Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üç-Üçbuçuk metre izleme mesafem 47" düşünüyordum ama 47"alan birçok arkadaş 55" almadığına pişman
    bizde 55" mi alsak

ama eminim o arkadaşların izleme mesafesi 4 metre ve üzeridir

yine de tahminim 55" için 6.000 tl'yi geçmezse düşünebilirim.

42" panasonic plazma kullanıcısıyım, küçük gelmeye başladı bu saatten sonra 55" den aşağı olmaz. İzleme mesafem 3.5mt , 6000'lere düşerse bunu düşünebilirim, sonuçta d7000'den daha iyidir değilmi ?
  • Kesin birşey varki Lg bu işi çok çok iyi yapıyor...

Türkiye yetkili servislerinden internetten satış yapan güvenilir bir mağaza önermek istiyorum.

www.webdensiparis.com

Umarım bir kaçınıza yardımım dokunmuştur..
  • Bende birkaç saat öncesine kadar Panasonic 50vt30'a yoğunlaşmıştım ama arka arkaya gelen
    nano3d full led haberleri yüzünden kalbim yine bu tarafa kaymaya başladı.
  • quote:

Kesin birşey varki Lg bu işi çok çok iyi yapıyor...

Türkiye yetkili servislerinden internetten satış yapan güvenilir bir mağaza önermek istiyorum.

www.webdensiparis.com

Umarım bir kaçınıza yardımım dokunmuştur..

bende bu sabah farklı bir konuda bu siteyi sormuştum, gerçekten güvenilir ise d7000 almak istiyorum.

müşteri hizmetlerini arıyorum telefonu açan yok. Güvenilir olduğunu sanmıyorum artık.
    quote:

Bende birkaç saat öncesine kadar Panasonic 50vt30'a yoğunlaşmıştım ama arka arkaya gelen
    nano3d full led haberleri yüzünden kalbim yine bu tarafa kaymaya başladı.

panasonic gerçekten müthiş bir televizyon, önceki tv panasonic olmasa kesin alırdım ama aynı marka 2 tv evimde olsun istemiyorum.
    yalnız her iki tv yi denedim ve samsungd7000 3d bariz şekilde üstündü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krm_group -- 5 Eylül 2011; 15:32:05 >

• İlk defa biraz önce teknosa da LW serisini deneme fırsatım oldu. Daha önce panasonic vt20 denemiş ve 3. dakikadan sonra gözlükten kaçmıştım.Lw serisinde gözümde gözlük varmı yokmu inanın anlayamadım.Renkler çok keskindi çok beğendim. Antalyada olanlar migros teknosa da 55LW5500 42" 4500 ve 5500 teşhirde.Gidin kendiniz görün. Hele nano larda gelsin bu modellerin fiyatı zaten düşecek.Ozaman nanomu yoksa düşen fiyatlarıyla 5500 mü oturup karar vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpok

LG türkiye ye nano 3d ile ilgili mail amıştım cevap aşşağdaki gibidir.

LW980S Modelimizin Eylül ayı sonunda Türkiye ye getirlmesi planlanıyor ve 47'' ile 55'' boyutlarında gelecektir..

Saygılarımızla�

770s modeli de gelir mi acaba Eylül sonu? :S Ben daha uygun fiyatlı ve mat panel diye onu da düşünebilirim.
  • Sevgili smallville,

Hani maksadım aklını karıştırmak değil ama Toshiba ZL2 lansmanı sonrasında incelemeyi takip edebildin mi? Donanımhaber Video bölümünde mevcut ve lütfen izle derim.. Ne zaman piyasada olur bilemiyorum ama TR' a geleceği kesin. Gözlüksüz 3d imkanı sunuyor. 4 X FullHD olan bir tv bu.. Yani Ultra HD diyebiliriz. (şu anda yayın yapan bir kanal vs yok ama Japonya başladı, ilerde yayılır)

50 inç ten başlıyor. Web TV, uygulama app vs herşeyi mevcut..
    Dilerim kafanı karıştırmam ama izle derim..
  • Benim kafam baya karıştı Toshiba ZL2 gözlüksüz 3d tv'nin çıkacak olması kafamı karıştırdı ama Lg lW980s ya da LW770s serisi düşünüyordum ama toshiba çıksa bile çok pahallı olacağına inanıyorum açıkçası benim gibi kafası karışan çok kişi vardır tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcakirca34

Benim kafam baya karıştı Toshiba ZL2 gözlüksüz 3d tv'nin çıkacak olması kafamı karıştırdı ama Lg lW980s ya da LW770s serisi düşünüyordum ama toshiba çıksa bile çok pahallı olacağına inanıyorum açıkçası benim gibi kafası karışan çok kişi vardır tahminimce

İnceleme videosunda belirtilen bilgiye göre, rakamlar makul seviyede olacakmış. Yalnız gözlüksüz 3d yi bir yana bırakıyorum. Hani, zaten LG nin gözlükleri de çok kullanışlı sonuçta. Bu Tv nin diğer özellikleri Ultra 3D vs düşününce cezbediyor. Üstelik dizaynı mükemmel olmuş. Düşünün, Tv nin altında birden çok sensor kamera var. Kullanıcının yerini tespit edip açı, ışık değerleri vs otomatik ayarlıyor. Devrim niteliğinde özellikler bunlar.

