Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VicariouS

merhabalar,2 haftadır monitör arayışı içerisindeydim ve olumsuz yorumlara rağmen bu monitörden aldım 2 saat önce.
    monitör sağlam zemindeyse sallanma olmaz ve yok
    renk ayarlarını yaparsanız çok iyi görüntü veriyor,hdmi'daki cızırtı olayını denemedim daha....kısaca aldığıma memnunum,pişman olurum diyordum ama çok güzel bir monitör tavsiye ederim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • teşekkür ederim
  • merhaba monitörü mayıs ayında almıştım vatandan bugün ekranda bir bozulma oldu yukardan aşağı dikey olarak çizigler iniyor ilk once ekran kartımmı gidiyor dedim laptop ile denedim sonuc aynuı garanti yolu gözüktü kutusundaki ithalatçı firmayamı gönderiyim yoksa alığım vatan computere mı ? allahtan yedek monitörümde var

buda fotosu(anlaşıabilmesi için yüksek kalitede çektim telefondan
     LG E2360V-PN İNCELEME

• quote:

Orijinalden alıntı: s3k0

merhaba monitörü mayıs ayında almıştım vatandan bugün ekranda bir bozulma oldu yukardan aşağı dikey olarak çizigler iniyor ilk once ekran kartımmı gidiyor dedim laptop ile denedim sonuc aynuı garanti yolu gözüktü kutusundaki ithalatçı firmayamı gönderiyim yoksa alığım vatan computere mı ? allahtan yedek monitörümde var

LG E2360V-PN İNCELEME

üretici firmaya kardeş vatana verirsen 3 ayda zor gelir üretıci firmaya yolla 20 gün içinde gelir gelmek zorunda...

• Merhaba arkadaşlar,

Ben bir PS3 ve HP 6020ET laptop kullanıcısıyım. Hem derslerim, hem film izlemek vs gibi şeyler hemde ps3 oynamak için büyük bir monitör arıyordum.
    Sonunda bir kaç monitör buldum fakat hangisi seçeçeğime bir türlü karar veremedim. Yarın gidip bu yazdıklarımdan birini almam gerek. ( Baka zamanım yok ne yazıkki ! ) Yardımcı olabilirseniz kullanıcı arkadaşlar görüşlerini belirtirse çok memnun olurum.

ACER S232HLABID, 23", 1920x1080, 2ms, hdMI, Siyah LED Monitör - 431,88 TL
    LİNK

PHILIPS 246EL2SBH, 23.6", 1920x1080, 5ms, HDMI, Parlak Siyah, LED Monitör - 537,53 TL
    LİNK 2

PHILIPS 234CL2SB, 23", 1920x1080, 5ms, Full HD, Siyah, LED Monitör - 476,36 TL
    LİNK 3

Bir de LCD monitör var,

PHILIPS 244E1SB, 23.6", 1920x1080, Hdmi LCD Monitör - 493,04 TL
    LİNK 4

Ayrıca, DH de yorumlardan gördüğüm ama fikrimin olmadığı LG var, sanırım eksen satmıyor onu.

Benim bütçem 450 nakit ile sınırlı. Üzerine az buçuk oynama yapabilirim, velakin aldığım şeyin ağlam renklere sahip olmasını hem de uzun yıllar beni rahat ettirebilmesini istiyorum. Yardımınızı bekliyorum !! :)

herKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARI İÇİN !!

• quote:

Orijinalden alıntı: s3k0

merhaba monitörü mayıs ayında almıştım vatandan bugün ekranda bir bozulma oldu yukardan aşağı dikey olarak çizigler iniyor ilk once ekran kartımmı gidiyor dedim laptop ile denedim sonuc aynuı garanti yolu gözüktü kutusundaki ithalatçı firmayamı gönderiyim yoksa alığım vatan computere mı ? allahtan yedek monitörümde var

LG E2360V-PN İNCELEME

Vatandan uzak dur Lg servisleri ile heralde en deneyimli kişi benim burada yapacağın şey çok basit Lg müşterini hizmetlerini arayıp sorununu söyleyeceksin onlar adresini alıp sana en yakın servisi yönlendirir onlarda gelip monitörü alırlar...sen hiç uğraşmassın Lg nin servis arabaları kargo şirketleri gibi devamlı dolanırlar şehir içlerinde hemen kapını çalarlar :)
    yapılacak bir arıza ise yapılır yapılamayacak ise sana o monitörün bir üst modelini gönderirler LG nin servisi çok çok iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 17 Ağustos 2011; 7:56:12 >

• eline saglık arkadasım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_BlasterR

Merhaba arkadaşlar,

Ben bir PS3 ve HP 6020ET laptop kullanıcısıyım. Hem derslerim, hem film izlemek vs gibi şeyler hemde ps3 oynamak için büyük bir monitör arıyordum.
    Sonunda bir kaç monitör buldum fakat hangisi seçeçeğime bir türlü karar veremedim. Yarın gidip bu yazdıklarımdan birini almam gerek. ( Baka zamanım yok ne yazıkki ! ) Yardımcı olabilirseniz kullanıcı arkadaşlar görüşlerini belirtirse çok memnun olurum.

LİNK

PHILIPS 246EL2SBH, 23.6", 1920x1080, 5ms, HDMI, Parlak Siyah, LED Monitör - 537,53 TL
    LİNK 2

LİNK 3

Bir de LCD monitör var,

LİNK 4

Ayrıca, DH de yorumlardan gördüğüm ama fikrimin olmadığı LG var, sanırım eksen satmıyor onu.

