Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

yahu arkadaşlar öyle bir çıkmaza girdim ki, kafamda 3 adet seçenek oluştu, hangi monitörün konusuna girsem hepsinde ayrı bir problemle karşılaşanlar olmuş.

LG E2360v-PN

ACER S232HLABID

ASUS VE247H

bu üç monitörden hangisini tavsiye edersiniz...

ASUS aldım

@gunsnroses1

hocam bugün bahsi geçen ürünü inceleme şansım oldu, sallanma olayı falan çok büyütülüyor, sabit bir yere koyarsanız herhangi bir sıkıntı yaşatmaz, bugün bir kaç defa ekrana elimle falanda vurdum gayet sağlam.

• quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar monitörden hiç memnun kalmadım.ps3'ü hdmi ile bağladım, menü gayet güzel ama oyunlar bulanık.Renklerde tam istediğim gibi değil
    Ps3'ü olan arkadaşlar ayarlarını paylaşırlarsa çok sevinirim

Ps3'ün kendinde renk ayarları yok mu hocam ? Oradan yapılandırmayı dene birde.

malesef yok hocam.renk işini hallettim.ama monitöre yakından bakınca bulanıklık ve tırtıklı grafikler var.tabi 2-3 metre öteden bakınca fark edilmiyo.

Alışırsın hocam bir süre sonra.Ben PC'de kullanıyorum.Bu renk konusunda falan çok uğraştırdı beni.Sonunda yaptım bir şeyler,bir hafta alışma sürecinden sonra memnunum.Oyunlarda,filmlerde gayet güzel performansı var.

sanırım sorun oyunların 720p olmasından kaynaklanıyo.alet 1080pde süper görüntü veriyo ama 720p biraz bulanık gibi.bide oyunlarda anti aliasing sorunu olunca berbat bi görüntü oluyo(örneğin; infamous).Ya da ben çok yakından oynuyorum artık 2m geriden oynıcam

hocam ben ps3 ıcın bunu alıcam vede yaklasık 80-100 cm den bakıcam bulanıklık olayı dogrumu nasıl olabılırkı bu? sonucta 720 p bıle olsa bulanıklık gıbı bır sorun olmamalı cıhazda??

• quote:

quote:

yahu arkadaşlar öyle bir çıkmaza girdim ki, kafamda 3 adet seçenek oluştu, hangi monitörün konusuna girsem hepsinde ayrı bir problemle karşılaşanlar olmuş.

LG E2360v-PN

ACER S232HLABID

ASUS VE247H

bu üç monitörden hangisini tavsiye edersiniz...

ASUS aldım

@gunsnroses1

hocam bugün bahsi geçen ürünü inceleme şansım oldu, sallanma olayı falan çok büyütülüyor, sabit bir yere koyarsanız herhangi bir sıkıntı yaşatmaz, bugün bir kaç defa ekrana elimle falanda vurdum gayet sağlam.

tesekkurler bılgılendırmenız ıcın bende sabıt bır yere koyucaktım fakat sımdıde kafama takılan konu ps3 te 720p de bulanıklık yaparmı oldu?? olmaması gerekır boyle bırsey pek olabilir gibi gelmedı acıkcası anlayamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar monitörden hiç memnun kalmadım.ps3'ü hdmi ile bağladım, menü gayet güzel ama oyunlar bulanık.Renklerde tam istediğim gibi değil

malesef yok hocam.renk işini hallettim.ama monitöre yakından bakınca bulanıklık ve tırtıklı grafikler var.tabi 2-3 metre öteden bakınca fark edilmiyo.

Alışırsın hocam bir süre sonra.Ben PC'de kullanıyorum.Bu renk konusunda falan çok uğraştırdı beni.Sonunda yaptım bir şeyler,bir hafta alışma sürecinden sonra memnunum.Oyunlarda,filmlerde gayet güzel performansı var.

sanırım sorun oyunların 720p olmasından kaynaklanıyo.alet 1080pde süper görüntü veriyo ama 720p biraz bulanık gibi.bide oyunlarda anti aliasing sorunu olunca berbat bi görüntü oluyo(örneğin; infamous).Ya da ben çok yakından oynuyorum artık 2m geriden oynıcam

hocam ben ps3 ıcın bunu alıcam vede yaklasık 80-100 cm den bakıcam bulanıklık olayı dogrumu nasıl olabılırkı bu? sonucta 720 p bıle olsa bulanıklık gıbı bır sorun olmamalı cıhazda??

