Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asagidaki videoda LW98 denilen modeller (herhalde bekledigimiz LW9500 un ust modeli belki de DVB-S desteklisi) var. Yalniz dikkat ederseniz 3:33 de ekranlar sanki parlak kaplama gibi gorunuyor. Ilerleyen dakikalardaki LW55 serilerinde bariz mat. Bu kadar bekledigim nano serileri parlak kaplama cikarsa hayal kirikligi yaratir.

http://www.youtube.com/watch?v=9Rb66w-Crfw
  • Arkadaşlar yeni çıkacak olan modellere şöyle bir göz gezdirdim de

Samsung 75"
    Sharp 85"
    Tv'ler çıkartıyor,
    Dikattimi çeken noktalar ise
    Samsung 75"d9500 model televizyonunda clouding sorununu çözmüş gibi
    Sharp ise 85" tv'sinde o büyüklükte bile ayrıntıları en mükemmel şekilde işleyen tv
    olma özelliği ile öne çıkıyor. Sharp'ın Teknik verileri ise
    7680*4320 çözünürlük
    10 bit
    60 hz
    300 cd / m2
    HDMI (Ver.1.3)x16

Dikkatimi çeken birşeyde özellikle en başta Toshiba ZL2, Samsung D9000 modelleri olmak üzere lglw980t modellerinde
    ciddi derecede yansıma olayının olması fakat Sharp'ta mükemmel ayrıntı işlemesinin haricinde başka bir şeyin farkedilmemesi
    dikkat çekiciydi.

Bir yorumda da lw980s modeli için bir arkadaşın 5 kat daha kaliteli görüntü beklediğini yazması da yine bizi gaza
    getiren etkenlerin başında yer alıyor.
    Ama Lg'den Türkiye için daha tık yok.

• Bu serinin ekraninin parlak kaplama olup olmadigiyla ilgili bir bilgi var mi yurtdisi forumlarinda da videolarda da net bir sey bulamadim.

Bugun bir satis elemani lansmanin yilbasina dogru yapilacagini zaten eldeki stoklari tuketmeden gelse bile piyasaya cikarmayacaklarini soyledi, ciktiginda ise zaten 47 ve buyuk ekranlar gelecegi icin 5000den yuksek fiyatli olacagini tahmin ettiklerini soyledi.

Parlak ekransa ben beklemiycem sanirim.
  • VT30'un normal tv yayınlarında ve 3d bluray player ile oynattığı orjinal 3d filmlerde piyasanın en iyisi olduğuna hiç şüphem yok
    ama usb üzerinden harici harddisk'ten oynattığı 1080p mkv filmler, halfsbs filmlerde ki ve 2d'den 3d'ye çeviri performansını
    bilmiyorum, onlardan da emin olsam, web tarayıcı olup olmaması ve aktif gözlük kullanmak zorunda bırakması gibi eksilerini
    sorun yapmadan kabul edeceğim.

Çünkü nano3d'lerin gecikmesi iyice canımı sıkmaya başladı.

Samsung bayisine C8000 ile ilgili bilgi ve fiyat almak için gittiğimde ordaki arkadaş birbuçuk ay sonra d serisinin çıkacağını
    söyledi ve dediği gibi de birbuçuk ay sonra o ürün mağazada ki yerini aldı.

Ama bu nano3d'ler aylardır çıkacağı söylenmesine rağmen halen belirsizliğini koruyor

Arkadaş; dersin ki Eylül'ün son haftası, Yılbaşı, 2012'nin ilk çeyreği falan ona göre bekleriz yada beklemeyiz.
    Hayatta en çok canımı sıkan şeylerden biriside belirsizliklerdir.

• Nano LED 32" olarak çıkmayacakmı??
    hep 47 ve 50" üzeri bahsediliyor...
  • Full LED dizilimi 47" altına koymazlar. Geçmişteki Full LED ler Toshiba SV685, LG LE8500, Philips 9705, Sony HX9xx hepsi 46"/47" ve üzeri boyuttaydı.
  • 32 degıl 40 bıle yok
  • 47 ve üstü olacak...
  • 47 olsun 55 olsun olsun da ne zaman olsun
    olacaksa bir an önce olsun ama

