LG Resmi sitesinde 65QNED7S6QA QNED TV Modeli UHD TV fiyatına geliyor. TV ihtiyacı olanlara tavsiye ederim. lg tr LG QNED 4K TV, 65 inç QNED7S6 Serisi, webOS 23 Smart AI ThinQ , Uydu Alıcılı, Sihirli Kumanda Uyumlu, HDR10, HLG, 2023 - 65QNED7S6QA | LG TR https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/qned/65qned7s6qa |
lg.com - 65QNED7S6QA - 32.499 TL !
-
-
Bekarken ailemin evinde kullandığımız Lg marka televizyonumuzdan memnun olduğumuz için evlilik sürecinde de eşim ile Lg marka tercih ettik. Çok fazla araştırdık. Görüntü kalitesi fiyat performans olarak beklentimizi karşıladı. Rahatına düşkün bir çift olduğumuz için en beğendiğim özelliği ise sihirli kumandasında sesli komut olması oldu sadece tek tuşla istediğim kanalı ve uygulamayı açıyorum.Bu yorumu evlendikten 2 buçuk yıl sonra yapıyorum ve hala çok memnunuz.
-
Ses ve görüntü açısından çok iyi bir televizyon akıllı kumanda ile arayüzler arası geçiş ve kullanım çok pratik tavsiye ederim.
- webOS işletim sistemine sahip ve GEFORCE Now üzerinden bilgisayar satın almaya gerek kalmadan çoğu oyunu oynayabiliyorsunuz. Epic games ve Steam ile satın aldığınız oyunları kullanabiliyorsunuz.
- LG ThinQ uygulaması ile ses ve ekran paylaşımı yapmak çok pratik.
- Satın alıcaklara tavsiyem soundbar ile kusursuz bir ürün haline geliyor. Satın alırken soundbar satın almanızda da fayda var.
-
taksit oluyor mu deneyen var mı?
-
evet peşin fiyatına 4 taksit oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X