Şimdi Ara

lg dahili uydu tv ota servisi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
19.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg kanal araması yaptıktan sonra kumandanın 1. kanalına ota servisi diye bir kanal çöreklendi 1 e basınca 1 yazısı mavi çokıyor diğer kanallarda normal beyaz. ota servisi siyah bir ekran.bundan kurtulamadım.kanallar 2 den başlıyor. lgtv660 serisi.tekrar arama yaptım yine çıkıyor.yardım.

• fabrika ayarlarina geri yukleyp kanal taratin. eger yine olmazsa bni konuya cagirin cozumu icin yardim etmeye calisayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

fabrika ayarlarina geri yukleyp kanal taratin. eger yine olmazsa bni konuya cagirin cozumu icin yardim etmeye calisayim
    fabrika ayarlarına döndürürsem bütün ayarlar gider düzeltemem diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecity33

lg kanal araması yaptıktan sonra kumandanın 1. kanalına ota servisi diye bir kanal çöreklendi 1 e basınca 1 yazısı mavi çokıyor diğer kanallarda normal beyaz. ota servisi siyah bir ekran.bundan kurtulamadım.kanallar 2 den başlıyor. lgtv660 serisi.tekrar arama yaptım yine çıkıyor.yardım.

selamun aleyküm. aynı sorun bende çıktı. fabrika ayarlarına geri döndüm bir türlü olmuyor. yine aynı yine aynı. 1. 7. ve 8. kanallar yok oldu. ota servis yazıyor. kanallara tıklıyorsun açılıyor ama oraya bir kanal kaydedemiyorsun. bir çözüm buldunuz mu. acil yardım lütfen
  • Arkadaşlar çözüm bulabildinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çözüm bulabildinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: bilal kılıç

Arkadaşlar çözüm bulabildinizmi
    az evvel çözdüm kavga dövüş.
    ilk önce menüden program düzenlemeye oradanda 1 numaraya hangi kanalın gelmesini istiyorsanız o kanala tıklayıp işaretliyorsunuz daha sonrada kanal numarası düzenleme (sarı düğme)ekran altındaki simgeye tıklıyorsunuz ve oradan kanal numarasını 1 olarak değiştirip tamam butonuna tıkladınızmı herşey çözülüyor.
    haydi geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel android TV TKGS sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Lg tv sinyal %0 sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuthem

ilk önce menüden program düzenlemeye oradanda 1 numaraya hangi kanalın gelmesini istiyorsanız o kanala tıklayıp işaretliyorsunuz daha sonrada kanal numarası düzenleme (sarı düğme)ekran altındaki simgeye tıklıyorsunuz ve oradan kanal numarasını 1 olarak değiştirip tamam butonuna tıkladınızmı herşey çözülüyor.
    haydi geçmiş olsun

sağol varol sorun çözüldü :)
  • quote:

haydi geçmiş olsun

benim tv de sarı tuş Bloke et/çöz şeklinde. Bloke ediyor kanalı tekrar yapınca blokeyi çözüyor.
    Kanal yeri değiştirme bu tv de yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    QMenü seçeneğinde Menü Kaydır var fakat kanalı seçinde QMenü tuşu pasif oluyor.
  • jolly_turk J kullanıcısına yanıt
    aynsı bmndede oldu 2 veya 3 gün sonra oto rarama yap düzelir nalet olasıca bndede 50 lb 670 var ondada 1001 den başlıyor 1 yoktur bir türlü düzeltemedim
  • Ikinci kanal sorunu bende de var cozemiyorum yardim edin lutfen

• Bunun en kolay cozumu kanal listenizi usb ye atip bilgisayardan duzenlemektir.

Bunun icin settings tusuna menu kaybolana kadar basili tutun.
    Menu kaybolunca 1105 hemen ardindan ok tusuna basin.
    Usb cloning menusunden usb diskinize kanal listenizi yukleyin. Bilgisayardan ChanSort ismindeki programi yukleyip duzenlemenizi yapip. Tekrar cihaza usb cloning menusunden atin.

• quote:

haydi geçmiş olsun

10 numara 5 yıldız Teşekkürler kardeşim

• nuthem N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Bloke et/çöz den değil de prog. Numarası düzenleden hallettim.
    Yalnız hangi kanala yeni no olarak 1 vereceksen o kanal Numarası gidiyor.
    Bu nedenle kullanılmayan büyük numara uyduruk bir kanalı verip sonra onu çok ilerlere taşıdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 15 Ekim 2015; 23:32:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de kardeşim benim o giden kanallarım yok? Yani onları nasıl geri getireceğim?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuttiMendes

İyi de kardeşim benim o giden kanallarım yok? Yani onları nasıl geri getireceğim?
    Arkadaşlar.
    Kasım 2015 te aldığım LG 49UF8507 tv yaklaşık ayda bir "ota hizmeti"yle tanışıyor. (örneğin); 6. ve 11. sırada bulunan show tv ve habertürk kanalları (frekanslarıyla birlikte silinerek yerine "ota hizmeti, geliyor. İşin enteresan tarafı ota hizmetinin yerleştiği kanal sadece direk kanal numarası tuşlandığında açılabiliyor. Yani program arttır yada eksilt tuşu ile ota hizmeti kanalı açılmıyor, direk bir üst (ya da alt) kanala geçiyor. Kaybolan kanalları uydudan frekansları girerek taratıyor, tekrar kanal yöneticisinden kanal sıralaması yaparak ota hizmetinin bulunduğu kanal numaralarını 100 küsurlara (prog.no) öteliyorum.
    Değerli, LG kullanıcıları. Bu nedir? yani OTA nın ne olduğunu int.ten öğrendik sayılır ancak kanal sıralamasını değiştirmek, kanalları (frekanslarıyla) silmek bir kusur değilmidir?
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdalca

Arkadaşlar.
    Kasım 2015 te aldığım LG 49UF8507 tv yaklaşık ayda bir "ota hizmeti"yle tanışıyor. (örneğin); 6. ve 11. sırada bulunan show tv ve habertürk kanalları (frekanslarıyla birlikte silinerek yerine "ota hizmeti, geliyor. İşin enteresan tarafı ota hizmetinin yerleştiği kanal sadece direk kanal numarası tuşlandığında açılabiliyor. Yani program arttır yada eksilt tuşu ile ota hizmeti kanalı açılmıyor, direk bir üst (ya da alt) kanala geçiyor. Kaybolan kanalları uydudan frekansları girerek taratıyor, tekrar kanal yöneticisinden kanal sıralaması yaparak ota hizmetinin bulunduğu kanal numaralarını 100 küsurlara (prog.no) öteliyorum.
    Değerli, LG kullanıcıları. Bu nedir? yani OTA nın ne olduğunu int.ten öğrendik sayılır ancak kanal sıralamasını değiştirmek, kanalları (frekanslarıyla) silmek bir kusur değilmidir?
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    Bu sorun ile karşılaşan ya da soruna çözüm bulabilen bir arkadaşımız yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sdalca

Bu sorun ile karşılaşan ya da soruna çözüm bulabilen bir arkadaşımız yok mu?

Alıntıları Göster
    BENDE ARIYORUM ÇÖZÜMÜ
    OTA OAD KANAL SİLME AYNI PROBLEMLER
    9. KANALDAN 13. KANALA GEÇİYOR
    ARADAKİ KANALLAR YOK
  • Kanal taşımayla bir numarayı kurtarırken başka bir numarayı yok ediyoruz. Bir çözüm yok mu?

• Bugün başıma geldi.

Sıralama yaparak duzelttim. Bi daha yaparsa fabrika ayarları na dönüp yeni kurulum yapicam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.