ya bu elektronik bağımlılığı da diğer tehlikeli bağımlılıklardan daha aşağı kalır değil yani
    almadan kriz geçmiyor arkadaş.
  • ben beklemekten vazgecip dun teknosa indiriminden 2999a 42lw650s siparisini verdim
  • Sevgili Dostlar,
    Yaklaşık 3 yıldır 50 – 55 inch, iyi bir TV sahibi olabilmek için forum sayfalarında değerli yorumlarınızı okumaktayım. Nihayetinde en geç 2012 nin başlarında (umarım) bu emelimi gerçekleştirmek arzusundayım. Bu yolda neler yaşadığımı bir ben, birde Allah bilir. Hanımla kaç kez papaz olduk Artık oda benim big screen TV almak gibi bir niyetimin olmadığına, bunun sadece melankolik bir sevda olduğuna kanaat getirip beni kendi halime bıraktı ve evdeki 55’lik baba yadigarı Sony ile yola devam etme kararı alarak beni de hayallerimle baş başa bıraktı. Bense titiz ve kararsız bir yapımla hala karar aşamasındayım.
    Bu yola ilk çıktığımda önce Sharp’ ın full LED i, arada hafif bir Philips, sonrasında ciddi olarak Samsung D7000 ve de son olarak da CAN üstada danışmam neticesinde beni KORE ürünlerinden soğutup hiç birzaman düşünmediğim Plazma TV olan VT30 serisine (haklı yönlendirmesiyle) tam karar verdim derken şimdi de malumunuz bir şehir efsanesi olmaya aday LG 980s çıktı karşımıza. Açıkçası LG yi son çıkan LW650s modeli de dahil olmak üzere hiç düşünmemiştim. Ama şimdi bakıyorum Can üstad bile NANO LED olan bu cihaza göz kırpıyor. Hayırlısıyla hele bir çıksın, testler ne gösterecek ona göre artık nihai kararımı vereceğim. Bu iş için ortalama 5.000 TL. lik bir bütçe ayırdığımdan da, eğer 980s olursa 55 inch lik olanı içinde biraz beklemem gerektiğini de biliyorum.
    Ama şöyle geriye dönüp bir baktığımda; dead pixels, backlight bleeding, clouding, burn-in ve daha sayamadığım bir sürü sorun varken benim gibilerin kararsız kalmasını da çok garipsememek lazım diye de düşünmüyor değilim. E malum, Türkiye deki distribütör firmaların ve servislerin müşteriye yaklaşımları da belliyken insan ne yapacağına karar veremiyor. Beklesek daha sorunsuzu çıkar mı, yoksa Can üstadın dediği gibi “Bu tip sorunlar vardır ve olacaktır da” mantığıyla gözümüzü kapatıp alalım mı?
    Bazen mağazaları dolaşırken, TV konusunda hiç fikir sahibi olmayıp yaklaşık 30 sn. içersinde (abartmıyorum) mağaza personelinin yönlendirmeleriyle TV sahibi olan kişilere de rastladım ve ağzım açık şekilde arkasından baka kaldım. Acaba bendemi bir anormallik var diye de içimden geçirmeden edemedim. Smallville gibi bir çok arkadaşın kararsızlıklarını ve yakınmalarını okudukça kendimden bir şeyler bulup, bu konuda yalnız olmadığımı ve bunun bir rahatsızlık değil, bilinçli bir tüketici olmanın gerekliliği olduğu konusunda kendimi telkin ediyorum.
    Umarım bu forum sayfalarında aylarını hatta benim gibi yıllarını en iyi TV’ yi alabilmek için harcayan siz değerli arkadaşlar sorunsuz, içinize sinen bir TV ye en uygun fiyattan sahip olursunuz.
    Saygılar.
    AYDIN

• kesinlikle siz (veya biz) normalsiniz, sonucta TV seyretmeyi ZEVK olarak dusunen herkes alacagi urunu inceler. Ben de sizin gibi senelerdir bir cok urun inceledim ve forumlardan takip ettim, sonucta bu isin sonu yok, bekleyip yeni modeli aldiginizda onun da bir sorununun cikmayacaginin garantisi yok, bu sefer de onun da yeni versiyonunun cikmasi icin beklerken zaman akip gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piratefree

ben beklemekten vazgecip dun teknosa indiriminden 2999a 42lw650s siparisini verdim

aman arkadaş ne yaptın!
    Teknosa'nın en son turuncu indiriminde 47" fiyatı 2.950 TL idi
    sen bilirsin ama bu indirimler çok sık olmaya başladı istersen bir sonraki indirimi bekle.
  • Siz nediyonuz 4 senedir babamla televizyon almak için uğraşıyoruz

serüvenimiz c9000 le başlayıp lw980 s le bitecek gibi görünüyor artık çıldıracağım reonlarda televizyon görmek ten millet teknolojiyi takip etmiyor elinde ne güzel 46 inch 3d televizyon bizim elde 100 mhzlik tüplü tv 10 yıldır öyle

