Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sn.smallville

-Senin imzandaki panel ise bahsettiğin(şuanda kullandığın)resim kalitesi olarak LW den aman aman bir farkı yoktur!
    yada LW paneli senin SL den daha hızlı ve performanslı bir makineside yoktur!
    dolayısıyla acele etme

-VT3x bugün dünyanın en iyi bir kaç panelinden birisidir,hemde çok ciddi iyidir! bunu kalkıpta LW ile mukayese edersen yalnış olur
    çünkü bayağı farklı kulvardalar!
    Ancak VT3x "genel manada" en iyi paneldir;buda en başta 2D demektir;3D değildir!!! yoksa siz bir panelde ilk önce 3D yemi bakıyorsunuz ve
    buna bakıyorsanız;Pany nin "bugün" için en iyi ve doğruya yakın/kusursuz 3D işleyen panel olduğunu bilmen gerekiyor!
    yani ne LW nede HX9x nede nede Tosh WL768 bu konuda VT3x den "teknik" olarak iyi değildir,ayrıca PDP nin bu konudaki avantajınıda
    unutmamak gerekiyor!

Bunun yanında LGE ve Phlin kullandığı FPR nin tek artısı;kullanım rahatlığı,daha sorunsuz 3D efekti işlemesi ki burasıda teknik olarak tartırşılıyor!
    ve SD ye göre özellikle gözlerdeki malum sıkıntı ve baş ağrısı yapmaması gibi artıları dışında panelin başka bir öne çıkan özelliği yoktur!

Kısaca sen böyle bir panel arıyorsan,salt 3D ye odaklanan ve FPR nin rahatlığını tercih eden vede en önemlisi şu günlerde fiyatı çok ciddi düşen ve
    dahada düşecek olan LW yi hiç kaçırma!! VT3x panelide unut!

-Ayrıca yazında 4 maddelik bir şeyler sormuşsun ve senin için bunlar "birincil kriterler" ise yine kesinlikle VT3x alma ve LW al!

++
    Sanırım bazı arkadaşlar bu 2D-3D olayını karıştırmaktadırlar yada kafaları karışıktır veya onlar için 2D hiç önemli değildir!
    Veya bazı arkadaşlar panellin görüntüsünüde bırakıp;netten onunu bunu yapıyordmu,MKV lerdeki desteği nedir,DTS ne alemdedir
    veya 2D>>3D conversion ne alemdedir(Convert işinde yine en iyisi VT3 dür!!) veya panelin diğer bir sürü "diğer özelliklerine"
    bakıyorlar !!!

>>Şayet çok fazla "diğer özelliklere" takılıyorsanız veya sizin için çok önemliyse gideceğiniz tek adres Samy lerdir!
    >>3D de FPR li olsun ilk tercihiniz ise LW alın;ama kaliteli/perfomanslı bir FPR istiyorsanız(+görüntü kalitesi v.s olarak) o zaman
    Phil alın veya hem FPR olsun hemde F/P olsun diyorsanız o zaman tek adres yine LW dir!
    >>"en iyi 3D paneli" diyorsanız zaten adres tek VT3x(göz problemi durumu hariç olmak kaydıyla ve böyle sorunu olana tavsiye etmem!!)

Ve son olarak tüm paneller bir şekilde artıları yanında eksileri ile gelecektir!!! hem her bir şeyi süper yapsın hemde her şeyi sorunsuz yapsın
    vede hiç eksisi olmasın derseniz;ben böyle bir panel bilmiyorum valla,varsa siz yazın onu alalım hep birlikte

Selamlar++

Sn.Piratefree arkadaşım bilgi için teşekkürler.

Sn.Can abi ben en iyi 3d panel'i soruyorum en iyisi VT30 diyorsun sonra da, VT30 alma sen git LG LW al diyorsun
    sen benim sorularıma çok takılma. Anladığımdan,bildiğimden değil. Sadece kaliteli, memnun kalacağım bir ürün istiyorum.

Abi müsadenizle sözlerinizden biraz alıntı yapayım

VT3x "genel manada" en iyi paneldir
    Pany nin "bugün" için en iyi ve doğruya yakın/kusursuz 3D işleyen panel olduğunu bilmen gerekiyor!

