Merhabalar, Sizlerinde yardımlarıyla sistem toplamıştım, dün geldi bilgisayar. Monitörü de çarşamba günü hepsiburada'dan sipariş vermiştik. O da cuma sabahı geldi. Ölü piksel falan çıkmadı çok şükür. Bu LCD monitöre 17' bir CRT monitörden geçince neyin nasıl iyi olduğunu anlamıyorum haliyle. Bilgisayar gelince ilk başta temel programları kurdum, bugün de oyunları kurdum. - Black ops ve PES11 Black Ops oynarken tamam iyi hoş sorun yokta, iş pes'e gelince -ghosting olarak adlandırılıyor sanırım- özellikle uzun pas attığımda adamlar seçilmiyo, her şey birbirine karışıyo ? bunun için ayar yapmalı mıyım? yapacaksam kullananlar ayarlarını yazarsa memnun olurum. Yarın da televizyonda deneyeceğim. Gözüm bozuk desem, bilgisayar bakarken dinlendirici gözlük takıyorum. O yüzden o ihtimal biraz düşük :D
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
1 hafta kadar önce aynı monitörü almış biri olarak bu monitörde PES 2011 denemedim fakat bu yıl bilgisayar ortamında da çok başarılı olan FIFA 2011 oynadım ve bu tarz sorun görmedim.
Crysis gibi bilgisayar sistemlerini fazlasıyla zorlayan bir oyunuda oynadım ve onda bile söz ettiğin hayalet görüntü oluşmadı. NBA 2K10 adlı oyun var onuda oynadım ve bu tarz bir olay görmedim. Mutlaka ayarları kontrol et derim. PES den daha fazla ve PES kadar da sistemi yoracak oyunlarda bu sorun olmuyorsa kesin olarak PES de de bu sorunun olmaması lazım.
Black Ops'da hiç bi sorun yok ghosting adına. Senin ayarları söyler misin acaba? parlaklık, keskinlik falan ? :D
Brightness 30 Contrast 45 Sharpness 6
Gamma ise Gamma0
Ben bu şekilde kullanıyorum
hedo kardeş konu ile alakalı degil ama monitörün kaç gün tedarikte kaldı..? aynısınan bnde sipariş verdim pazar aksamı ama hala tedarikte..
@Noctivagant Sağol, bi de şu cd'den çıkan easy set package'i yükleyip cinema mode on yapıp oynuyorum. Tekrar teşekkürler :D
@tayfun0038 Çarşamba akşamı verdik siparişi, çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 5'te istanbul'da kargoya verilmiş işte. Sonra Sancaktepe'de durmuş araba perşembe gündüz cuma sabahı elimizdeydi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme