Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LW950s in dizaynı gerçekten hoş olmuş. Birde lex8 serisi çıkacakmış.

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano..

Buda LG Nano LW950W

Specifikationer
    Nano-teknologi
    LED local dimming
    3D
    Smart TV
    DVB-T2
    THX
    400Hz TruMotion
    DLNA

LW950 nin 47 ve 55 inç i,LW770 serisinin 42,47, ve 55 inç i çıkacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 6 Ağustos 2011; 4:15:26 >

• Ayrıca ışık sızması sorunu olacağını sanmıyorum çünkü panelin aydınlatması kenarlarda değil ,tamamen ekranı kaplar şekilde.İnşallah gecikme süresi hali hazırdaki seriler gibi çok yüksek olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_cakir

950S in farkı inç olarak büyük olması.. Özellik olarak aynı. LW770S 47 inç olduğundan, ben bu modele fokuslandım. Daha iyisi yakın zamanda gelecekken tutup da LW5500-LW650S ile ilgilenecek değilim. Yok Wi-fi sorunu, yok acaba Samsung daha mı iyi vs ile uğraşa dursunlar. Sayfalarca yazmışlar alt modeller için.. bırakın bu işleri.. Önümüzdeki hafta dağıtımları başlıyor..

Resmi olarak mı satışa sunulacak abicim yani...
  • xanty arkadaşım ben lex8 modeli ile ilgili 2010 tarihli ilanları gördüm ama o
    tv çıkacakmı, çıktımı? çıkacaksa ne zaman çıkacak? çıktıysa nerde satılıyor?
    sg mi, pasif gözlüklü mü?

Bilen duyan varsa söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallville

xanty arkadaşım ben lex8 modeli ile ilgili 2010 tarihli ilanları gördüm ama o
    tv çıkacakmı, çıktımı? çıkacaksa ne zaman çıkacak? çıktıysa nerde satılıyor?
    sg mi, pasif gözlüklü mü?

Bilen duyan varsa söylesin.

LEX8'ler benim de bildiğim kadarıyla 2010 yılının serilerinden.Canım ülkemize getirilmedi. Full led, şık ve fakat aktif gözlüklü 3d'ye sahip(cinema 3d değil yani) fiyatı da kallavi olan bir tv...Almanya'daki fiyatlar 3700€ civarıydı...

tıkla

edit:ekleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 7 Ağustos 2011; 2:33:35 >

• quote:

Arkadaşlar diğer sinema 3d serilerinde son zamanlarda sık sık duymaya başladığımız
    ışık sızması, bulutlanma v.b. sorunlar umarım yeni nesil full nano 3d led'lerde yoktur
    yada minimum seviyededir.

Az kaldı biraz daha sabır

Bana verilen sözde son anda değişiklik olmazsa inşallah Pazartesi günü 770s geliyor.
    Benden önce alacak olan arkadaş varsa, şuraya yazsın.

Bence o firma biraz desteksiz sallamış. Daha hiç bir yerde satışa sunulmadı tv nasıl olurda pazartesiye Türkiyeye gelecek çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Arkadaşlar diğer sinema 3d serilerinde son zamanlarda sık sık duymaya başladığımız
    ışık sızması, bulutlanma v.b. sorunlar umarım yeni nesil full nano 3d led'lerde yoktur

Bana verilen sözde son anda değişiklik olmazsa inşallah Pazartesi günü 770s geliyor.

Bence o firma biraz desteksiz sallamış. Daha hiç bir yerde satışa sunulmadı tv nasıl olurda pazartesiye Türkiyeye gelecek çözemedim.

Görünüşe göre haklılık payın yüksek.

Gerçekten, bende, bir çok büyük teknomarkette veya LG'nin sitesinde henüz bu model ile ilgili bilgiye rastlamadım.

Ancak almayı düşündüğüm yer Bölge bayisi, toptancı bir arkadaş ve LG'nin yanısıra Samsung ve Panasonic ürünlerinide
    sattığını gördüm.

Bu model ile ilgili ilk defa geçen ay konuştuğumuzda bana 47" için 4.450 tl gibi bir fiyat söyledi.

10 gün kadar önce, bulursam hemen almak niyetiyle yanına gittiğimde,
    elindeki listede bu modelinde olduğunu kendim bizzat gördüm ve bana 4.600 tl gibi bir fiyat söyledi
    bende aradaki 150 tl'lik fark için kalbimi bozmadım ve bunu dolar ve euro'nun artışına bağladım.

