Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ces 2012'den
    Bu da Lg nin oled modeli; LG 55 EM9600 ve kalınlık 4 mm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 14 Ocak 2012; 22:25:29 >
  • OLED teknolojisinin son kullanıcıya gelmesine daha baya var, anca böyle yok 4mm, yok FPR 3D filan diyerek anca hayran hayran baktırırlar adamı
  • Bundan 10 yıl sonrasının TV teknolojisini hayal bile edemiyorum.Avatar'la patlama yapan 3D teknolojisinin birkaç yılda ne kadar ilerlediğine bakarsak(Toshiba gözlüksüz 3D)bu hızla 10 yılda ne olur kimbilir?
  • 4mm çok iyi ama TR de teşhirde bile göremeyiz onu biz, o derece fiyatı olur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

4mm çok iyi ama TR de teşhirde bile göremeyiz onu biz, o derece fiyatı olur yani.

Türkiyede loewe b&o satılıyorsa, meraklısı lgye de para verir.
  • Onlar butik her türlü satıyor hocam araba parasına, o TV leri alacak adamlar gidip teknomarketten almıyor ki. İç mimarlar felan aracılığıyla direk fabrikadan geliyor evlerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

OLED teknolojisinin son kullanıcıya gelmesine daha baya var, anca böyle yok 4mm, yok FPR 3D filan diyerek anca hayran hayran baktırırlar adamı

Haklısın Ces ile ilgili yabancı forumlarda şöyle bir yorum vardı ki yorum Cnet'e ait.

LG: OLED will fall to LCD price levels by 2016

On the heels of announcing a 15-inch OLED display going on sale in Korea this December, LG predicts that prices for panels using the coveted technology will fall below those of LCD panels in seven years.

"Forty-inch and larger OLED panels will be fairly expensive in 2012, but they will be available in the market," said Won Kim, VP of OLED sales and marketing, at a trade show in Japan yesterday. "OLED panels will cost less than LCD panels in 2016."

Allow me to dissect that prediction for a moment. Calling the affordability of any technology so far in advance is pretty bold, but 7 years is a long time and a lot can happen between now and then. But I think the main message to be gleaned from Kim's words for customers watching the market and still waiting for OLED is: don't.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Orjinal metni uzun uzadıya okumaya gerek yok. Özet olarak 40" üzeri oled panellerin günümüz lcd teknolojisine fiyat bazında
    ancak 2016 yılında ulaşacağını belirtmiş.

• Öte yandan ben henüz Nano LED TV'leri göremedim yakından, inceleyip, kurcalayamadım... Bu hıza bakarsak OLED'leri 6-7 seneye teşhirde buluruz en azından Türkiye standartları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

OLED teknolojisinin son kullanıcıya gelmesine daha baya var, anca böyle yok 4mm, yok FPR 3D filan diyerek anca hayran hayran baktırırlar adamı

Haklısın Ces ile ilgili yabancı forumlarda şöyle bir yorum vardı ki yorum Cnet'e ait.

LG: OLED will fall to LCD price levels by 2016

On the heels of announcing a 15-inch OLED display going on sale in Korea this December, LG predicts that prices for panels using the coveted technology will fall below those of LCD panels in seven years.

"Forty-inch and larger OLED panels will be fairly expensive in 2012, but they will be available in the market," said Won Kim, VP of OLED sales and marketing, at a trade show in Japan yesterday. "OLED panels will cost less than LCD panels in 2016."

Allow me to dissect that prediction for a moment. Calling the affordability of any technology so far in advance is pretty bold, but 7 years is a long time and a lot can happen between now and then. But I think the main message to be gleaned from Kim's words for customers watching the market and still waiting for OLED is: don't.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Orjinal metni uzun uzadıya okumaya gerek yok. Özet olarak 40" üzeri oled panellerin günümüz lcd teknolojisine fiyat bazında
    ancak 2016 yılında ulaşacağını belirtmiş.

Bu yorum yeterince samimi olmuş kullanıcı pazarı için.