Hocam bana bulanık gibi geldi(ayrıca bazı oyunlarda anti aliasing sorunu olunca görüntü gerçekten kötü oluyo) .ben pcde full hd oynadığım için belkide bu çözünürlük az gelmiştir.En iyisi ps3'ü mağazaya götür bi dene orda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bana bulanık gibi geldi(ayrıca bazı oyunlarda anti aliasing sorunu olunca görüntü gerçekten kötü oluyo) .ben pcde full hd oynadığım için belkide bu çözünürlük az gelmiştir.En iyisi ps3'ü mağazaya götür bi dene orda

hocam merhaba bugun bu ürünü vatan computer topkapı magazasında ınceledım..öncelıkle benım ıcın en önemlı dezavantajı ekran kısmının asagı yukarı ayarının olmaması..bu nedenle alacagım monitörler arasından eledim malesef..bugun vatandakı ındırımden dolayı monıtor almaya gıttım ama kararsızlıgım sebebıyle alamadan döndüm bx2350 guzel cıhaz ama 487 tl hemde ındırımdekı fıyatı..bilemıyorum cok kararsız kaldım sonucta bazı gunler 8-9 saat oyun oynıcam ve fılm ızlıycem alacagım monitörde..asus ve247h cok guzel monıtor fıyatıda uygundu ama dün 7-8 tane cıhazda ölü piksel cıkmıs vatandakı satıs danısmanı arkadas söyledı ve bu forumdada bahsedıldı o nedenle ondanda soğudum..
    sonunda gıdıp en pahalı samsung u alıp bu işi çözücem sanırım

yazdıgım gıbı ızleme mesafem 80-100 cm vede bu mesafeden 21,5 mu 23 mü onada karar vereemedım..ama kesınlıkle led ıstıyorum..kullanım amacım ps3 konsol vede pc nın aynı anda baglı olacagı şekılde olacak arkadaşlar..yorumlarınızı beklıyorum...

• @gunsroses

o 7-8 tane ölü çıkan pixel sahibi benim. dün bütün oem grubu seferber oldu ölü pixel aramakta sonunda bulduk sağlam, ve şu an çok memnunum, indirim ile 420 e aldım, bx i bende baktım hatta bx ile asus arasında kaldım ama sonunda asusu aldım, hem renkler daha canlı geldi hem de ekstradan hoparlörleri var
  • quote:

@gunsroses

o 7-8 tane ölü çıkan pixel sahibi benim. dün bütün oem grubu seferber oldu ölü pixel aramakta sonunda bulduk sağlam, ve şu an çok memnunum, indirim ile 420 e aldım, bx i bende baktım hatta bx ile asus arasında kaldım ama sonunda asusu aldım, hem renkler daha canlı geldi hem de ekstradan hoparlörleri var

evt hocam dun bayagı bır mevzu olmus topkapıda açıkcası asus cok guzel vede bu olay olmasaydı bugun onu kesın alırdım..asusu begendıkten sonra hemen foruma gırıp asus ıle ılgılı yorumları okudum vede sanırım sız yazmıstınız 7-8 makınadakı pıxel sorununu sonrada satıs danısmanına sordum oda dogrulayınca sogudum cihazdan ve vazgectım..aslında gerçekten fıyatı çok ıyıdi vede ekranı yukarı asagıya ayarlanıyordu..işin kötüsü indirimide kacırdım ben şimdi alırken pahalıya alıcam şimdi ise samsung vede viewsonıc arasında gıdıp gelıyorum....

• 23 inc samsung al üstat. Benim gönlüm onda kaldı. Bende ps3 için aldım. Görüntü fena değil, kulaklk taktığımda cızırtı geliyor. Hoparlör bağlayınca sorun yok ama bu önemli. Gece oyun oynayamıyorum. Şimdi alacak olsam her türlü Samsung alırdım.

