Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzmir'de egemen elektronik'ten aldım.

Stoklarında 2 adet gözüküyordu ama ordaki arkadaş birisi satıldı gibisinden bir laf etti ama bilemiyorum.

ilk söyledikleri fiyat 5.000 TL idi, bir tanıdık arkadaş yardımcı oldu. 65" modelinden oldukça çok sayıda vardı.
    Dikkat edemedim ama 55" almak istermisin dediklerine göre ondan da vardı herhalde.

Yalnız şunu söyleyebilirim Panasonicliler başlığınıda okuyorum ve eylül ayında özellikle bu ürünü alan
    kişi sayısı oldukça fazla idi. övgüyle söz edilen bir ürün olduğunu duydum ve tercihimi bende bu üründen yana kullandım.

Başta Ev sinema sistemi almak istedim ama PS3'üm ve 4+1 creative hoparlörüm olduğu için ev sinema sistemi
    yerine wd live hub tercih etmeyi düşünüyorum. Ev sinema sisteminin yerini tutmaz ama apartmanda yaşadığımız için
    çok fazla seslide seyredemiyoruz ve genelde de tr dublaj seyrediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallville -- 6 Ekim 2011; 15:02:37 >

• Hayırlı olsun sevgili smallville.
    Öyle ya da böyle sonuçlandırdın bu işi.Darısı bizlerin başına.
    Aralık ayında evimize taşınmış olacağız Allah nasip ederse.O tarihte ben de bir TV alacağım.Eğer kısmet olursa bende VT30 alabilirim.
    Yorumlarını muhakkak bekliyorum kardeşim.
    Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Hayırlı olsun sevgili smallville.
    Öyle ya da böyle sonuçlandırdın bu işi.Darısı bizlerin başına.
    Aralık ayında evimize taşınmış olacağız Allah nasip ederse.O tarihte ben de bir TV alacağım.Eğer kısmet olursa bende VT30 alabilirim.
    Yorumlarını muhakkak bekliyorum kardeşim.
    Güle güle kullan.

Çok teşekkür ederim kardeşim
    neye niyet neye kısmet

Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah.
    Dilerim sizlerde gönlünüze göre ve içinize sinecek bir ürün alırsınız.
  • Güle güle kullanın. Hakikaten durup durup beklediniz ama sonunda güzel bir seçim yaptınız yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Güle güle kullanın. Hakikaten durup durup beklediniz ama sonunda güzel bir seçim yaptınız yani

Teşekkür ederim
    Bende yorumlarınızı okuyorum ve oyunlar konusundaki uzmanlığınızı ve ustalığınızı takdir ediyorum. Oyun oynamayı bende
    çok seviyorum ama sizler kadar usta değilim o işleri benim yeğen iyi beceriyor
    Techraven ve sizinle de online oyun oynamak isterdim ama bilgisayar oyunlarında oldukça zayıfım ve ps3'üm de yazılımlı
    olduğu için
    Bende bizim oğlanla Spiderman Shattered Dimension, Devil May Cry 4 tarzı oyunlara takılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallville -- 6 Ekim 2011; 15:24:33 >

• Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan çok iyi bir seçim gibi duruyor ve 50 inch! bu yönüne bayıldım :) Görüşlerini yazarsın artık ;)
  • VT30 çok iyi panel, güle güle kullan. A Plus Darty'ye her gittiğimde 65VT30 tam girişin başında görüyorum, cidden mükemmel bir TV.
    Şu ilk 200 saat düşük ayarlarda ve stabil resimlerde kalmayarak çalıştırma olayına dikkat et ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallville

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Güle güle kullanın. Hakikaten durup durup beklediniz ama sonunda güzel bir seçim yaptınız yani

Teşekkür ederim
    Bende yorumlarınızı okuyorum ve oyunlar konusundaki uzmanlığınızı ve ustalığınızı takdir ediyorum. Oyun oynamayı bende
    çok seviyorum ama sizler kadar usta değilim o işleri benim yeğen iyi beceriyor
    Techraven ve sizinle de online oyun oynamak isterdim ama bilgisayar oyunlarında oldukça zayıfım ve ps3'üm de yazılımlı
    olduğu için
    Bende bizim oğlanla Spiderman Shattered Dimension, Devil May Cry 4 tarzı oyunlara takılıyorum.

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.

Benim kafamda aslında oynaması çok da zor olmayan, çok keyifli bir FPS oyunu olan Borderlands için grup oluşturma fikri var aslında. Çok eğlenceli olabilir bu şekilde bir oyun oynama fikri. PC oyunlarında zayıf olmanız hiç önemli değildir Coop modda. Aksine görev dağılımıyla çok da güzel olabilir bir oyun partisi.

• Merhabalar..

Forumu uzun zamandır takip eden birisi olarak seçiminiz için @smallville sizi tebrik ederim..Zor bir süreci tamamladınız..Hayırlı olsun..

Benim gibi uzun zamandır kararsız vakkalar için @albani ve @Jesst17 çok güzel tanımlamışlar..

Açıkcası bende LG nin LW serisine bakakaldım..Ancak inceledikten sonra VT30 u tutmadığını görünce beklemeye koyuldum..VT30 da Pasif 3D ve Vierra sistemleri SmartTV leri düzgün olmuş olsa hiç düşünmeden alacaktım..Bir 3D gözlüğüne 200 TL verip alamam doğrusu..

Şuanda Nano Serisi özellikle de LG980S 980T serilerini beklemeye koyuldum..İlk serilerde olan sorunları çözerek..Daha da ilerleterek bir seri üretmeleri beklentim oldu..Umarım bu beklentime cevap verecek bir seri olur..

Eğer beklediğim gibi olursa da bu seferde Fiyat olarak da alınabilir değerlere gelmesini bekleyeceğim..( Tabi ozaman da başka bir LCD ye göz koymaz isem)

• Kendim almış gibi mutlu oldum inan

Aklıma tek takılan soru 55" ile arasında çok fiyat farkı varmıydı ?
  • Çok teşekkür ederim

Malesef 1.700 TL kadar fark vardı, doğrusu bir ara teknosada 55"'in fiyatı 5.500 TL idi ama stoklarda gözükmüyor.
    yoksa 55" daha güzel gözükmüştü gözüme ama
    üç-üçbuçuk metreden izleyeceğiz 42'den 50'ye geçmek şimdilik yeterli. İleride 50m2'lik bir salonum olursa 65" düşünebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallville

Çok teşekkür ederim

Malesef 1.700 TL kadar fark vardı, doğrusu bir ara teknosada 55"'in fiyatı 5.500 TL idi ama stoklarda gözükmüyor.
    yoksa 55" daha güzel gözükmüştü gözüme ama
    üç-üçbuçuk metreden izleyeceğiz 42'den 50'ye geçmek şimdilik yeterli. İleride 50m2'lik bir salonum olursa 65" düşünebilirim

Hayırlı olsun yeni tv niz.. bu haber de size extra oldu sanırım.
    Panasonic, yenilikçi TV serisi VIERA'ların garanti sürelerinde artırıma giderek 2 yıllık yasal sürenin üzerine 3 yıl daha ekledi.
    06/10/2011 21:00
    31 Aralık 2011 tarihine kadar satın alınan Panasonic VIERA NeoPlasma ve LED televizyonlar 2 yıllık yasal süreye eklenen ve aynı koşulların korunduğu 3 yıllık garanti süresiyle toplamda 5 yıl garanti kapsamı altına giriyor.
    VIERA Serisinin Avantajları
    Panasonic VIERA NeoPlasma ve LED TV'ler, IPTV servisi olan VIERA Connect sayesinde izleyicileri dünyaya sıkı sıkıya bağlamayı başarıyor.
    İzleyicileri Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara bağlarken birbirinden zengin içerikli uygulamalarla da tanışma fırsatı bulmuş oluyor.

Panasonic VIERA LED panelleri ise 178 dereceye kadar geniş izleme açısı sunan ve son derece düşük güç tüketen IPS Alpha teknolojisini kullanıyor.

31 Aralık 2011 tarihine kadar satın alındığı takdirde 5 yıllık Panasonic garantisi kapsamına girecek olan VIERA modelleri ise şöyle:
    TX-P65VT30E
    TX-P55VT30E
    TX-P50VT30E
    TX-P50GT30E
    TX-P42GT30E
    TX-P46ST33E
    TX-P42ST33E
    TX-P50UT30E
    TX-P50GW30
    TX-P46GW30
    TX-P42GW30
    TX-P42S30E
    TX-P50U30E
    TX-L42E30E
    TX-L37E30E
    TX-L42E3E
    TX-L37E3E
    TX-L32E3E

• Teşekkür ederim bu haber iyi oldu

Doğrusu teknoloji bu hızla gelişmeye devam ederse 5 yıl dayanırsak iyi

Engin arkadaşım kusura bakma nano3d sayfası panasonic sayfasına döndü gerçekten kusura bakma
    arkadaşlar şu an için nano3d'ler çıkmamış olabilir ama yakın zamanda ürünler piyasada olupta sayfalar
    dolusu yorum yazılmaya başlayınca birileri de; ne bu kardeşim LG sayfasında bir sürü panasonic yorumu
    sizin yazacak kendi sayfanız yokmu diye fırça yiyebiliriz

Neyse Engin kardeşim; 770s'nin üretimi iptal gibi bir şeyler yazılmıştı daha önce değil mi
    9500'ün yerine de 980s gelicek herhalde. Türkiye'ye gelecek nano3d full led tv modelleri bir kesinlik kazansında
    yanlış anlaşılmazsa başlığı değiştirirsin belki.

Arkadaşlar belki biraz fazla duygusal davrandım sizlerde sağolun beni bozmadan yorum ve desteklerinizi esirgemediniz
    ama lütfen konu başlığına saygı duyalım ve bu sayfa da artık lg ile ilgili yorum yazalım.
    Teşekkürler.

