Yeni güncelleme ile telefonlarınızın düzeldiğini umarım. Ben benimkini sattım ve Iphone 3gs aldım 32gb. Ben telefonu sattıktan sonra güncelleme çıkması da manidar tabi :) Gerçi, bende müzik oynatıcı, wi-fi gibi sorunlar yoktu. Kilitlendi bir kere, iki kere de şebeke sorunu yaşadım o kadar, güncelleme bana yönelik değildi yani, yaptırdıktan sonra da elden çıkardım. İkinci el piyasası yok telefonun, 500TL gibi rakamlara satılıyor. Alacak olanlar lütfen ikinci el telefonlara bir baksınlar, çok daha hesaplı alırlar, hatta, yeni telefonumu aldığım telefoncuda bir tane var, jelatinleri üstünde duruyor, ikinci el, 500-550 gibi bir miktar istiyor karşılığında. Aklınızda olsun istedim. Saygılarımla.
Merhaba bende bu telefondan almayı düşünüyorum fakat aklımda 1 kaç soru bulunuyor. Fakat sorularımı sormadan önce sizin bulunduğunuz telefoncu yinede pahalı satıyormuş :) Çünkü hepsiburada.com'da 600 tl ve gold'da 625 tl'ye satılıyor telefon :)
Aklımdaki sorular mesela ben bu telefonda örn mynet gibi yerlere girdiğim zaman aynı bilgisayardaki gibi ana sayfada haberlerin geçişini reklamları felen görebilicekmiyim ?
Birde hepsiburada.com'dan almayı düşünüyorum ve versiyon olayları felen var o zaman alıyım aldıkdan 1-2 gün sonra garantiye göndereyim telefonu versiyon güncelleyip öyle göndersinler o konularda pek bi fikrim yok :) Yani bulunduğum yerde lg servisi bulunmuyor ancak yollarım ordanda kaç haftada gelir kim bilir !
Peki telefonda flash desteği yok deniliyor yani flash desteği ne demek yani olsa ne olur olmasa ne olur ? Tam bilmiyorum onuda :)
Şimdiden çok teşekkür ediyorum birde bu telefonu almam için herhangi bir neden söyleyebilirmisiniz bana ?
telefonun bir çok eksiği olmasına rağmen alınmaya tek sebep: telefon karizma
Bende Lg bl40 var ve gold bil. den aldım.Versiyon olarak v10d gözüküyor.pc suite, tool ve lgmobile update programlarıyla güncelleme yapmaya çalıştım ama güncelleme bulunamadı uyarısı ile karşılaştım.Servise götürmek istemedim bende bilgisayarıma v10j versiyonunu yükledim ve bu dosyayı telefona yükledim. .kdz uzantılı bu dosya açmak istediğimde desteklenmeyen türde dosya uyarısı çıktı.Acemi olarak nerde yanlışlık ypatığımı söyleyebilir misiniz?
Dün ÖM Atmışsınız ama forumda yeni olduğum içn bir türlü size cevap yazamadım. Müzik çalar problemi v10J versiyonu ile düzeliyor. Sanırım en yakın servisi LG nin sitesinden öğrenebilir veya aldığınız yere danışın.
bugun ıtıbarıyle aynı sorundan 3.kez telefonumu servise verdim yarında sabah kalkıp hemen tkh ne basvurcam ve hayırlısıyla paramı gerı alacagım.
quote:
Orijinalden alıntı: GARMONSU38
quote:
Orijinalden alıntı: kaanyilmaz
Yeni güncelleme ile telefonlarınızın düzeldiğini umarım. Ben benimkini sattım ve Iphone 3gs aldım 32gb. Ben telefonu sattıktan sonra güncelleme çıkması da manidar tabi :) Gerçi, bende müzik oynatıcı, wi-fi gibi sorunlar yoktu. Kilitlendi bir kere, iki kere de şebeke sorunu yaşadım o kadar, güncelleme bana yönelik değildi yani, yaptırdıktan sonra da elden çıkardım. İkinci el piyasası yok telefonun, 500TL gibi rakamlara satılıyor. Alacak olanlar lütfen ikinci el telefonlara bir baksınlar, çok daha hesaplı alırlar, hatta, yeni telefonumu aldığım telefoncuda bir tane var, jelatinleri üstünde duruyor, ikinci el, 500-550 gibi bir miktar istiyor karşılığında. Aklınızda olsun istedim. Saygılarımla.
Merhaba bende bu telefondan almayı düşünüyorum fakat aklımda 1 kaç soru bulunuyor. Fakat sorularımı sormadan önce sizin bulunduğunuz telefoncu yinede pahalı satıyormuş :) Çünkü hepsiburada.com'da 600 tl ve gold'da 625 tl'ye satılıyor telefon :)
Aklımdaki sorular mesela ben bu telefonda örn mynet gibi yerlere girdiğim zaman aynı bilgisayardaki gibi ana sayfada haberlerin geçişini reklamları felen görebilicekmiyim ?
Birde hepsiburada.com'dan almayı düşünüyorum ve versiyon olayları felen var o zaman alıyım aldıkdan 1-2 gün sonra garantiye göndereyim telefonu versiyon güncelleyip öyle göndersinler o konularda pek bi fikrim yok :) Yani bulunduğum yerde lg servisi bulunmuyor ancak yollarım ordanda kaç haftada gelir kim bilir !
Peki telefonda flash desteği yok deniliyor yani flash desteği ne demek yani olsa ne olur olmasa ne olur ? Tam bilmiyorum onuda :)
Şimdiden çok teşekkür ediyorum birde bu telefonu almam için herhangi bir neden söyleyebilirmisiniz bana ?
Merhaba, öncelikle servisten şu kadar zamanda gelir gibi birşey diyemem ama 1 haftayı da geçeceğini sanmıyorum. flash desteği yanılmıyorsam kısıtlı var. Youtube dan izleme yapabilirsiniz mesela. Haberlerin geçişi ya da reklamlar en kötü hareketsiz olarak gözükür tahminimce, internet performansından memnun herkes neredeyse, ben de memnundum, bir tek bu foruma giremedim, neden anlamadım :) Yeni güncelleme ile telefon daha sorunsuz oldu, ama açıkçası nedenlerinizi kendiniz belirlemelisiniz; bu telefon her şeyden önce ''şıktır''. kamera, film, fotoğraf, müzik, internet, ekran, şıklık ve düşük sar değeri.. Bu kadar. Oyun ve program çeşitliliği beklemeyiniz çok. Multimedya telefondur. Müzik ses kalitesi çok iyidir. Ekranı şahanedir. Ama o program senin, bu program benim, yok oyun vb gibi istekleriniz varsa, bunun özünde bir ''java'' telefon olduğunu ve bununla kısıtlı olduğunu unutmayınız. İyi forumlar.
merhaba arkadaşlar güvenlik kodu kaç acaba bu telefonun ben bulamadımda
neyse buldum arkadaşlar 0000 mış
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GARMONSU38
quote:
Merhaba, öncelikle servisten şu kadar zamanda gelir gibi birşey diyemem ama 1 haftayı da geçeceğini sanmıyorum. flash desteği yanılmıyorsam kısıtlı var. Youtube dan izleme yapabilirsiniz mesela. Haberlerin geçişi ya da reklamlar en kötü hareketsiz olarak gözükür tahminimce, internet performansından memnun herkes neredeyse, ben de memnundum, bir tek bu foruma giremedim, neden anlamadım :) Yeni güncelleme ile telefon daha sorunsuz oldu, ama açıkçası nedenlerinizi kendiniz belirlemelisiniz; bu telefon her şeyden önce ''şıktır''. kamera, film, fotoğraf, müzik, internet, ekran, şıklık ve düşük sar değeri.. Bu kadar. Oyun ve program çeşitliliği beklemeyiniz çok. Multimedya telefondur. Müzik ses kalitesi çok iyidir. Ekranı şahanedir. Ama o program senin, bu program benim, yok oyun vb gibi istekleriniz varsa, bunun özünde bir ''java'' telefon olduğunu ve bununla kısıtlı olduğunu unutmayınız. İyi forumlar.
yaa müzik iyi güzel de bu ekran kapalıyken şarkı deiştirme işini naapcaz bnde nokia 6500slide wardı onda kulaklık üzerindeki çağrı cevaplama tuşuna bastığımda bi sooraki şarkıya geçiodu bunda ööle bi özellik yok, üzerinde multimedia tuşları olan kulaklıklar war ama bizim telefonda çalışır mı? yada lgnin çıkardığı öyle bi kulaklık war mı?
Nde: bu konuda malesef bilgi sahibi değilim. Ben hep telefondan değiştirdim, çok da zorlamamıştı beni.
Nisan Mayıs gibi 550-600 liraya bu cihazın sıfırını bulabilir miyim arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: SADIKs
Ben şu anda E63 kullanıyorum... Hiç bir uygulama da yok telefonumda... Konuşma + Mesajlaşma + Acil durumlarda fotovideo + Radyo/müzik + Not/takvim dışında kullanmam zaten telefonu Bu telefonun demosunu elime aldım dün çok aşırı derecede hoşuma gitti mükemmel bir cihaz
Zaten 2 sene oldu E63'ü alalı 500-600 civarında dokunmatik ama kapasitif ekranlı şık bir telefon istiyordum.
Ama almam 1-2 ayı bulacak sanırım... Nisan gibi bu telefondan ucuz fiyatlı olarak sıfır bulabilir miyim ? Kullanım kılavuzunu bile indirdim şimdiden incelemek için.
Birde Motorola S9 Bluetooth Stereo kulaklığım var... Blackberry bold sorun çıkarmamıştı ama E63 cebimdeyken sürekli kesiliyor bağlantısı. BL40 ile kullanabilir miyim ?
Birde... Ayda yılda bir uzun yola çıktığımızda navigasyon lazım olabiliyor... http://tr.lgapplication.com a baktım... bl40 için olan uygulamaları nasıl ayırt edebiliyoruz ? sadece java desteklileri yüklemek yeterli oluyor mu ? Ekran ebadından dolayı sordum
gps bulan var mı ?
bi de kamera sesi kapatabilen ?
quote:
Orijinalden alıntı: mhkner
gps bulan var mı ?
bi de kamera sesi kapatabilen ?
ses kapanmıyor gps de google maps le gırebılıosun
google map gusel ama bazen yetersiz kalıyo...bir baska konuda
dıkkatlı bakmadım ama java desteklı oldugu ıcın calısması lazım en azından bır kurup deneyın .
bir sefer kurmayı denedim saatler sürüyor, zaten beceremedim heralde olmadı.
merhabalar ben factory reset yaptım müzik çalara giremiyorum yükleniyor diyor kalıyor öyle aslında telefonda ne mp3 var ne başka bişey ne yapmam lazım yazılımı güncelleyeyim dedim olmuyor LGMobile update yükseltmiyor birde yazılım olarak indirdim ben lg nin BL40-DZ-V10b-SEP-24-2009-OPEN-EU bun nasıl yüklerim birde bunun c versiyonu var. hangi programla yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar. Sıfır bir BL40 aldım ve yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Aldığımda versiyon v10c idi. Mecidiyeköydeki servise gidip v10j'ye yükselttirdim. Telefon hakkında birkaç dakikalık sohbet etme fırsatım da oldu elemanla. Kendileri de işletim sisteminin tam bir fiyasko olduğu konusunda benimle hemfikirler. Şıklığına, ekran kalitesine ve dokunmatiğinin hassaslığına diyecek lafım yok. Bunlar çok şahane gerçekten. Ama yavaşlığı ve "laggy" oluşu insanı çileden çıkartıyor bazen. Telefon hakkında tecrübeli olanlara birkaç şey danışmak isterim.
Günde 100 sms gönderiyorum ve belki 5-10 dakika konuşma yapıyorum. Buna rağmen her gün şarja takmak zorunda kalıyorum. Özellikle tasarruflu kullanıyorum. Gerekmedikçe ekranı açık tutmuyorum ya da kurcalamıyorum. Buna rağmen 1 günü geçmedi şarjı. Kullanım süresini uzatmanın yolu var mıdır?
Diğer bir sıkıntım duvar kağıtları. Dört farklı ekrana farklı duvar kağıtları koyamıyor muyuz? Koyamıyorsak bile tekrar ekranları siyah haline getiremiyor muyuz? Deneme amaçlı bir tanesine bir resim koydum. Benim amacım farklı resimler koymaktı her birine ama olmadı. Birini değiştirince diğerleri default'a dönüyor. Ama değiştirdiğin kalıyor. Hoş bir görüntü olmuyor.
Bir sorum da Wisepilot'la ilgili. Teknik servisteki arkadaş bana Wisepilot'un 1 senelik ücretsiz olduğunu söyledi. Israrla "Ben 3 aylık diye duydum" dedim. O daha ısrarcı oldu 1 senelik diye. Hangisi doğru acaba? Bana GPS çok lazım olabiliyor. Sırf onun için ucuz 3G kampanyasına girebilirim. ama 3 ay sonra bitecekse hiç kasmayayım, değil mi?
Son olarak da mesajlara girip çıkarken yavaş kalması Dik konumda mesaj yazarken harflerin dokunduktan 2 saniye sonra falan gelmesi sıkıntısı sizde de yaşanıyor mu? Yalnız dikkat ettim yan çevirdiğinde sorun ortadan kalkıyor. Nedenini anlayabilmiş değilim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
pazartesi bende gcicem sipariş hepsiburadan kendimi tutamıyorum büyük ihitaml elimde patlayacak sıkılsm satamayacagım ama yapcak bişey yok şeytan al diyor:) kg 800 ke800 kf510 kf700 buda beşinçi lgm olacak
quote:
Orijinalden alıntı: eyz
pazartesi bende gcicem sipariş hepsiburadan kendimi tutamıyorum büyük ihitaml elimde patlayacak sıkılsm satamayacagım ama yapcak bişey yok şeytan al diyor:) kg 800 ke800 kf510 kf700 buda beşinçi lgm olacak
Aynı şeyi ben de yaşadım :D 1-2 ay boyunda onu mu alsam bunu mu alsam dedim durdum ama indirim kandırdı beni, alıverdim :D