Benim bütçem 450 nakit ile sınırlı. Üzerine az buçuk oynama yapabilirim, velakin aldığım şeyin ağlam renklere sahip olmasını hem de uzun yıllar beni rahat ettirebilmesini istiyorum. Yardımınızı bekliyorum !! :)

kafanı hiç yorma nova bilgisayardan al samsung bx2231 i bak keyfine her şeyi mükemmel özellikle bluray film ve oyun performansı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: musti545

quote:

Merhaba arkadaşlar,

LİNK

LİNK 2

LİNK 3

Bir de LCD monitör var,

LİNK 4

kafanı hiç yorma nova bilgisayardan al samsung bx2231 i bak keyfine her şeyi mükemmel özellikle bluray film ve oyun performansı

sanırım bolum yada yorum kacırdınız burası lg bu model bolumu,
    samsungun kalıtesı tartısılmaz o ayrı bır konu lafım olamaz bıle,
    fakat sızın onerdıgınız model gercek 21.5 inch degilmi ?
    21.5 ınc ıle 23 arasındakı farkıda belırteyım bılmeyenlerınıze,
    caprazdan 1.5 ınch yani
    2.54 mm x 1.5 = 3.81 cm ( caprazda yanıu en boy buyuyor bılmeyenler ıcın yazdım).
    baska bır anaktot geceyım,
    eskıden evıne 40 ınch samsung lcd alan arkadaslarımın benımn evıme gelıp tv mı gorduklerımde yaptıkları yorum, ya bu kach ıncg gercekten buyuk ve renklerı guzel olmustu.
    alın samsungculara bır darbe daha .

not : anlayana

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: musti545

quote:

Merhaba arkadaşlar,

LİNK

LİNK 2

LİNK 3

Bir de LCD monitör var,

LİNK 4

sanırım bolum yada yorum kacırdınız burası lg bu model bolumu,
    samsungun kalıtesı tartısılmaz o ayrı bır konu lafım olamaz bıle,
    fakat sızın onerdıgınız model gercek 21.5 inch degilmi ?
    21.5 ınc ıle 23 arasındakı farkıda belırteyım bılmeyenlerınıze,
    caprazdan 1.5 ınch yani
    2.54 mm x 1.5 = 3.81 cm ( caprazda yanıu en boy buyuyor bılmeyenler ıcın yazdım).
    baska bır anaktot geceyım,
    eskıden evıne 40 ınch samsung lcd alan arkadaslarımın benımn evıme gelıp tv mı gorduklerımde yaptıkları yorum, ya bu kach ıncg gercekten buyuk ve renklerı guzel olmustu.
    alın samsungculara bır darbe daha .

not : anlayana

tamam anladım dostum zaten bende bu monitörü almayı düşünüyorum ama 5 ms beni düşündürüyor...bluray film izlemeyi çok severim oyunu hiç sorma zaten sürekli oynarım...ama samsung 2 ms internette bir videoda avatar filminden bluray kesitletler gösteriyolardı harikaydı gerçekten lg nin bluray 1080p performansı nasıl internette youtube de vardı samsung bx2231 videosu ordaki o videoya baksan da lg nin bluray performansı hakkında bilgi versen...

• musti545 1080 p vıdeo muzık klıplerı ızlıyorum herhangı bır sıkıntı yok bende.
  • 2 samsung monitörden sonra (226 bw ve 2233 rz) bu monitör gerçkten çok kötü geldi bana her türlü ayarı denedim hiç bir değişiklik olmadı renkler her daim patlıyor renklerde doygunluk yok hdmi - dvi - vga tüm bağlantıları denedim ama fayda etmedi, aldığım üründemi sorun var diye düşünmeye başladım 42 " lg televizyona bağlı aynı anda sistem ordaki renk doygunluğunun yakınında bile değil, lg markasına güvendim yorumlarda fena değildi ama aldığıma pişman oldum diyebilirim. Almayı düşünen arkadaşlarat tavsiyem mutlka denyin
  • yorumları okudum bende 1 2 haftaya alıcam e2360v. vatan 518 tlye satıyor ya. 380'e alan var.
  • şuan dolar çok yüksek bide 380 alanlar %25 indirimden almıştır.
  • evet şansımıza kdv indirimide kalktı. acaba tekrar yaparlar mı ? ayrıca vatan kart ındırımı var mı ?
  • bayrama özel büyük ihtimal indirim olur world karta peşin %25 indirim olur
  • inşallah bakalım bayramda alıcaz kısmetse
  • Arkadaslar bu monitorun ekrani one ve arkaya yatiyormu? Bunu Ps3 icin almayi dusunuyorum ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

Arkadaslar bu monitorun ekrani one ve arkaya yatiyormu? Bunu Ps3 icin almayi dusunuyorum ne dersiniz?

-5 derece öne
    15 derece arkaya
    yattığını soylüyor kullanım klavuzu.
    Ama ben 90 derecede kullanıyorum.
    nazik bir seye benziyor . Şimdi elime almayım monitörü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

Arkadaslar bu monitorun ekrani one ve arkaya yatiyormu? Bunu Ps3 icin almayi dusunuyorum ne dersiniz?

hocam bende ps3 için aldım bence alet ps3 için gayet iyi çıkışları çok fazla.backlight var demiştim ama pcye geçince olmadı tahminen başka bişey o.renk ayarlarınıda yaptım renklerde süper ama uzun süre kullanınca insanın gözü acıyo çok parlak.kısaca alırsan pişman olmazsın
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.