hha hala daha almayabiliriz gözlüksüz 3d görmek istiyorum ah ah 3 sene daha bekleyemem çıldıracağım

beyler ben koreye gidiyorum toplu gidişlerle ucuzda olur planımız da şu

saat7- otelden çıkış
    saat 8 - samsung ana binaya girme
    saat 8.30- üretim tesisini gezme
    saat 9- ceoyla konuşma noolcak bu televizyon olayı deme
    saat 9.10 - ceo ya bizi bukadar beklettiği için 2 tokat atma
    saat 10- yemek yeme (ceoyla birlikte
    saat 11- lg ana binaya giriş
    saat 12- üreritim tesisini gezme
    saat 1- ceo yu karşıya alma diz çöktürme
    saat 2 - üretim bandından televizyon çalma
    saat 3 -konuşalım bahanesiyle iki ceo yu arka sokağa çekme
    saat 4 - temiz bir dayak atma
    saat 5 - üzerlerinde sigara söndürme
    saat 6 - mutlu bir şekilde eve dönüş :)

• Olmayan ve gelmeyen TV icin ilk kez konu actım. Doğmamış cocuğa mektup gibi oldu. Onceden var olanları araştırırken simdi geleceklere bakıyoruz. 980s, tablette Asus Transformer 2, telefonda iPhone 5.. Sanırım teknolojinin getirdiği yeni bir akım. Üstelik biliyorum 980s girdiğinde piyasaya, başkaca beklenenler çıkacak. Ah diyor sair, su zamanın sonsuzluğunu anlamayanlar...
  • 980s için; Türkiyeye ne zaman geleceği konusunda duyum alan ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• son 4-5 yazı bomba gibi olmuş arkadaşlar, usta kalemlerden çıkmış eğlenceli makaleler okumuş gibi hissettim kendimi :)))

ben de bayadır kararsızım,
    "ben şunu aldım çok memnunum" lafları yersiz, belki diger modeli kullansan çook daha memnun olucaktın arkadaşım ! karşılaştırma, benchamrk lazım.

hani LCD tvler bi yerine iyice otursuni argeler çalışsın, pproblemler giderilsin alıcaz diyoduk, sonra ledleri mi 3D leri mi alalım ama yok onlar da otursun vsvs, bu sefer dur dedim kendime, LCDtvler oturdu, al işte artık!

işte tam o nedenle diger modelelre bakmayıp 46C650 LCDtv alıcaktım., model piyasada yok, e zaten içinde bi tadımlık da 3d olsun diyip ki fiyat zaten uygun 46C750 alacagim galiba bu hafta.

3D Özelliği Yazılım+panel farkı mıdır?yoksa sadece yazılım mıdır?
    yani 46C750 ile ben son nesil LCDTV mi alıyorum yoksa TAM tersi ilk Nesil 3Dlerden mi alıyorum!!?

3D önemli degil, 2D önemli tabi ki..

bu sorunun cevabıyla hemen satın almaya gidiyorum artık yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 2 Ekim 2011; 21:49:47 >

• gimmeluck arkadaşım sen hemen mi gidiyorsun
    tamam be bende 4 gün sonra gidiyorum (hesap kesim tarihi sebebiyle)

engin arkadaşım ne güzel yazmış olmayan ürünle ilgili bir sürü yorum
    yahu neyin yorumu! o da yok
    ne zaman gelecek diyoruz LG TR'ye soruyoruz onların bile haberi yok
    tv belki birkaç ay sonra gelir
    belki gelir
    Ağustos diyorlardı yok, Eylül sonu dediler yine yok şimdi bir yeniyıl lafı dolaşıyor
    Tv gelecek te, iyi kötü yorumlar olacak, fiyatı oturacak derken hadi bir altı ay daha
    o sırada yeni söylentiler tabi ki, yine kafamız karışacak.

