Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomania

Yahu bu monitöre çok sıcak bakıyodum ama bu renk sorunları falan derken birden soğudum ya..

Asus VE247H almayı düşünüyorum, gerçekten kurt düştü içime bu monitörle ilgili, nasılsa VATAN'ın ölü piksel değişimi var diye riskli olsa da mağaza da deneye deneye bulucaz

Vatan Bilgisayar o olayda çok iyi.Hemen test merkezine alıp birlikte kontrol ediyorlar.Sorun varsa hemen değiştiriyorlar.Benim ürünü V yerine S vermişlerdi.Test merkezinde baktım ki DVI ve HDMI girişleri yok.Sadece VGA var,söyledim hemen sorun çıkartmadan değiştirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomania

Yahu bu monitöre çok sıcak bakıyodum ama bu renk sorunları falan derken birden soğudum ya..

Asus VE247H almayı düşünüyorum, gerçekten kurt düştü içime bu monitörle ilgili, nasılsa VATAN'ın ölü piksel değişimi var diye riskli olsa da mağaza da deneye deneye bulucaz

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

o 7-8 tane ölü çıkan pixel sahibi benim. dün bütün oem grubu seferber oldu ölü pixel aramakta sonunda bulduk sağlam, ve şu an çok memnunum, indirim ile 420 e aldım, bx i bende baktım hatta bx ile asus arasında kaldım ama sonunda asusu aldım, hem renkler daha canlı geldi hem de ekstradan hoparlörleri var

• HDMI üzerinden alıyorum görüntüyü ama bir türlü renkleri tutturamadım. Özellikle renklerden memnun olanlar renk ayarlarını paylaşabilirler mi?
  • önceki sayfalara bakarsan renk ayarları paylaşılmış.ama renginden pek memnun olan yok
    ilginçir imzamdaki modelinde böyle bir sorun yok artı renk ayarı sorulan konuyada rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: djpisagor

HDMI üzerinden alıyorum görüntüyü ama bir türlü renkleri tutturamadım. Özellikle renklerden memnun olanlar renk ayarlarını paylaşabilirler mi?

Parlaklık:100
    contrast:80(çok parlak gelirse 70'e alırsın)
    keskinlik:5(bazen 4 yapıyorum)

kırmızı:50
    yeşil:45
    mavi:48

gamma:0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 5 Haziran 2011; 12:29:40 >
  • bende bu monitörün 23 inc olani aldim bugün bimeks den yanliz teşhir ürünü aldim 455TL ye aldik biraz pahali oldu aceleye geldi arkadaşlar. ölü pixsel varmi yokmu nasil kontrol edebiliriz nasil anlaşiliyor yardim lütfen ? renk tonlari güzel
  • slm hocam bugün bimeks gittim LG monitör aldim led 2260 olani teşhir ürünüymüş onu mecbur aldim başka ürün yoktu ama ürün cizik yok gibi 3 gün önce açmişlar kutuyu

şimdi bazi sorunlar var monitör de renk ler canli değil ve soluk gibi duruyor renkler birbirini uymuyor turuncu sari gibi gözüküyor renk ayarlari bi türlü yapamadim lg de bu sorun varmiş

Bimekse gitsem değişim yaparlarmi sence ? daha bugün aldim başka monitör alsam gerçe 454TL ye başka monitör yoktu bu ayarda 500TL ye vardi samsung ama oda çoktu

sence napayim hocam çaresiz kaldim
  • 454 liraya bu monitörü mü aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

454 liraya bu monitörü mü aldın

evet pahali aldim biliyorum ama internetden almak riskli biraz kirilir bozuk olur vs uğraşmak beklemek istemedim. yoksa net den daha ucuza almayidabilirim gerçe ödemesini 3 ay sonra yapicam .

ölü pixsel yok sanirim baktim teşhir ürünü aldim 3 gün önce açilmiş kutu bedavada DVİ kablosu verdiler

ama değiştirmeyi düşünüyorum renkler pek iyi değil sizce değiştireyimi ? yoksa kalsinmi düzelirmi ? bimeks de değişim varmi ?

• takip
  • Sonunda günlük kullanım için gözü yormayan ve (kendime göre) renkleri doğru şekilde veren ayarları bulabildim. Başkalarıda denesin belki faydalı olur renk konusunda tatmin olmayanlar için.

Görüntüyü HDMI üzerinden alıyorum;

Brigtness: 100
    Contrast: 35
    Sharpness: 5
    Black Level: Low

Color Temp: User
    Red: 50
    Green: 45
    Blue: 40
    Gamma: Gamma1

Bu değerlerle günlük internet kullanımı için sorunsuz kullanıyorum ancak film izlerken biraz soluk kalıyor. O zamanda kontrastı %100'e getiriyorum sorun çözülüyor.
  • quote:

Sonunda günlük kullanım için gözü yormayan ve (kendime göre) renkleri doğru şekilde veren ayarları bulabildim. Başkalarıda denesin belki faydalı olur renk konusunda tatmin olmayanlar için.

Bu değerlerle günlük internet kullanımı için sorunsuz kullanıyorum ancak film izlerken biraz soluk kalıyor. O zamanda kontrastı %100'e getiriyorum sorun çözülüyor.