Ne zaman alabileceğimi sorduğumda, önce, 4 gün sonra geleceğini 4 gün geçtikten sonra aradığımda ise
    ithalatta gecikmenin söz konusu olduğunu ve 7 Ağustos'ta geleceğini söylemişti.

Artık bende çok sıkmıyorum kendimi ve yarın olsun hayrolsun diyorum.

• Arkadaşlar sanırım ben biraz beklentileri yüksek olan birisiyim.
    Şimdi sıralayacağım modellerden de ne demek istediğim daha iyi anlaşılabilir.

3 boyut için ilk düşündüğüm model Samsung 46C8000 serisiydi.
    D8000'in çıkacağını duyunca C serisinden vazgeçtim

Yine bu forumda bir arkadaş en doğal, en akıcı ve kaliteli görüntüyü istiyorsan
    Panasonic 50VT30 demişti. Mediamarkt'a gittim ve yerinde inceledim.
    Dediği doğruydu ama bir eksiklik vardı. Usb'den desteklediği media formatı
    Samsung ve LG'den biraz daha sınırlıydı.
    Harici Media player ise dahili usb movie'den aldığımız kaliteyi vermiyordu.

Bu model harika bir televizyondu. Yayınlarda ve 3 boyutlu filmlerde mükemmeldi yalnız
    herşeyin orjinal olması gerekiyordu. Kaliteli bir 3d bluray oynatıcı ve orjinal 3d filmler

Belkide yeni LG LW Cinema 3d tv'lerden daha iyi bir 3d deneyimi. Fakat hep masraf.
    Paraya acımayanlar için mükemmel bir seçim hatta 55" (3 veya 5 metre'den hiç farketmez)

İşte bu noktada herşeyin birarada olduğu bir tv bizim işimizi görürdü ve bu da Samsung D serisi
    gibi gözüküyordu. Üstelik eski pilli gözlüklere nazaran yeni çıkan şarjlı gözlükler, 800 hz,
    mükemmel tasarım ve en zengin media desteği ile bir numaraydı ta ki

Lg sinema serilerinin Pasif gözlük teknolojisi, basit görüntüsü ve ucuz maliyetine rağmen tatminkar bir
    3d seyri yaşatmasıyla işler değişti.

Yinede zaman zaman aklım Panasonic ve Samsung'a gitmiyor değildi ama LG ne zaman
    Nano 3D Full led serilerini çıkartacağını söyledi.
    Tamam artık dedim. Herhalde bu tv beklentilerimizi en iyi şekilde karşılar.

Doğrusu bu işlerin sonunun olmadığını herkes biliyor ve bu kadar modelden bahsetmişken
    ne kadar kararsız bir adam olduğumu da düşünebilirsiniz ama asıl 3D tv alacağım zamanlar
    tam bu zamanlar ve bende 3D'de en iyisi olduğunu düşündüğüm nano full led bir 3D tv almak üzereyim
    darısı 3D tv'ye niyet eden herkesin başına.

Teşekkürler.

• quote:

Arkadaşlar sanırım ben biraz beklentileri yüksek olan birisiyim.
    Şimdi sıralayacağım modellerden de ne demek istediğim daha iyi anlaşılabilir.

3 boyut için ilk düşündüğüm model Samsung 46C8000 serisiydi.
    D8000'in çıkacağını duyunca C serisinden vazgeçtim

Yine bu forumda bir arkadaş en doğal, en akıcı ve kaliteli görüntüyü istiyorsan
    Panasonic 50VT30 demişti. Mediamarkt'a gittim ve yerinde inceledim.
    Dediği doğruydu ama bir eksiklik vardı. Usb'den desteklediği media formatı
    Samsung ve LG'den biraz daha sınırlıydı.

Bu model harika bir televizyondu. Yayınlarda ve 3 boyutlu filmlerde mükemmeldi yalnız
    herşeyin orjinal olması gerekiyordu. Kaliteli bir 3d bluray oynatıcı ve orjinal 3d filmler

Belkide yeni LG LW Cinema 3d tv'lerden daha iyi bir 3d deneyimi. Fakat hep masraf.
    Paraya acımayanlar için mükemmel bir seçim hatta 55" (3 veya 5 metre'den hiç farketmez)

İşte bu noktada herşeyin birarada olduğu bir tv bizim işimizi görürdü ve bu da Samsung D serisi
    gibi gözüküyordu. Üstelik eski pilli gözlüklere nazaran yeni çıkan şarjlı gözlükler, 800 hz,
    mükemmel tasarım ve en zengin media desteği ile bir numaraydı ta ki

Lg sinema serilerinin Pasif gözlük teknolojisi, basit görüntüsü ve ucuz maliyetine rağmen tatminkar bir
    3d seyri yaşatmasıyla işler değişti.