• Bence Toshiba bu tv yi baya yüksek bir fiyatla pazara koyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_cakir

quote:

Orijinalden alıntı: kemalcakirca34

Benim kafam baya karıştı Toshiba ZL2 gözlüksüz 3d tv'nin çıkacak olması kafamı karıştırdı ama Lg lW980s ya da LW770s serisi düşünüyordum ama toshiba çıksa bile çok pahallı olacağına inanıyorum açıkçası benim gibi kafası karışan çok kişi vardır tahminimce

İnceleme videosunda belirtilen bilgiye göre, rakamlar makul seviyede olacakmış. Yalnız gözlüksüz 3d yi bir yana bırakıyorum. Hani, zaten LG nin gözlükleri de çok kullanışlı sonuçta. Bu Tv nin diğer özellikleri Ultra 3D vs düşününce cezbediyor. Üstelik dizaynı mükemmel olmuş. Düşünün, Tv nin altında birden çok sensor kamera var. Kullanıcının yerini tespit edip açı, ışık değerleri vs otomatik ayarlıyor. Devrim niteliğinde özellikler bunlar.

benide etkileyen çözünürlüğü birde gözlüksüz olması o zaman bekleyecez biraz

• Toshiba ZL2 de çözünürlük değeri 3840 X 2160 (8.294.400 pixel)
    Buyrun buradan yakın..Cell işlemcisi var ve Full LED..
  • Ben halen vt30 ve nano full led arasında gidip gelirken senin yaptığına bak şimdi

Tv sektöründe teknolojik gelişme son yıllarda müthiş bir hız kazandı
    Samsung D Serisini çıkartalı 1 yıl oldu mu bilmiyorum ama şu an elimdeki
    LG 42SL8000 model Lcd Tv'mi alalı 2 sene olmadı ve aldığımda piyasanın en iyilerindendi.
    200 Hz, 2 ms tepkime süresi, 150.000 kontrast oranı ile piyasadaki en iyi Lcd Tv'lerdendi.

Aslında şu anda elimdeki tv ihtiyaçlarımı yeterli ölçüde karşılıyor,
    sırf 3d sevdasına bu yola çıktık ama inan ki vt30 pasif gözlüklü olsa hiç beklemeden
    tereddüt dahi etmeden ilk alacağım tv o olurdu, ama o kadar doğal ve akıcı görüntüsü ve
    3d performansına rağmen aktif gözlüklü olması sebebiyle çok düşündürüyor.

Gözlüksüz 3d'lerin gelmesine daha çok var deniliyordu, al işte o da gelmiş napcaz şimdi

Biz birde Sony'nin Tv'siz, sırf gözlükten oluşan modeline bakalım
    net'te gezerken öyle birşey çarptı gözüme sanki

• ZL2 nin fiyatı 15.000 den aşağı olmaz. Ayrıca şu an için o 3840 X 2160 ne işe yarıyacak ? Ne blu-ray nede başka bir medya yok o çözünürlükte. Çözünürlüğün bukadar yüksek olması günlük kullanımda sorunlarıda beraberinde getirir. SD performansını kötü yönde etkiler.Şöyle düşünün eski bir oyun açtığınızda atıyorum 800*600 oyun olsun.15 inç monitörlerimizle çokta güzel görüntü alırdık.Sonra LCD monitörlere geçince aynı oyun çamur gibi olmuştu.Çünkü 1080p lik panelde 800*600 görüntü gevrer gider . Eee şimdi ne olacak sen en iyi ihtimal blu-ray izleyeceksin 1080p.Hadi onu geçtim normal sd kanallarda o görüntünün nasıl olacağını az çok tahmin edebiliyorum.Çook çok erken bu ultra hd lere felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 6 Eylül 2011; 16:44:26 >