• Vşşşş!
    2016?
  • Tabii, o da en erken 2016 Hani bekleyenler şimdi yeni seri TV alsa, OLED'ler adam olana kadar eskitirler vallahi
  • 55LW9800 özellikleri ve USA satış fiyatı = 3799 Usd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 17 Ocak 2012; 20:48:57 >
  • Şu 20W subwoofer olayı çok iyi aslında ya, bir panel TV ye göre cidden başarılı.
  • Asla ayrı bir müzik sisteminin yerini tutmaz ama kumanda ve kablo kalabalığı istemeyenler için işe yarar.
  • Kesinlikle tutmaz katılıyorum, yalnızca bu incelikte bir TV de 20W + 20W subwoofer olması güzel. Biraz bile 3D surround verebiliyorsa bu dahili hoparlörler özellikle küçük odalarda çok işe yarar.
  • Benim anladığım kadarı ile o sistem 10w+10w+20w sub 2.1 simülasyonu. panasonic gt ve vt serisinde var bu tarz hoparlörler. (diğer markaları incelemedim).
    düzenleme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdil -- 18 Ocak 2012; 10:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

55LW9800 özellikleri ve USA satış fiyatı = 3799 Usd.

burada 3d ready diyor.... :)

gerçek 3d model varmı piyasada ... tam bu modeli almaya karar verdik ..

2012 model oled lerdemi 3d ready olacak iiiiyice karıştık ne alalım edelim bekleyelimmi

• Gerçek 3D derken ne kastediyorsun? 3D Ready yi orda genel kullanılan bir terim olduğu için yazmışlar oraya, o TV FPR gözlük kullanan bir 3D TV.
  • Aralık ayında Teknosadan turuncu indirim de 4199 TL ye 55LW570S aldım. Bir ara 980s bekleyim diye düşündüm ama nereye kadar bekleyeceksin. Bence kafanızdaki modeli okkalı bir indirime girdiğinde almak lazım. Sonuçta bir aydır piyasadaki tüm 3D filmleri izledim ve keyif aldım. Yarın bir gün yeni modeller çıkar,bizimkilerin fiyatı düşer bu teknolojinin doğasında var ama ben bu süre zarfında aldığım zevke bakarım. Olaylara birazda böyle bakmak lazım.

TV ile ilgili yorumlarıma gelirsek; Dahli uydu alıcısı olması ve tek kumanda olması güzel. SD yayınlar bile çok net. TRT HD,A HABER HD ve atv HD performansı çok daha güzel. Usb den mkv(1920x1080 e kadar) sorunsuz oynatıyor. Foto makinalarının çektiği mov. ve avi dosyaları açmıyor. Ama mpeg4 leri açıyor. DTS 2.0 sesleri malum desteklemiyor. Smart TV özelliği de fena sayılmaz. Birazda ne beklediğinize bağlı. LG aps. larda idare eder. Skype kamera istediği için açılmıyor. facebook için önce LG ye kayıt olup facebook hesabınızı kaydettirip açıyorsunuz ama çok vasat onun yerine web browser üzerinden bağlanmak daha güzel. Yanılmıyorsam TV de 300mb kadar depolama ayrılmış buraya aps. indirip uygulama kurabiliyorsunuz(android cihazlar gibi) Lig tv aps. güzel her an maç özetlerini,haftanın gollerini ve demeçleri izleyebiliyorsunuz. Diğer uygulamaları pek denemedim.( 2-3 tane baktım beğenmedim ve vazgeçtim) ancak android apk. larına göre daha basit olduğunu söyleyebilirim.( 1 yıldır Samsung Galaxy s2 kullanıcıyım daha öncede 4-5 yıldır win mobile 6...)
    Aklıma gelenler bunlar. Sorular olursa tecrübe ettiğim ölçüde cevap verebilirim.

yorumumu LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi ne de taşıdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dHmann -- 30 Ocak 2012; 15:53:25 >

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.