Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turuncu 42 ve 47lw650s teknosa da bitmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: piratefree

quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

quote:

irkaç ay önce 47lw650s'nin fiyatları 4.500 lira'larda dolaşırken 3.600 tl'lik kampanyayı kaçırdığıma üzülüyordum.
    Şimdi ise fiyat 2.950 tl'yi gördü. İnanılır gibi değil. Sabretmekte ne kadar fayda varmış. Büyük ihtimal bir ay sonra
    nano3d'lere bakarken 650s'ler 2.500'lü rakamlarda seyredebilir.
    Yani düşünsenize bu televizyona 4.500 lira para veren arkadaş 3. taksidi öderken fiyat 1.500-2.000 lira aşağı düşmüş
    aradaki fark; 3 ay erken seyretme ve bu modeli ilk alanlardan biriyim parası olmuş.

Smallvile kardeş haklısın fakat ürünlerin stoklarının bitme durumunuda göze almalısın. Ben Panasonic 50v20e'yi o kadar bekledimki artık stoklarda bulamadığım için başka tv almak zorunda kalmıştım. Sürekli takip edip stok sormakta fayda var. Birde teknolojiyi fiyatı düşsün diye beklemek biraz işkence , çünkü o zaman zarfında mutlaka daha üst modeli geliyor ve senin beklediğin tv'den şu şu özellikleri daha iyi dedikleri zaman aklın bir anda yeni tv'ye kayıyor.

Bence hiç düşünme , bütçen dahilinde al bir tv keyfine bak...

Ispanyada Dartyde 47LW980S 1800 euro ise bize gelisini dusunemiyorum.

Peki aynı yerde TR'de olan ürünler ne kadar? Mesela 47LW650S, 47LW570S...gibi. Bu sekilde Nano Led'lerin fiyatını, karşılaştırma sonucu az çok tahmin edebiliriz!

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

quote:

quote:

irkaç ay önce 47lw650s'nin fiyatları 4.500 lira'larda dolaşırken 3.600 tl'lik kampanyayı kaçırdığıma üzülüyordum.
    Şimdi ise fiyat 2.950 tl'yi gördü. İnanılır gibi değil. Sabretmekte ne kadar fayda varmış. Büyük ihtimal bir ay sonra
    Yani düşünsenize bu televizyona 4.500 lira para veren arkadaş 3. taksidi öderken fiyat 1.500-2.000 lira aşağı düşmüş
    aradaki fark; 3 ay erken seyretme ve bu modeli ilk alanlardan biriyim parası olmuş.

Smallvile kardeş haklısın fakat ürünlerin stoklarının bitme durumunuda göze almalısın. Ben Panasonic 50v20e'yi o kadar bekledimki artık stoklarda bulamadığım için başka tv almak zorunda kalmıştım. Sürekli takip edip stok sormakta fayda var. Birde teknolojiyi fiyatı düşsün diye beklemek biraz işkence , çünkü o zaman zarfında mutlaka daha üst modeli geliyor ve senin beklediğin tv'den şu şu özellikleri daha iyi dedikleri zaman aklın bir anda yeni tv'ye kayıyor.

Peki aynı yerde TR'de olan ürünler ne kadar? Mesela 47LW650S, 47LW570S...gibi. Bu sekilde Nano Led'lerin fiyatını, karşılaştırma sonucu az çok tahmin edebiliriz!

47LW5500 1499 euro
    42LW5500 1299 euro

hem de 47 lw980s 2 tv birarada kampanyali fiyati 1799 euro.

http://www.darty.es/e_commerce/TV-LCD-y-LED-46-y-47-pulg/LG/Televisor-LED-3D-119-38-cm-LG-47LW980S-p-170360-c-56.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

47LW5500 1499 euro
    42LW5500 1299 euro

hem de 47 lw980s 2 tv birarada kampanyali fiyati 1799 euro.

http://www.darty.es/e_commerce/TV-LCD-y-LED-46-y-47-pulg/LG/Televisor-LED-3D-119-38-cm-LG-47LW980S-p-170360-c-56.htm

47LW5500, burada kampanyasız zamanda satılan fiyatla aşağı yukarı aynı.Bu durumda 47LW980S'in fiyatı da 4500TL'ye yakın ve eğer TR'de de bu fiyat aralığında satılırsa(hiç sanmıyorum) LG piyasayı silip süpürür gibi geliyor bana.Hem Nano Full Led,hem 3D,hem de grubunda bu özelliklerde en ucuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: erkelen

Arkadaşlar 2 aydır ben de takip ediyorum konuyu. 980s'i bekliyorum tabiki. Ama bugün gidip şu mağaza indiriminden 47lw650s'i alıcam heralde. TV ünitemi yaptıralı 1 ay oldu ve Regal CRT baydı artık :)
    Dün teknosadaydım. 2950 iyi fiyat. Kaldı ki TV ile bitmiyor iş. Uygun TV askı aparatları 200 civarı, harddisk alıcaz 150-200, media player 150-250 de o, heves ettik diyelim magic motion da 150.
    1 ay daha bekleyip 5000 küsür lira vermektense bunu alıp 1-2 sene sonra 3d ve led teknolojisinin çok daha iyi noktalara geldiği yeni modellere geçerim diye düşünüyorum. Yorumlayan olursa sevinirim. Selamlar.