• Zaten çok özel kullanım alanları olur öyle bir panelin. Arkadaşın dediği gibi o çözünürlükteki panel normal bir TV kullanıcısı için çok saçma. Blueray player kaç kişide var daha? HD yayın yapan TV kanalları bile yurtdışındakiler dahil birçoğu 1080p yayın bile vermiyor. Eh görüntüyü stretch etmeyeyim dersen ne gerek var o panele zaten
  • valla ben LW950S modelini almayı planlama rağmen ZL2 gözlüksüz 3d olduğundan onu görmeden asla adım atmam hata yapmam

strecth nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesst17 -- 6 Eylül 2011; 17:21:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

ZL2 nin fiyatı 15.000 den aşağı olmaz. Ayrıca şu an için o 3840 X 2160 ne işe yarıyacak ? Ne blu-ray nede başka bir medya yok o çözünürlükte. Çözünürlüğün bukadar yüksek olması günlük kullanımda sorunlarıda beraberinde getirir. SD performansını kötü yönde etkiler.Şöyle düşünün eski bir oyun açtığınızda atıyorum 800*600 oyun olsun.15 inç monitörlerimizle çokta güzel görüntü alırdık.Sonra LCD monitörlere geçince aynı oyun çamur gibi olmuştu.Çünkü 1080p lik panelde 800*600 görüntü gevrer gider . Eee şimdi ne olacak sen en iyi ihtimal blu-ray izleyeceksin 1080p.Hadi onu geçtim normal sd kanallarda o görüntünün nasıl olacağını az çok tahmin edebiliyorum.Çook çok erken bu ultra hd lere felan.

Üstadım, bu teknoloji sürecinde "çok erken" gibi bir ifadeyi kabul etmediğimi bilmeni isterim. Global rekabetin hat safhaya ulaştığı ve günden güne farklılaşma politikası nedeniyle, bazı süreçler çok ama çok hızlı gelişmekte.. Piyasanın bazı teknolojiler konusunda doyum noktasına ulaşması mantığını anlıyorum. Ancak; düşünün, geçen yıl bu zamanlarda Avatar' ın sonrasında başlayan 3d kasırgası döneminde, forumlarda sizin gibi çoğu kimse, 3D film mi var? Bu şekilde yayın yapan kanal mı var? Ne yapacaksınız der dururdu.. Pixar' dan tutun birçok büyük firma artık çekimlerin %90 3D olarak yapılacağını beyan ettiler. Evet, Full HD üstü kanal yayını şu an sadece Japonya da var.. Ama virüs gibi yayılması çok zaman almayacak.. Bahsi geçen TV 10.000 TL nin üzerinde olursa, yanından bile geçmem lakin ben bu rakamın altında olacağını düşünüyor, Sony, Sharp gibi markaların lansmanı ile birlikte hızla fiyat indirimine gideceğini, yakın gelecekte de 1 en fazla 2 yıl içinde gözlüklü 3D TV satışlarının yapılmayacağını düşünüyorum.

• Aktif, pasif, tv'siz gözlük, gözlüksüz tv, hologram
    nereye gidiyoruz böyle arkadaş
    şimdiye kadar nerdeymiş bu adamlar yıllardır içlerinde mi biriktiriyorlarmış
    susuzluklarından mı yayılamamışlar
    olmaz böyle şey canım, her sene televizyon mu değiştirtecekler adama yahu.

Şimdi geçen günlerde 5.000 Tl para sayıp 46d8000 alan arkadaşımız ne yapacak ya da
    6.000 tl para sayıp 12 ay takside girerek 55vt30 alan arkadaşımız ne yapsın,
    adam piyasadaki en iyi tv'yi aldığını düşünürken, daha aldığı tv'nin borcu bitmeden
    çok daha üstün modellerin çıktığını görmek insanın zoruna gitmez mi
    ve ya nano3d full led tv'yi bekleyen bendeniz garibim ne yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallville -- 6 Eylül 2011; 18:37:12 >

• LW 980s nin özellik olarak LW 650s den çokta bir farkını göremedim,nano led olmasının dışında.normal ledlerde ilk çıktığında panellerde devrim olarak yazılıp çiziliyordu.ama hiçte öyle olmadığı kısa sürede ortaya çıktı.şimdi led'e birde nano ekleyip yeniden piyasaya sürdüler.bekleyip göreceğiz.bakalım klasik ledlerden ne kadar iyi gösterecek.
  • Nano LED diyorduk bir de Gözlüksüz 3D çıktı başımıza
    Yapmayın arkadaşlar o kadar uzun boylu düşünmeye gerek yok !
    Ortalama 70 yıllık hayatımızda 1 senenin önemi büyük !

Yıl sonunda Nano LED'ler den birini alır 3-5 sene sonrada o zamanki teknoloji ile upgrade ederiz.
    Ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.