• Smallville hayırlı olsun TV'in... Doğru yolu bulmuşsun :) Seçimin hakkında demiyorum(ki aslına bakarsan seçim olarak da süper bir seçim) beklemeyip bir karara vararak Tv aldığın için doğru yolu bulmuşsun diyorum.
    İster misin haftasonu Nano Led'ler piyasaya çıksın :P Şaka bir yana da bak bakalım sen tv'yi aldıktan ne kadar süre sonra çıkacak bu meşhur(ya da meçhul) TV'ler... Ben aldığımdan beri 2 ay geçti bile...
  • birkaç gün öncesine kadar arada kaldığımı söylemiştim ya
    bugün bu tv'yi almasaydım yine 55lw650s'nin peşine düşecektim. Normal fiyatı 5.600-5.700 civarında üstelik de
    55" boyutu heryerde yok. En son turuncu indirimde 4.600 TL'ye düşmüştü fiyatı ama teknosa benim kart'a 8 taksit yapıyor
    vatan'da desen meşhur %25'lik indirimin avantajından sadece worldcard sahipleri yararlanıyor, onlarda 6 taksit'ten yararlanabiliyor.
    Yine işin cazibesi kalmıyor benim aldığım tv ise normal zamanda vatanda 6.000 TL civarı, teknosa da ise stoklarda kalmamış ama
    ben bana söylenen 5.000 tl'lik fiyatı pazarlıkla 4.800 TL'ye indirttim. Sağolsunlar aynı fiyatı 12'ye bölüp, bir de 200 TL civarında ki
    gözlüklerden 1 adet'de hediye edeceğini söyleyince tv bana 4.600'e gelmiş gibi oldu.
  • @smallville
    Bilirsin ben sadece moral bozabileceksem yazarım...Pazartesi günü ilk parti nano ledler 2 büyük marketin stoklarından satışa çıkıyor... 52" için fiyat 4950 tl + 14 gözlük (2 aile paketi).
    İlk haftaya özel tanıtım kampanyasında, bluray player + 5.1 ses sistemi hediye. (Doğruluk payı sıfır...Bundan sonra mesaj atmayı düşününler için, sadece smallville arkadaşımıza ithafen yapılmış bir espri.)

Bu arada yeni plazman hayırlı olsun, problemsiz, servise işin düşmeden, güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 9 Ekim 2011; 1:15:18 >

• Can abi birkaç gün öncesine kadar seni dinliyor ama seni tam olarak anlayamıyordum biraz daha açmak gerekirse

Hani birisini karşına alıp bir konuda nasihatte bulunursun ama o kişi anlattıklarından ancak nasibi kadarını alır.
    Sen kendini yırtarsın, bildiğin çok önemli doğrular vardır sen bunun farkına varmışsındır istersin ki başkalarıda
    faydalansın ama o kişinin ondan nasibi yoksa sen istersen meseleyi adamın gözünün içine sok o yine de göremez.

Bizlerin de kararsızlıktan gözümüz birşeyi görmez olup, sağlıklı düşünüp karar veremez olmuştuk.
    Bazen çok doğru olmayan bir karar bile kararsızlıktan iyidir herhalde.
    Günümüzde artık çok kötü panel yok. 100hz'lik paneller artık fiyat olarak çok makul rakamlarda.
    Çok kafa karıştırmaya gerek yok bana göre herkes en iyisine layıktır yeterki hangi fiyata kadar çıkabileceğimizi tespit ettikten sonra
    bütçeyi denkleştirip harekete geçmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

@smallville
    Bilirsin ben sadece moral bozabileceksem yazarım...Pazartesi günü ilk parti nano ledler 2 büyük marketin stoklarından satışa çıkıyor... 52" için fiyat 4950 tl + 14 gözlük (2 aile paketi).
    İlk haftaya özel tanıtım kampanyasında, bluray player + 5.1 ses sistemi hediye.
    Bu arada yeni plazman hayırlı olsun, problemsiz, servise işin düşmeden, güle güle kullan.

• Ne ka güzel ne ka güzel

6 ekim şakası mı bu arkadaş

Hangi iki büyük teknomarket bu isim ver şefiniz kim

Bugün bu tv'yi aldığıma pişman olacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz

İşin şakası bir yana bu iki tv farklı kulvarlarda koşuyorlar
    ve ben aldığım tv'nin yayınlarda ki doğal ve akıcı görüntüsüne, 3 boyutta ki kalitesine hayran olmuştum
    yani pişman olacağım bir tv almadığımı düşünüyorum. Doğrusu uzun süre nano nano diye kendimizi
    parçaladıktan sonra böyle konuşması da kolay değil tabi ki

Yine de bir çıksın bakalım arkadaşlar ballandıra ballandıra anlatacaklar mı yoksa bir sıkıntısı olacak mı, çıksın görelim.
    İnşallah sorunsuz olur da sabreden arkadaşlar kazanır

Daha servis gelip de tv'mi kurmadı ama ben; ne bileyim birisine bir söz verdikten sonra caymak bana ters geliyor.
    Ne diyelim Allah gönlümüze göre versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

@smallville
    İlk haftaya özel tanıtım kampanyasında, bluray player + 5.1 ses sistemi hediye.

Arkadaşım bu haberi benim için şaka maksatlı mı yazdın yoksa
    Gerçek ise kaynağın nedir.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.