Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 47lw5500 ler 3000Tl civarı paralar satılıyor.
    Benim anlamadığım 47LW5500 ile lw670s ve lw770s arasında ne gibi farkler var.
    Çok yazı var ve kafam çok karıştı.
    Yoksa 3600Tl civarına bir 47Lw670s uydu alıcılı modeli alıp geçeceğim artık eylül sonu düğün var :)
  • Full LED olduğu için açık şekilde daha iyi bir görüntü kalitesi alacaksın LW770S ve LW950S ile. Hemen hemen tek fark bu olacak, FPR gözlüğüdür vs aynı diğer şeyler. Ancak önemli olan bu serilerin ne fiyatla çıkacağı tabii ki. Mesela LG'nin şu an SG gözlük kullanan 2010 yılı çıkışlı Full LED dizilimli 3D modeli olan 47LX9900 5000TL civarı satılıyor LG TR garantili olarak. Bu fiyattan aşağı kesinlikle çıkmaz bana göre 2011 Nano LED ler.

Dediğim gibi asıl önemli olan ne fiyata çıkacağı. Yoksa 7500TL ye Pany 55GT30 alıp keyfime bakardım ben, gidip LW serisi aldım ama çünkü fiyat / performans olarak çok iyi şu an piyasada olan Cinema 3D TV ler. Yeni serilerin henüz TR ye ne zaman gireceği belli değil hatta girip girmeyeceği bile belli değil, onu söyleyeyim de. LW770S gelir LW950S gelmeyebilir belki. Bu tür üst serilerin birçoğu girmiyor maalesef ülkemize. LG TR sitesine tanıtımı girmeden heyecan yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Full LED olduğu için açık şekilde daha iyi bir görüntü kalitesi alacaksın LW770S ve LW950S ile. Hemen hemen tek fark bu olacak, FPR gözlüğüdür vs aynı diğer şeyler. Ancak önemli olan bu serilerin ne fiyatla çıkacağı tabii ki. Mesela LG'nin şu an SG gözlük kullanan 2010 yılı çıkışlı Full LED dizilimli 3D modeli olan 47LX9900 5000TL civarı satılıyor LG TR garantili olarak. Bu fiyattan aşağı kesinlikle çıkmaz bana göre 2011 Nano LED ler.

Dediğim gibi asıl önemli olan ne fiyata çıkacağı. Yoksa 7500TL ye Pany 55GT30 alıp keyfime bakardım ben, gidip LW serisi aldım ama çünkü fiyat / performans olarak çok iyi şu an piyasada olan Cinema 3D TV ler. Yeni serilerin henüz TR ye ne zaman gireceği belli değil hatta girip girmeyeceği bile belli değil, onu söyleyeyim de. LW770S gelir LW950S gelmeyebilir belki. Bu tür üst serilerin birçoğu girmiyor maalesef ülkemize. LG TR sitesine tanıtımı girmeden heyecan yapmayın.

Valla tam da düşündüğüm şeyi söylemişsiniz. Modeli aklıma gelmemişti ama sizin bahsettiğiniz 47LX9900'i Teknosa'da görmüştüm birkaç ay önce. Gerçi o zaman 42"i o fiyataydı. Full LED ile müthiş bir görüntü vardı. Ancak fiyata bakınca ne kadar da müthiş değil mi diyerek Samsung tarafına geçmiştim. Şimdi de Nano LED'ler için aynı olacak gibi. Benim için alınabilir bir seviyede çıkmayacaklar. TV'ye 5.000TL de vermem o kadar. İnternette LG'nin global sitesinde bile bilgi bulamadım. Dahili receiver'a falan ihtiyacım yok uygun fiyatı bulunca alacağım LW5500'ü. Diğer yandan 50VT30'u da beğendim ama o da pahalı oldukça. Fiyat performans olarak LW5500 uygun bence de.

• LX (SG gözlük kullanan modeller) fiyatları LW4xxx, 5xxx ve 6xxx çıkınca biraz düştü zaten. Yoksa 3D Full LED bir TV için normaldi fiyatı Türkiye şartları düşünüldüğünde. Millet Samsung 40D8000 e 4500TL veriyordu şundan 1 ay önce. Bu düşünüldüğünde 47LX9900 ün 5000TL olması çok normal. Ve paralel ithalat sitelerinin internet satış sitelerinde bu TV lerin olduğuna güvenmeyin, sırf yer etmek için koyuyorlar onları listeye. LG Türkiye'den ancak 1 hafta önce getirirler o TV leri, daha önce getirmeye cesaret edemezler (LG TR nin satmadığı bir modeli burda satma riskine giremezler yani). Ve yine hatırlatırım ki LW4,5,6 serileri LG TR internet sitesinden duyurulduktan yaklaşık 1 ay sonra geldi stoklara.
  • 47LX9500 teknosada 2800 TL gözüküyor fakat stokta yok. 3d nadir izlenecek , Full LED parlaklığı tercih edilir desek tavsiye eder misiniz bu modeli? Digitürk HD ve PS3 kullanılacak.
  • Stokta olsa fiyatı o olmaz zaten, hemen yükseliveriyor
    Vallahi LX serisinden ziyade LW serisini tavsiye ederim kesinlikle. LX Full LED evet ama LW serisinin diğer tüm özellikleri ağır basıyor, özellikle FPR gözlükleri. Şu an piyasada fiyat / performans olarak en iyi 3D TV serisi LW kesinlikle. Kampanya yakalarsan o fiyata 47LW4500/5500 bulabilirsin.

Bir de PS3 de kullanacaksan oyun modu çok iyi LW serisinin, input lag bir LED LCD ye göre çok çok düşük.
  • Ay sonunu bekliyorum. Güzel bir indirim olacak gibi..
  • yarım saat kadar önce 770s için tekrar görüşme yaptım

Arkadaş cihazın gümrükte olduğunu ve gümrükteki prosedürler ve sıkıntılardan dolayı henüz ellerine
    ulaşamadığından ısrarla söz edince dayanamadım ve

Bu cihaz gerçekten üretildi, gönderildi ve şu an gümrükte bekliyor öylemi deyince.
    Bunun kesinlikle doğru olduğunu ve cihaz gelince hemen haber vereceğini söyledi.

Beklemekten başka yapacak birşey yok.
    Sorun yapacakda birşey yok nasılsa daha parasınıda vermedik

• Hiç ama hiç inanmıyorum.... Nano Full Led'ler Avrupa'dan önce Türkiye'de olacak öyle mi? Güldürmesinler beni... Yahu Avrupa'da bile Eylül ortasından sonra satışa sunulacağı beklentisi var ki Türkiye'ye gelmesi en az 2 ayı bulur bence...
  • Zaten bekle bekle Eylül'e ne kaldı ki şunun şurasında.

Müşteri kaçırmama taktiği bunlar.

En sonunda Ürün Türkiye'de aynı anda bütün teknomarketlere geldiğinde arkadaş arayıp
    Gümrükteki problem çözüldü gel ürünü al diyecek ama

İnşallah o gün Teknosa güzel bir tanıtım fiyatıyla ve özel bir indirimle satışa sunar da o olur.
  • Avrupada ilk TR'de değil şuanda Rusya'da satılıyor diye biliyorum araştırmıştım ben yani satışta şuanda zaten...
  • tabii ya sen söyleyince benimde aklıma geldi yoksa bu televizyondan nerden haberimiz olacak

Fransız ve Rus sitelerinde ilk defa görmüştük (istanbul bilişim'i saymazsak tabiki )

Yabancı siteleri hadi boşver (kendi adıma konuşayım)

Bizimkiler milleti doğru bilgilendirseler ya
    oraya resmini koyup tanıtmasını biliyon
    hadi geleceği tarihide söyle hadi hadi
  • fpr gözlüklü full ledleri mi beklemeli yoksa panasonic vt30 gibi üst model bir 3D plazma mı almalı diye düşünüp duruyorum.full ledlerin bile vt30 serisinin görüntü kalitesine ulaşabileceğini sanmıyorum.sonuçta v serisi piyasadaki en iyi plazma.öte yandan vt30 un şarjlı gözlükleri beni düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

fpr gözlüklü full ledleri mi beklemeli yoksa panasonic vt30 gibi üst model bir 3D plazma mı almalı diye düşünüp duruyorum.full ledlerin bile vt30 serisinin görüntü kalitesine ulaşabileceğini sanmıyorum.sonuçta v serisi piyasadaki en iyi plazma.öte yandan vt30 un şarjlı gözlükleri beni düşündürüyor.

aynen arkadaşım bende senin gibi düşünüyordum 50" yada 55" vt30 harika olurdu aslında en doğal ve akıcı görüntüler onda
    ve 3d kalitesi muhteşem ama usb'den desteklediği film formatı yetersiz ve şarjlı gözlük olması 3d keyfi için dezavantaj

3d nano full led tv'lerin beklentileri karşılayacağını düşünüyorum çünkü mevcut sinema 3d tv'ler ledplus ve oldukça başarılı
    bunun ötesi full led paneller, daha da ötesi 3d nano full led paneller.
    Bir fark olacağı beklentisi içindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallville -- 20 Ağustos 2011; 14:12:35 >

• Arkadaşlar yeni bilgiler var mı sizde
  • Bu modeli beklemek istiyordum, ama sabredemedim ve Panasonic gt30 aldim. Bekledigimden cok daha iyi performansi var. Kesinlikle tavsiye ederim. Sony hx800 den bu modele gectim, anladim ki hicbir Led tv Plazma kadar dogal goruntu veremiyor..
  • Ne yalan söyleyeyim geçen sene 50vt20'nin 3d performansını gördüğümden beri hiç aklımdan çıkmıyor

onun üzerine VT25 ondan sonrada VT30 çıktı ve VT30 un çok daha kaliteli olduğunu söylüyorlar LG'nin 3d sinema tv'leri bile
    beni tam anlamıyla panasonic plazma'dan tamamen vazgeçirdi diyemem yalnızca VT30 almama engel olan tek model
    nano 3d full led tv'ler onlarda gelemedi bir türlü.

Canım sıkılıyor; ilk kampanyada gideyim alayım diyorum vt30'u ama sonradan nano 3d full led'ler çıktıktan sonra pişman
    olurmuyum bilemiyorum
    gerçekten çok zor işler bunlar

para olucak oturma odasına bir vt30
    salona'da 55"LW950s

ama nerdee

• Merhaba,

LW770S - LW9500 serileride diğer 4500 ve 5500 seriler gibi mat ekran mıdır?

Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse seviniriz,

Teşekkürler.
  • FPR teknolojisi ile çıkarsa mat ekran olur yine diye düşünüyorum.
  • @smallville
    Arada derede kalmak diye buna denir :) Ancak şunu da unutma, nano serisi yıl sonuna yakın zamanları bulacak gibi duruyor neredeyse 9. aya giriyoruz, gelmesi ve seni Pana plazma karşısında tatmin etmeme gibi bir durumda, istediğin model plazmayı da sıfır olarak bulma şansın gittikçe azalacak.Geçen yıl gibi yeni modellere stok açmak için bu senenin modellerinin gelmesi durup piyasada genel anlamda teşhir ürünler kalabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.