Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krm_group

quote:

55" 6.000 TL'yi geçmezse ilk kurban ben olabilirim

bence 6000'den fazla olur, eğer düşük olursa kaliteli bir tv beklemiyorum açıkcası. Samsung d7000 bile 7300 civarında şuan.

Bir panele 6000-7000 tl.vermek? bilemiyorum,bütçe olsa bile bir tv ye ikinci el araba parası vermek ne kadar mantıklı olur.bugün 3000-4000 tl ye zaten güzel bir panel alınabiliyor,bunun iki katını ödemek israflık olur.zaten teknoloji sürekli yenileniyor,bir panele 10.000 tl. bile verseniz bir yıl sonra daha gelişmişi çıkacak.ha alacağım panel teknolojinin doruk noktası olurda artık daha üstü çıkmazsa ben o panele 10.000 tl.veririm o zaman.

• Arkadaşlar bu modellerle ilgili

Teknik özellikler
    Resim
    Fiyat
    Çıkış tarihi
    Yorum
    (daha çıkmadığı için biraz zor ama, üretici yorumları olabilir)

daha ayrıntılı bilgi'ye ulaşan arkadaşlar bu sayfada paylaşım yaparlarsa ne iyi olur.
  • Selam Herkese

Teknosa OUtlet Istanbul Zeytinburnunda Olivium 'da% 50 ye varan indirim varmis. Oraya giden varmi ? Eger giden varsa Panasonic fiyatlarini lutfen yazsin.
  • Selam Herkese

Teknosa OUtlet Istanbul Zeytinburnunda Olivium 'da% 50 ye varan indirim varmis. Oraya giden varmi ? Eger giden varsa Panasonic fiyatlarini lutfen yazsin.
  • Selam Hekese

Vatan Harbiyede (% 25 indirim varmisbutun urunlerde) giden varmi ? Varsa lutfen panasonic tv lerin fiyatlarinj yazabilirmisiniz lutfen

Tesekkuelr
  • Konu lg nin yeni modelleri adam gelmiş orda indirimde panasonic nekadar burda nekadar diye böğürüp duruyor. Yazmasını her bilen cahil değildir diye birşey yok işte
  • Bir gelişme yok mu arkadaşlar?
  • Aynen yaa
    bende günlerdir bakıyorum şu sayfaya birileri bir iki satır birşeyler yazar diye
    olmuyor ama böyle

• bu lg lw 650s ile 770 ve üst modeller arasındaki farklar nelerdir acaba.nano ve hz farkı hariç,tam çözemedimde
  • Asıl soru şu.. yazılanları okuyoruz işte. LW nin ilk serilerini alan arkadaşlar, ses codec sorunu, alt yazı sorunu gibi konularda çeşitli yöntemler arıyor, ilave olarak media player almalar gibi konular ile meşgul oluyorlar. Çoğumuz biliyoruz ki , Samsung da PFR gözlük yok ama yukarda belirttiğim sorunlar da yok. LG nin 980s gibi modellerinde yine bu codec problemleri olacak mı? Açıkcası ben, dönüştürme, media player alma gibi ilave süreçler ile uğraşmak istemediğimden, benim için önemli bir beklenti diyebilirim..
  • Bir de ne isterdim?(keşke diyorum) ilave aparat gerektirmeden HD görüntü paylaşımı.. yani Wi-HD özelliği.. yurtdışı sitelerdeki lansman içeriğinde bahsedilmiyor. Biliyorsunuz bu uygun aparatları bulmak çok kolay olmuyor. Diğer beklenti ise USB sürümü 2.0 olmuş. Bir ilk yapıp USB 3.0 sürümü kullanılabilirdi. İyi de olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_cakir

Asıl soru şu.. yazılanları okuyoruz işte. LW nin ilk serilerini alan arkadaşlar, ses codec sorunu, alt yazı sorunu gibi konularda çeşitli yöntemler arıyor, ilave olarak media player almalar gibi konular ile meşgul oluyorlar. Çoğumuz biliyoruz ki , Samsung da PFR gözlük yok ama yukarda belirttiğim sorunlar da yok. LG nin 980s gibi modellerinde yine bu codec problemleri olacak mı? Açıkcası ben, dönüştürme, media player alma gibi ilave süreçler ile uğraşmak istemediğimden, benim için önemli bir beklenti diyebilirim..