2D>>3D conversion ne alemdedir(Convert işinde yine en iyisi VT3 dür!!)
    >>"en iyi 3D paneli" diyorsanız zaten adres tek VT3x(göz problemi durumu hariç olmak kaydıyla ve böyle sorunu olana tavsiye etmem!!)
    göz problemi durumu derken ne demek istediniz ben uzak gözlüğünden kurtulmak için göz ameliyatı oldum ve şu anda gözlüksüz
    oldukça iyi görüyorum çok şükür. Benim gibi lazer ameliyatı olanlar için aktif gözlüğün bir zararı varmıdır.
    LGE ve Phlin kullandığı FPR nin tek artısı;kullanım rahatlığı,daha sorunsuz 3D efekti işlemesi
    (üstte yazdığına biraz takıldım) sorunsuz derken ne demek istedin abi panasonic'lerde bu işler daha sorunsuz değil mi

Teşekkürler.

• Sn. Can Abi ne istediğimi tam olarak anlatamamış olabilirim
    Benim için en önemli kriter görüntüdeki ayrıntıyı en iyi şekilde işlemesi bu 1. sırada yer alıyor
    ölçüm bu yani.
    2. sırada akıcılık
    3. sırada doğallık
    Tabi ki yeni almak istediğim tv'yi sadece bu kriterler için istemiyorum
    3 boyutlu tv almak niyetiyle bu işlere giriştim.
    Samsung dts dahil bütün formatları desteklermiş falan. iyi ama sg gözlüklü 3d'ler içinde panasonic'ten
    daha iyi 3d performansı vermeyecekse ben onu elerim.
    Alacağım tv'de elbette 1080p ve 3dhalfsbs filmleri sorunsuzca seyretmek isterim ama bütün
    bunlar bir ev sinema sistemi sayesinde çözülebilecek şeyler ise
    Bu defa, görüntüyü en iyi işleyen ve 3 boyut kalitesini en iyi veren tv hangisi ise
    onu alır 55" olmazda 50" alır aradaki farkla da bütün bu multimedya işlerini yapabilecek bir
    ev sinema sistemi alırım. Parlamanter nickli arkadaşımızın aldığı lg marka bir sinema sistemi ile tv'de eksikliğini
    hissettiği ne kadar multimedya özellik varsa hepsini yine lw tv'sinde bu şekilde kullanabildiğini söylüyor
    böyle bir yöntem vt30'da da işe yararmı.
    LG'nin gözlük olayı elbette çok pratik bir yöntem. Ama benim için kalite önce geliyor.
    Düşünüyorum da günde 2-3 saat'ten fazla 3d izleyeceğimi sanmıyorum. Bunu da göz önünde bulundurabiliriz.
    Teşekkürler.

• FPR Yİ plazma ekranla birleştirsinler sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallville

Sn. Can Abi ne istediğimi tam olarak anlatamamış olabilirim
    Benim için en önemli kriter görüntüdeki ayrıntıyı en iyi şekilde işlemesi bu 1. sırada yer alıyor
    ölçüm bu yani.
    2. sırada akıcılık
    3. sırada doğallık
    Samsung dts dahil bütün formatları desteklermiş falan. iyi ama sg gözlüklü 3d'ler içinde panasonic'ten
    Alacağım tv'de elbette 1080p ve 3dhalfsbs filmleri sorunsuzca seyretmek isterim ama bütün
    Bu defa, görüntüyü en iyi işleyen ve 3 boyut kalitesini en iyi veren tv hangisi ise
    onu alır 55" olmazda 50" alır aradaki farkla da bütün bu multimedya işlerini yapabilecek bir
    ev sinema sistemi alırım. Parlamanter nickli arkadaşımızın aldığı lg marka bir sinema sistemi ile tv'de eksikliğini
    hissettiği ne kadar multimedya özellik varsa hepsini yine lw tv'sinde bu şekilde kullanabildiğini söylüyor
    LG'nin gözlük olayı elbette çok pratik bir yöntem. Ama benim için kalite önce geliyor.
    Düşünüyorum da günde 2-3 saat'ten fazla 3d izleyeceğimi sanmıyorum. Bunu da göz önünde bulundurabiliriz.
    Teşekkürler.

