Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekoman245

ilk önce hayırlı olsun foruma hoşgeldiniz .d tam benim kafamsınız anladığıma göre .d bende aşığım/aşıktım bi ara soğumuştum e63 (diğer telefonum) kullanmaya başlamıştım şimdi yeniden buna devam .d her elinize aldığınızda o şık görünüm hasta ediyor beni .d bugun ipod touch 32gb 4. nesil sipariş ettim yarın elimde .d hem hd destekleyen ekranından hemde app lerden yararlanmak için aldım bl40 ın yanına çok yakışacak .d müzik çalar için tekrar gitmek istemiyorum garantiye ben 1 hafta bl40 sız ne yapacağım :)

tekrar hayırlı olsun .d

h.b. teşekkür ederim evet sanırım aynı kafadayız :) para olayını ayarlarsam bende bir ipod touch almak istiyorum kısmet, bl40 dan dosyalardan dinlemek yoruyor doğrusu parcayı ileri geri alamıyorum eq kullanamıyorsun vs ama ben garantiye göndermek yerine müsait bir zamanda mecidiyeköye teknik servise gidip tekrar bir yazılım güncelleteyim belki olur :) bu arada duvar kağıdı sorunum vardı burdaki arkadasların yönlerdiği şekilde factory reset yaptığımda düzeldi teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar bende dün akşam sipariş verdim telefonu merakla bekliyorum.
    Birşey soracaktım kamera ve fotoğraf çekimi nasıl acaba?
  • bende almayı düşünüyorum ama acıkcası kararsız kaldım bu yazılımla ilgili sorunları okuyunca
  • Bence almayın tavsiye etmiyorum .. Çok sorunu var ve telefon yavaş. Fotograf çekimi ıyi orda sorun yok
  • kamerası ve videosu gayet iyi , ayrıca çok sorun olarak neyi var acaba ?
    sadece müzik çalara giremiyorsun ama dosyalar/seslerden girip mp3 leri dinleyebilirsin.
    onun dışında her özelliği her fonksiyonunu gayet güzel ve verimli kullandım dlna haric :)
    telefon yavaş değil bence iphone vs. kullandım bundan hızlı telefon nasıl oluyor acaba :p
    çok sıcak yada çok soğukta telefon bazen yavaşlıyor ki bu çok normal bir şey.
  • bende bu gün hepsiburada.com dan siparişimi verdim. bekleyip göreceğiz telefonu. teşekkürler hepsiburada
  • kullanan arkadaşlardan yorumlar alıp ona göre hareket edecem bakalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.akca

kamerası ve videosu gayet iyi , ayrıca çok sorun olarak neyi var acaba ?
    sadece müzik çalara giremiyorsun ama dosyalar/seslerden girip mp3 leri dinleyebilirsin.
    onun dışında her özelliği her fonksiyonunu gayet güzel ve verimli kullandım dlna haric :)
    telefon yavaş değil bence iphone vs. kullandım bundan hızlı telefon nasıl oluyor acaba :p

bugun mecidiyeköy lg teknik servise ugradım v10j 'yi muzik çalar ve kameradaki sorun için cıkarmıslar ve o sorun da çözülmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.akca

kamerası ve videosu gayet iyi , ayrıca çok sorun olarak neyi var acaba ?

iphone 4 veya ipod touch 4g kullandınız mı? veya galaxy s , samsung wave 8500?

ben ipod touch 4g kullanıyorum 1ghz işlemci ve 512mb ramın keyfine bakıyorum .. iostan bütün uygulamalar felan süper yani .. bl40ı artık hiç kullanmıyorum bana çok yavaş geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Arkadaşlar telefonu dün aldım.Gerçekten çok şık bir telefon öncelikle.
    Hemen konuya girdim ve mesajlara bir göz gezdirdim.Şu anda güncellemeyi yapıyorum.Herhangi bir problem ile karşılaşmadım telefonda ama yazılım güncel olsun tabiiki.
    İlk LG telefonum olduğu için ilerleyen zamanlarda biraz başınızı ağrıtabilirim :)

nerden kaça aldınız acaba ?

Carrefour'da pc reyonunda promotör olarak çalışıyorum.Bl40 ve birkaç model daha dekod olarak fiyat düşmesine uğramıştı.899'dan 355'e düşmüş ve 1 tane aldım.Daha kaldımı diye soracak olursanız,2 tane vardı mağazamızda 2'sinide çalışanlar olarak aldık

• Hayırlı olsun inşallah sorun çıkarmaz
  • quote:

Hayırlı olsun inşallah sorun çıkarmaz

Sağolun,umarım.
  • LG BL40 New Chocolate
    Tüm Resimler(6)Bu fiyata son 106 ürün!
    Stok ile sınırlı indirim fırsatı !
    Kampanya stoğu tükendiğinde ürünün fiyatı 1.269,00 TL (KDV Dahil) olacaktır.
    Fiyat : 1.075,42TL +KDV İndirimli : 507,62 TL +KDV
    KDV Dahil : 598,99 TL | Peşin fiyatına 12 x 49,92 TL Havale / EFT : 575,03 TL (KDV Dahil)

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-bl40-new-chocolate/ProductDetails.aspx?productId=telceplgbl40nc&categoryId=16001
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

bugun mecidiyeköy lg teknik servise ugradım v10j 'yi muzik çalar ve kameradaki sorun için cıkarmıslar ve o sorun da çözülmüş.

çok mutlu oldum şimdi ilk fırsatta gidip güncelleme yapayım
    bilgi için çok teşekkürler

quote:

iphone 4 veya ipod touch 4g kullandınız mı? veya galaxy s , samsung wave 8500?

ben ipod touch 4g kullanıyorum 1ghz işlemci ve 512mb ramın keyfine bakıyorum .. iostan bütün uygulamalar felan süper yani .. bl40ı artık hiç kullanmıyorum bana çok yavaş geliyor

ip 4 kullanmadım ama galaxy s ve wave de kullandım biraz o kadar çok fark görmedim ama eminim ip4 le arasında fark vardır o kadarda olsun

• bensiparişi iptal ettim

sabah sipariş vermöem rapğmen akşam olduğu halde güvenlik onayı bekleniyor vs diyordu

güya sü,per hızlı gönderiysdi

keyfinimi bekleyecem hb nin
  • v10j sürümünü yükleten arkadaşlar müzik çalardaki donma problemi giderildimi acaba ?
  • Arkadaşlar bl40 a uygun tam ekran güzel oyun program vs. bişi yok mu?sitedekilerin tamamını indiremiyorum da
  • Kutudan cikan pc suite ile telefon arasinda baglanti kurulamiyor nedense. Programi actigimda baglaniyor diye cok uzun sure bekliyor. Ama baglanti kurulamiyor nedense. Bu sorunla karsilasip cozum bulan varmi? Ayrica hala hic guncelleme yapamadim. Hala v10c'de kaldim. Updater telefonu goruyor fakat indiriliyor deyip,10 dk gecirip hata veriyor program.
  • pc suite ile sorun yaşamadım ama;
    ürüm güncellemeyi vaktiniz varsa mecidiyeköy'e servise uğrayıp 5 dk nızı ayırıp yaparsanız daha güvenli olur.
    ben 2 kez sürüm güncellettim orada sanırım cumartesi günüde açıklar.
  • Arkadaşlar cihazın fiyatı hb'de 599tl ye düşmüş.

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-bl40-new-chocolate/ProductDetails.aspx?productId=telceplgbl40nc&categoryId=16001

Bu fiyatı da baz alırsak sanırım özelliklere göre makul bir cihaz. Yazılanlara bakılırsa cihazın sorunlu veya sorunsuz çıkması biraz şans sanırım. Benim merak ettiğim bu cihaz pantolonun özellikle kotun cebine sığıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.