Şimdi Ara

LG D855TR 32 Gb Cihaz Yanlış Yazılım Yardım Edin Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhabalar
    D855Tr Cihazımızda 4.4.2 sürümü Yüklüyken PlayStore Youtube Programlarında Resimlerinde Gelmemesi Sonucu 2 gün Önce android 6 sürümünü (http://www.lgdestek.net/lg-g3-icin-android-6-0-marshmallow-yukleme-rehberi/comment-page-15/#comments ) Bu adresten Lg Flashtool İle Anlatılan Adımlara Göre Cihaza Güncellemeyi Yükledim Fakat Artık Şebeke Gelmiyor Hizmet Yok Diyor Ne Yapmam Gerek Yazılım Bilgisinde D855V Oldu bu normalmi D855tr Yazılımınıda Yükledim Tekrar Fakat Şebeke Gelmiyor. Telefoncu'da Modem Sürücüsü Silinmiş Dedi Uğraşti Ama Sonuç Yok...Ne yapmam Gerekiyor Lütfen Yardım Edin Telefonsuz Kaldım.

İlgi Ve Alakanızdan Dolayi Teşekkür Eder İyi Forumlar Dilerim.

• ta2omer kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu G2de yaşadım. Flashtool ile Kitkattan Lolipopa güncelledim. Telefon açıldıktan sonra şebeke yoktu İmei siliniş.Neyse yedek vardı önceden aldığım yedeği kurarak İmei numarası işini hallettim ancak bu sefer şebeke yok. hattı başka telefona taktığımda çalışıyor ama G2te çalışmıyordu. Vodafone bayiiden kart değişimi yaptım sorun çözüldü.
  • bende imei duruyor fakat şebeke yok saçma bişi başka hatta denedim olmuyor entegre fln değişicek sanırım . Bakacaz.
  • Modem dosyalari var onu atmayi denesenize trwp uzerinden atiliyordu xda aratirsaniz bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aslında Bir Tek LgUp Programıyla yazılım atabildim şimdi D855V oldu Tr olması gerekirken trwp için Root Gerekmiyormu. Birde Öyle Denerim Ama modem dosyaları zaten kdz dosyasının içerisinde mevcut değilmi? Garip bir İş Anlamadım Deneyip sonucu paylaşacağim teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.