Aslında hepsi bu TV nin ne kadara piyasaya gireceğine bağlı. 5000TL iyimser bir tahmin özellikle diğer yan cihazları alacaksan daha fazla bile bütçe ayırman gerekebilir. Zaten absürd bir fiyatta seyreder bir ay felan, sonra yeni bir seri duyurulur onu beklemeye başlarsın. Bu işler hep böyle, bu yüzden görüntü kalitesini beğendiğin bir TV yi iyi bir fiyatta bulursan almak en mantıklısı.

• quote:

650s'in 3D için olan şu update'ini buldum. İlgimi çekti. Bilmeyenlerle paylaşmak istedim.

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1313938337

Bayağı eski bir update bu, zaten 650S i olanlar internetten aldı bu güncellemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

arkadaşlar elimde lg ve philips in 2011 model tüm passife 3d li tv leriyle uyumlu 3d passif gözlük bulunmaktadır , gözlükler lg ve philips in passife 3d li tüm modelleriyle % 100 uyumlu olup sadece siyah renktir ve başka renk temin etmem söz konusu değildir .

1 adet 20 lira
    5 adet 90 lira
    10 adet 150 lira
    olup kargo alıcı ödemelidir
    ilgilenler bana pm yoluyla ulaşabilir .

Hocam iyi de Cinema 3D TV lerin yanında 7 tane FPR gözlük veriyorlar zaten. RealD 3D filmler gösteren sinemaların kantininden de maksimum 5TL ye temin edilebiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Arkadaşlar 2 aydır ben de takip ediyorum konuyu. 980s'i bekliyorum tabiki. Ama bugün gidip şu mağaza indiriminden 47lw650s'i alıcam heralde. TV ünitemi yaptıralı 1 ay oldu ve Regal CRT baydı artık :)
    Dün teknosadaydım. 2950 iyi fiyat. Kaldı ki TV ile bitmiyor iş. Uygun TV askı aparatları 200 civarı, harddisk alıcaz 150-200, media player 150-250 de o, heves ettik diyelim magic motion da 150.
    1 ay daha bekleyip 5000 küsür lira vermektense bunu alıp 1-2 sene sonra 3d ve led teknolojisinin çok daha iyi noktalara geldiği yeni modellere geçerim diye düşünüyorum. Yorumlayan olursa sevinirim. Selamlar.

Aslında hepsi bu TV nin ne kadara piyasaya gireceğine bağlı. 5000TL iyimser bir tahmin özellikle diğer yan cihazları alacaksan daha fazla bile bütçe ayırman gerekebilir. Zaten absürd bir fiyatta seyreder bir ay felan, sonra yeni bir seri duyurulur onu beklemeye başlarsın. Bu işler hep böyle, bu yüzden görüntü kalitesini beğendiğin bir TV yi iyi bir fiyatta bulursan almak en mantıklısı.

techraven beni de listeye ekleyebilirsiniz. 47LW650s :) Selamlar.

• 2950 iyi fiyat mı??
    47 inç lg cinema 3d tüm elektronik eşya mağazalarında 2.799 + 7 gözlükle..
  • LW650S için mi? Öyleyse evet iyi fiyat.
  • Bekleyiş devam ediyor.. Edecek de.. fiyat konusunda tahminde bulunan arkadaşlara sözüm; bu teknoloji ile eşdeğer alternatifler olmadığı sürece piyasa ortalama değerlerinin üzerinde olacak. Yani; adamlar 650s leri vs temizlemedikçe, fiyatta indirime hemen gitmezler. Zira, rakip markaların Nano Led konusunda bir beyanı (en azından kısa vadede) yok. İşaret etmek gerekirse, benim için hedef tarih 2012 Şubat diyebilirim. Bu tarihe kadar Sony, Samsung, Toshiba' dan da atak gelmesi mümkün. Bu işlerde aceleci olmamak gerek, sözüne gerek yok sanırım.
    Syg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

2950 iyi fiyat mı??
    47 inç lg cinema 3d tüm elektronik eşya mağazalarında 2.799 + 7 gözlükle..

