Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Neo_1

355 mi,?deli fiyat bulsam hemen alırım

Ben o iki telefonun ikisini de satın alır birini 500 kağıta elimi öpene okuturdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

Telefondan almayı düşünüyorum. Telefon tamamıyla karizma. Ancak java olayı beni düşündürüyor. Şu an kullandığım N73 ME. Haliyle telefona bir çok gerek Symbian gerekse Java olsun program yüklemiş durumdayım. BL 40'ı alınca sanki mermisiz tabancalı kovboy :) gibi hissedicem gibi geliyor.
    Java olayını dönüştürme programları ile halletmeyi düşünüyorum. Sanırım Symbian programları Java'ya dönüştüren programlar mevcut. Diğer işletim sistemi ile çalışan programların da bu şekilde dönüştüren programların olabileceği ihtimalini düşünüyorum. Telefonu almadan önce alt yapıyı hazırlamakla meşgulüm. Bu amaçla internetten telefonla ilgili bol bol site ve program arıyorum. Arkadaşların bazıları sitelerin isimlerini yazmışlar. Eğer telefon elime geçerse iyice bir inceleme de yapmayı düşünüyorum. Bu telefonu bir arkadaşın yazdığı gibi magazaların fırsat indiriminden alamaz mıyız diye düşünüyorum. Hani Carrefourcu arkadaşlar var yazmışlar hatırlarsanız. .
    Bu telefonu şöyle güzel bir takım elbisenin iç cebine koyup ortamlarda hava atmak iyi olurdu .
    Karizma yapmak babıyla yani :) Marlboro Red Click ya da Davidoff, Zippo, yanına da LG 40 koyduk mu şeklimiz tamam olur herhalde

Ben Haramidere Carrefourda promotor olarak gorev yapiyorum. 355 lirada yakaladim telefonu. Bizim magazada kalmadi. Ama diger Carrefourlarda sansini deneyebilirsin. 2 adet vardi bizim magazada.

Yarın ilk işim bulunduğum yerdeki tüm Carrefourları gezmek olacak. Çok sağol kardeşim ancak o telefon her Carrefour mağazasında satışı var mıdır o da ayrı bir mesele. Online satış yok mudur?

Gezmende fayda var tabi. Ama pekte medet umma derim. Boyle buyuk indirimler genelde musteriler tarafindan farkedilmez. Sabah erkenden fiyatlar degisir, goren personel kapar hemen.

• mrb arkadslar m.opre say indirdim sayfasında opera mini 5.1 indirsim yatay yaptıgım zmam olmuyor takılıp kalıyor ekranın yarısı cıkmıyor böye bi sıkıntı yasayan varmı. kendi tarayıocıda güzel ama pore daha huzlı ama anlayamadıgım opera mobil versiyon olrak baglanıyoe sitelera normal pcden actıgımız gibi acmıyor hatta bazen kendi tarayıcıdıda bazı sitere mobil formattta baglanıyor anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyz

mrb arkadslar m.opre say indirdim sayfasında opera mini 5.1 indirsim yatay yaptıgım zmam olmuyor takılıp kalıyor ekranın yarısı cıkmıyor böye bi sıkıntı yasayan varmı. kendi tarayıocıda güzel ama pore daha huzlı ama anlayamadıgım opera mobil versiyon olrak baglanıyoe sitelera normal pcden actıgımız gibi acmıyor hatta bazen kendi tarayıcıdıda bazı sitere mobil formattta baglanıyor anlayamadım.

yazı yazmayı yeni mi söküyorsun sen?doğru düzgün yaz yazacağını dil katliamı yapma
  • quote:

mrb arkadslar m.opre say indirdim sayfasında opera mini 5.1 indirsim yatay yaptıgım zmam olmuyor takılıp kalıyor ekranın yarısı cıkmıyor böye bi sıkıntı yasayan varmı. kendi tarayıocıda güzel ama pore daha huzlı ama anlayamadıgım opera mobil versiyon olrak baglanıyoe sitelera normal pcden actıgımız gibi acmıyor hatta bazen kendi tarayıcıdıda bazı sitere mobil formattta baglanıyor anlayamadım.

Yatay ekranda görüntü gelmeme olayı bende de oldu; ben de kaldırdım 5.1'i. Şu anda kendi tarayıcısını kullanıyorum. 5.2'nin BL40 desteği yok. Boşa kastırmayın kendi tarayıcısını kullanın bence
  • Merhaba arkadaşlar bl40 mı bilgisayara bağlıyorum pc suite bağladıktan sonra eşleştir dediğimde eşleştirmeyi sonlandırıyor ve bağlantı kesiliyor. Telefona güncelleme yapmak için yedek alacaktım ama eşleştirmiyor ne yapmam lazım?
  • baya eksik olmus:)edebiyat dersimi bu. lg forumuna yazıyorum biliyosan yardımcı ol yoksa başka yoruma gerek yok.

quote:

Orijinalden alıntı:

quote:

yazı yazmayı yeni mi söküyorsun sen?doğru düzgün yaz yazacağını dil katliamı yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 16 Şubat 2011; 21:12:23 >

• ARKADAŞLAR bende bir lg bl40 kullanıcısı olarak opera miniyi kurcalayarak hem full ekran 345x800 yaparak hemde türkçe yaparak telefonuma yükledim :D nasıl yaptıgımı sormayın ama oldu :D burda bi arkadaşımızın ispanyol yatay minisiyle internetten indirdiğimi karıştırdım ve oldu :D

DOWNLOAD:
    http://hotfile.com/dl/105365251/fd27717/opera_by_isy.jar

hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownsurprise -- 17 Şubat 2011; 0:09:30 >

• bl40 dan facebook chate ulasamıyorum bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  •  LG CHOCOLATE BL 40

hepsiburada
  • chocolate bl 40 yeni aldım.. ancak lg nin program destegi cok az sanırım bunu farkettim ayrıca sayfayı tam goruntuledigim halde facebook chate giremiorum facebook videoları izleyemiorum.. bu konuyu cozmus arkadaslar varsa lutfen yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

LG CHOCOLATE BL 40

hepsiburada

Vay anasını. HB'ye bak. Nasıl da fiyat düşürmüş. Daha önce alanlar gene pahalıya aldı o zaman. Yanlış hatırlamıyorsam fiyat biraz daha pahalı idi. Kimseye güven kalmamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 18 Şubat 2011; 23:47:32 >

• NE İŞ ANLAMADIM...

LG CHOCOLATE BL 40
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownsurprise
    ARKADAŞLAR bende bir lg bl40 kullanıcısı olarak opera miniyi kurcalayarak hem full ekran 345x800 yaparak hemde türkçe yaparak telefonuma yükledim :D nasıl yaptıgımı sormayın ama oldu :D burda bi arkadaşımızın ispanyol yatay minisiyle internetten indirdiğimi karıştırdım ve oldu :D

DOWNLOAD:

Arkadasim cok tesekkurler. Program calisiyor. Yanliz sormak istedigim her seferinde internete baglanmak icin bu seferlik izin ver demem gerekiyor. Bunun bir hal caresi yokmudur? Yardimci olabilirsen cok sevinicem. Tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: samankafa

Selamlar.
    Sıfır bir BL40 aldım ve yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Aldığımda versiyon v10c idi. Mecidiyeköydeki servise gidip v10j'ye yükselttirdim. Telefon hakkında birkaç dakikalık sohbet etme fırsatım da oldu elemanla. Kendileri de işletim sisteminin tam bir fiyasko olduğu konusunda benimle hemfikirler. Şıklığına, ekran kalitesine ve dokunmatiğinin hassaslığına diyecek lafım yok. Bunlar çok şahane gerçekten. Ama yavaşlığı ve "laggy" oluşu insanı çileden çıkartıyor bazen.
    Telefon hakkında tecrübeli olanlara birkaç şey danışmak isterim.

Günde 100 sms gönderiyorum ve belki 5-10 dakika konuşma yapıyorum. Buna rağmen her gün şarja takmak zorunda kalıyorum. Özellikle tasarruflu kullanıyorum. Gerekmedikçe ekranı açık tutmuyorum ya da kurcalamıyorum. Buna rağmen 1 günü geçmedi şarjı. Kullanım süresini uzatmanın yolu var mıdır?

Diğer bir sıkıntım duvar kağıtları. Dört farklı ekrana farklı duvar kağıtları koyamıyor muyuz? Koyamıyorsak bile tekrar ekranları siyah haline getiremiyor muyuz? Deneme amaçlı bir tanesine bir resim koydum. Benim amacım farklı resimler koymaktı her birine ama olmadı. Birini değiştirince diğerleri default'a dönüyor. Ama değiştirdiğin kalıyor. Hoş bir görüntü olmuyor.

Bir sorum da Wisepilot'la ilgili. Teknik servisteki arkadaş bana Wisepilot'un 1 senelik ücretsiz olduğunu söyledi. Israrla "Ben 3 aylık diye duydum" dedim. O daha ısrarcı oldu 1 senelik diye. Hangisi doğru acaba? Bana GPS çok lazım olabiliyor. Sırf onun için ucuz 3G kampanyasına girebilirim. ama 3 ay sonra bitecekse hiç kasmayayım, değil mi?

Son olarak da mesajlara girip çıkarken yavaş kalması Dik konumda mesaj yazarken harflerin dokunduktan 2 saniye sonra falan gelmesi sıkıntısı sizde de yaşanıyor mu? Yalnız dikkat ettim yan çevirdiğinde sorun ortadan kalkıyor. Nedenini anlayabilmiş değilim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

slmlar;
    -sms konusu benimde çok canımı sıkıyordu :) şimdiye kadar hangi teli kullandıysam sms çok gönderdiğim zaman şarj süresi çok düşüyordu, bl40 ta bunu düşününce 1 gün gitmesi şarjın çok normal, bu tür telefonların hepsi aynıdır. öyle bu telde sorun varmış gibi düşünmeyin, ben sms yüzünden diğer teli kullanıyorum. bl40 la artık sadece konusuyorum, müzik dinliyorum, nete vs giriyorum 2.5-3 gün rahat gidiyor hemde 3g açıkken yani sıkıntı bütün tellerde oldugu gibi sms te :p

-v10j yapmışsın sıkıntı olmaması lazım duvar kağıtlarında bendede aynı sürüm var farklı duvar kağıtları kullanabiliyorum bunla ilgili bir tahminim yok.

- mesajlara girip çıkması bazen yavaş ama bunları normal karşılamak lazım, dediğin gibi çok mesajlaşıyorsun, dik konumda yazıların yavaş gelmeside sanırım 3 yada 4 harfin aynı tuşta olması, yatay konumda ayrı ayrı olduğu için direk ve çabuk yanıt verebiliyor telefon ama bu benim görüşüm

bu arada söylemeden edemiyeceğim telefonu çok seviyorum

• çok tesekkkürler arkasın baya ii oldu. biz arkadasla aynı anda aldık hb dan aynı sürüm ama wisepilot onda biraz daha degişik menüler faln anlayamadım . bende ki sürüm v10c gözüküyor mp3 çalarda sıkıntı yok. şimdiye kadar kullandıgım en ii lg. nette gezinirken ekran biraz daha geniş olsaymış keske diyorum bazen.şarj konusuda kullanmaya baglı cok oynarsan bir gün normalde 2 gün götürür
    quote:

ARKADAŞLAR bende bir lg bl40 kullanıcısı olarak opera miniyi kurcalayarak hem full ekran 345x800 yaparak hemde türkçe yaparak telefonuma yükledim :D nasıl yaptıgımı sormayın ama oldu :D burda bi arkadaşımızın ispanyol yatay minisiyle internetten indirdiğimi karıştırdım ve oldu :D

DOWNLOAD:

• haydaa
    bende hemen 530 a 12 taksit alayım diyordum

:S

quote:

NE İŞ ANLAMADIM...

LG CHOCOLATE BL 40

• quote:

Orijinalden alıntı: SADIKs

haydaa
    bende hemen 530 a 12 taksit alayım diyordum

:S

quote:

NE İŞ ANLAMADIM...

LG CHOCOLATE BL 40

HELE ŞÜKÜR KARDEŞ NİHAYET FARKEDEN OLDU. GÖRÜYORSUNUZ.
    YA ASLINDA BU TELEFONU BİRAZ BEKLESEK ÇOK DAHA UCUZA SATIŞI YAPILIR AMA BAKALIM ELDE KALACAK MI?

• quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

DOWNLOAD:

Arkadasim cok tesekkurler. Program calisiyor. Yanliz sormak istedigim her seferinde internete baglanmak icin bu seferlik izin ver demem gerekiyor. Bunun bir hal caresi yokmudur? Yardimci olabilirsen cok sevinicem. Tesekkurler...

• ablam da BL 40 kullanıyo ama youtube videolarını açarken başka bir profil moduna geçin deyip çıkıyormuş bunun çözümü nasıldır nedir
    edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *No Fear* -- 20 Şubat 2011; 21:16:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.