Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cogitoergo

techravet

üstat merhaba elimde daha çok yeni 2-3 haftalık 55 lw 5500 model cihazım var fakat bu 55 lw 980s modeli kafamı karıştırıyor.Bu tv yi sat git onu al diyor.Senin engin düşüncelerine dayanarak sence 5500 satıp 980s almak daha iyimi olur yoksa 3d,ps3,sd,hd yayınlarda 5500 yeterli olurmu

yardımcı olursan sevinirim.

Teşekkürler,

LW980S direk daha üst klasman bir TV, dahili Wifi, subwoofer, Nano filtreli Full LED vs gibi üst segment özellikleri mevcut. Fiyatına çıkabiliyorsan tabii ik LW980S tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 11 Ocak 2012; 16:04:44 >
  • LG 84 inç "ultra definition" 4K TV

Ces 2012 den

LG 84 inç "ultra definition" 4K TV

Teknoloji devi LG'nin 84 inç'lik bu muazzam televizyonu, tam 3840x2160 çözünürlüğünde çalışıyor. TV, LG'nin Cinema 3D ve Smart TV özelliklerine sahip; bunun yanında 1.200'den fazla uygulama, 3 boyutlu derinlik kontrolü ve ev sineması efektini artıran 3 boyutlu ses yaklaştırma özelliğiyle beraber geliyor. Bu ürün, bir konseptten öte 2012'nin önemli bir cihazı halini alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: ozdil

LG NİN sitesine bakarsak evet 650s serisinin üstü gelmemiş gibi görünüyor.
    bir çok yerde de satılıyor. paralel ithalat olma ihtimali yüksektir. mediamarkt da sormuştum 5999 tl nakit demişlerdi.
    plazmalarda da pz serisi görünmüyor.
    var bi çapanoğlu.

Site güncellenmediğindendir o yoksa mediamarkt, teknosa filan LG Türkiye garantisinde ürün satıyor. Bence siteyi pek referans almamak lazım.

siz bir firmanın resmi sitesini hazırlıyorsanız bence bu kabul edilemez bir durum. (siz=lg)
    lgtürkiye.net gibi 3. şahısların hazırladığı bir site değil bu çünkü.
    ben toshibanın gözlüksüz tvsini görmeden 980s almamaya karar verdim. yıl içinde gelecekmiş.

• Toshiba 55X3 4K 3DTV, 10 Aralık'ta Japonya'da piyasaya sürülüyor

Bu TV den mi bahsediyorsun? Japonya fiyatı 12.000$? Bu TV bırak bu yılı TR ye hayatta uğramaz, hatta Avrupa'ya bile çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

techravet

üstat merhaba elimde daha çok yeni 2-3 haftalık 55 lw 5500 model cihazım var fakat bu 55 lw 980s modeli kafamı karıştırıyor.Bu tv yi sat git onu al diyor.Senin engin düşüncelerine dayanarak sence 5500 satıp 980s almak daha iyimi olur yoksa 3d,ps3,sd,hd yayınlarda 5500 yeterli olurmu

Teşekkürler,

LW980S direk daha üst klasman bir TV, dahili Wifi, subwoofer, Nano filtreli Full LED vs gibi üst segment özellikleri mevcut. Fiyatına çıkabiliyorsan tabii ik LW980S tavsiye ederim.

Nanolari kendi gozunuzle gorup inceleme firsatiniz oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

quote:

techravet

Teşekkürler,

İnat ettim, Cevahir Teknosa'ya gelene kadar gidip aramıyorum hiçbir yerde
    Bu ara çok sıkışığım zaten sınavlar vs, inceleyemedim maalesef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

techravet

Teşekkürler,

Kendi gozunuzle gormediginiz ve hakkinda (ozellikle avrupa versiyonunda) cok da olumlu olmayan degerlendirmeler yapilan bir cihazi nasil bir baskasina tavsiye edebiliyorsunuz, bu kadar kolay mi? Sizi bilemiyorum, ama bu paralar kolay kazanilmiyor..

Bence pahali bir tv almak icin yanlis zamanlama olur. 2012 modeller tanitiliyor, eminim mevcut modellerin fiyatlari asagi inecektir uzun zaman gecmeden.

• LW650S modelini kullananlar varmı, cihazı değerlendirirmisiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

techravet

Teşekkürler,

Kendi gozunuzle gormediginiz ve hakkinda (ozellikle avrupa versiyonunda) cok da olumlu olmayan degerlendirmeler yapilan bir cihazi nasil bir baskasina tavsiye edebiliyorsunuz, bu kadar kolay mi? Sizi bilemiyorum, ama bu paralar kolay kazanilmiyor..

Bence pahali bir tv almak icin yanlis zamanlama olur. 2012 modeller tanitiliyor, eminim mevcut modellerin fiyatlari asagi inecektir uzun zaman gecmeden.

Adam 7500TL vermeyi düşündüğü bir TV yi görmeden internetten sipariş etmez zaten. 2012 modellerde pek bir olay yok, yeni serilerden çok yeni ekran teknolojileri konuşuluyor CES de. Sony 9 serisini bile tanıtmadı.

• ben canlı olarak 4500 650s ve 980s serilerini gördüm. 2d olarak değil 3d olarak değerlendirdim ve yukarıda belirttim. 980s hepsinden başarılı idi.
    2012 modeller girsin piyasaya fiyatı makul bir seviyeye düşer. misal 2010nun 55lx9500i 7-8000 tlilerden 3800 tlye kadar indi bazı indirimlerde.
    biz de lm serisi çıkınca lw serisini alırız koyarız evimize.
    toshibanın 55zl2 si canlı görmek istiyorum, eğer başarılı ise de bir yıl da onun için beklerim. 980s için beklediğim gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

techravet

Teşekkürler,

Adam 7500TL vermeyi düşündüğü bir TV yi görmeden internetten sipariş etmez zaten. 2012 modellerde pek bir olay yok, yeni serilerden çok yeni ekran teknolojileri konuşuluyor CES de. Sony 9 serisini bile tanıtmadı.

Kendi gozuyle gormeden almaz diyorsun(ki alinabilir), ama kendi gorup incelemesini tavsiye etmeden al diyorsun.

İlginc bir tutum.

Bu arada birde fiyatlarin dusmeyecegini mi iddia ediyorsunuz uzun zaman gecmeden?

• 2000TL lik TV yi alır belki ama kimse 7500TL lik TV yi görmeden almaz merak etme. Kişinin alacağı TV yi görmesini her halükarda tavsiye ederim ben, bu sefer söylememişim hatam olmuş kusura bakma.

Fiyatlar genel olarak yeni bir teknoloji yüzünden düşmez çünkü OLED vs. henüz kullanıcının evine alıp izleyeceği fiyatta çıkmayacak. Onlar sadece "biz OLED işinde bu aşamadayız" cihazları. LG, Samsung & Philips cephesinde fiyatlar düşmeye eğilimlidir her zaman ama Sony de düşmez, çok tok satıcı adamlar. Panasonic PDP ler ise şu an zaten çok uygun, beklemeye gerek bile yok. 3D istemeyen GW30, 3D isteyen VT30 düşünmeden alabilir.
  • quote:

2000TL lik TV yi alır belki ama kimse 7500TL lik TV yi görmeden almaz merak etme. Kişinin alacağı TV yi görmesini her halükarda tavsiye ederim ben, bu sefer söylememişim hatam olmuş kusura bakma.

Fiyatlar genel olarak yeni bir teknoloji yüzünden düşmez çünkü OLED vs. henüz kullanıcının evine alıp izleyeceği fiyatta çıkmayacak. Onlar sadece "biz OLED işinde bu aşamadayız" cihazları. LG, Samsung & Philips cephesinde fiyatlar düşmeye eğilimlidir her zaman ama Sony de düşmez, çok tok satıcı adamlar. Panasonic PDP ler ise şu an zaten çok uygun, beklemeye gerek bile yok. 3D istemeyen GW30, 3D isteyen VT30 düşünmeden alabilir.

Ben sizin Gw30 veya Vt30 gorup incelediginizden dahi supheliyim. Bence yanlis yonlendirme yapiyorsunuz, ozellikle Lg konusunda surekli aktif oldugunuz icin, size guvenenilecek arkadaslarin olmasi dogaldir, insanlari yonlendirirken bence iyi dusunun..

Kullanmakta oldugunuz markanin sevgisi agir basmamali ve gozunuzle gorup performans degerlendirmesi yapmadiginiz urunler hakkinda pesinen tavsiyelerde bulunmamasiniz..(ki bu urunler profesyonel insanlarca cok da iyi bulunmadigi halde)

Benimki sadece tavsiye, yanlis anlamayin. Goruyorum ki insanlara Lg markasi aldirmak hosunuza gidiyor.

İyi forumlar..

• quote:

quote:

2000TL lik TV yi alır belki ama kimse 7500TL lik TV yi görmeden almaz merak etme. Kişinin alacağı TV yi görmesini her halükarda tavsiye ederim ben, bu sefer söylememişim hatam olmuş kusura bakma.

Ben sizin Gw30 veya Vt30 gorup incelediginizden dahi supheliyim. Bence yanlis yonlendirme yapiyorsunuz, ozellikle Lg konusunda surekli aktif oldugunuz icin, size guvenenilecek arkadaslarin olmasi dogaldir, insanlari yonlendirirken bence iyi dusunun..

Kullanmakta oldugunuz markanin sevgisi agir basmamali ve gozunuzle gorup performans degerlendirmesi yapmadiginiz urunler hakkinda pesinen tavsiyelerde bulunmamasiniz..(ki bu urunler profesyonel insanlarca cok da iyi bulunmadigi halde)

Benimki sadece tavsiye, yanlis anlamayin. Goruyorum ki insanlara Lg markasi aldirmak hosunuza gidiyor.

İyi forumlar..

Ben LG konusunda aktif değil, her konuda aktifim. Çok zor birşey değil yukarıda arama var, çok genel bazda 3D için LG öneririm ben 3D istemeyen tek bir kişiye LG önermemişimdir şu güne kadar (LG LE8500 hariç ki bu çok nadir bulunabilen bir paneldir). Adam zaten elimde zaten aynı serinin bir düşük modeli var demiş, internete girebilen akılda olan her insan yeni alacağı ürünü elindeki düşük modeli ile karşılaştıracağını ve buna göre karar verebileceğini farzederek tavsiye ettim ben de. Ama şu an da anlıyorum ki bazı insanlara her şeyi tek tek açıklamak gerekebiliyor internette. Arkadaşın böyle bir insan olduğunu pek sanmıyorum yine de.

Genelde bu tür şeylere cevap yazmaya tenezüül bile etmem de iyi tarafıma geldi, başlığı açana ve boşuna bunları okuyanlara saygısızlık olarak addederim bunu ve bir daha da cevap yazmayacağım.

• Tartışmaya müdahil olup da ortalığı germek için değil ama gerçekleri konuşmak gerekirse pasif gözlük teknolojisi Lg'nin
    elinde olduğu sürece en iyi paneller bile arkadan takip etmek durumunda kalacak... Özellikle ilk tercih 3D olunca kimse Lg'nin
    eline su dökemez.. 3D olayı olmasaydı benim de tercihim;Toshiba,Samsung,Sony şeklindeydi.
  • Gözlüksüz 3d leri daha canlı göremediğimize göre şu an için en rahat 3d frp ile. sırasıyla vizio, philips,toshiba ve en sonunda bu sene panasonic de bu teknolojiyi içeren lcd tv ler piyasaya sunduğuna göre vardır bir bildikleri.ki panelleri lgden alıyorlar.
  • quote:

Gözlüksüz 3d leri daha canlı göremediğimize göre şu an için en rahat 3d frp ile. sırasıyla vizio, philips,toshiba ve en sonunda bu sene panasonic de bu teknolojiyi içeren lcd tv ler piyasaya sunduğuna göre vardır bir bildikleri.ki panelleri lgden alıyorlar.

Panasonic fpr li panel mi çıkarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

quote:

Gözlüksüz 3d leri daha canlı göremediğimize göre şu an için en rahat 3d frp ile. sırasıyla vizio, philips,toshiba ve en sonunda bu sene panasonic de bu teknolojiyi içeren lcd tv ler piyasaya sunduğuna göre vardır bir bildikleri.ki panelleri lgden alıyorlar.

Panasonic fpr li panel mi çıkarıyor?

2012 modeller arasında var frp li panel..
  • quote:

Bilgi kaynağı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Bilgi kaynağı nedir?

Budur:

http://forum.donanimhaber.com/m_56517959/mpage_1//tm.htm#56563047
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.