Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende LG 980T BEKLEYENLERDENİM. UMARIM 2D VE 3D DE UMDUĞUMUZ KALİTEDE OLUR.
  • Bilirsin ben sadece moral bozabileceksem yazarım...Pazartesi günü ilk parti nano ledler 2 büyük marketin stoklarından satışa çıkıyor... 52" için fiyat 4950 tl + 14 gözlük (2 aile paketi).
    İlk haftaya özel tanıtım kampanyasında, bluray player + 5.1 ses sistemi hediye.
    Bu arada yeni plazman hayırlı olsun, problemsiz, servise işin düşmeden, güle güle kullan.

ARKADAŞ SAKA YAPIYOR ARKADAŞLAR... BU SERİDE ZATEN 52" BOYUTU YOKTURÇ
  • 52" olmadığını biliyorum da dedim belki yalnız orayı şaşırmıştır.

Arkadaşlar wd live hub tekno marketlerde şu an itibariyle
    Vatan bilgisayar: 543 TL worldcard fiyatı, (diğerlerine 561 TL)
    Bimeks : 509,65 TL
    Darty : 449 TL

Şu anda en iyi fiyat Darty'de gözüküyor ama bu fiyat iyimidir
    Vatan'ın tavan fiyatı 590 TL bu fiyata %25 indirim yapsa 442,5 TL oluyor
    Teknosa ve hepsiburada.com'da bu model satılmıyor.

Yeni aldığım tv'de videocodec desteği diğer markalara göre kısıtlı, elimde ki
    3d halfsbs film arşivime ilaç olur mu acaba bu mediaplayer.
    Teorik olarak olur gibi geliyor ama daha önce denemediğim için,
    emin olmak için soruyorum, deneyen, kullanan arkadaşlar varmı aramızda.
    Teşekkürler.
  • yaklaşık 15 gündür forumu takip ediyorum ,hiç yazmadım ama her yazılanı okudum ve gerçekten verilen tüm bilgiler için çok tşk doğal olarak da albani üstada tşk ve hürmetler smallvill vts 30 un hayırlı olsun iyi kullanmalar dün mediamark ta izledim çok doğal renkleri var güle güle kullan bana gelince 55 inç 980 s hararetle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallville

52" olmadığını biliyorum da dedim belki yalnız orayı şaşırmıştır.

Teşekkürler.

Darty fiyatı iyiymiş, stoklarında olduğuna emin misin?

Piyasada alabileceğin en sağlam cihazlardan biridir WD Live HUB. Video ve audio codec desteği çok geniştir, her türlü 3D filmi izlersin. O bakımdan soru işareti olmasın kafanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ürocerrah

yaklaşık 15 gündür forumu takip ediyorum ,hiç yazmadım ama her yazılanı okudum ve gerçekten verilen tüm bilgiler için çok tşk doğal olarak da albani üstada tşk ve hürmetler smallvill vts 30 un hayırlı olsun iyi kullanmalar dün mediamark ta izledim çok doğal renkleri var güle güle kullan bana gelince 55 inç 980 s hararetle bekliyorum

Teşekkür ederim

Birkaç gün içinde tv'yi iyice kurcalayıp resimlerini eklemek istiyorum ama panasonicliler sayfasına

Umarım sen de gönlündeki tv'ye kavuşursun

Servis bu sabah gelip tv'yi kurdu. ölü piksel taraması, tv'nin kaç saat çalışıp çalışmadığı ile ilgili şeylere bakmadı.
    ölü piksel bunlarda kolay kolay olmaz dedi, olsa ekranda kırmızı bir nokta olarak gözükür dedi.
    Tv ile ilgili ilk izlenimlerim iyi ama şu ana kadar yeterince kurcalayamadım, kurcalayacak fazla vaktim olmadı.
    Kurcaladıkça panasonicliler sayfasına genel izlenimlerimi yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: smallville

52" olmadığını biliyorum da dedim belki yalnız orayı şaşırmıştır.

Teşekkürler.

Darty fiyatı iyiymiş, stoklarında olduğuna emin misin?

Piyasada alabileceğin en sağlam cihazlardan biridir WD Live HUB. Video ve audio codec desteği çok geniştir, her türlü 3D filmi izlersin. O bakımdan soru işareti olmasın kafanda.

lg veya panasonic marka bir 3d bluray player bundan daha iyi olmaz mı bütün codec'leri desteklemez mi
    aynı zamanda orjinal 3d bluray'de seyrederdik. Yoksa wd daha mı marifetlidir. internette ki film paylaşım sitelerinde
    m2ts, iso, vc1, mpeg4 uzantılı film dosyalarını görüyoruz 40-50 gb'lık orjinal bluray filmleri arkadaşlar bu dosya uzantıları
    ile internetten paylaşıyorlar. 3d bluray player'ların aynı zamanda usb girişlerinden mkv dosya oynatma özelliği var mı

orjinal 3d bluray cd'si fazla alamıyoruz, bunu da göz önünde bulundurursak genel anlamda hangisini tercih etmek doğru olur.
    Teşekkürler.

• Benim bildiğim kadarıyla Blueray playerların USB den video - audio codec destekleri geniş değil. MKV oynatan çok TV var ama LG LW bile bazılarını oynatamıyor mesela. Yine m2ts, iso gibi uzantıları oynatmayan TV sayısı da bir hayli fazla. Media playerların tek işi bu olduğu için bunu çok iyi yapıyorlar. Özellikle WD Live Hub tam bir medya oynatıcı. Vatan'ın sitesinden özelliklerini kopyalayayım mesela;

--

WD TV® Live HubTM Medya Merkezi

Ailenizi ve arkadaşlarınızı toplayın, arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın! İster sizin videonuz, müziğiniz ve fotoğraflarınız veya İnternet eğlenceniz olsun, WD TV Live Hub medya merkezi ile herşeyin keyfine oturma odanızın rahatlığında parlak yüksek çözünürlükle varın. Kişisel medyanızı yüksek kapasite dahili sabit diske koyun ve evdeki herhangi bir ekrana aktarın.

Sevdiğiniz şeyleri sevdiğiniz ekranda izleyin.

Popüler filmleri ve TV bölümlerini anında izleyin – Postacının filmlerinizi kapınıza bırakmasını beklemeyin ve küçük bilgisayar ekranından izlemekle yetinmeyin. Blockbuster On Demand® veya Netflix® sınırsız üyeliğinize erişin ve TV bölümlerini ve filmleri büyük ekranınızda seyredin.*
    * Blockbuster online üyeliği ve Netflix sınırsız üyeliği gereklidir. Sadece ABD.

Bütün kişisel medyanızı kolay yoldan oynatın – Kendi medya müzik kutunuzu yaratmak için yüksek kapasite sürücünüzü medyanızla doldurun. Birkaç tıklamada, amatör filmlerinizi oynatabilir, tatil slayt gösterilerinizi paylaşabilir ve müziğinizi oturma odanızdaki büyük ekran ve ses sisteminde çalabilirsiniz.

Popüler İnternet içeriğine oturma odanızın rahatlığından erişin – YouTube videoları oynatın, Facebook'a erişin, fotoğraflarınızı Flickr'da görün, Pandora'da müzik çalın ve CNN, NBC, MTV, ESPN ve diğer çevrimiçi içeriğinden günlük video akışını izleyin.*
    * Kullanılabilirlik ülkeye göre değişir. Pandora sadece ABD'de kullanılabilirdir. Bu yayın hizmetleri herhangi bir anda değiştirilebilir, sonlandırılabilir veya durdurulabilir.
    Full-HD 1080p video oynatma; HDTV'niz için mükemmel ortak – İşte bu gerçek olan; Full-HD 1080p oynatma. Arkanıza yaslanın ve parlak yüksek tanımlı videonun muhteşem resim kalitesi ile kristal berraklığındaki dijital sesin keyfini sürün. Şık, hareketli gezinti menülerimizle eğlence seçimlerinizi yapmak için birlikte verilen programlanabilir uzaktan kumandayı kullanın.

Hemen hemen her türlü ortam dosyasını yürütün– WD TV Live Hub HD video kamera video formatları dahil en popüler dosya formatlarının geniş bir yelpazesini destekler. Dijital dönüştürme yaparak zaman kaybetmenize gerek yok.

Medyanızı tek bir yerde toplayın. Evin içinde herhangi bir yere aktarın.

Medya koleksiyonunuzu merkezileştirin – Bütün medyanızı bu sistemdeki yüksek kapasite sürücü üzerinde tek bir yerde depolayabilirsiniz. WD TV Live Hub medya merkezi dahili sürücü ve bağlı herhangi bir USB sürücüleri üzerindeki bütün medyayı bulur ve kategorilendirir ve görüntülenmesi kolay bir menü sisteminde gösterir. Erişimi kolaydır ve medyanız tek bir yerdeyken keyfini çıkarın.

DVD kargaşası olmadan, film koleksiyonunuzu yaratın – Blockbuster On Demand'den en son çıkan hitler dahil 10.000'den fazla başlık arasından seçin. Onları istediğiniz kadar indirin ve izleyin. Veya Netflixden sınırsız üyeliğinize erişerek aniden indirin. Çizilmiş DVD'lere veya kutu kargaşasına son.

Evinizdeki ağ ile her yerde ortama bağlanın – Ethernet girişi bu ortam yürütücüsünü ev ağınıza bağlamanıza imkan tanır, böylece evinizdeki her türlü Mac, PC ve ağ sürücüsünden video açabilir ve izleyebilir, fotoğraflara bakabilir, müzik dinleyebilirsiniz.

Dosyaları kolayca aktarın – Ekrandaki menüleri kullanarak, bir USB sürücüde, ağ sürücüsünde, video kameranızda veya bir kamerada saklanan dosyaları takılı Live Hub dahili sürücüye kopyalayın, taşıyın veya silin.

Bu evinizdeki herhangi bir TV’ye aktaran çoklu oda medya sunucusudur – WD TV Live Hub medya merkeinzdeki herhangi bir dosyayı bir WD TV Live Plus veya WD TV Live medya yürütücü veya herhangi bir DLNA/UpnP uyumlu TV, Blu-ray Disc™ yürütücü veya oyun konsoluna aktarabilirsiniz. Bu sistem birden çok aktarımı yürütmeye yetecek kadar güçlüdür böylece bir odanızda bir film izlerken, yukarı kattaki TV'nizde fotoğraflar görüntüleyebilirsiniz.

Eğlence merkezinizi bambaşka bir şıklık seviyesine götürün.

Ultra-kompakt tasarım – Serin ve sessiz, bu kompakt sistem eğlence merkezinize kolayca oturur. Sistemle birlikte bir adet uzaktan kumanda mevcuttur.
    WiFi uyumlu – Kablosuz bir ağ bağlantısının opsiyonel bir USB kablosuz adaptör ile ev ağınıza bağlanmasını destekler. [Uyumlu kablosuz USB adaptörlerini görmek için buraya tıklayın.] Veya, HD aktarım için hızı WD Livewire güç hattı AV ağ kiti ile yakalayın-İnternetinizi evinizdeki herhangi bir odaya elektrik fişlerinizi kullanarak uzatır.
    HDMI 1.4, kompozit video ve komponent video çıkışı – HDMI bağlantı noktası, en yüksek kalitedeki HDTV veya ev sineması aygıtlarına bağlanmanızı sağlar. İlave kompozit (RCA) ve komponent çıkışlar, hemen hemen tüm televizyon setleriyle uyumluluğu garantiler.
    SPDIF dijital çıkış – Optik ses çıkışı, en iyi surround ses deneyimi için dijital sinyalleri AV alıcınıza gönderir.

• Sevgili Smallville hayırlı olsun vt30'un :)
    Ben de 47lw650s'imi iade ettikten sonra 50vt30'a döndüm.
    Kampanya takibindeyim. :)
    Sana bir sorum olacak. Vt30 un yanında verilen gözlükler pilli mi? şarjlı mı?

İyi günlerde kullanman dileğiyle vt30 hakkında değerlendirmelerini bekliyoruz.
    Selamlar.
  • Çok teşekkür ederim.

iki adet şarjlı gözlük, bir de wifi dongle var taktık ve hemen bağlantıyı kurduk ama içerikleri henüz kurcalamadım.
    Bugünlerde bir kampanya var 250 TL tek gözlük fiyatına 2 gözlük diyorlar. Hoş 125 TL'de bir gözlük için az para değil ama
    şimdilik böyle. Bir evde 4 gözlük şart aslında.
  • LW980S İspanya'da satıldığına göre kısa bir süre içinde Türkiye'de de satılacaktır.

http://www.darty.es/e_commerce/TV-LCD-y-LED-46-y-47-pulg/LG/Televisor-LED-3D-119-38-cm-LG-47LW980S-p-170360-c-56.htm
  • ne zaman geleceği konusunda duyum alan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

LW980S İspanya'da satıldığına göre kısa bir süre içinde Türkiye'de de satılacaktır.

http://www.darty.es/e_commerce/TV-LCD-y-LED-46-y-47-pulg/LG/Televisor-LED-3D-119-38-cm-LG-47LW980S-p-170360-c-56.htm

1000hz diyor yanında da hediyeler....
    Harbiden kanser etti bu LG de adamı, bekle bekle .... aldıracaklar sonunda samsung D6500 ü.......

• Darti ispanyada 2-3 haftadır satışta gözükmesine rağmen doğru dürüst bir inceleme kullanıcı yorumu felan olmaması çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Darti ispanyada 2-3 haftadır satışta gözükmesine rağmen doğru dürüst bir inceleme kullanıcı yorumu felan olmaması çok ilginç.

Aynı şey benimde aklımı kurcalıyordu. Ürünü alanmı yok, alıpta çomu mennun kalıyorlar? daha kötüsü LG bu seriyi denem amaçlımı sadece ispanyada piyasaya sürdü acaba???? Akıl karıştırıcı bir durum... konu hakkında duyumu olan arkadaşlar bu tereddütlerimizi gidercek bir bilgileri varsa paylaşsınlar lütfen
  • Yılan hikayesine döndü bu TV.
    Ağustos ayından beri ha çıktı ha çıkacak !
    Epeyde bekleyeni var anladığım kadarıyla..

@smallville 'den sonra VT30 'a ben de çok yakınım.Aralık'ta alacağım TV'mi kısmetse.Dün Media Markt'taydım.55VT30'un fiyatı 7400 TL idi.Kime satıyorlarsa bu fiyattan !
    Forumda bir yerde bu ürünün Teknosa'da Ağustosta 4.400 TL'ye satıldığından bahsediliyordu.Aslı astarı var mıdır?
  • diger bir konu ise tamam tv bazi ulkelerde cikti..ancak yurtdisi forumlarda bakindigim kadari ile oyle ahim sahim birsey olsaydi su an her yerde bu tv ortaligi karistirmis olacakti..anlasilana gore insanlar memnun ddegil ki efsane olmus paneller gibi ortaligi yikmadi bu yuzden satisi olan ulkelerde dahi ortalik sessiz.
  • Beyler Avrupada,panellerin ana üreticiler tarafından;genelde her zaman aynı anda piyasalara çıkmaz,bu olay senelerdir
    böyledir ve böyle devam ediyor halen!

Bir örnek;(daha çıkmadan "efsane" olan benim eski kullandığım Tosh ZF355 yani "Ferrari355")bu panel 2007 Modeldir ve USA/Canada
    olarak çıktı,ama anında efsane olunca USA da,olay Avrupaya sıçradı,bende taa en başından beri USA dan takip edip TF den veriyorum
    gelişmeleri,ama sonunda bir çok kişi tepkide vermeye başladı ...yaw ortada panel manel yok sen habire yazıyorsun... diye;hatta ben
    Settings leri bile vermiştim
    UK deki AVF de ise habire muhabbet yapıyoruz arada Tosh/UK ye yazıyoruz(paneller o zaman UK de montajlanıyordu)ama tık yok
    ve yaklaşık 7/8 ay geçti bu arada ve millet iyice sıkıldı!

Sonunda 2007 Aralık ayında ilk olarak Avrupada ZF355 ler çıktı,peki ilk nerede çıktı??? "FINLANDIYA" da çıktı
    peki sonra nerede çıktı??? "SLOVENYA"
    Avrupada büyük Fourmlarda insanlar kafayı yiyor yaw Slovenya ve Finlandiya ve ardından Baltık Ülkeleri ve Rusyada çıktı

Ben bu arada TF/DH de sanırım konuyu açalı 1 sene kadar olmuştu zaten paneller gelincede bir kaç ayda bitirmiştik,
    sanırım 2/3bin adet kadar gelmişti veya biraz daha fazla olabilir!

++
    Bu NANO LED lerde sanırım böyle oldu

Ancak ben daha öncede yazmıştım geç gelmesinin şayet teknik bir zorunluluğu vardı ise bu her zaman iyidir diye!umarım benim düşündüğüm
    gibidir! zira bu heriflerin FW leri sonra hiç bitmez
    Aylarca oturup izlemişlerdir zaten paneli! sakatı/eğrisi v.s her ne varsa bitirip malı çıkarsınlar artık!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Yılan hikayesine döndü bu TV.
    Ağustos ayından beri ha çıktı ha çıkacak !
    Epeyde bekleyeni var anladığım kadarıyla..

@smallville 'den sonra VT30 'a ben de çok yakınım.Aralık'ta alacağım TV'mi kısmetse.Dün Media Markt'taydım.55VT30'un fiyatı 7400 TL idi.Kime satıyorlarsa bu fiyattan !
    Forumda bir yerde bu ürünün Teknosa'da Ağustosta 4.400 TL'ye satıldığından bahsediliyordu.Aslı astarı var mıdır?

55VT30'u bilmem de 50VT30'un 4000TL olduğu zamanları gördüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: etken

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Darti ispanyada 2-3 haftadır satışta gözükmesine rağmen doğru dürüst bir inceleme kullanıcı yorumu felan olmaması çok ilginç.

Aynı şey benimde aklımı kurcalıyordu. Ürünü alanmı yok, alıpta çomu mennun kalıyorlar? daha kötüsü LG bu seriyi denem amaçlımı sadece ispanyada piyasaya sürdü acaba???? Akıl karıştırıcı bir durum... konu hakkında duyumu olan arkadaşlar bu tereddütlerimizi gidercek bir bilgileri varsa paylaşsınlar lütfen

Lg-Tr ye 3-4 kez mail attım 980s konusunda, ama bir kere bile lütfedip dönmediler.. Yani geliş tarihi kör karanlık.. Sanırsam 55hx920 alıcam ancak 925 modeli kafamı karıştırdı, bu da uydu alıcılı galiba ama o da yok Trde.. 925 modeli gelir mi acaba? Valla şaşırdım yaa, ne zormuş altı üstü bi tv alıcaz, işi gücü bıraktık nerdeyse :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.