Uğraşılan tek sorun DTS. Filmlerdeki altyazı sorununun nedeni 3D video ya da film indiren arkadaşların sitelerden normal filmler için olan altyazıyı indirmesi ya da gerekli program ile bu altyazıyı 3D filmlere gömmemeleri.

DTS olayını halen bekliyoruz güncelleme gelsin diye ama çok büyük bir sorun da değil açıkçası. Tek bir bilgisayar programı ile hallolacak birşey. O kadar kafaya takmaya gerek yok.

• LW980S in yapısıyla ilgili daha ayrıntılı bir bilgi;biraz daha ağzınız sulansın

LG’nin yeni süper ince Nano LED TV’si ekranda bölgesel kararmayı (gölgelemeyi) ve kontrast ayarını destekliyor. NANO LED teknolojisi, LED arka plan aydınlatmanın önünü kaplayan ve nano ölçekte (metrenin milyarda birinin katları > 200 nanometre, insan saçından 400 kat ince) mikroskobik delikler içeren özel bir film tabakasından oluşuyor. Ekrandaki renkleri oluşturan farklı dalga boylarına duyarlı bu küçük delikler, çok daha az sayıda LED ışık kaynağı ile beyaz ışığı ve diğer renkleri ekrana çok daha eşit biçimde dağıtarak 10.000.000:1 gibi muazzam bir dinamik kontrast oranının elde edilmesini sağlıyor. Bu da ekrandaki resmin farklı bölgelerine farklı kontrast oranları uygulanmasına, dolayısıyla çok daha gerçekçi gri tonlar ve gölgeler elde edilmesine imkan veriyor. 119 ila 140 ekran panellere göre 1440 ila 2304 farklı yerel gölgeleme alanı destekleyen LW980S, incelikte Edge-Lit TV’lerle yarışıyor. Panel boyuna göre çerçevesi de çok ince olan LW980S, Cinema 3D, pasif 3B gözlük ve 2B filmleri 3B oynatma teknolojisine sahip. LG’nin şarj etmeye gerek olmayan hafif ve ucuz polarize 3B gözlükleri piyasanın en kullanışlı ve hesaplı 3B çözümleri arasında yer alıyor. LW980S’in Wii Wave teknolojsine benzer şekilde el hareketi destekleyen özel bir uzaktan kumandası da bulunuyor (Magic Motion). 480Hz’lik tazeleme oranıyla titreşimsiz görüntü sunan ve bu sayede Avrupa’nın en saygın test kurumları TÜV ve Intertek’ten onay belgesine sahip bulunan LW980S, WiFi kablosuz bağlantı desteği ve 3D Video on Demand (Digiturk ve D-Smart gibi platformlar üzerinden 3B içerik “seç-izle” modeli) sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 15 Eylül 2011; 12:02:24 >

• Üstad döktürmüşsün yine
    Özellikle senin pozitif yönlü beklentilerin için bekliyorum bu paneli...
  • bizim soruyu kaale alan olmamış.neyse kendimiz araştıralım bari..
  • Birşey sorucam;benim gibi yeterli bütçesi olmadığı halde 980s nano led i bekleyen başka kim var
  • bir soru da benden.. philips in eisa 2011 ödülü alan tv si 46PFL9706K LG nin nano led tv leri ile kıyaslanabilir mi? özellikleri okunduğunda çok başarılı görünüyor.
  • Gözlerimi açtığımdan bu yana CRT harici TV izlemedi gözlerim.80'li yılların meşhur Siyah-Beyaz Philips vizontelesi ile başlayan maceram 70 ekran 2004 model Philips ile devam ediyor.Aradan geçen 30 seneden sonra seni üstad bilip kapıldım rüzgarına.Bir ev aldım,yakında taşınacağım.Mutfak ve Salon için 2 Adet TV alacağım.2-3 ayım var.
    Son radde de neyi önerirsen onu alıp koyacağım baş köşeye
  • Sen dedikten sonra atmamda satmamda üstadım
    Valla hangi seri bilmiyorumda,benden sonra başka model çıkarmadı philips,yada ben görmedim.Akşam eve gidince modeline bakar yazarım
    Nano'yu beklerken cebi iyice doldurayım bari
    Yalnız üstadım şu motion kumandamıdır nedir geçenlerde Media Markt'ta gördüm,ağzımın suyu aktı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.