Evimde şu an 42" LG marka bir lcd tv'im var iyi kötü 720p-1080p mkv filmleri izliyoruz
    genelde tr dublaj izliyoruz altyazılı filmleri dts sorunu ile uğraşmak istemediğimden 720p
    olarak indirip mümkün mertebe bilgisayardan izliyorum.
    İnternetten indirdiğim 25-30 civarında 3dhalfsbs filmlerimde tr dublaj ağırlıklı,
    geri kalan ingilizce belgeselleri altyazı olmadan izlesem de olur.
    Neyse; Netice de 50vt30 ile lw980s arasında kalmıştım ama 980s diye bir model ortada olmadığına göre
    4 gün içinde olumsuz yorumlar almadığım takdirde tercihimi vt30'dan yana kullanacağım
    Tv yayınlarında en doğal ve akıcı görüntüleri vermesi sebebiyle panasonic plazmalardan övgüyle söz edilmesi,
    vt modellerinde de 3 boyut kalitesinin tescilli ve ödüllü olması, bu tv'yi almak için yeterli gözüküyor.
    Yalnız kafama takılan bir iki husus var onlara da sağlıklı cevaplar alırsam gönül rahatlığıyla alacağım bu tv'yi

Kusura bakmayın arkadaşlar burası her ne kadar yeri olmasa da birbirimize yardımcı olursak çok sevineceğim.

1- Web browser olmadığını biliyorum ama, zaten tv'den interneti bilgisayar kadar hızlı ve pratik kullanamayacağımı
    bildiğimden youtube'un olması benim için yeterli. Önemli olan youtube'daki 3d videoları bu tv'de 3d izleyebiliyormuyuz.
    2- Halfsbs formatında ki 3d filmleri usb'den açmadığı takdirde bir harici medya player sayesinde 3d izleyebiliyormuyuz.
    3- Parlamanter arkadaşın yaptığı gibi bir ev sinema sistemi bağladığımız takdirde (LG veya Panasonic farketmeden)
    orjinal 3d bluray izlediğimiz gibi 3d halfsbs ve 1080p mkv filmleri de sorunsuz izleyebiliyormuyuz.
    4- 2d'den 3d'ye çeviri fonksiyonu LG LW sinema tv'ler kadar başarılımıdır. (doğrusu lg'ler bu konuda ne kadar başarılı
    bilmiyorum ama arkadaşların yorumlarında orjinal bir 3d film kadar olmada da hd yayınlarda ve 1080p mkv filmlerde
    ciddi derecede derinlik hissi verdiğini bununda gayet güzel olduğunu yazmışlardı)

Arkadaşlar benim burda belirtmeyi unuttuğum ve sizlerin ilave etmek istediği soru ve cevaplar varsa ve belirtirseniz
    çok sevinirim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: smallville

quote:

ben beklemekten vazgecip dun teknosa indiriminden 2999a 42lw650s siparisini verdim

aman arkadaş ne yaptın!
    sen bilirsin ama bu indirimler çok sık olmaya başladı istersen bir sonraki indirimi bekle.

albani ustanin dedigi gibi gelen gideni aratirsa bi de. x45lere yetisememistim, 980s fos cikip bu sefer stok bulamayip teshirde 650s ariyormusuz :)

980s yi beklerken 42den buyuk uretilmedigi icin 200tl hediye cekini duserseni 2800e geldi. Son Turuncuda ben baktigimda 42 650s stokta yoktu. Bir sonrakinin ne zaman olacagi ve stok olup olmayacagi garanti degil. Once kur farki deyip zam yapip sonra indirime sokup icinden fazla gozlukleri alip hatta ustune +5 gozluk icin 500-600 ek para isterler :). Panel Cinema panel ya evde izleyip almadigimiz sinema biletlerine sayariz. :)

Seneye bu sefer forumda 999s beklerken belki 980s de turuncu indirime girer. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratefree -- 3 Ekim 2011; 0:09:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smallville

quote:

aman arkadaş ne yaptın!

200tl hediye ceki de var yani 2800e geldi. Son Turuncuda ben baktigimda 42 650s stokta yoktu. Bir sonrakinin ne zaman olacagi ve stok olup olmayacagi garanti degil. Once kur farki deyip zam yapip sonra indirime sokup icinden fazla gozlukleri alip hatta ustune +5 gozluk icin 500-600 ek para isterler :). Panel Cinema panel ya evde izleyip almadigimiz sinema biletlerine sayariz. :)

Seneye bu sefer forumda 999s beklerken belki 980s de turuncu indirime girer. :)

Sn. Can abi F/P ne demek (kusura bakmayın kısaltmaları pek bilmiyorum)

Sn. piratefree arkadaşım, Tv'yi almışsın artık hayırlı olsun
    ama bu stok durumu için alternatif bir çözüm daha var, teknosa indirim yaptığı zaman aynı alışveriş merkezinde
    bir lg bayiside varsa onlarda sınırlı sayıda ürünü aynı fiyattan verebiliyorlar. Bir keresinde böyle bir olay başıma gelmişti.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.