Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Lg düşünürken kafam karıştı ve bugün Panasonic'e söyle bir göz ucuyla baktım.. Gelecekten VT30 çok güzel bir cihaz.

Kesinlikle. 2. bir TV alırsam kesinlikle Pany VT30 olacak ama fiyatı biraz yüksek işte, 42" boyutta 4500TL kadar..
    Plasmanın görüntüsünü seviyorsan ve bütçen varsa tabii ki değerlendir.

Arkadaşlar 42" 'ini İstanbul Bilişimden görerek söylüyorsanız bilmem ama
    bildiğim kadarıyla vt30'lar 50"den başlıyor
    yani birkaç yerde böyle okumuştum.

Kesinlikle en iyi alternatifim vt30 ama adamakıllı inceleme fırsatı bulamadım.
    Sadece vt20'yi kabin içinde demo bluray'ini seyrettim ve mükemmeldi ama
    mükemmel bir derinlik vardı yani pencereden bahçeye bakıyormuşcasına,
    yani üstümüze doğru gelen birşeyler hissetmedim ama vt30'un çok daha iyi olduğunu
    söylüyorlar. Aktif gözlüğün fazla eziyeti ve sağlığa zararı yoksa hala düşünüyorum.

En son baktığımda teknosada 50" fiyatı 4.900 tl idi ama stokta yoktu, birkaç hafta önce
    bazı arkadaşlar indirimle 4.000 tl'ye kadar fiyatının düştüğünü söylediler onuda kaçırdık

Bugünlerde teknosa'da 55" fiyatı 5.500 tl ve 500 tl hediye çeki var, ayrıca bir kampanya olsa ve
    4.500 tl'nin altına inerse çok ciddi düşünüyorum.

Bütçe şu anda 47"lw650s için müsait, panasonic için 17 gün beklemem gerek.

Belki o sırada nano 3d'ler ile ilgili daha sağlıklı bilgiler gelir ve bende

• amazondaki 4000 dolarlık tv.55 inç.bence başlangıç fiyatı olarak bu yeni teknolojiye göre düşük bile sayılır.ilk 3D lerin çıkış fiyatlarını hatırlıyormusunuz?
  • LG LW9500 almaya karar verdim. Amazon'dan alırsam ne kadar sürede elimde olur, ya da Türkiye'ye gelmesini beklemek daha mı mantıklı ?

Amazon'dan almanın ne gibi dezavantajları var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

LG LW9500 almaya karar verdim. Amazon'dan alırsam ne kadar sürede elimde olur, ya da Türkiye'ye gelmesini beklemek daha mı mantıklı ?

Amazon'dan alamazsınız.Gümrüğe takılır.
  • Amazon yollamaz zaten Tutki yolladı 400 dolarlık tv sana gelir 7000 dolara . Hele bi satışlar çoğalıp kullanıcı yorumları çıksın piyasaya. O ara tr ye giriş te yapar ufaktan ozaman bakacaz önümüze.
  • Yollamaz bence de, sırf o TV nin sigortası zaten astronomik bir fiyat tutar. Hadi sigortayı geç, yine de 4000$*1,18*1,2*1,8=10.200TL gibi bir fiyata mal olacaktır
  • Arkadaşlar kusura bakmayın, hakkınızı helal edin, bazen yeterince araştırmadan eleştiri ve
    yorum yapabiliyoruz. Bu akşam vt30'un 42" model'ininde olduğunu aşağıda belirttiğim siteden öğrendim
    ama Türkiye'de halen görebilmiş değilim ama Mediamarkt'ta 50" ve 55", Teknosa'da da 65" modelleri
    teşhirde görmüştüm.

http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/vt_plasma_spec.html

Ekonomik durumlardan dolayı 3d tv almak için mecburen 15 Eylül'ü bekleyeceğim bu da
    araştırma ve karar verme için bana 15 gün daha kazandırıyor
    (Bardağın dolu tarafından bakıyoruz)

Bu durumda 15 Eylül'e kadar nano3d'lerin gelişi ile ilgili olumlu gelişmeler olursa değerlendireceğim
    aksi takdirde 50vt30 ikinci sıradan birinci sıraya çıkacak gibi gözüküyor. Bu model ile ilgili
    araştırmalarıma da hız kazandırdım. Ama henüz yeterli bilgiye sahip değilim. Bugünlerde
    forumdan 50" ve 55" modelleri alan arkadaşların kim olduklarını araştırdım onlarla karşılıklı
    istişare ederek, ona göre karar vermeyi düşünüyorum.

Teşekkürler.

• Eheh ne olacak canım olur öyle şeyler.
    Nano LED ler için LG Türkiye ile görüşmeyi denedin mi? Bir bilgileri var mıymış?
  • Lg Türkiye'ye geçen ay bir mail atmıştım.

Nano3d'ler sitenizde ne zaman yer alacak,
    Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak

diye sormuştum ama cevap gelmedi

her mail'e cevap mı vermiyorlar yoksa mail adresimden kaynaklı bir sorun mu acaba

hotmail'den yazmıştım ama isterseniz siz de bir şansınızı deneyin
  • LG türkiye ye nano 3d ile ilgili mail amıştım cevap aşşağdaki gibidir.

LW980S Modelimizin Eylül ayı sonunda Türkiye ye getirlmesi planlanıyor ve 47&#39&#39 ile 55&#39&#39 boyutlarında gelecektir..

Saygılarımızla…
  • Bu harika bir haber dostum

Sanırım bir ay daha bekleyebilirim, yeter ki bekleyeceğimiz zamanı bilelim
    belirsizlik çok can sıkıcıydı, sayende şimdi önümüzü gördük teşekkürler.
    Yine de nasip diyelim.

• beyler bende 950s almayı planlıyorum ama bu 9900 serisi olayı ne anlamadım açıklayabilirmisiniz
  • Amerikada çıkan 9900 modelinin avrupa karşılığı 9500

950s ise 9500 ün dahili uydu alıcılı modeli olacak.
  • LW980S
     LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano..

Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve beyaz eşya sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics, 2-7 Eylül tarihleri arasında Berlin’de devam eden Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı “IFA 2011”de tanıttığı yeni ev sinema sistemi, projektör, 3D Cinema monitör ve Cinema 3D TV’ler ile ev eğlencesi anlayışına yeni bir boyut katıyor.

LG LW980S, Akıllı Fonksiyonları ve Olağanüstü 3D İçeriğiyle 3D Teknolojisini Yeni Ufuklara Taşıyor

LG Electronics, CINEMA 3D teknolojisiyle Akıllı Televizyon fonksiyonlarını bir araya getirdiği ve LG NANO FULL LED teknolojisinin sağladığı mükemmel görüntü kalitesi ile sunduğu LED LCD televizyonu LW980S’i IFA 2011’de tanıtıyor.

Uygun fiyatı, rahat ve hafif gözlükleriyle dikkat çeken yeni LW980S, 2D/3D dönüştürme fonksiyonu ile birinci sınıf 3D içerikler sunuyor.

Avrupa’nın en önemli sertifikasyon kuruluşlarından TÜV ve Intertek tarafından “titreşimsiz 3D” sertifikasına sahip yeni LG LW980S, uzun süre 3D ekranlara bakan kişilerin zaman zaman baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamalarına neden olan ekran titreşimini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor. Bu sayede kullanıcılar çok daha uzun süre 3 boyutlu içeriklerin keyfini çıkarabiliyor.

LG LW980S, geniş izleme açısı sunan teknolojisi sayesinde 3D TV’yi tek bir noktadan izleme derdini ortadan kaldırıyor. LW980S sahipleri arkadaşlarıyla veya aile üyeleriyle birlikte büyük gruplar halinde, odanın herhangi bir noktasında oturarak ve hatta uzanarak bile eşsiz 3D deneyimi yaşayabiliyor. LG CINEMA 3D TV LW980S, kullanıcılarına eksiksiz bir eğlence paketi de sunuyor. Kullanıcılar LG Apss aracılığıyla en kaliteli 3D içeriklere kolayca ulaşabiliyor.

LW980S kullanıcıları, Magic Motion Uzaktan Kumanda aracılığıyla kolayca televizyonlarını yönetebiliyor. Ayrıca Smart Share fonksiyonu ile içerikleri cep telefonu ve diğer dijital cihazlarla paylaşabiliyor.

LW980S’in sunduğu izleme deneyimi, LG’nin benzersiz NANO FULL LED aydınlatma teknolojisiyle daha da pekişiyor. NANO FULL LED, üzerine çok küçük noktalar basılı son derece ince bir tabaka aracılığıyla ışığı ekranın her yerine daha düzgün dağıtarak daha parlak, daha net ve daha akıcı görüntüler oluşturuyor.

LW980S aynı zamanda, ekran alanını daha etkileyici bir 3D görüntü sağlayacak şekilde maksimuma çıkaran son derece ince bir çerçeveyle de öne çıkıyor. Çerçeve bu denli dar olunca LW980S’teki görüntüler izleyicileri aksiyonun tam ortasına çekiyor. LW980S pürüzsüz ve abartısız tasarımıyla her türlü iç mekana mükemmel bir biçimde uyum sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 5 Eylül 2011; 10:45:22 >

• quote:

Bu harika bir haber dostum

Yine de nasip diyelim.

55" fiyat aralığı ne olur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

LG LW9500 almaya karar verdim. Amazon'dan alırsam ne kadar sürede elimde olur, ya da Türkiye'ye gelmesini beklemek daha mı mantıklı ?

Amazondan eğer Turkiyeye gönderiyorsa alınabilir. Gümrükte %20 vergisini ödeyerek teslim alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

Amazondan eğer Turkiyeye gönderiyorsa alınabilir. Gümrükte %20 vergisini ödeyerek teslim alınabilir.

Amazon buraya elektronik cihaz yollamaz.Yollasada 4000 dolarlık cihaz kargosu vegisi felan derken 2 katını bulur.Takriben 1 ayda gelir. Sen gümrükte cihazın son işlemlerini yaptırırken lg bayileri senin maliyetinin yarısına garantili cihazların satışına başlamış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 5 Eylül 2011; 13:47:35 >

• Sadece amerika eyaletlerine yolladığını belirtmiş zaten.
  • Hesap kabaca olacak

amerikada lw5500 ün eş değeri lw5600

amazondan baktığımda

55lw5600=2400 dolar=4.272 TL

Türkiyede 55lw5500= 4.400 TL (400 TL teknosa hediye çeki var.yani orda burda garantili cihazı 4.000-4100 e bulursunuz)

dan yola çıkarsak 9 serisi 55" nano-led leri 4000 dolar =6.500-7.500 seviyelerinde bekliyorum.(Ki bu fiyat Amerida ilk çıkış şişirme fiyatı. Kısa vağdede 500 dolar daha iner bence.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 5 Eylül 2011; 14:07:31 >
  • quote:

quote:

Bu harika bir haber dostum

Yine de nasip diyelim.

55" fiyat aralığı ne olur sizce ?

Üç-Üçbuçuk metre izleme mesafem 47" düşünüyordum ama 47"alan birçok arkadaş 55" almadığına pişman
    bizde 55" mi alsak

ama eminim o arkadaşların izleme mesafesi 4 metre ve üzeridir

yine de tahminim 55" için 6.000 tl'yi geçmezse düşünebilirim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.