arkadaşlar merhaba malum hepimizde lg de ses sorunu var DTS ben bir çoxüm varmı diye araştırıken yabancı bir sitede bunu buldum link vermek yasakmı bilmiyorum ama burdan anladığım kadaryla 9 eylulde lg dts sorununu aşaıyor ingilizcem iyi değil ama ben oyle bir sorun cıkardım ingilizcesi iyi olan bir arakas yorularsa daha iyi anlaşılır http://forums.plexapp.com/index.php/topic/29227-dts-pass-through/
eğer öyle birşey varsa lg satışlarını bir hayli daha artırır. ben bile sıkıldım dosyaları ac3 e çevirmekten..:S halbuki bir yazılım işi neden bu kadar zor yapmıyorlar anlamıyorum..
ya aslında bu yapamamkla alakalı bir durum değil dediğin gibi cok kolay ama şu anda sadece samsung tvler ve 2011 neo serilerinde panasonic dts açar.Diğer firmalar ses sistemleri hariç tv lerde kullanamıyor 2012 yılına kadar.2012 dede kullanacakları kesin degil.
hayır, bahsettiğiniz yazı LG ST600 adında bir media player dan bahsediyor, lg garip bir firma galiba, media playerına bile DTS sonradan zoraki koyuyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme