Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3gp fomatında yani mobil formatında acıo siteyi bu sekilde actıgında sorun yok youtube videolarını izleyebilirsin ancak normal gorunume gectiginde acmıo flash player eksigi var mini opera kurdum adobe nin sitesinden indirmeye calıstım desteklemiyor dedi
  • Telefonda uygulama acamiyorum arkadaslar su anda. Yetersiz kaynak deyip duruyor. Birkac defa telefonu kapatip acmama ragmen sorunu cozemedim.
  • hiçbir şekilde youtube a giremiyor. bir de müzik çalarda da probelem çıktı diğer arkadaşlarda da yüklüyor deyip müzik çaları açmıyor mu? ondaki hata böyleymiş de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.akca

quote:

Orijinalden alıntı: samankafa

Selamlar.
    Sıfır bir BL40 aldım ve yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Aldığımda versiyon v10c idi. Mecidiyeköydeki servise gidip v10j'ye yükselttirdim. Telefon hakkında birkaç dakikalık sohbet etme fırsatım da oldu elemanla. Kendileri de işletim sisteminin tam bir fiyasko olduğu konusunda benimle hemfikirler. Şıklığına, ekran kalitesine ve dokunmatiğinin hassaslığına diyecek lafım yok. Bunlar çok şahane gerçekten. Ama yavaşlığı ve "laggy" oluşu insanı çileden çıkartıyor bazen.
    Telefon hakkında tecrübeli olanlara birkaç şey danışmak isterim.

Günde 100 sms gönderiyorum ve belki 5-10 dakika konuşma yapıyorum. Buna rağmen her gün şarja takmak zorunda kalıyorum. Özellikle tasarruflu kullanıyorum. Gerekmedikçe ekranı açık tutmuyorum ya da kurcalamıyorum. Buna rağmen 1 günü geçmedi şarjı. Kullanım süresini uzatmanın yolu var mıdır?

Diğer bir sıkıntım duvar kağıtları. Dört farklı ekrana farklı duvar kağıtları koyamıyor muyuz? Koyamıyorsak bile tekrar ekranları siyah haline getiremiyor muyuz? Deneme amaçlı bir tanesine bir resim koydum. Benim amacım farklı resimler koymaktı her birine ama olmadı. Birini değiştirince diğerleri default'a dönüyor. Ama değiştirdiğin kalıyor. Hoş bir görüntü olmuyor.

Bir sorum da Wisepilot'la ilgili. Teknik servisteki arkadaş bana Wisepilot'un 1 senelik ücretsiz olduğunu söyledi. Israrla "Ben 3 aylık diye duydum" dedim. O daha ısrarcı oldu 1 senelik diye. Hangisi doğru acaba? Bana GPS çok lazım olabiliyor. Sırf onun için ucuz 3G kampanyasına girebilirim. ama 3 ay sonra bitecekse hiç kasmayayım, değil mi?

Son olarak da mesajlara girip çıkarken yavaş kalması Dik konumda mesaj yazarken harflerin dokunduktan 2 saniye sonra falan gelmesi sıkıntısı sizde de yaşanıyor mu? Yalnız dikkat ettim yan çevirdiğinde sorun ortadan kalkıyor. Nedenini anlayabilmiş değilim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

slmlar;
    -sms konusu benimde çok canımı sıkıyordu :) şimdiye kadar hangi teli kullandıysam sms çok gönderdiğim zaman şarj süresi çok düşüyordu, bl40 ta bunu düşününce 1 gün gitmesi şarjın çok normal, bu tür telefonların hepsi aynıdır. öyle bu telde sorun varmış gibi düşünmeyin, ben sms yüzünden diğer teli kullanıyorum. bl40 la artık sadece konusuyorum, müzik dinliyorum, nete vs giriyorum 2.5-3 gün rahat gidiyor hemde 3g açıkken yani sıkıntı bütün tellerde oldugu gibi sms te :p

-v10j yapmışsın sıkıntı olmaması lazım duvar kağıtlarında bendede aynı sürüm var farklı duvar kağıtları kullanabiliyorum bunla ilgili bir tahminim yok.

- mesajlara girip çıkması bazen yavaş ama bunları normal karşılamak lazım, dediğin gibi çok mesajlaşıyorsun, dik konumda yazıların yavaş gelmeside sanırım 3 yada 4 harfin aynı tuşta olması, yatay konumda ayrı ayrı olduğu için direk ve çabuk yanıt verebiliyor telefon ama bu benim görüşüm

bu arada söylemeden edemiyeceğim telefonu çok seviyorum

Telefonu ben de seviyorum Cevapların için de teşekkürler
    Bu aralar 0.facebook üzerinden mesajlaşıyorum, şarjım daha uzun gitmeye başladı
    Ah ulan şu telefonun bir de flash desteği olsaydı

• tasarimina hayran oldugum bir telefon
  • Cileden cikarmaya basladi su anda beni bu telefon. Uygulama kuramiyorum bellek dolu deyip duruyor. Halbuki dunyanin bos yeri var tel. Hafizasina ve h. Kartinda. Deli edicek.
  • arkadaşlar benım şöyle bi sorunum var telefonu 2 hafta önce aldım v10c sürümü vardı galiba üzerinde 1 hafta öyle kullandım biraz yavaşlamalar oldu müzikçalar ve whirlees a çok raht girebiliyodum sonra pc suiet programndan güncelleme yaptım ve şu an v10H sürümü okudğum kadar müzik çalarda sorun oluyomuş girdim denedim çok rahat açtı ve 3-4 gün durmadan müzik dinledim nerdeyse.. dün okuldan nete bağlandıktan sonra müzik çalara giremedim yükleniyor diyo ama ne girdiği var ne çıktığı anlamadım .. 2 gün öcsine kadar çalışan müzik çalar şimdi açılmıyo hemde aynı sürümle

ayrıca telefon çok karizmatik gerçkten görenler bidaha eline alıyo kurcalıyo ama bazı şeyleri beni telefondan soğutuyo ama bırakamıyorum değeri 1.000 tl yi geçik olan bir telefonun böle müzk çalar whirless gibi sorunlarla karşılaşması çok üzücü ..telefonumu servise göndermek istemiyorum en az 2 hafta beklicek orada da .. ne yapım yeni net sürümü çıkana kadar böyle kullanayım mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canceylan

arkadaşlar benım şöyle bi sorunum var telefonu 2 hafta önce aldım v10c sürümü vardı galiba üzerinde 1 hafta öyle kullandım biraz yavaşlamalar oldu müzikçalar ve whirlees a çok raht girebiliyodum sonra pc suiet programndan güncelleme yaptım ve şu an v10H sürümü okudğum kadar müzik çalarda sorun oluyomuş girdim denedim çok rahat açtı ve 3-4 gün durmadan müzik dinledim nerdeyse.. dün okuldan nete bağlandıktan sonra müzik çalara giremedim yükleniyor diyo ama ne girdiği var ne çıktığı anlamadım .. 2 gün öcsine kadar çalışan müzik çalar şimdi açılmıyo hemde aynı sürümle

ayrıca telefon çok karizmatik gerçkten görenler bidaha eline alıyo kurcalıyo ama bazı şeyleri beni telefondan soğutuyo ama bırakamıyorum değeri 1.000 tl yi geçik olan bir telefonun böle müzk çalar whirless gibi sorunlarla karşılaşması çok üzücü ..telefonumu servise göndermek istemiyorum en az 2 hafta beklicek orada da .. ne yapım yeni net sürümü çıkana kadar böyle kullanayım mı ?

İstanbul'daysan Mecidiyeköy'e gidip 15 dk'da yazılım attırıp telefonunu alabilirsin.

• Kenidimi hiç bu kadar aptal hissetmemiştim. Ben bu telefonu aldığım zaman 1.280 liraydı,daha önce belirtmiştim geçen ay telefonum çalındı ve cepkask sigortasıda işe yaramadı çünkü yankesiliği kapsamıyorlar. Şimdi ise fiyatları 1. elde 500 hatta kimi yerde 350-400 liraya bile bulunabiliyor. Üstelik gerçekten hiç üstüne düşülmeyen bir telefon oldu Lg tarafından. Yeni güncellemeyi kullanamadan gitti telefon hala o ufak tefek sorunlar var mı bilmiyorum ama tamamen zarar bir seçim oldu hem kullanışlılık hemde çalınması bakımından. Şimdilerde iphone 4 almayı düşünüyorum. Battı balık yan gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

arkadaşlar benım şöyle bi sorunum var telefonu 2 hafta önce aldım v10c sürümü vardı galiba üzerinde 1 hafta öyle kullandım biraz yavaşlamalar oldu müzikçalar ve whirlees a çok raht girebiliyodum sonra pc suiet programndan güncelleme yaptım ve şu an v10H sürümü okudğum kadar müzik çalarda sorun oluyomuş girdim denedim çok rahat açtı ve 3-4 gün durmadan müzik dinledim nerdeyse.. dün okuldan nete bağlandıktan sonra müzik çalara giremedim yükleniyor diyo ama ne girdiği var ne çıktığı anlamadım .. 2 gün öcsine kadar çalışan müzik çalar şimdi açılmıyo hemde aynı sürümle

İstanbul'daysan Mecidiyeköy'e gidip 15 dk'da yazılım attırıp telefonunu alabilirsin.

istanbulda değilim ama olan kişiler var mecidiyeköy ün neresinde lg servisi olarkmı geçiyo ayrıyetten telfonu göndeririken ordaki veren kişi ne diyecek yeni yazılım mı atcaklar

• hic uzulme arkadasım o yankesici o telefonu satamaz :) bende aldım gerci 600 tl ye hepsiburadadan aldım ama cok pismanım satayım dedim satamadım alan cıkmadı telefoncu arkadasım vardı o vitrine koydu 1 ay bekledi yine satılmadı yani anlıyacagın o yankesici hayrını goremez telefonun icin rahat olsun .. i phone 4 konusunda sana katılıorum suan da en alınası telefon paran varsa tabi
  • FARKLI DUVAR KAGIDINI NASIL YAPIYORUZ YA BI TURLU YAPAMADIM V10J YAZILIM YUKLU .
    quote:

Orijinalden alıntı: eyz

çok tesekkkürler arkasın baya ii oldu. biz arkadasla aynı anda aldık hb dan aynı sürüm ama wisepilot onda biraz daha degişik menüler faln anlayamadım . bende ki sürüm v10c gözüküyor mp3 çalarda sıkıntı yok. şimdiye kadar kullandıgım en ii lg. nette gezinirken ekran biraz daha geniş olsaymış keske diyorum bazen.şarj konusuda kullanmaya baglı cok oynarsan bir gün normalde 2 gün götürür
    quote:

Orijinalden alıntı: unknownsurprise

ARKADAŞLAR bende bir lg bl40 kullanıcısı olarak opera miniyi kurcalayarak hem full ekran 345x800 yaparak hemde türkçe yaparak telefonuma yükledim :D nasıl yaptıgımı sormayın ama oldu :D burda bi arkadaşımızın ispanyol yatay minisiyle internetten indirdiğimi karıştırdım ve oldu :D

DOWNLOAD:
    http://hotfile.com/dl/105365251/fd27717/opera_by_isy.jar

hayırlı olsun :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samankafa

Selamlar.
    Sıfır bir BL40 aldım ve yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Aldığımda versiyon v10c idi. Mecidiyeköydeki servise gidip v10j'ye yükselttirdim. Telefon hakkında birkaç dakikalık sohbet etme fırsatım da oldu elemanla. Kendileri de işletim sisteminin tam bir fiyasko olduğu konusunda benimle hemfikirler. Şıklığına, ekran kalitesine ve dokunmatiğinin hassaslığına diyecek lafım yok. Bunlar çok şahane gerçekten. Ama yavaşlığı ve "laggy" oluşu insanı çileden çıkartıyor bazen.
    Telefon hakkında tecrübeli olanlara birkaç şey danışmak isterim.

Günde 100 sms gönderiyorum ve belki 5-10 dakika konuşma yapıyorum. Buna rağmen her gün şarja takmak zorunda kalıyorum. Özellikle tasarruflu kullanıyorum. Gerekmedikçe ekranı açık tutmuyorum ya da kurcalamıyorum. Buna rağmen 1 günü geçmedi şarjı. Kullanım süresini uzatmanın yolu var mıdır?

Diğer bir sıkıntım duvar kağıtları. Dört farklı ekrana farklı duvar kağıtları koyamıyor muyuz? Koyamıyorsak bile tekrar ekranları siyah haline getiremiyor muyuz? Deneme amaçlı bir tanesine bir resim koydum. Benim amacım farklı resimler koymaktı her birine ama olmadı. Birini değiştirince diğerleri default'a dönüyor. Ama değiştirdiğin kalıyor. Hoş bir görüntü olmuyor.

Bir sorum da Wisepilot'la ilgili. Teknik servisteki arkadaş bana Wisepilot'un 1 senelik ücretsiz olduğunu söyledi. Israrla "Ben 3 aylık diye duydum" dedim. O daha ısrarcı oldu 1 senelik diye. Hangisi doğru acaba? Bana GPS çok lazım olabiliyor. Sırf onun için ucuz 3G kampanyasına girebilirim. ama 3 ay sonra bitecekse hiç kasmayayım, değil mi?

Son olarak da mesajlara girip çıkarken yavaş kalması Dik konumda mesaj yazarken harflerin dokunduktan 2 saniye sonra falan gelmesi sıkıntısı sizde de yaşanıyor mu? Yalnız dikkat ettim yan çevirdiğinde sorun ortadan kalkıyor. Nedenini anlayabilmiş değilim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

slmlar;
    -sms konusu benimde çok canımı sıkıyordu :) şimdiye kadar hangi teli kullandıysam sms çok gönderdiğim zaman şarj süresi çok düşüyordu, bl40 ta bunu düşününce 1 gün gitmesi şarjın çok normal, bu tür telefonların hepsi aynıdır. öyle bu telde sorun varmış gibi düşünmeyin, ben sms yüzünden diğer teli kullanıyorum. bl40 la artık sadece konusuyorum, müzik dinliyorum, nete vs giriyorum 2.5-3 gün rahat gidiyor hemde 3g açıkken yani sıkıntı bütün tellerde oldugu gibi sms te :p

-v10j yapmışsın sıkıntı olmaması lazım duvar kağıtlarında bendede aynı sürüm var farklı duvar kağıtları kullanabiliyorum bunla ilgili bir tahminim yok.

- mesajlara girip çıkması bazen yavaş ama bunları normal karşılamak lazım, dediğin gibi çok mesajlaşıyorsun, dik konumda yazıların yavaş gelmeside sanırım 3 yada 4 harfin aynı tuşta olması, yatay konumda ayrı ayrı olduğu için direk ve çabuk yanıt verebiliyor telefon ama bu benim görüşüm

bu arada söylemeden edemiyeceğim telefonu çok seviyorum

SLM ARKADASLAR BU FARKLI DUVAR KAGIDI NEDEN BENDE OLMUYOR V10J YAZILIM YUKLU.

• quote:

quote:

quote:

istanbulda değilim ama olan kişiler var mecidiyeköy ün neresinde lg servisi olarkmı geçiyo ayrıyetten telfonu göndeririken ordaki veren kişi ne diyecek yeni yazılım mı atcaklar

mecidiyeköyde mezarlığın karşısında cevahir avm den alisamiyenin oraya yürürken sağ tarafta 1. katta ilkönce danışmadaki bayan telefonun lg garantisinde olup olmadığına bakacak sonra sıra numarası alıp teknik servisteki arkadaşlara versiyon yükletmek istediğini söylesin o kadar :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

mecidiyeköyde mezarlığın karşısında cevahir avm den alisamiyenin oraya yürürken sağ tarafta 1. katta ilkönce danışmadaki bayan telefonun lg garantisinde olup olmadığına bakacak sonra sıra numarası alıp teknik servisteki arkadaşlara versiyon yükletmek istediğini söylesin o kadar :)

arkadaşlım son bir soru daha sorucam istanbuldaki arkadaşlar lg servisinde o telefon 15 dk falan çıkmaz diyolar en az 3-4 gün bekler diyolar doğrumudur .eğer arkdaşım elden veririse lg servisene gidip ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlım son bir soru daha sorucam istanbuldaki arkadaşlar lg servisinde o telefon 15 dk falan çıkmaz diyolar en az 3-4 gün bekler diyolar doğrumudur .eğer arkdaşım elden veririse lg servisene gidip ?

Lg yuzyuze servis diye bir uygulama yapkyor m.koy'de. Telefonunun sorununu soyluyorsun ve karsinda tamir ediyorlar. Yazilim attirmak 5 dakikadan fazla surmez. Hemen atip verirler. Gunlerce bekletmek eskide kaldi.

• arkadaslar 4 farklı akrana duvar kagıdı yapamıyorum normalmı kımse cvp yazmıyor bı yardım edın .herbırıne farklı duvar kagıdı olyrmuu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lg yuzyuze servis diye bir uygulama yapkyor m.koy'de. Telefonunun sorununu soyluyorsun ve karsinda tamir ediyorlar. Yazilim attirmak 5 dakikadan fazla surmez. Hemen atip verirler. Gunlerce bekletmek eskide kaldi.

peki bakalım yollucam telefonu

• İki sorum olacak:

Hakikaten hiç kimse ekranlara farklı duvar kağıdı koyamıyor mu?

Müzik çaları içindeki şarkıları görmeyen var mı? Birkaç defa müzikçalar "öğe yok" dedi. Her seferinde ayarları sıfırladım telefon ayarlarından, düzeldi. Ancak son defasında ne yaptıysam düzelmedi. Fabrika ayarları, kapatıp açma, müzikleri başka yere kopyalama... Sizce ne yapmalıyım?

Telefonumu dövmek isteyen var mı?
  • Bir de naçizane ricam olacak. Yazılarınızı yazarken, ayrı yazılması gereken "de" ve "mi"leri ayırmasanız bile cümlelerinizi noktalarla ayırın en azından. Ne yazdığınızı bazen anlamakta zorlanıyorum. Eleştiri değil ricadır.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.