Selamlar dostum,

Göz problemi denilen şey, SG gözlüklerdeki shutter (camların çok kısa süreler içerisinde açılıp kapanması) olayının çoğu insanda baş ağrısı/mide bulantısı/ gözlerin yorulması şeklinde yan etkileri doğurmasıdır. Bunu ancak bir teknomarkette 5 - 10 dk SG gözlükleri deneyerek anlayabilirsin. Genelde bu süre zarfında sorun varsa kendisini belli eder.

Saydığın 3 şeyi en iyi yapan panel de vt30'dur. Daha başka birşey aramana gerek yok. Bir kere Plasma panel olması, LCD-LED'lere karşı SD yayın/hareketli görüntüler/renk karışımı tipi şeylerde her türlü avantajı sağlar. Sadece Plasma panellerin kullanımı ilk kullanım da biraz daha özen ister ama daha sonra istediğin gibi kullanabilirsin.

Film oynatma olayına gelince; eğer ki kaliteli bir home theatre alacaksan ya da medya oynatıcı alırım diyorsan, o zaman oynatamayacağın film yoktur. Gerçi bildiğim kadarıyla vt30 gayet yeterli bu konularda (yanlışım varsa bilenler düzeltsin). Ama en mantıklısı 100 - 150 TL'ye bir tane media player almak (eğer ki home theatre almayacksan).

Edit: Gözlerini çizdirmenin SG gözlük yan etkilerini arttıracağını sanmıyorum fakat yine de bir doktora gidip (yanına shutter gözlüklerin çalışma prensibini anlatan bir kaynağı da alıp) durumu anlatmak yararına olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dweller -- 3 Ekim 2011; 13:04:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dweller

quote:

ölçüm bu yani.
    2. sırada akıcılık
    3. sırada doğallık
    Teşekkürler.

Selamlar dostum,

Göz problemi denilen şey, SG gözlüklerdeki shutter (camların çok kısa süreler içerisinde açılıp kapanması) olayının çoğu insanda baş ağrısı/mide bulantısı/ gözlerin yorulması şeklinde yan etkileri doğurmasıdır. Bunu ancak bir teknomarkette 5 - 10 dk SG gözlükleri deneyerek anlayabilirsin. Genelde bu süre zarfında sorun varsa kendisini belli eder.

Saydığın 3 şeyi en iyi yapan panel de vt30'dur. Daha başka birşey aramana gerek yok. Bir kere Plasma panel olması, LCD-LED'lere karşı SD yayın/hareketli görüntüler/renk karışımı tipi şeylerde her türlü avantajı sağlar. Sadece Plasma panellerin kullanımı ilk kullanım da biraz daha özen ister ama daha sonra istediğin gibi kullanabilirsin.

Film oynatma olayına gelince; eğer ki kaliteli bir home theatre alacaksan ya da medya oynatıcı alırım diyorsan, o zaman oynatamayacağın film yoktur. Gerçi bildiğim kadarıyla vt30 gayet yeterli bu konularda (yanlışım varsa bilenler düzeltsin). Ama en mantıklısı 100 - 150 TL'ye bir tane media player almak (eğer ki home theatre almayacksan).

Edit: Gözlerini çizdirmenin SG gözlük yan etkilerini arttıracağını sanmıyorum fakat yine de bir doktora gidip (yanına shutter gözlüklerin çalışma prensibini anlatan bir kaynağı da alıp) durumu anlatmak yararına olacaktır.

Bence hiç bir göz doktoru sağlıklı olsanız dahi bunu kullanın demez.Demolarda dahi 15 dakkada bir gözlerinizi dinlendirin diye bir uyarı çıkıyor.

• Ozdil arkadaşımız ne güzel söylemiş fpr'yi plazma ile birleştirseler sorun kalmaz diye

xanty arkadaşım yani fpr çıkmışken artık diğerlerinden uzak dur mu diyorsun.
  • quote:

Ozdil arkadaşımız ne güzel söylemiş fpr'yi plazma ile birleştirseler sorun kalmaz diye

xanty arkadaşım yani fpr çıkmışken artık diğerlerinden uzak dur mu diyorsun.

3D izleyeceksen az biraz daha bekle benim gibi diyorum.

2D de vt30 tabiki çok daha iyi bunu kimse inkar edemez ancak zaten seninde benimde evimizde lcd tvlerimiz var. Seni bilmem ama benim cihazı değiştirmek istememdeki tetikleyici unsur 3D olayı. Belki benim gözlerim de sorun vardır bilemiyorum ancak 10 dakka aktif gözlükle deneme şansım oldu 3D yi sanki kalp ritmim bozuldu( 5 yaşında oğluma izletemem ben o tv yi). Dayanamadım daha fazla. Sende sorun olmuyorsa bir şey diyemem tabi ancak sağlıklı bir olay olmadığında herkez hemfikirdir herhalde aktif 3D nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 3 Ekim 2011; 15:59:46 >

• Arkadaşlar gelecek seri DTS ses formatını destekleyek mi? Bu sebeple hala 650s edinmiş değilim.

Bu seriyi bekleyelim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Arkadaşlar gelecek seri DTS ses formatını destekleyek mi? Bu sebeple hala 650s edinmiş değilim.

Bu seriyi bekleyelim mi?

Ben de ümitliydim ama artık DTS desteğinin geleceğini hiç mi hiç sanmıyorum.Sonuçta LG sadece Tv satmıyor.Bunun yanında medya oynatıcıları da çok da güzel satıyor.Sonuçta birçok kişi DTS muhabbeti yüzünden harici medya oynatıcıya yöneliyor.

Bu arada yanlışsam düzeltin ama bildiğim kadarıyla DTS formatı sadece Samsung tarafından desteklenmekte...Yani ne Panasonic ne Sony DTS'yi desteklemiyor.
  • 3d teknolojisi LG ile aynı olsa direk Samsung alacağım dış görüntüsü gerçekten çok hoş ve tüm video, ses formatlarını destekliyor. Ayrıca ne kadar yansıma yapsa da o parlak ekranlar gözüme daha hoş geliyor.

Yeni seriler Samsungun şıklığına yaklaşmaya başlamış fakat dediğiniz gibi DTS formatını destekleyip desteklemeyeceği hala muamma.

Binlerce lira verip harici oynatıcıyı o tvnin yanına koyasım da hiç gelmiyor.

HB serisi bir ev sinema serisi alsam usb den oynatırken yine problem çıkacakmış gibime geliyor.

@albani'nin de dediği gibi, 4 kategori müşteri profiline sahip olup beklemeye devam edecek gibiyiz.

quote:

4-Birde "diğer müşteri profili" vardır;bunlar sürekli izlemede kalırlar,şanslarıda genelde olmaz!! ve neyi alacaklarınada bir türlü
    karar veremezler yada karar verdikleri anda panel bitmiş olur
    Genelde büyük çoğunluk bu gruptadır!

• Can abi aslında bana kimsenin gaz verdiği yok, gazı ben kendi kendime alıyorum
    ama ne yaparsın, nefse söz geçirmek zor.
    Tam birşeye karar veriyorsun arkadaşın biri ordan çıkıp yine mantıklı başka bir şey söylüyor
    ona da hak veriyorsun böylece 4 numaralı müşteri tipi oluyorsun
  • Ya perşembe günü, oldu bittiye getirip 50vt30'u alacağım
    o gün almazsam yine kafam biraz karışacak ve ilk turuncu indirimde 55lw650s almak isteyeceğim
    onuda alamazsam tam umutsuz vaka olacağım.
    Bugünlerde ciddi bir indirim göremedim yarın birde Balçova Media Markt'a uğrayayım.
    Arkadaşlar bu kriz perşembe günü mutlu sonla bitebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: dweller

quote:

ölçüm bu yani.
    2. sırada akıcılık
    3. sırada doğallık
    Teşekkürler.

Selamlar dostum,

Bence hiç bir göz doktoru sağlıklı olsanız dahi bunu kullanın demez.Demolarda dahi 15 dakkada bir gözlerinizi dinlendirin diye bir uyarı çıkıyor.

Dostum, ben zaten yan etkilerini azaltmaz demedim, arttırmaz dedim.

Zaten bence ileri derecede saçma bir teknoloji. Ben daha shutter tipi gözlükle sorun yaşamayan görmedim.

Fakat arkadaşın durumu biraz daha farklı olduğu için göz doktoruna gitmesini tvsiye ettim.

• Arkadaşlar bu 15 dakikada bir gözünüzü dinlendirin olayının yalnızca sg kullanan led tv'lerde olduğunu düşünmeye başladım
    bunun sebebide, bugün Balçova Mediamarkt'a yaptığım ziyaret'te, önce fpr gözlükler ile lw4500'de oynayan lg'nin 3d demosunu
    5 dakika kadar seyrettim. Belki ortamın aşırı derecede Aydınlık olması belki biraz da yorgunluğun etkisi olabilir. Ekranda da
    son derece canlı renklerin olması da bana göre gözleri yoran bir etken. Bir müddet sonra gözlerimin ve başımın ağrımaya başladığını hissettim.
    Arada bir de ekranda bir uyarı yazısı çıkıyordu. yanlış hatırlamıyorsam 1 saat arayla 15 dakikalığına gözlüğü çıkararak gözünüzü
    dinlendirin gibi birşey yazıyordu.
    Daha sonra vt30'lara bakmaya başladım. Şansıma 50"-55"-65" hepside bugün teşhirde vardı. Renklerin doğallığı ve görüntünün
    akıcılığı ile yine beğenimi kazanan bu ürünü daha yakından incelemeye başladım. Yanımda getirdiğim 500 gb'lık harici harddiskimi de
    denedim. LG'de açılan bazı videoları açamadı ama açabildikleri de son derece güzeldi. 600hz yenileme hızı ile gözümüzü adeta okşuyordu.
    Gerçekten çok beğendim. Ortam son derece aydınlık olmasına rağmen yine de 3d hissini veriyordu. Yanyana olan halfsbs görüntüleri otomatik
    olarak birleştiriyordu. Kaldı ki bu tv'ler karanlık ortamı çok seviyor ve akşam izlerken 3d'nin tadına doyum olmayacağını düşünüyorum.
    Görüntüyü işlemesi çok güzel, renklerin doğallığı ve ekran yenileme hızı harika, gözleri led'tv'ler kadar yormuyor.
    3d'de zaten bütün dünya'ya kalitesini tescil ettirmiş bir tv. Bugünkü ziyaretim sonrası vt30 ağır basmaya başladı. Bütçem izin verse 55 veya
    65" bile düşünebilirdim ama onun yerine 50"+3d blurayplayer veya ev sinema sistemi olabilir.
    Yine de hayırlısı diyorum. Perşembe olsun hayrolsun.

• quote:

Arkadaşlar bu 15 dakikada bir gözünüzü dinlendirin olayının yalnızca sg kullanan led tv'lerde olduğunu düşünmeye başladım
    bunun sebebide, bugün Balçova Mediamarkt'a yaptığım ziyaret'te, önce fpr gözlükler ile lw4500'de oynayan lg'nin 3d demosunu
    5 dakika kadar seyrettim. Belki ortamın aşırı derecede Aydınlık olması belki biraz da yorgunluğun etkisi olabilir. Ekranda da
    son derece canlı renklerin olması da bana göre gözleri yoran bir etken. Bir müddet sonra gözlerimin ve başımın ağrımaya başladığını hissettim.
    Arada bir de ekranda bir uyarı yazısı çıkıyordu. yanlış hatırlamıyorsam 1 saat arayla 15 dakikalığına gözlüğü çıkararak gözünüzü
    dinlendirin gibi birşey yazıyordu.
    Daha sonra vt30'lara bakmaya başladım. Şansıma 50"-55"-65" hepside bugün teşhirde vardı. Renklerin doğallığı ve görüntünün
    akıcılığı ile yine beğenimi kazanan bu ürünü daha yakından incelemeye başladım. Yanımda getirdiğim 500 gb'lık harici harddiskimi de
    denedim. LG'de açılan bazı videoları açamadı ama açabildikleri de son derece güzeldi. 600hz yenileme hızı ile gözümüzü adeta okşuyordu.
    Gerçekten çok beğendim. Ortam son derece aydınlık olmasına rağmen yine de 3d hissini veriyordu. Yanyana olan halfsbs görüntüleri otomatik
    olarak birleştiriyordu. Kaldı ki bu tv'ler karanlık ortamı çok seviyor ve akşam izlerken 3d'nin tadına doyum olmayacağını düşünüyorum.
    Görüntüyü işlemesi çok güzel, renklerin doğallığı ve ekran yenileme hızı harika, gözleri led'tv'ler kadar yormuyor.
    3d'de zaten bütün dünya'ya kalitesini tescil ettirmiş bir tv. Bugünkü ziyaretim sonrası vt30 ağır basmaya başladı. Bütçem izin verse 55 veya
    65" bile düşünebilirdim ama onun yerine 50"+3d blurayplayer veya ev sinema sistemi olabilir.
    Yine de hayırlısı diyorum. Perşembe olsun hayrolsun.

Önemli olan senin içine sinmesi zaten.Şimdiden hayırlı olsun

• valla senin işin bu "karışık kafayla" vede aldığın "gaz" ile çok zor!
    +
    VT3x konuşuyorsan ve düşünüyorsan adres doğru ama sen hala HDD den şunu açtı,bunu oynatmadı da kalmışsın kardeşim
    yarında Youtube den bilmem neyi çalıştırmadı diyeceksin

Bunlar "sağlıklı" ruh hali değildir,sana belliki çok fena diğer özellikler v.s gazı vermişler

iyi de abi böyle üstün özellikli üst seri bir televizyondan neler beklemeliyiz veya beklememeliyiz yardımcı olursan sevinirim.

Yöntem ve beklenti yanlış olabilir.
    Böyle bir televizyondan verim almak için ne tavsiye edersiniz.
    Aynı markadan bir hometheatre'mı
    3d için yalnızca orjinal 3d filmlermi
    yoksa demek istediğiniz bu tv görüntü işlemesini mükemmel yapar onun haricindeki işler için
    harici medya player veya ev sinema sistemi ile televizyonu desteklemeliyiz tarzında birşeymi.

Gerçekten uzun zamandır bizleri muhatap alıp burda doğru yönlendirmeye çalışıyorsunuz. İlginiz ve yardımlarınız için
    Çok Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallville -- 4 Ekim 2011; 20:38:00 >

• WD Live HUB çok başarılı bir media player. Kampanya ile 350-400TL civarı fiyatta bulabiliniyor. Sağlam bir ürün almak isteyenlere ilk tavsiyemdir.
  • Evet wd live hub'u kendi sitesinden biraz inceledim açmadığı format yok gibi. Bende ciddi anlamda almayı düşünüyorum
    ama şu anda gördüğüm kadarı ile bimeks ve vatanda var fakat fiyatları ikisinde de 500 TL'nin üzerinde.

Arkadaşlar
    Bu arada ben 3d tv'mi hayırlısıyla aldım.

50VT30E
    4.800 TL 12 taksit.
    Servisi bekliyorum, bugün olmazsa yarın sabah gelecekmiş. Tv'lerin eve kadar dikkatsizce taşınmaları ile
    ilgili onca yazıyı okuduktan sonra içim rahat etmedi ve tv'yi kendim eve getirdim ama açmadım bekliyoruz.
    İnşallah yarın akşamki Türkiye-Almanya maçına yetişir.

Kutu içinden 2 gözlük ve wifi dongle çıkıyormuş +1 gözlük de hediye gelecek inşallah.
    Bir de gözlükde kampanya yapmışlar, bir kit hazırlamışlar, 250 TL bir gözlük fiyatına 2 gözlük satıyorlar.
    Bunun sebebi yeni 3.nesil gözlüklerin çıkacak olması etken olabilir.

Öncelikle doğru ve dürüst bir şekilde markacılık yapmadan bizleri en doğru şekilde, içimize sinecek şekilde,
    yönlendiren yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah herkes aradığını gönlüne göre bulur.

• Cihaz kurulumundan sonra bize bir değerlendirme yazarsın artık Bu arada fiyat bana çok uygun geldi nereden aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.