

İşin aslı kablo usb girişinden mi yoksa audıo girişindenmi çalışıyor tam bilmiyorum. İnternette LG ye ait TV kabloları var onlar USB girişli ama BL40 a ait herhangi bir resim yok.

Evde audıo girişi olan ve ucunda bir kırmızı bir beyaz çıkışı olan kablom var onu takıyorum, Telefonda kulaklık simgesi çıkıyor,tv ye bağladığımda ise hiçbir şey olmuyor.
  • ben usb girişini denedim. ipod umda ve bl40 da ikisinde de tv de desteklenmeyen cihaz cihazda şarj aleti gibi görüyor.
  • Bu telefondan bende almayı düşünüyorum ancak sorularım var. Telefonun işletim sistemi yokmuş diyorlar uygulama ya da oyun yükleyemiyormuşuz, java sorunluymuş vs vs. gibi,
    Bunun yanında telefonun şekli çok karizmatik tam bana göre.
    Hepsiburda.com sanki kampanya yapmış gibi görünüyor ancak şu ilanda pek öyle değil gibi.
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/lg-bl40-new-chocolate_02.044.1165.0106.htm
    Hizlial.com'da da aynı fiyat.
    Ancak hepsiburda.com'da havale 575
    hizlial.com'da 569 TL ancak sanırım 2.24 TL kargo köklüyorlar.
    Şirketlerden değil sanki LG Türkiye yetkili firması kampanya yapmış gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: melih_

Bu telefondan bende almayı düşünüyorum ancak sorularım var. Telefonun işletim sistemi yokmuş diyorlar uygulama ya da oyun yükleyemiyormuşuz, java sorunluymuş vs vs. gibi,
    Bunun yanında telefonun şekli çok karizmatik tam bana göre.
    Hepsiburda.com sanki kampanya yapmış gibi görünüyor ancak şu ilanda pek öyle değil gibi.
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/lg-bl40-new-chocolate_02.044.1165.0106.htm
    Hizlial.com'da da aynı fiyat.
    Ancak hepsiburda.com'da havale 575
    hizlial.com'da 569 TL ancak sanırım 2.24 TL kargo köklüyorlar.
    Şirketlerden değil sanki LG Türkiye yetkili firması kampanya yapmış gibi...

evet işletim sistemi yok java sorunlu mu bilmem ama bi noktadan sonra çok yavaşlıyor.telefonun şekli güzel ama bi işlem yaparken takılması bazen telefonu fırlatma isteği doğuruyor. ben almadım garanti kapsamında verdiler normalde olsa almazdım açıkcası mesaj yazarken bile takılıyo gelde sinir olma.

• - telefonda işletim sistemi olmadan nasıl çalışıyor bu elimdeki tel çok merak ediyorum lg mucize yapmış tebrikler

-java sıkıntısı yok, telefonum bir kaç kez dışardayken çok soğuktan yavaşladı onun dışında hızı gayet güzel

-elektronik işi birazda şans işi herkesin ki takılacak fırlatmak isteyecek diye bir şey yok, bende kullandıkça sıkıp sarmalayasım geliyor

telefonda konuşurken karşıdakinin sesi süper geliyor , wi-fi si süper hızlı karizmasını söylemiyorum bile

• işletim sistemınden kastımız bada android wm gibi yani. gd900 de vardı bl 40 ta vardı ıkısındede mesaj yazarken donuyordu kı cok mesaj yazan bırıyım. wi fi guzel cekıyor ancak 1 kere baglanıyorum sonra cıkıp tekrar baglanmayı denıyorum baglanmıyor bende 2 kere servıse verdım p.tesıde 3.kez verıcem sonra ınsallah paramı alıcam :)
  • İşletim sisteminden tabi ki kastımız Symbian, Bada, Android ve İos gibi telefonlarda kullanılan işletim sistemleri. Bu arada arkadaşlar telefonu google'da bir arattırın en ucuz diye bir iki sitede bu fiyata satıyorlar. Daha önce yazmış olduğum gibi indirim hepsiburada.com'a özel değil. Ayrıca bu telefonun program güncellemesi ya da başka bir şeyi durdurulmuş telefonun satışı yurtdışında kesilmiş falan olmasın. Biliyorsunuz ülkemizde eniştem beni niye öptü durumları çok oluyor. Ben kıllandım gibi.
    Şu sayfada güzel bir inceleme var, bir arkadaşımız 32 gb hafıza kartı kaldırır mı diye sormuş. Bu sayfada maksimum hafıza kartının 32 gb olduğu yazılı.
    http://www.mobilhat.com/lg-bl40-chocolate-inceleme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 30 Ocak 2011; 11:06:14 >

• quote:

İşletim sisteminden tabi ki kastımız Symbian, Bada, Android ve İos gibi telefonlarda kullanılan işletim sistemleri. Bu arada arkadaşlar telefonu google'da bir arattırın en ucuz diye bir iki sitede bu fiyata satıyorlar. Daha önce yazmış olduğum gibi indirim hepsiburada.com'a özel değil. Ayrıca bu telefonun program güncellemesi ya da başka bir şeyi durdurulmuş telefonun satışı yurtdışında kesilmiş falan olmasın. Biliyorsunuz ülkemizde eniştem beni niye öptü durumları çok oluyor. Ben kıllandım gibi.

Bu eniştelik durumu üretimini tabiki durdurucak yada çok az daha düşük fiyatlara satıcak... Çünkü ilk çıktığı fiyatlara şu an androit telefonlar ve bu tlfonun özelliklerinden çok daha üst özellikli telefonlar mevcut... LG de diğer tüm telefon markaları gibi androit telefonlara odaklanmış durumda...

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

İşletim sisteminden tabi ki kastımız Symbian, Bada, Android ve İos gibi telefonlarda kullanılan işletim sistemleri. Bu arada arkadaşlar telefonu google'da bir arattırın en ucuz diye bir iki sitede bu fiyata satıyorlar. Daha önce yazmış olduğum gibi indirim hepsiburada.com'a özel değil. Ayrıca bu telefonun program güncellemesi ya da başka bir şeyi durdurulmuş telefonun satışı yurtdışında kesilmiş falan olmasın. Biliyorsunuz ülkemizde eniştem beni niye öptü durumları çok oluyor. Ben kıllandım gibi.

Bu eniştelik durumu üretimini tabiki durdurucak yada çok az daha düşük fiyatlara satıcak... Çünkü ilk çıktığı fiyatlara şu an androit telefonlar ve bu tlfonun özelliklerinden çok daha üst özellikli telefonlar mevcut... LG de diğer tüm telefon markaları gibi androit telefonlara odaklanmış durumda...

Sonuç olarak bu telefonu alınır satılır mı?
    Arkadaşlar ben daha önce indirimden HTC P3400 almıştım. Elimde patladı. Öyle duruyor evin bir köşesinde. Korkuyorum yani...

• sonuçta artık 2. el hiç bir telefonda yok ihtiyacımı görür diyosan al... zaten jawa bir telefon incelediğine göre fazla bir beklentin yok telefondan... Gönlün ne istiyosa onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

sonuçta artık 2. el hiç bir telefonda yok ihtiyacımı görür diyosan al... zaten jawa bir telefon incelediğine göre fazla bir beklentin yok telefondan... Gönlün ne istiyosa onu al

Telefonun şekli karizma. Zaten insanın gönlünü bu hali kaydırıyor. Yoksa içeriği o kadar da içaçıcı değil. Yazık ki LG bu modelini devam ettirmedi.
  • quote:

Telefonun şekli karizma. Zaten insanın gönlünü bu hali kaydırıyor. Yoksa içeriği o kadar da içaçıcı değil. Yazık ki LG bu modelini devam ettirmedi.

hehe yeni modelleride güzel olucak.. lg de her firma gibi artık android e yöneldi... yeni akım şimdilik bu...
  • yaa beyler bu uygulamalardaki tuşlar warya yöntüşları falan ekranın yarısını kaplıo onları kapatabileniniz war mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.D.E.

yaa beyler bu uygulamalardaki tuşlar warya yöntüşları falan ekranın yarısını kaplıo onları kapatabileniniz war mı?

onlar kapanmıyor galıba
  • Bende Lg bl40 var ve gold bil. den aldım.Versiyon olarak v10d gözüküyor.pc suite, tool ve lgmobile update programlarıyla güncelleme yapmaya çalıştım ama güncelleme bulunamadı uyarısı ile karşılaştım.Servise götürmek istemedim bende bilgisayarıma v10j versiyonunu yükledim ve bu dosyayı telefona yükledim. .kdz uzantılı bu dosya açmak istediğimde desteklenmeyen türde dosya uyarısı çıktı.Acemi olarak nerde yanlışlık ypatığımı söyleyebilir misiniz?
  • Ben şu anda E63 kullanıyorum... Hiç bir uygulama da yok telefonumda...
    Konuşma + Mesajlaşma + Acil durumlarda fotovideo + Radyo/müzik + Not/takvim dışında kullanmam zaten telefonu
    Bu telefonun demosunu elime aldım dün çok aşırı derecede hoşuma gitti mükemmel bir cihaz

Zaten 2 sene oldu E63'ü alalı
    500-600 civarında dokunmatik ama kapasitif ekranlı şık bir telefon istiyordum.

Ama almam 1-2 ayı bulacak sanırım... Nisan gibi bu telefondan ucuz fiyatlı olarak sıfır bulabilir miyim ? Kullanım kılavuzunu bile indirdim şimdiden incelemek için.

Birde Motorola S9 Bluetooth Stereo kulaklığım var... Blackberry bold sorun çıkarmamıştı ama E63 cebimdeyken sürekli kesiliyor bağlantısı. BL40 ile kullanabilir miyim ?

Birde... Ayda yılda bir uzun yola çıktığımızda navigasyon lazım olabiliyor...
    http://tr.lgapplication.com a baktım... bl40 için olan uygulamaları nasıl ayırt edebiliyoruz ?
    sadece java desteklileri yüklemek yeterli oluyor mu ? Ekran ebadından dolayı sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADIKs -- 1 Şubat 2011; 15:12:09 >

• Yeni güncelleme ile telefonlarınızın düzeldiğini umarım. Ben benimkini sattım ve Iphone 3gs aldım 32gb. Ben telefonu sattıktan sonra güncelleme çıkması da manidar tabi :) Gerçi, bende müzik oynatıcı, wi-fi gibi sorunlar yoktu. Kilitlendi bir kere, iki kere de şebeke sorunu yaşadım o kadar, güncelleme bana yönelik değildi yani, yaptırdıktan sonra da elden çıkardım. İkinci el piyasası yok telefonun, 500TL gibi rakamlara satılıyor. Alacak olanlar lütfen ikinci el telefonlara bir baksınlar, çok daha hesaplı alırlar, hatta, yeni telefonumu aldığım telefoncuda bir tane var, jelatinleri üstünde duruyor, ikinci el, 500-550 gibi bir miktar istiyor karşılığında. Aklınızda olsun istedim. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyilmaz

Yeni güncelleme ile telefonlarınızın düzeldiğini umarım. Ben benimkini sattım ve Iphone 3gs aldım 32gb. Ben telefonu sattıktan sonra güncelleme çıkması da manidar tabi :) Gerçi, bende müzik oynatıcı, wi-fi gibi sorunlar yoktu. Kilitlendi bir kere, iki kere de şebeke sorunu yaşadım o kadar, güncelleme bana yönelik değildi yani, yaptırdıktan sonra da elden çıkardım. İkinci el piyasası yok telefonun, 500TL gibi rakamlara satılıyor. Alacak olanlar lütfen ikinci el telefonlara bir baksınlar, çok daha hesaplı alırlar, hatta, yeni telefonumu aldığım telefoncuda bir tane var, jelatinleri üstünde duruyor, ikinci el, 500-550 gibi bir miktar istiyor karşılığında. Aklınızda olsun istedim. Saygılarımla.

Merhaba bende bu telefondan almayı düşünüyorum fakat aklımda 1 kaç soru bulunuyor. Fakat sorularımı sormadan önce sizin bulunduğunuz telefoncu yinede pahalı satıyormuş :) Çünkü hepsiburada.com'da 600 tl ve gold'da 625 tl'ye satılıyor telefon :)

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-bl40-new-chocolate/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceplgbl40nc

Aklımdaki sorular mesela ben bu telefonda örn mynet gibi yerlere girdiğim zaman aynı bilgisayardaki gibi ana sayfada haberlerin geçişini reklamları felen görebilicekmiyim ?

Birde hepsiburada.com'dan almayı düşünüyorum ve versiyon olayları felen var o zaman alıyım aldıkdan 1-2 gün sonra garantiye göndereyim telefonu versiyon güncelleyip öyle göndersinler o konularda pek bi fikrim yok :) Yani bulunduğum yerde lg servisi bulunmuyor ancak yollarım ordanda kaç haftada gelir kim bilir !

Peki telefonda flash desteği yok deniliyor yani flash desteği ne demek yani olsa ne olur olmasa ne olur ? Tam bilmiyorum onuda :)

Şimdiden çok teşekkür ediyorum birde bu telefonu almam için herhangi bir neden söyleyebilirmisiniz bana ?

• arkadaşlar lgnin üzerinde multimedia tuşlarını olduğu bl40 uyumlu bi kulaklığı war mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.D.E.

arkadaşlar lgnin üzerinde multimedia tuşlarını olduğu bl40 uyumlu bi kulaklığı war mı?

bosverrrrrrrrr

kafam guzel dunya guzel bl40 daha gusel :)))
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.