Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samankafa

Denedim program da dondu İlk iş yarın servise götürcem.
    Böylelikle telefonum ilk arızasını da vermiş oldu daha 1 ay dolmadan

hadi hayılı olsun :)
  • o kadar uyarma ma rağmen kuzenim hb kampanyalı aldı onda da zırt pırt donuyo, açılmıyo kitleniyo baya sıkıntısı var... Satmaya yer arıyoda alan yok... 2.eli ne kadardan gidiyor arkadaşlar... Buradan ilan koysak satılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzF

quote:

Orijinalden alıntı: samankafa

Benim sürüm v10j ama şu anda telefon açılmıyor
    Tower Bloxx oynamak istedim. Açmaya çalıştım "kaynak bulunamıyor" gibi bi hata verdi. Sonra kapatıp açayım dedim. Kapattım tekrar açılırken LG yazısı geldi öylece kaldı.
    Nasıl çözüleceğini bilen var mı? Eğer bilen varsa lütfen yardım etsin. Şimdi servise versem cumaya kadar geri almam lazım. Vermek istemiyorum :(

Önceki silinen konuda ve bu konunun önceki mesajlarında aynı sorunu yaşayanlar vardı çözümlerinide yazmışlardı hocam kontrol etmende fayda var.

Baktım servise götür diyorlar kardeş. Yapcak başka birşey yok galiba.

@sezermsk
    Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

o kadar uyarma ma rağmen kuzenim hb kampanyalı aldı onda da zırt pırt donuyo, açılmıyo kitleniyo baya sıkıntısı var... Satmaya yer arıyoda alan yok... 2.eli ne kadardan gidiyor arkadaşlar... Buradan ilan koysak satılır mı?

Ben başka sitelerde 2. elini en az 500'e görmüştüm. Ama hb de sıfırı 600. Anca o arada bir fiyata satarsın bence. Gerçi 700 800 isteyen de var.
    Ama bu sitede pek gitmez heralde :)
  • quote:

o kadar uyarma ma rağmen kuzenim hb kampanyalı aldı onda da zırt pırt donuyo, açılmıyo kitleniyo baya sıkıntısı var... Satmaya yer arıyoda alan yok... 2.eli ne kadardan gidiyor arkadaşlar... Buradan ilan koysak satılır mı?

ben telefonu aldıgımda 1300 kusurdu kutusunu acmadan telefonculara gosterdım adam en fazla 400 tl dedı onu bıle zorla soluyordu gıtmıyormus bende ıcımden kufur ettım ve cıktım :) umarım sansınız yaver gıder de satarsınız.
  • Merhaba arkadaşlar, ben de hepsiburada dan bi hafta önce aldım ürünü fakat 2.gün telefonun galeri bölümündüyken ekran görüntüsü resmen akmaya başladı
    akmaya başladı derken görüntü yukardan aşağıya doğru kayıo ve durmuyo? aynı hatayı dün tekrarladı, acaba benzer hatalar yaşayan var mı aranızda? bu hata sizce teknik bir arızadan mı yoksa dokunmatik olduğu için yaşanabilecek bir problem mi sizce? ben karar veremedim, forumda yazılan şikayeteri göz önünde bulunduruyorum ve teknik soun olma ihtimali ağır basıyo ikincisi telefonun şuanki sürümü v10c, lg nin sitesinde yeni bir sürüm olduğunu gösteriyo, bu yeni yazılımı aranızda yükleyip kullanan var mı? varsa yazılım nası +ları -leri nelerdir bug var mıdır? bu sorulara cevap verebilecek arkadaşlar vardır umarım şimdiden teşekkürler

LG CHOCOLATE BL 40

Edit: bu lg nin sitesindeki sürüm hangisi bu arada v10h mi??

LG CHOCOLATE BL 40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eesenlik -- 9 Şubat 2011; 1:04:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzF

Bende kullanıyorum BL40 1 tane sorun dışında telefon güzel ve sorunsuz. Gelen mesajlarda Türkçe karakter gösterilmiyor telefonun sürümü v10e. Benden başka böyle bi sorunu olan varmı yada nasıl giderebileceğimi bilen birisi?

Arkadaşlar bu sorunla ilgili bilgi sahibi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eesenlik

Merhaba arkadaşlar, ben de hepsiburada dan bi hafta önce aldım ürünü fakat 2.gün telefonun galeri bölümündüyken ekran görüntüsü resmen akmaya başladı
    akmaya başladı derken görüntü yukardan aşağıya doğru kayıo ve durmuyo? aynı hatayı dün tekrarladı, acaba benzer hatalar yaşayan var mı aranızda? bu hata sizce teknik bir arızadan mı yoksa dokunmatik olduğu için yaşanabilecek bir problem mi sizce? ben karar veremedim, forumda yazılan şikayeteri göz önünde bulunduruyorum ve teknik soun olma ihtimali ağır basıyo ikincisi telefonun şuanki sürümü v10c, lg nin sitesinde yeni bir sürüm olduğunu gösteriyo, bu yeni yazılımı aranızda yükleyip kullanan var mı? varsa yazılım nası +ları -leri nelerdir bug var mıdır? bu sorulara cevap verebilecek arkadaşlar vardır umarım şimdiden teşekkürler

LG CHOCOLATE BL 40

Edit: bu lg nin sitesindeki sürüm hangisi bu arada v10h mi??

LG CHOCOLATE BL 40

kardeş sanırım bug var öyle okumuştum galiba bende yüklü widget ta resim ekleyince bazı widgetlara eklemiyo birde 3-4 gün oldu müzik çalara girmiyor.

• evet, ben de müzik çalar a girememe sorununu bir çok kişiden duyuyorum ki benim için en önemli şeylerden biri müzik çalar. açıkcası yemiyo sürümü güncellemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

quote:

ben telefonu aldıgımda 1300 kusurdu kutusunu acmadan telefonculara gosterdım adam en fazla 400 tl dedı onu bıle zorla soluyordu gıtmıyormus bende ıcımden kufur ettım ve cıktım :) umarım sansınız yaver gıder de satarsınız.

eywallah yardımlarınız için çok güzel telefon ama akibeti çok can sıkıcı... Senin olayında hepten telefoncunun sapıklığı yani...
  • Millet, açılış ekranında LG yazısı gelince donma olayı hakkında öğrendiğim birkaç şeyi sizinle paylaşayım. Başınıza gelirse diye...
    Dün telefonum aynı o şekilde açılırken dondu. Sonra kapanmadı, bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. Defalarca açılır umuduyla denedim ama olmadı.
    Bugün Mecidiyeköy'deki LG servisine gittim. Girer girmez telefonu işleme aldılar. Toplam 15 dakika falan sürdü işlem.
    Teknik servise sordum tekrar başıma gelirse ne yapacağım, ya da evde kendim çözebilir miyim problemi diye. "Sizin bilgisayarınıza yüklediğiniz programla bizimkiler farklı. Biz burada telefonu tamamen silip yeniden yüklüyoruz" dedi. Söylediğine göre, daha önce birçok telefon bu arızayla gelmiş ve onlar da telefona yeni bir yazılım yüklemeye başlamışlar. Ondan sonra tekrar gelen olmamış. Yani görünüşe göre ben sıramı savdım
    Yalnız işin garip yanı; adam bana telefonun sistemini komple silip yeniden yüklediğini söylemişti ama benim içine koyduğum resim ve müzikler duruyor hala. Mesajlar silinmiş, ayarlar fabrika ayarlarına dönmüş ama diğer herşey duruyor
    Bu arada sorunun kaynağı hakkında kesin bir bilgileri yok ama virüsten olabileceğini söylüyorlar. İnternette gezerken ya da hafıza kartına falan birşey atarken virüs bulaştırmamaya dikkat edin.
    Yani işin özü, bir kez bu yazılım yenileme olayından sonra tekrar aynı sorunla karşılaşılmıyor. Üstelik çok kısa süren bir işlem. Ama evde kendi bilgisayarınızdan çözme imkanınız yok maalesef.

• Arkadaşlar Bendede LG BL40 var bir sorum var sizlere Lg nin resmi sitesinden java uygulamasını ( opera mini ) yüklüyorum ama tam ekran olmuyor yani alt tarafta sanal tuşlar var bu tuşları nasıl kaldırırız bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angraf

Arkadaşlar Bendede LG BL40 var bir sorum var sizlere Lg nin resmi sitesinden java uygulamasını ( opera mini ) yüklüyorum ama tam ekran olmuyor yani alt tarafta sanal tuşlar var bu tuşları nasıl kaldırırız bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

opera ve BL40 için özel olarak yazılmayan uygulamalar o şekilde çalışıyor. Yani telefonun standart java uygulamalarını çalıştırma şekli o. Dokunmatik destekli olmayan uygulamaları da kulanabilmek amacıyla sanal tuş takımı çıkıyor. Yapacak birşey yok yani :/
  • Peki dokunmatik desteği olan bir tarayıcı bilen varmı
  • Bimekste vardı 800'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: angraf

Peki dokunmatik desteği olan bir tarayıcı bilen varmı

Opera mini'yi dokunmatik kullanabiliyorsun zaten. Sadece tam ekran çalışmıyor. Kendi tarayıcısı da güzel bence. Tab açabiliyorsun falan. Geçmiş sayfaları da resim şeklinde görüntüleyebiliyor. Direk tıklayıp sayfaya gidebiliyorsun tekrar.
  • '' opera mini 5 beta 2 '' kullanıyorum full ekran ve yanal kullanılıyor. daha önce upload etmiştim önceki sayfada olabilir.
  • hadi hayırlısı kargoda yarın elimde insallh pişman olmyız:) android derken bunu aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

'' opera mini 5 beta 2 '' kullanıyorum full ekran ve yanal kullanılıyor. daha önce upload etmiştim önceki sayfada olabilir.

Tekrar upload edebilirmisin hocam önceki mesajlarda bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyz

hadi hayırlısı kargoda yarın elimde insallh pişman olmyız:) android derken bunu aldık

Yalnız hacı bugün telefonu tamir ettirirken optimus one'yi tekrar kullandım ve çok hoşmuş ya Üstelik fiyat da iyi 600 tl Hayırlı olsun inş pişman olmazsın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.