Şimdi Ara

LG DV286 dvd/divx player aldım ve türkçe karakter sorunu var..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorunu nasıl aşabilirim..? Orjinal dvd ler de türkçe karakterde bi problem yok ama divx filmlerde türkçe karakterleri görmüyor. Bunu gidermek için bi update falan mı lazım..? Hoş update lazımsa da ben nasıl update yapılabileceğini de bilmiyorum :)
    Bunları bana anlatabilecek bi yardımsever var mıdır acaba? :)

• keşke almadan evvel iyice araştırsaydın
    ilgili firmanın yazılımı olmadığı müddetçe sorunun çözümü çok zor
  • Peki ben biraz araştırdım forumda LG devamlı güncellemeler çıkarıyomuş falan diye.. Ama tam bi açıklma bulamadım. Bu yüzden nasıl yapılacağını anlamadığım için yardım istiyorum..
  • hocam lg nin sitesinde falan güncellemeler yok mu
    mesela ben philips divx playerımı güncellemiştim internet sitesinden indirdiğim yazılımı cd ye kopyaladım ve playera taktığım zaman kendini otomatik güncellemiş ve türkçe karakter sorunu çözülmüştü belki lg de boyle bişey olabilir
  • Valla kardeşim baktım biraz ama bulamadım.. Hiçbir sorunum yok her DVD mi okuyor ama tek sorunum şu altyazı problemi.. Çözmem lazım bunu
  • Arkadaşlar yok mu bu konuda bi bilgisi olan?
  • heeeeeeeeeelpp..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de LG'nin eski model bir player'i var (Simdi modeli yazamiyacagim yanina gitmeye useniyorum ) . Bende de bu sorun vardi menusunden duzeltmistim. Tam olarak nasil yapildigini hatirlamiyorum ama intetnette ararsan bulursun illaki
  • LG'nin bir DV392 H diye ürünü var, alacaktım, derhal soğudum. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalem-kitap

LG'nin bir DV392 H diye ürünü var, alacaktım, derhal soğudum. :(

bu ürünü kullanmaya başladım, türkçe karakter sorunu yok ama altyazı filmle aynı isimde olmak zorunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3310

dv276 var ve Türkçe karakter sorunu yok dvd veya divx te.

menüden disc subtitle / 8482 ( Türkçe ni kodu ) yaptın mı ?

Kardeş yapmadım öyle bişey nedir o? Öğretir misin?
  • subtitle tuşuna basılı tut, bir menü gelecek sağa sola ilerleyerek sonu 82 yada 84 olan dili bul (yada divX izlerken altyazılardan kontrol ederek türkçe olanı bul. vardır LG de türkçe karakter.)
  • ewt lg de karakter secebiliosun.turkcede srun yok
  • Arkadaşlar sonu 82 veya 84 olan bişey yoktu ama sonu 54 olanı yaptım sorun çözüldü. Normalde menüsünde TR olmasına rağmen görmüyodu neyseki çözdüm şimdi no problem. Sade bi dvd player istiyorsanız kesinlikli LG DV286 tavsiye ederim.. İlgilenenlere teşekkür
  • subtitle tuşuna uzun süre basmak gerekiyormuş.Teşekkürler
  • aynı problem bende vardı..geçenlerde yeni yazılım yükledim..ve düzeldi sorun..

google da aletin markasını,modelini yazın ve upgrade ini taratın.belki zor olur ama bulursunuz mutlaka..usb girişi varsa usb bellekten yükleyebilirsiniz..ben öyle yapmıştım..eğer yoksa cd ye atın otomatik olarak yüklüo..

eğer upgrade bulamadıysanız aldığınız yere verin onlar en fazla 1 günde hallederler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.