wala inş hayırlısı olur arkadaşlar bugün gidip istanbul istinye park dan 55LW980S tv yi aldım çarşamba günü geliyor inş beklediğim gibi bi tv olur darısı almak isteyenlerin başına olsun bakalım hayırlısı...
Güzel günlerde kullanın inşallah, artık aldım kaçtım yok, iyice anlatırsınız bize
Ben bu lw980s almaya çok niyetlendim kararlıydım ama nitekim yeterince bulunmaması bu üründen vazgeçmeme neden oldu. LG yeni gelecek olan lm960v nano full led beklemeye karar verdim artık bu lw980s ni o kadar gezdim aradım tekno marketleri yakından bile görmedim be 55 kutusunda gördüm hayal ürünü gibi oldu. İlk lw980s nono led olması ve yeterince doğru düzgün bulunmaması beni şüpe ile bakmama neden oluyor soru işaretleri olmaktansa. Yeni geleni beklemeyi tercih ediyorum yeni nano led baya hoşumada gitti.
eywallah saol dusty kardeşim kaçmak yok tabiki de sizden ayrı olmak olmaz :D tabiki de elimden geldiği kadar isteklerinizi yerine getirmeye çalışırım... :D dangerim kardeşim herşeyin başı sabır :D 4 aydır bende bu tv yi bekliyorum gitmediğim bakmadığım sormadığım yer kalmadı :D umudumu bende kestim bir ara...teknosadaki arkadaşlarla kanka olduk o derece herkesde var bnm tel :D :D tesadüf oldu aslında geçen haftalarda en son yeni sahradaki optimum merkezine gittim uzun uzun konuştum teknosa daki arkadaşlarla...türkiye taraması yaptk 1 tane istinye park da 55LW980S olduğunu gördük bana dediki %90 o üründe açıktır dedi sanmıyorum kapalı olacağını gidin bakın isterseni dedi...bnde 2 gün önce niyetlendim kalktm gittim istinye park a :D teknosa ya girdim LG bölümüne girdim bakınıyordum standlara felan bi baktım gözüme çok güzel bi kutu göründü :D o an çok heyecanlandım :D bi gittm yanına baktım köşede 55LW980S yazıyor :D:D o kdar heyecanlandım ki anlatamam :D hemen gittm yetkili arkadaşı buldum konuştuk ettik...3 tane gelmiş ondan 2 si satılmış 1 tane kalmış :D şans işte kader kısmet :D bir de hiç açılmamış sıfır paket bantı felan hiç sökülmemiş direk fabrika çıkışı :D hemen ayırttım adam 1-2 saat anca idare edebilirim felan dedi ama ertesi gün kart dı nakit di hepsini hallettm dün işte gittim hemen faturayı kestirdim... :D inş hayırlısı olur yarın gelicek inş bi aksilik olmassa salonu da değiştim koltukları felan tv nin yeri hazır beklemedeyim :D haydi hayırlısı bakalm :D dangerim ayrıca bnm de yeni nano ledler çok hoşuma gitmişti fakat gördüğümüz üzere türkiye ye nedense ya az gönderiyorlar ya da biraz zaman alıyor gelmesi...980S serisi araştırmalarıma göre ocak 2011 den beri piyasada ama düşün 1 sene sonra anca elimize ulaşıyor...demek istediğim yeni nesil tvleri beklersen kafayı yersin...şu an kafam çok rahatladı bakıyorum bakıyorum hiç bir yerde yok :D ona bak buna bak en sonunda kurtuldum :D yeni nesili bence bekleme seneye anca bir ihtimal o da belki gelir :D saygılar herkese kolay gelsin.
Yok hocam, sen en iyisini yaptın. Okudun, inceledin, araştırdın, kendi kararını kendin verdin. Umarım sorunsuz olur ama sorun olursa da burada o kadar adamız her markadan, her modelden anlayan. Çözemeyeceğimiz durum olmaz. Sen hayrını gör aldığın televizyonun, bizi de fotoğrafsız, videosuz bırakma. Teşhirde göremedik, fotoğraftan görelim
saol hocam ya adeta moral aşılıyorsun bana :D zaten sizin sayenizde öğreneceğim kullanmasını çok özelliği var :D ben sorucam siz yanıtlarsınız artık fotoğrafsız videosuz bırakmam sizi merak etme sen kardeşim :)))
Yardımcı olmak için burada zaman geçiriyoruz zaten hocam. Seni kaybetmememiz lazım, bu konuda bizim uygulayıcımız olarak tek olacaksın inşallah, hele bir sorunsuz kurulsun da panel
inş panel bi gelsinde uyuyamadım dün gece günler geçmiyor sanki heyecan var :D bide ilk kez led aldım bu zamana kadar hep tüplü tvyle yaşadık şaşkınlık var tabii :D heyecan da var uyuyamıyorm :d
gookhaant kardeşim hayırlı olsun, uzun yıllar hayrını görürsün inşallah güle güle kullan. Bende aylardır bekledim gelir gelir sabır diye ama yok geleceği bundan sonrada gelmez illet cihaz psikomu bozdu. Ben aslında 650s alacaktım bu 980s fotosunu görünce hoşuma gitti nano olması özellikleri yüksek olması fuarda tanıtılması beni cezbetti. Taa o zamandan beri bekliyor araştırıyorum gelmedi ne bulunmaz cihazmış.Bir tek tekosada gözüküyor bu panel ankda 55'' olan bir teknosa ya gittim kutusuna bakıyordum ki kapalı kutuda incelerken satılmış sahibi aldı götürdü 2dk içinde:( Benim salon en fazla 25m kare olduğu için bana uygun 47'' olanı. Dedim ordakilere bende istiyorum bu paneli 47'' var mı yoktu sistelerinden bakıp ist.da var ama teşhirlidir dediler ben getirin dedim alacam dedim para nakit verecem bide cebimde sağolsun satıcı beni ikna etti o kdr parayı teşhirli ürüne verilmez diye yaa bi ara o kadar çıldırıp kendimi kaybettim. Hergün aklımdaydı şimdi çıkardım aklından artık kendimi yeni gelecek yeni nano ya odakladım teselli olarak napim kardeş ya.lw980s bana nasip kısmet değilmiş onu anladım artık.Parayıda harcamayım diye yatıracam valla. yeni nano led tv yi bekliyorum yeni çıkacak LG panellerde DTS de var zaten bu LG 3D almamdaki neden en başta Film izlemek bunlar hep dts li. 2D side biraz daha iyi görüntü olursa super olur. Lw980s gelmeyecek aklımdan çıkardım hani artık gelsede almam o kadar sinir oldum gözümü aklımı yeni gelecek nano full led e dikdim hayırlısı olsun.
gookhaant kardeşim o heyecanını anlayabiliyorum 20yıla yakın tüplü 55 ekran kullanmış hala daha kullanmakta olup ilk defa led panel almak apayrı bişi olur sanırım. Bende alırsam ilk olacak valla
öncelikle saol kardeşim yorumların için eywallah...inş hayırlı olur uzun yıllar Allah razı olsun.bnde 4 aydır peşindeydim bu tv nin.bnde de psikolojik olmuştu artk hergün bakmaktan sinir oluyordum tesadüf işte denk geldi 1 tane aldk kısmet herşey.sen anladığım kadarıyla ankarada yaşıyorsun.bana 1-2 kere denk gelmişti 47LW980S eğer karşılaşırsam tekrar almak istersen sana haber weririm burdan o konuda sıkıntı yok kardeşim.bir de bana soracak olursan bu tv olayları çok sinir bozucu ikimizde iyi biliyoruz ki tv ler çok geç ulaşıyor ülkemize.bence yeni nanoları bekleme derim..düşün yani bu 980S ocak 2011 den beri piyasada anca elimize geçiyor 3-5 tane...yeni nanolar bence seneye yaz aylarında anca gelir o zman daha çok sıkıntıya girersin.bekleme derim ama yine de sen bilirsin.650S düşün istersen ya da biraz daha bekle ben denk gelirsem 47LW980S e haber weririm sana o şekilde alma şansın olabilir kardeşim.takma kafana fazla kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme