Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallville

arkadaşlar yetti gari çabuk birşey söyleyin 15-20 dk bekleyip sonrada almaya gidiyorum

LG 47"LW650s'mi yoksa

PANASONIC 50VT30'mu.

Bizim nano 3d'lerin geleceği yok sıkıldım artık.

Teşekkürler.

bence 50vt30 ama kaça alacaksınız ki.
    geçen haftaki teknosa turuncu indiriminde 3999 tl ye satıldı. çok güzel bir fiyattı.
  • Evet arkadaşlar 1 saat içinde bir teknosa ekstra
    2 tane de Lg bayisi turlayıp geldim ama
    düşündüğümüz fiyatlarla alakası yok
    Teknosa'da 47lw570s'nin fiyatı 3.699 TL olunca 650s'yi sormaya gerek duymadım

sonra da LG bayisine geçtim ve orada 650s için 4.200 TL fiyat verdiler ve lütfedip
    4.100 TL olur dediler (diğeride hemen hemen aynıydı)
    birkaç hafta önce teknosa'da 3.600 TL idi ve sizde o fiyattan vermiştiniz şu anda
    vatan'da 3.400 TL bu fiyattan verebilirmisiniz dediğimde
    3.600 TL'den o gün yalnızca 2 adet ürün verdik dediler ve bu fiyattan mümkün olamayacağını söylediler

sağlık olsun

aslında bu sabah kararlı bir şekilde, nano 3d için konuştuğum arkadaşa gittim ve
    50vt30 pazarlığı yaptık ve (2 gözlük ve wifi dongle zaten kutuyla beraber geliyor)
    +1 adet gözlük daha
    3 adet gözlükle beraber 4.900 TL 12 takside anlaştık fakat aksilik bu ya kredi kartının limiti yetmedi

Konuyla alakası yok ama bu ay'ki memur maaşları Bayram sebebiyle erken verilecek mi acaba
    Pazartesi verilirse eğer Allah nasip ederse bu işi artık bitireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

arkadaşlar yetti gari çabuk birşey söyleyin 15-20 dk bekleyip sonrada almaya gidiyorum

LG 47"LW650s'mi yoksa

PANASONIC 50VT30'mu.

Teşekkürler.

geçen haftaki teknosa turuncu indiriminde 3999 tl ye satıldı. çok güzel bir fiyattı.

Nano 3d'ye şartlandırdık ya kendimizi başka televizyonları ve kampanyaları gözümüz görmez olmuştu
    Şimdi ki aklım olsaydı o fiyattan kaçırmazdım ama, hem şu anda teknosa stoklarında gözükmüyor, olsa bile
    Panasonic için kampanya gözükmüyor, o da olsa bile benim kredi kartıma peşin fiyatına 12 taksit yapmıyorlar.

O yüzden baktım ki teknosa işi'de yaş, yine diğer tarafa bakacağız artık.

Arkadaşlar kusura bakmayın konu dışına biraz fazla çıktık ama burda bir aile gibi olduk nerdeyse
    kimse kimseyi tanımadığı halde herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ne ka güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallville -- 27 Ağustos 2011; 16:00:52 >

• Alamadığın iyi olmuş.Her şeyde vardır bir hayır.Bazen bendede oluyor sendeki sıkıntı.Yetti gayrı diyorum çıkem alem gelem ne olursa diye.Sonra soğuk bi su içip,olm evinde tv yokmu? Aha 40 inç sony var.Ne bu acele neyin derdindesin rahatmı battı diyorum

Benim acelem yok.Yeterki içime sinen bir model olsun.
  • quote:

Evet arkadaşlar 1 saat içinde bir teknosa ekstra
    2 tane de Lg bayisi turlayıp geldim ama
    düşündüğümüz fiyatlarla alakası yok
    Teknosa'da 47lw570s'nin fiyatı 3.699 TL olunca 650s'yi sormaya gerek duymadım

sonra da LG bayisine geçtim ve orada 650s için 4.200 TL fiyat verdiler ve lütfedip
    4.100 TL olur dediler (diğeride hemen hemen aynıydı)
    birkaç hafta önce teknosa'da 3.600 TL idi ve sizde o fiyattan vermiştiniz şu anda
    vatan'da 3.400 TL bu fiyattan verebilirmisiniz dediğimde
    3.600 TL'den o gün yalnızca 2 adet ürün verdik dediler ve bu fiyattan mümkün olamayacağını söylediler

sağlık olsun

aslında bu sabah kararlı bir şekilde, nano 3d için konuştuğum arkadaşa gittim ve
    50vt30 pazarlığı yaptık ve (2 gözlük ve wifi dongle zaten kutuyla beraber geliyor)
    +1 adet gözlük daha
    3 adet gözlükle beraber 4.900 TL 12 takside anlaştık fakat aksilik bu ya kredi kartının limiti yetmedi

Konuyla alakası yok ama bu ay'ki memur maaşları Bayram sebebiyle erken verilecek mi acaba
    Pazartesi verilirse eğer Allah nasip ederse bu işi artık bitireceğim.

ben vatandan 3359 a 47 lw 650s almıştım en son baktığımda 3400 tü samsun ve sivasta vardı kredi kartıyla ödeme yapıp kargoyla getirtebilyorsınuz biz izmitte kalan son iki tv yi almıştık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

LG 47"LW650s'mi yoksa

PANASONIC 50VT30'mu.

Teşekkürler.

Nano 3d'ye şartlandırdık ya kendimizi başka televizyonları ve kampanyaları gözümüz görmez olmuştu
    Şimdi ki aklım olsaydı o fiyattan kaçırmazdım ama, hem şu anda teknosa stoklarında gözükmüyor, olsa bile
    Panasonic için kampanya gözükmüyor, o da olsa bile benim kredi kartıma peşin fiyatına 12 taksit yapmıyorlar.

O yüzden baktım ki teknosa işi'de yaş, yine diğer tarafa bakacağız artık.

Arkadaşlar kusura bakmayın konu dışına biraz fazla çıktık ama burda bir aile gibi olduk nerdeyse
    kimse kimseyi tanımadığı halde herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ne ka güzel.

Beklemede misin TV aldın mı?

• alamadım maalesef beklemedeyim
    daha iyi bir önerin mi var
  • http://www.amazon.com/LG-Infinia-55LW9500-55-Inch-1080p/dp/B004OVEVN8

4000 dolar la başladı, bakalım 2 ay sonra nerelere inecek.
  • Tamam be biraz daha dayanmaya çalışalım

Ama çok zor oluyor böyle.

Neyse bugün amazon.com
    yarın teknosa.com falan olur değil mi
  • Aralık ayına kadar beklemedeyim.Sizce yılın son ayında nano-LED'ler de kampanya olur mu? Ya da yılın bu son ayında TV'lerde gerçekten uygun kampanya olur mu? Zira döviz hep yükselişte..!!
  • Herkese merhaba,

Bu teknoloji manyaklığının sonu yok gerçekten. Daha 2 yıl önce aldığım Philip 47 inç televizyonum var ama tabi bu 3D işi herşeyi karıştırdı. Şimdiden 3D orijinal Blurayleri alıp depolamaya başladım desem, bu konuya ne kadar kafayı taktığım anlaşılır herhalde. Sinemada 3D izlemeyi çok seviyorum ve bunun evimin rahatlığında bana sunulması mucize gibi bişey benim gözümde. Bundan 3-5 yıl önce hayal bile edemezdim doğrusu ev teknolojisinde buralara gelineceğini.

Sonuç olarak, 47 inç kullanıcısı olarak, bundan sonra bir üst boy 55 ekrana çıkmak beni kesmeyecek. Zaten 3D için de ekran ne kadar büyük olursa o kadar iyi. O yüzden ben 65 inçleri gözüme kestirdim. Tabi mali açıdan hemen değil ancak 2012'de olabilecek ama şimdiden takipteyim. Sony'nin yeni serisinden çok umutluydum ama 65 ekran daha çıkarılmadı bile ve görünen o ki en az 10-12.000 TL gibi rekor bir fiyat olacak. LG benim hiç bilmediğim ve ilgilenmediğim bir markaydı ama ne zaman ki yeni passive 3D teknolojisini getirdi o zaman benden tam puan aldı.

Sinemada 3D izlerken hiç bir rahatsızlık hissetmedim şimdiye kadar, ne active sistemli Xpand'de ne de passive sistemli RealD'de. Ama gittiğim teknomarketlerde, demosunu izlediğim tüm active sistemli markalarda, yani Panasonic, Samsung ve Philips'te daha 1 dakika içinde gözlerim dönmeye başladı ve gözlüğü çıkardığımda başım dönmeye devam etti. LG passive sistemi denediğimde ise herşey çok farklı oldu. Ne baş dönmesi ne bişey ve üzerine görüntülerin parlaklığı inanılmazdı. O yüzden tek hamlesiyle LG beni kendine bağlamış oldu. Şimdi hedeflediğim LG 65 ekran ama maalesef gördüğüm kadarıyla türkiye'ye önceki 650 serisinin 65'ini de getirmediler. Amazon'da satışta görünüyordu ama eleştiri yazan birkaç kişi ekranın diğerleri gibi mat değil nedense cam olduğunu (Mat ekranın rahatlığı cam ekranda kesinlikle yok)
    ve taramasının da 200 değil 100 hz olduğunu söylemiş. Demek ki LG bu boyutta üretiminde ve dağıtımında biraz ayrımcılık yapıyor. Neden acaba?

Şimdi yeni 950 serisini merakla bekliyorum. Acaba 65 ekran olacak mı ve olanlar da cam mı mat mı olacak? 55 çıkınca hangi fiyattan çıkacak? Bu arada 950nin tasarımına bayıldım, verilen ön spesifikasyonları da harika görünüyor. Full HD olarak belirtilmiş olması, 3D'de de full HD sağlayacak yazılım güncellemesi yapıldığı anlamına mı geliyor acaba? Çünkü passive 3D'nin active'e göre tek dezavantajı burda.

Umarım LG 950'de şöyle güzel bir 65 mat ekran çıkarır da ben de artık uzun yıllar değiştirmeyeceğim televizyonum için bütçe hazırlamaya başlayabilirim.

• 55lw9500 4000 dolardan girdi piyasaya ama bu fiyat bence şişirme. 3000-3500 dolar arasına iner 1-2 haftaya.

LG nin Türkiye fiyat politikasınıda çok beğeniyorum.Misal 47 lw 4500 avrupa amazonda 1172 sterlin e satılıyor kabaca 3.400 TL yapar. Burada kampanya beklemeden 2900 e bulabiliyoruz.Eğer yeni gelecek modellerdede bu fiyat politikasını devam ettirirse LG evlere nano led girmemesi için neden kalmaz.

65" e gelince 9500 serisinin olacak 65" i ancak Türkiyeye geleceğini sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 29 Ağustos 2011; 13:59:06 >
  • 4000$ sağlam giriş olmuş. KDV, gümrük vergisi ekleyip TL ye çevirirsek;

4000$*1,18*1,18*1,79 = 9969TL düz 10K TL diyelim ona. 3000$ a düşünce alsan %25 düşer fiyatı, 7500TL olur. Çok fazla sayılmaz aslında, Sony HX9xx serileri daha bile pahalı. Tabii en önemlisi TV ler nasıl olacak, onları izleyince göreceğiz
  • 47" nano 3d'ler için 5.000' i zorlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

4000$ sağlam giriş olmuş. KDV, gümrük vergisi ekleyip TL ye çevirirsek;

4000$*1,18*1,18*1,79 = 9969TL düz 10K TL diyelim ona. 3000$ a düşünce alsan %25 düşer fiyatı, 7500TL olur. Çok fazla sayılmaz aslında, Sony HX9xx serileri daha bile pahalı. Tabii en önemlisi TV ler nasıl olacak, onları izleyince göreceğiz

Düz mantıkla doğru bir hesap ancak firmaların ülkelere göre fiyat politikası değişiyor.

Örneğide üstteki mesajımda verdim. İngilterede 47lw4500 fiyatı 1024 sterlin. Şimdi koy gümrüğü vs yi diyince 1.024*1,18*1.18*2.9 dersek burda 4130 liralara satılması gerekir ozaman. Bimeks te şu an 2.800 TL ye fiyat var düşünün artık.

http://www.amazon.co.uk/LG-47LW4500-LED-TV-Full-HD-HzIntelligent/dp/B004QF0PT6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1314617839&sr=8-1
    http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1083&kategoriadi=televizyon&od=Ekran+Boyutu[120+cm+%2847%22%29]

• quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

4000$ sağlam giriş olmuş. KDV, gümrük vergisi ekleyip TL ye çevirirsek;

Düz mantıkla doğru bir hesap ancak firmaların ülkelere göre fiyat politikası değişiyor.

Örneğide üstteki mesajımda verdim. İngilterede 47lw4500 fiyatı 1024 sterlin. Şimdi koy gümrüğü vs yi diyince 1.024*1,18*1.18*2.9 dersek burda 4130 liralara satılması gerekir ozaman. Bimeks te şu an 2.800 TL ye fiyat var düşünün artık.

http://www.amazon.co.uk/LG-47LW4500-LED-TV-Full-HD-HzIntelligent/dp/B004QF0PT6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1314617839&sr=8-1
    http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1083&kategoriadi=televizyon&od=Ekran+Boyutu[120+cm+%2847%22%29]

Doğrudur, özellikle LG TR fiyatları bayağı düşük kampanyalar yapılırsa. Ama o kampanyaların ilk birkaç ay pek yapılmadığını söylemek lazım. Aynı hesabı US fiyatlarıyla yapmak lazım aslında ama onlarda da bizimle aynı modeller yok pek.

Bu arada bu bölüme yönetici alımı varmış, biraz PR yapıyorum;

LW ana konusuna da yazdım, burda da bulunsun

Bu arada Ev Elektroniği bölümüne yönetici alımı ilanı varmış, buna başvurmuş bulunuyorum. Madem hep forumdayız, birşeyler daha yapalım.

Ev Elektroniği Bölümü Yönetici Alımı

Linki daha dün gördüm, daha önceden bilsem güzel bir PR yapıp kampanya hazırlardım
    Bana destek veren varsa başlığa girip birşeyler kelam ederse çok sevinirim, ortak bir aday çıkartma olayından bahsetmiş sayın admin o başlıkta çünkü. Sizlere gönlüm kadar temiz bir post yeri açıyorum orada, olumlu olumsuz dökülün hiç farketmez. Ve tabii başka yönetici adayı olmak isteyen ya da göstermek isteyen varsa buyursun direk.

• Benim endişem, şimdi kalkarlar; ay sonu kampanyası
    Bayram kampanyası diye 47"lw650s'yi 3.500 TL fiyatın altına verirler
    bende kendimi tutamam diye korkuyorum

Sonra da bir bakmışım tam ben 650s'yi alıyorum bir hafta sonra gelmiş nano 3d'ler
  • Lg düşünürken kafam karıştı ve bugün Panasonic'e söyle bir göz ucuyla baktım.. Gelecekten VT30 çok güzel bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Lg düşünürken kafam karıştı ve bugün Panasonic'e söyle bir göz ucuyla baktım.. Gelecekten VT30 çok güzel bir cihaz.

Kesinlikle. 2. bir TV alırsam kesinlikle Pany VT30 olacak ama fiyatı biraz yüksek işte, 42" boyutta 4500TL kadar..
    Plasmanın görüntüsünü seviyorsan ve bütçen varsa tabii ki değerlendir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.