Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yeni aldım telefonu. Wifi sorunu yaşadım. Lg Mecidiyeköy servisinde son yazılımla güncellediler. Serviste wifi ile bağlanabildik. Oldukça hızlı şekilde web sayfalarında gezebiliyorsunuz. Fakat evde ve üç farklı modemden bir türlü wifi ye bağlanamıyorum. Nedenini anlayamadım.
  • en sonunda wifi yi tanıtmayı başardım. fakat bu seferde " istenilen ana makina bulunamadı " diye bir uyarı veriyor.
  • peki evdeki modemlerle başka pc den bağlanabiliyormusunuz? sorun telefondamı?
  • sanırım yanlış ifade ettim farklı yerlerdeki bilgisayarlardan giremedim. 3 farklı yerden. Normal olarak tarattığımda bağlanamıyor diye hata veriyor. Fakat telefonun dns ayarlarına bir dns alt adı yazdığımda telefon modeme bağlanıyor. Bu seferde tarayıcıda bir web adresine girmek için denediğimde " istenilen ana makina bulunamadı " diye uyarı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klpr -- 25 Ocak 2011; 22:20:20 >
  • sanırım yanlış ifade ettim farklı yerlerdeki bilgisayarlardan giremedim. 3 farklı yerden. Normal olarak tarattığımda bağlanamıyor diye hata veriyor. Fakat telefonun dns ayarlarına bir dns alt adı yazdığımda telefon modeme bağlanıyor. Bu seferde tarayıcıda bir web adresine girmek için denediğimde " istenilen ana makina bulunamadı " diye uyarı veriyor.
  • arkadaşım bnm telefonum geçen yaz kayboldu bu imeyi numarasından bulunması için telekomünikasyon müdürlüğü mü ne warmış ankarada oraya dilekçe veriomuşsun bn savcılığa bildirdim 10 gün soora bu kuruma dilekçe yollamamı söyleyen bi cevap geldi savcılıktan. direkt o kurumla irtibata geç bnce

bn daha almadım telefonu almayı düşünüyorum da bu hepsiburada daki yorumlar kafamı karıştırdı flash destekli sitelerde sıkıntı oluyomuş girmiomuş. ne kadar doğrudur flash desteklio mu desteklemio mu anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.D.E. -- 25 Ocak 2011; 23:03:24 >
  • Hotmail mail senkronizasyonunu nasil yapabiliriz? Herseyi ayarliyorum, guncelle dedigimde biraz bekletiyor ve hata veriyor.
  • -erdem bence hotmail ini gmaile yönlerdir direk adresini ve şifreni gir senkronize etsin

-N.D.E. ben youtube de facede rahatlıkla video izliyorum, ayrıca internette sayfaya girdikten sonra en altında normal göster gibi bir link var ona tıkladığımda pc de sayfayı nasıl görüyorsan o şekilde birebir açıyor

-klpr şimdiye kadar ben öyle bir sıkıntı yaşamadım ve bağlantı ayarlarını hiç değiştirmedim telefonun , sadece ağı bulup şifreyi girdim bağlandım heryerden, factory reset atmayı denedinmi tekrar ? ( birde telefonu nerden aldın acaba? )

-namso5001 bence ist e kargola birde arkasından teknik servisi direk ara rica et öncelikli tamir etsinler bi kaç gün sabret ama tam olsun güzel olsun telin

• b.akca öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. Bu telefondan iki adet aldık hepsiburadadan. telefonu beğendim. Ancak dediğim gibi her iki telefonda da bu sorunla karşılaştım. Lg Servisinde ve Avm lerde TTnet Wifi ye bağlanıyor. Fakat evimde ve 3 farklı yerden denememe rağmen dns ayarlarını değiştirmeden tanıtamıyorum. " istenilen ana makina bulunamadı " diye uyarı veriyordu. Factory reset yaptım. Ancak bir faydası olmadı. Opera mini browser yükledim o da wifi ile girmeye çaliştığımda bağlanamadım.
  • -klpr hepsiburadan aldığını söylemişsin. bende almayı düşünüyorum ancak paket içeriği belirtilmemiş sitede paket içeriğini söylersen sevinirim.
    ayrıca kulaklığı hakkında da bi yorum yaparsan çok iii olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.D.E. -- 26 Ocak 2011; 13:09:35 >
  • Tv çıkış kablosunu bulabileceğim bir yer var mı ?
  • -N.D.E Paket içeriğinde cihaz + şarj aleti + usb data kablosu + kulaklık ( kulaklık pek kullanmadığım için bilgim yok ama kardeşim gömme kulaklık olduğunu söylüyor ses oldukça iyi ) + kullanım kılavuzu var. Tv çıkış kablosu yok. Kamera gündüz çekimleri iyi, gece çekimleri pek iyi değil ayarlarından olabilir. multitouch özelliği gerçekten iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klpr

-N.D.E Paket içeriğinde cihaz + şarj aleti + usb data kablosu + kulaklık ( kulaklık pek kullanmadığım için bilgim yok ama kardeşim gömme kulaklık olduğunu söylüyor ses oldukça iyi ) + kullanım kılavuzu var. Tv çıkış kablosu yok. Kamera gündüz çekimleri iyi, gece çekimleri pek iyi değil ayarlarından olabilir. multitouch özelliği gerçekten iyi.

kulaklık hakkında eleştiriler

ben şuan philips she9550 kullanıyorum ve telefonu aldıktan sonra ikisinide denedim.

video izlerken (müziklerde kötü) dolby özelliğini açtığınızda bl40 ın kulaklığı daha iyi performans veriyor fakat ses az.

kulağa tam oturmuyor kısa oldugu için düşüyor kulaktan. orta boy silikonları tavsiye ederim küçüklerde basslar azalıyor

basslar ve tizler kaliteli değil midler fazla geliyor takınca. dışarıdaki sesi kulağa tam oturmadığı için tam kesemiyor.

rengi çok şık bayanlara özel tasarım yapılmış sanki.

ama kulaklığı olmayan en azından mantar kulaklığı olmayan bunu kullanabilir o kadar kötü değil. 10 üzerinden 6

• Kimse tv out ile ilgili cevap vermeyecek galiba :(

Ben de bulamıyorum. O halde USB kablosunu kesip ucuna 3 lü TV kablosunu eklesem sonuç alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oztemiz80

Kimse tv out ile ilgili cevap vermeyecek galiba :(

Ben de bulamıyorum. O halde USB kablosunu kesip ucuna 3 lü TV kablosunu eklesem sonuç alabilir miyim ?

burda var ama hem pahalı hem de yurt dışı...

http://www.lgmobileshop.co.uk/go/accessory/lg-utc-200m-tv-out-cable

türkiye için de bakıyorum ama henüz göremedim.

peki usb şarj kablosu ile usb girişi olan tv ye bağlanamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 27 Ocak 2011; 19:53:07 >

• hocam senin için lg yi aradım, başka bir numara verdiler ama geç kaldım mesai bitiminde aramışım..
    mecidiyeköye geçersem senin için sorarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Hepsiburada da 580 TL olmuş. Alacak varsa kaçırmasın.

598 tl şu an ve bu hb çok komik alem yaaa, yaklaşık 2 haftadır bakıyorum o sayfaya, yok geçici süreli indirimmiş ya stokla sınırlıymış, bi bakıyorum son 86 adet diyo, aradan zaman geçiyo son 30 ürüne düşüyo, bi kaç gün sonra son 74 ürün diyo şimdide son 107 ürüne düşmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

quote:

Orijinalden alıntı: oztemiz80

Kimse tv out ile ilgili cevap vermeyecek galiba :(

burda var ama hem pahalı hem de yurt dışı...

http://www.lgmobileshop.co.uk/go/accessory/lg-utc-200m-tv-out-cable

türkiye için de bakıyorum ama henüz göremedim.

peki usb şarj kablosu ile usb girişi olan tv ye bağlanamaz mı?

bağlanır bence ama seçeneklerden usb diski seçeceksiniz ve tvnizin özelliği varsa dosyalara göz atacak. ben foto makine, video kamera, taşınabilir hdd leri sürekli usb ile tvye bağlıyorum sorun yaşamadım. bl40 ı denemedim

• Teşekkür ederim. Ben de araştırmaya devam ediyorum.

USB olarak bağlanabilir sanıyorum ama küçük bir sorun var benim televizyonun USB girişi yok :)
  • rca girişler mi var? tv out kablosu usb den neye dönüştürüyor? 3 tane rca ya mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.