Hocam kontrastı %100 yapma renkleri acayip bozuyo.
    En basit örneği donanım haber sarı renk oluyo.Bence en fazla 80 yap.
    Ayrıca monitörün sağ tarafında backlight bleeding tarzı bişey var sizde de var mı?Karanlık sahnelerde sağ tarafta hafif beyazlık oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Sonunda günlük kullanım için gözü yormayan ve (kendime göre) renkleri doğru şekilde veren ayarları bulabildim. Başkalarıda denesin belki faydalı olur renk konusunda tatmin olmayanlar için.

Ayrıca monitörün sağ tarafında backlight bleeding tarzı bişey var sizde de var mı?Karanlık sahnelerde sağ tarafta hafif beyazlık oluyo

Kontrastı ben sadece filmlerde %100 yapıyorum filmden sonra %35'e çekiyorum hemen. Samsung'ta magicbright var ancak maalesef LG bu konuda çok zayıf ve monitör iyi olmasına rağmen istediğim performansı vermiyor. İlk LED LCD monitörüm LG ve dediğiniz sorunu bende bariz şekilde farkediyorum ancak sağ tarafta değil benim sıkıntım resmen sol alt köşeden ışık sızıyor. Yani monitörün başta sol alt kısmı ve alt kısmı üst taraflara göre daha aydınlık oluyor. Bu da tabii rahatsızlık veriyor bana. Sağ tarafın ısınmasını falan hiç söylemiyorum.
    Birde HDMI'dan henüz ses alabilmiş değilim, muhtemelen anakart'tan kaynaklanıyor ancak monitörün hoparlörlerinden de şüphelenmiyor değilim.
    Ucuz, Full HD ve LED birarada olsun derken pekte beni tatmin etmeyen bir monitör almış oldum. Alırken satıcı hep ayaklığındaki problemden bahsedip durdu ancak onunla ilgili bir sorun yok. Yinede alırken samsung'la arasında kalmıştım ama aradaki fiyat farkı epey vardı. Pişman değilim çünkü bütçeme göre en iyi monitör yinede buydu. Bence bu paraya alınabilecek en iyi monitör bu.

• alt resimde ses ayarları sayfasında HDMI varsa sağ tıklayıp varsayılan yapın ses gelir
    artı bu mönitörde hoporlör yok biliyorum
    http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-e2360v-pn-23-5ms-analogdvihdmi-full-hd-wide-screen-led-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd56748&categoryId=3002879#Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Haziran 2011; 4:56:19 >

• 500 TL sınırım var, bu monitörü almam önerilir mi?
    HDMI veya DVI olarak bağlayacağım, renklerde sorun olur mu?
    Full HD oyun oynarken en fazla kaç hertz alabilirim?(Normal bir monitör 60Hertz ise ben 70Hertz civarı bir görüntü alabilir miyim?)
    Yardımcı olan herkede şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kardeşim ben olsam imzamdaki modeli alırdım çünkü bu baya dertli
    yani bunu ben çok memnunumhttp://www.hepsiburada.com/Liste/lg-e2250v-pn-22-5ms-analogdvihdmi-wide-screen-led-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd54573&categoryId=3002879

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Haziran 2011; 7:28:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UD97
    500 TL sınırım var, bu monitörü almam önerilir mi?
    HDMI veya DVI olarak bağlayacağım, renklerde sorun olur mu?
    Full HD oyun oynarken en fazla kaç hertz alabilirim?(Normal bir monitör 60Hertz ise ben 70Hertz civarı bir görüntü alabilir miyim?)
    Yardımcı olan herkede şimdiden teşekkürler.

Diğer E2360V kullanıcıları da yorum yapar ve sorularımı yanıtlarsa sevinirim.
  • Benim gibi Alın samsung PX2370 rahat edin olsun bitsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Kontrastı ben sadece filmlerde %100 yapıyorum filmden sonra %35'e çekiyorum hemen. Samsung'ta magicbright var ancak maalesef LG bu konuda çok zayıf ve monitör iyi olmasına rağmen istediğim performansı vermiyor. İlk LED LCD monitörüm LG ve dediğiniz sorunu bende bariz şekilde farkediyorum ancak sağ tarafta değil benim sıkıntım resmen sol alt köşeden ışık sızıyor. Yani monitörün başta sol alt kısmı ve alt kısmı üst taraflara göre daha aydınlık oluyor. Bu da tabii rahatsızlık veriyor bana. Sağ tarafın ısınmasını falan hiç söylemiyorum.
    Birde HDMI'dan henüz ses alabilmiş değilim, muhtemelen anakart'tan kaynaklanıyor ancak monitörün hoparlörlerinden de şüphelenmiyor değilim.
    Ucuz, Full HD ve LED birarada olsun derken pekte beni tatmin etmeyen bir monitör almış oldum. Alırken satıcı hep ayaklığındaki problemden bahsedip durdu ancak onunla ilgili bir sorun yok. Yinede alırken samsung'la arasında kalmıştım ama aradaki fiyat farkı epey vardı. Pişman değilim çünkü bütçeme göre en iyi monitör yinede buydu. Bence bu paraya alınabilecek en iyi monitör bu.

Bu fiyat aralığında dediğin gibi bence en iyisi bu.sol altta bende de var bu günlerde sağ taraftada fark ettim.onun dışında bide sarı renkler aşırı parlak.
    Bunları pek önemsemessek gerçekten güzel monitör.özellikle girişlerinin çok olması çok güzel

• bu monitörde hoperlor mu var da ses vermiyor :)

bu arada monitörde ışık sızması felan bende yok standart ayarlada kullanıyorum renkler eski monitörüme göre daha iyi eskisi phlips 109x7 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 14 Haziran 2011; 13:40:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.