Şimdi Ara

LG Desteklenmeyen Ses Bicimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
13.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Lg 42lv3550 model tv aldim.Mkv formatlari aciyor fakat ses calismadi cogunda.Film i.dirirken sesle ilgili neye dikkat etmeliyim calistirmasi icin.Ayrica elimdeki filmleri ne gibi bir islemden gecirirsem sesleri de acar? Bu islem mumkunse hangi programla ve ne kadar surede yapabilirim 4 gb civari bir film icin? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim arkadaslar tek sorunum bu.Bu da hallolursa moralim yerine gelecek:) Tvnin anakonusu yok sanirim bulamadim bir rehber malesef.

• selamlar oncelıkle tv ın hayırlı olsun eger denedıgın fılmler hd mkv ıse seslerı buyuk ıhtımal dts tır tv ınde dts kod cozucu olmadıgı ıcın(su anda yanlızca samsung tv lerde var) bu problem cıkıyor fılm oynatırken yada ındırıken ses ının ac3 olmasına dıkkat et
    eger elınde dts lı fılm varsa dts to ac3 ısmındekı programla cevırme ıslemı yapabılırsın selamlar
  • Teşekkürler hocam piyasada birsürü program var ne tavsiye edersiniz? Birde video dönüştürmelerde aşırı uzun sürüyordu ses için de aynı şey geçerli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Teşekkürler hocam piyasada birsürü program var ne tavsiye edersiniz? Birde video dönüştürmelerde aşırı uzun sürüyordu ses için de aynı şey geçerli midir?

Güle güle kullan

En iyisi ve basiti MKVAC3

bende 4 gün önce LG LW4500 aldım

Her inen filmi AC3 çevirmek lazım nerden baksan bi 15 dk da öyle bekliyon yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 3 Ocak 2012; 1:30:41 >
  • Teşekkürler hocam beklemek sorun değil de birde düzgün bir program bulabilsem.Link verebilir misiniz googleda arattım ama birsürü değişik isimlerde program çıktı uykusuzluğun verdiği şeyle gözden mi kaçırdım bilmiyorum ama o isimde bulamadım hocam
  • aunsoft video converter kolayca çevirir ac3e
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 video oynatilamiyor sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda '' DTS sesi ac3 'e çevirme'' şeklinde başlık vardı. Orada hayli detaylı konuşulmuştu, ayrıca gerekli yazılımların olduğu linklerde vardı. Ben bir süre oradaki çözümle idere ettim. Sonra çoklu ortam oynatıcı (WD TV live) alınca gerek kalmadı.
  • LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi

Yukarıdaki konunun ilk mesajında da anlatılıyor AC3 çevirisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi

Hocam dün bu programı denemiştim 15 gblık bir ses dosyası oluşturuyordu kapattım bu normal mi yoksa ben mi beceremedimSes dosyası direk filme gömülmüyor mu bu arada ayrı dosya vardı "audio2dts" olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 3 Ocak 2012; 18:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi

Hocam dün bu programı denemiştim 15 gblık bir ses dosyası oluşturuyordu kapattım bu normal mi yoksa ben mi beceremedimSes dosyası direk filme gömülmüyor mu bu arada ayrı dosya vardı "audio2dts" olarak.

işlem bitene kadar beklemen lazım program oto olarak DTS yi çıkartıyor AC3 e çeviriyor sonra tekrar filme ekliyor bir hayli sürüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.