Yinede zaman zaman aklım Panasonic ve Samsung'a gitmiyor değildi ama LG ne zaman
    Nano 3D Full led serilerini çıkartacağını söyledi.
    Tamam artık dedim. Herhalde bu tv beklentilerimizi en iyi şekilde karşılar.

Doğrusu bu işlerin sonunun olmadığını herkes biliyor ve bu kadar modelden bahsetmişken
    ne kadar kararsız bir adam olduğumu da düşünebilirsiniz ama asıl 3D tv alacağım zamanlar
    tam bu zamanlar ve bende 3D'de en iyisi olduğunu düşündüğüm nano full led bir 3D tv almak üzereyim
    darısı 3D tv'ye niyet eden herkesin başına.

Teşekkürler.

yaşadığınız ikilemleri herkes yaşıyor ve uykuları kaçıyor, tek değilsiniz hele bu forumlarda...

• quote:

quote:

quote:

Görünüşe göre haklılık payın yüksek.

Gerçekten, bende, bir çok büyük teknomarkette veya LG'nin sitesinde henüz bu model ile ilgili bilgiye rastlamadım.

Ancak almayı düşündüğüm yer Bölge bayisi, toptancı bir arkadaş ve LG'nin yanısıra Samsung ve Panasonic ürünlerinide
    sattığını gördüm.

Bu model ile ilgili ilk defa geçen ay konuştuğumuzda bana 47" için 4.450 tl gibi bir fiyat söyledi.

10 gün kadar önce, bulursam hemen almak niyetiyle yanına gittiğimde,
    elindeki listede bu modelinde olduğunu kendim bizzat gördüm ve bana 4.600 tl gibi bir fiyat söyledi
    bende aradaki 150 tl'lik fark için kalbimi bozmadım ve bunu dolar ve euro'nun artışına bağladım.

Ne zaman alabileceğimi sorduğumda, önce, 4 gün sonra geleceğini 4 gün geçtikten sonra aradığımda ise
    ithalatta gecikmenin söz konusu olduğunu ve 7 Ağustos'ta geleceğini söylemişti.

Artık bende çok sıkmıyorum kendimi ve yarın olsun hayrolsun diyorum.

Keşke gelsede alsanız,bizde incelemelerinizi okusak ancak daha yurt dışında satışa çıkmadan nasıl getirecekler bu modeli çözemedim

Bakın google dan arattığınızda 1-2 özelliği dışında hiçbir şey bulamazsınız. Fiyat dahi yok. Çok ümitlenmeyin bence.

Edit: Aratınca 1-2 Türk sitesinde fiyat çıktı. Ancak yine yurt dışı satış sitelerinde ses yok garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 8 Ağustos 2011; 2:40:02 >

• Chip Online’ın incelemesini yaptığı LG 55LW950S Modeli

LG’nin Nano LED teknolojili LW770S modelinden sonra firmanın bir başka model ile kullanıcıların karşısına çıktığını görüyoruz. Full HD 3D destekli TV’nin Nano LED teknolojisi, ürünün Dünya’daki en iyi kontrast, derin siyah ve homojenlik değerlerine sahip olmasını sağlıyor. Kardeşi LW770S’e göre 200 Hz daha yüksek tazeleme oranına sahip olan 55LW950S, 480/400 Hz ile özellikle hızlı hareketlerin olduğu sahnelerde mükemmel bir performans ortaya koyuyor. THX ve THX 3D sertifikasına sahip olan ürün gerek 2D gerek3D görüntüde mükemmel bir performans ortaya koydu. Nano TV’nin bir başka dikkat çeken özelliği de SmartTV. Sadece NetCast değil, LG Apps mağazasından indireceğiniz uygulamalar ile ile televizyonunuza farklı işlevler kazandırmanızı sağlayan LG, ürünü tam teşekküllü bir eğlence merkezine dönüştürüyor. Son olarak ürünün MKV videoları destekleyen bir DivX yongasıyla geldiğini belirtelim.

TEKNİK DETAY TABLOSU
    Panel tipi LED-Aydınlatmalı LCD
    Ekran 55″, 1920 x 1080, 16:9
    Kontrast 10,000,000:1
    Tepki süresi 2ms
    Kablosuz Dahili 802.11b/g/n
    Diğer 3D, 4

• Arkadaşlar satışa sunuldumu resmi olarak haber var mı
  • quote:

Bu ne demek? Genelde tam tersi beklenir.
  • Bu şu demek

Tv'nin usb girişine harddiskimi bağladığımda harddiskte ne varsa birebir tv'ye ilettiğini düşünüyorum
    fakat
    harici medya player'a harddiskimi bağlayıp, onu da hdmi ile tv'ye bağladığımda bu aradaki aktarma
    olayından dolayı bir miktar kalite kaybı olduğunu hissettim.
  • quote:

Bu şu demek

Tv'nin usb girişine harddiskimi bağladığımda harddiskte ne varsa birebir tv'ye ilettiğini düşünüyorum
    fakat
    harici medya player'a harddiskimi bağlayıp, onu da hdmi ile tv'ye bağladığımda bu aradaki aktarma

İyi bir media player ı herzaman tercih ederim. WDTV+z5500 ile izleyemediğim yada sesini duyamadığım film yok.Kalite kaybı gibi bir şeyde söz konusu değil.
  • quote:

quote:

Bu şu demek

fakat

İyi bir media player ı herzaman tercih ederim. WDTV+z5500 ile izleyemediğim yada sesini duyamadığım film yok.Kalite kaybı gibi bir şeyde söz konusu değil.

Bu görüşe katılabilirim çünkü kullandığım media player 100 TL'lik bir cihaz Dark CineManiaXS

ve bazı media player'ları adamlar 500 TL'ye satıyor ise boşuna değildir herhalde.

• Şimdi şöyle düşünmek lazım gidip 1500 TL ye 3d blu-ray playerda alsan yine aynı hdmı kablo ile bağlamak zorundayız Ki görüntü o usbden oynattığınız tv nin kendi çipiyle oynattığı videodan eminimki üstün olur. Bu adamlar sonuçta tv satıyor ona göre idare edecek bir çiple işi kotarıyorlar. ( Burda emin değilim tahminim.) Ancak sony xt bilmemne 3d blu-ray player aldığın zaman o kutunun içindeki herşey o video yu oynatmak için. Doğal olarakta fark illaki olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 8 Ağustos 2011; 23:44:57 >
  • quote:

quote:

quote:

Bu şu demek

fakat

Bu görüşe katılabilirim çünkü kullandığım media player 100 TL'lik bir cihaz Dark CineManiaXS

ve bazı media player'ları adamlar 500 TL'ye satıyor ise boşuna değildir herhalde.

Sizinki tamamen hissiyat meselesi :) Eğer kullanılan medya player düşük kaliteli bir ürünse TV'nin daha iyi görüntü vermesi gibi bir durum olabilir. Onun dışında hiç bir TV'nin kaliteli bir medya playerın performansına yaklaşabileceğini düşünmüyorum :)

• Ben bu işlerde uzman değilim

İlk LCD Tv'mi alacağım zaman teknik servisçi bir arkadaşa bu konuyu danışmıştım.

O'na bilgisayarımı hdmi kabloyla tv'ye bağladığımda mı filmleri daha kaliteli izlerim yoksa
    Usb'den harddiski Tv'ye bağladığımda mı diye sorduğumda

Usb'den daha iyi izlersin çünkü usb'den veriyi hiç bir işlemden geçirmeden harddiskte ne varsa
    aynen tv'ye geçiriyor, arada herhangi bir dönüştürme işlemi yapmıyor ama hdmi kabloyla
    verileri aktarırken bir işlemden geçirdiği için ilk işlemin daha sağlıklı olduğunu belirtip tavsiye etmişti.

Neyse arkadaşlar kimin nasıl içine siniyorsa öyle yapsın, tabiki herkes görüşlerini yazsın ve
    birbirimizi bilgilendirelim.

Şimdi Nano led'ler ile ilgili görüşleriniz lütfen

• çok merak etmiştim chip nasıl olmuş da incelemiş diye
    inceleme diye bir şey yok ortada. firma föylerinden alıntı yapıp copy paste yöntemi ile ilkokul düzeyinde bir yazı hazırlamışlar.
    bu arada şu yukarıda geçen dahili oynatıcı harici media player konusunda ben de bir şey demek isterim.
    aradaki hdmi kablonuz arızalı oksitli vs değilse kayıp hissetmezsiniz. ama dahili çip görüntüyü tvnin native çözünürlüğüne en uygun olarak işleyeceği için daha başarılı olur.
    harici media playerın karşı taraftaki ekranda ne tip bir çözünürlük olacak onu bilip sıkıştırılmış görüntüyü ona göre çözme şansı yok.
    kayıp olursa yeniden boyutlandırmada olur.
    zaten o kadar kalite meraklısı olan kişi de gider blueray film izler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.