Şimdi Ara

LG DV492H, desteklediği formatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu hakkında pek bi bilgim olmadığı için sanırım, kafama esti dün gidip bu cihazı aldım (LG DV492H).

Usb okuma hızı, şıklığı falan tamam ama;

Bilgisayardaki daha önce indirdiğim filmleri açmadı. AC3 ve MKV uzantılı filmler bunlar.

1. Ben ne izlemeliyim bu cihazla? İlla dvd alıptamı izlemem gerekiyor ve dvd lerde 1080hd desteği oluyor mu?

2. Ne tavsiye edersiniz, direk kendimi yormadan ilan sitelerine 2 günlük cihaz diye koyup yerine bi media player 'mı almalıyım /:

Amatör benliğime yol gösterirseniz sevinirim..

• 1-Bu aletle orj dvd ,kopya dvd,divx,xvid,avi mpeg tarz ıfilmler izlersın.Bende bir alt modeli 392 h var.Sorunsuz çalışıyor.ilk başlarda divx filmleri dvd ye kaydedip seyrediyordum.700 mb tan aşağı yukarı 6,7 film alıyor.Dvdlerde 1080 p desteği yok.
    2-Ben önce bunu aldım.2-3 ay sonrada wd live aldım.şu an dvd player süs olarak duruyor:)ben live almanı tavsiye ederim.kd filmleri sorunsuzseyredersın.720 p,810 p.1080 i,1080 p hepsini bende problemsız açıyor.5+1 ses sistemınde varsa harika olur.Bu benım fikrim.sana başka marka medıa playerdelre atvsiye eden arkadaşlar olur muhakkak.Eghreat in bır kaç modelı var.Ayrıca popcorn un bırkaç modelı var.sitemızden araştırabılrısın.kolay gelsın
  • brave34, teşekkürler cevabın için.
    Ufak bi araştırdım cihazı. 1 ve 2. versiyonları varmış piyasada. 1.versiyonunu buldum alıcam sanırım ama tavsiyeniz nedir bu konuda? yine alırım ve usb'yi taktığımda okumaz bişeyi dellenirim :P

Sizce 1. versiyon işimi görecek kadar yeterli mi ve 2.versiyonda ne eklediler ki 2.versiyon oldu?

Ve son sorum; İlla Western digital mi alınması gerekir. Aynı işi gören daha cazip seçenekler yok mudur? Mesela az önce Cyclone Micro gibi bir markanın ürününü gördüm, fiyat olarak daha uygun.

İlk okul seviyesi sorular için üzgünüm, oldukça yeniyim bu konuda çünkü.. ( :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SZKR -- 13 Temmuz 2010; 17:56:35 >
  • Hatta 3 tane var piyasada wd playerden :)1.olan ilk çıkan ürün.1-2 sene önce çıktı sanırım.Bunda 1080p lerde sorunlar olabildiğini okumuştum.2.versiyon denen-- Gen2 --deniyor bunda ağdan bağlanma olayı yok.1080p lik olan filmleri sorunsuz seyredebiliyorsun ve de diğer formatları.3.versiyon bu gen 2 denen versiyonun ağ ile bağlanma olayı olanı.Yanı ekstradan ağa bağlanabiliyrosun laptop veya masaüstünden yani.Benım tavsiyem ağ olayını düşünüyorsan live modelini al.Ayrıca dts ses olayı sanırım ilk versiyonda sorunlu.Gen2 olan ikinci versiyon ve live olan modelınde ise sorun yok.Gen 2 ve live modelınde usb den takıp seyredebılırsın.Hard dısk olarak WD Lıke My Book Essential aldım ben.Tercıh sebebım ıkı markada aynı olsun dedım.Uyumlu çalışır hesabı:)Çok şukur sorun yok. Dediğim gibi ben alıp kullandığım şeyi tavsye ediyorum sana .sorun yok çunku.Ama mutlaka diğer markaları araştyır.özellıkle egreat ve popcornu..Soru sorman gayet doğal..:)

• Dun aksam Live'ı aldım, burada yazmak için girdiğimde cevabını gördüm ( : Sanırım iyi bişey yapmışım..
    Dün gece test etmek için iki yabancı klip indirdim hemencik, görüntü gerçekten tatmin edici.

Ağ bağlantısını ise denemedim daha ama, kesinlikle içerdeki pc'ye bağmamak isterim, madem bu özellik var..
    Uydunet'in kablosuz Motorola modemi var masaüstü pc'mdei, ethernet ile bağlamayı düşündüm ama bi arkadaşım da evde kurulu kablotv tesisatına, yani bildiğin duvardaki prize ethernet ile bağlayarak halledebileceğimi söyledi. Tam olarak kafam basmadı ama bu akşam nedir ne değildir bi bakıcam.

Bir de; Farz edelim ki bağlantıyı kurdum, ethernet'i bağladım; Yine usb takmış gibi şıp diye benim ağımı görüntüleyecek mi yoksa hep pc tarafında hem de WD Live tarafında yapmkam gereken işlemler var mı pc'niin hdd'ine ulaşmak için?
  • evet..Bazı ayarlar yapman gerekiyor hem live den hemde pcden.Bıraz uğraştıryor yanlız:)ben hiç denemedım bu ayarları.Siteden okuduğum kadarı ıle böyleymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.