Bahsettiğin 47lw5500 olmasın ?

Arkadaş 2-3 gömlek üstü olan 47lw650s den bahsediyor...

Öyle değilse söyle gidip alalım :)
  • aslında bu lg ler 3d fpr işiyle (lw serisi) çok güzel atağa kalktılar ve iyi de satıyorlar. piyasayı fiyat/performans minvalinde alt-üst ettiler diyebiliriz. e şimdi lg nano ledlerde çok daha iyi işler çıkaracak gibi görünüyor fakat benim merak ettiğim samsung gibi bir firmanın nasıl ve ne zaman cevap vereceği? adamlar kış uykusuna yatmış gibi, tık yok. eğer böyle giderse türkiyede marka bilinirliliği olarak samsung fena darbe yer gibime geliyor. pek tabi ki yorumlara açığım
  • Katılıyorum,bence de Samsung FPR teknolojisini TV'lerine adapte etmeli ve de FULL LED bir panelini piyasaya sürmelidir.
  • İşin garibi phips tede olmasına rağmen bu teknoloji gerek fiyatlandırma yanlışları olsun gerekse tanıtım eksikliği olsun çakıldılar (En azından Türkiyede )

Adamlar öyle bir cilaladılarki fpr işini fpr dedinmi akla hemen LG geliyor. En güzel örnek bu forumda var aslında. lw serisi başlığa bakın yüzlerce sayfa,birde philips fpr li tv lerin başlığına bakın 6-7 sayfa. Haa bu teknolojiyi samsung kullansaydı 500 sayfa olurdu oda ayrı bir mevzuu

Ama samsung un elinde şu an için çok panel olduğu düşünüyorum. Tutupta fpr iyi bir model çıkarıp bunu gazlaması kendine sıktığı bir kurşun olur şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

İşin garibi phips tede olmasına rağmen bu teknoloji gerek fiyatlandırma yanlışları olsun gerekse tanıtım eksikliği olsun çakıldılar (En azından Türkiyede )

Adamlar öyle bir cilaladılarki fpr işini fpr dedinmi akla hemen LG geliyor. En güzel örnek bu forumda var aslında. lw serisi başlığa bakın yüzlerce sayfa,birde philips fpr li tv lerin başlığına bakın 6-7 sayfa. Haa bu teknolojiyi samsung kullansaydı 500 sayfa olurdu oda ayrı bir mevzuu

Ama samsung un elinde şu an için çok panel olduğu düşünüyorum. Tutupta fpr iyi bir model çıkarıp bunu gazlaması kendine sıktığı bir kurşun olur şu an için.

Eğer çok panel varsa niye hala çakallık yapıp yüksek fiyattan satıyor ki ürününü?

• FPR teknolojisine geçmek öyle 2-3 aylık bir olay değil ki. Birkaç senelik bir program yapılıp eldeki SG gözlüğe uygun panellerin üretimini sistematik olarak kısmak gerekir, bu arada yeni panellerin üretimine başlamak gerekir vs. LG ne zamandır üstünde çalışıyordu bilinmez ama şu an aktif 3D li panellerini neredeyse maliyetine satıyor.

Bu yüzden Samsung'un aktif teknolojide diretmesi normal, en azından şu an için. LG, stabilitesi iyi bir panelde çıkarınca bu FPR olayını bir anda tuttu. Philips 7xxx leri alan Ambilight için alıyor sadece, LW den üstün özellikleri yok ve ilk çıkaran firmaya rakip olmasına rağmen aynı klasman TV leri daha pahalı.

Samsung'un Full LED TV si olmaması da tamamen kozmetiğe çok fazla önem vermesidir diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

İşin garibi phips tede olmasına rağmen bu teknoloji gerek fiyatlandırma yanlışları olsun gerekse tanıtım eksikliği olsun çakıldılar (En azından Türkiyede )

Eğer çok panel varsa niye hala çakallık yapıp yüksek fiyattan satıyor ki ürününü?

Çünkü yüksek fiyattan satabiliyor

Sen evini 100 bin liraya satabiliyorken, yahu aslında bu ev 100 bin etmez,ben bunu 70 e satayım hakkı bu fiyat dermisin ?

100 e satar arkana bile bakmazsın

Ne zamanki tüketici kendini çekmeye başlar ozaman samsung da fiyatları çeker( Yeni bir model her zaman hazırdırda bu durumda )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

techraven beni de listeye ekleyebilirsiniz. 47LW650s :) Selamlar.

47lw650s nin şu anki teknosa fiyatı 3700 tl.
    istanbul bilişimde 4000 tl.
    sayın erkelen siz bu fiyata nerdeki mağazadan aldınız?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.