Bu arada vga ile Dvı arasında görüntü farkı var. Dvı ile bağlandım görüntü güzelleşti.
  • Bende dün vatan bilgisayarın %25 indirim kampanyasından faydalanıp KDV dahil 380TL'ye satın aldm.

Dünden beri 5-6 saat kullanma şansım oldu ancak şu ana kadar bir kaç sebebten dolayı memnun kalmadım.

1. Kutu içeriğinde vga kablo çıktı sadece. DVI ve HDMI yok.
    2. Bağlantıları yaparken giriş portlarına hafifce bastırmama rağmen dandik malzemeden dolayı arka kısmın içeriye doğru esnemesi.
    3. En çok sinirimi bozan da renkler. Samsung 2233bw sahibiyim aynı zamanda. Samsung'u ilk aldığımdan itibaren hiç bir renk ayarı yapmadan hemen kullanmaya başladım ve hiç bir sorun olmadı. Ancak dünden beri bu monitörde renk ayarı yapmaya çalışıyorum hala istediğim gibi göstermiyor renkleri. Ya sarı renk patlıyor fazla ya beyazlar soluk oluyor yada çok aydınlık oluyor ve gözü yoruyor. Burada verilen ayarları da denememe rağmen hala renkler konusunda tatmin olmadım. Ayrıca sol alt köşe diğer bölgelere daha aydınlık. Ekranın farklı yerlerinde farklı aydınlık şiddeti var. (DVI-D kablo kullanıyorum) Renklerle bu kadar uğraştıktan sonra magicbright'ın gözünü seveyim diyesim geliyor.

Benim açımdan tek artı yanı ortadaki mavi power led'in menüden kapatılıp/açılabilmesi.

Yarın HDMI kablosu alıp bir de ses çıkışına bakacağım ve eğer renkleri ayarlayamazsam geri vermeyi bile düşünüyorum ürünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: djpisagor

Bende dün vatan bilgisayarın %25 indirim kampanyasından faydalanıp KDV dahil 380TL'ye satın aldm.

Dünden beri 5-6 saat kullanma şansım oldu ancak şu ana kadar bir kaç sebebten dolayı memnun kalmadım.

2. Bağlantıları yaparken giriş portlarına hafifce bastırmama rağmen dandik malzemeden dolayı arka kısmın içeriye doğru esnemesi.
    3. En çok sinirimi bozan da renkler. Samsung 2233bw sahibiyim aynı zamanda. Samsung'u ilk aldığımdan itibaren hiç bir renk ayarı yapmadan hemen kullanmaya başladım ve hiç bir sorun olmadı. Ancak dünden beri bu monitörde renk ayarı yapmaya çalışıyorum hala istediğim gibi göstermiyor renkleri. Ya sarı renk patlıyor fazla ya beyazlar soluk oluyor yada çok aydınlık oluyor ve gözü yoruyor. Burada verilen ayarları da denememe rağmen hala renkler konusunda tatmin olmadım. Ayrıca sol alt köşe diğer bölgelere daha aydınlık. Ekranın farklı yerlerinde farklı aydınlık şiddeti var. (DVI-D kablo kullanıyorum) Renklerle bu kadar uğraştıktan sonra magicbright'ın gözünü seveyim diyesim geliyor.

Benim açımdan tek artı yanı ortadaki mavi power led'in menüden kapatılıp/açılabilmesi.

Yarın HDMI kablosu alıp bir de ses çıkışına bakacağım ve eğer renkleri ayarlayamazsam geri vermeyi bile düşünüyorum ürünü.

aslında vatan bılgısayara lg e2360 ı almaya gıtmıstım ama o malzeme kalıtesını görunce vede ekranın ayarlanamadıgını görünce hemen vazgectım..yoksa 380 tl ye alıcaktım dün..diğer monitörler arasında asus u yukarıda yazdıgım sorun için eledim..açıkçası keşke samsung bx2350 yı alsaydım dıyorum hem kapalı kutusuda vardı vede 480tl ıdı sımdı yıne olmus 590 tl bilemıyorum sanırım viewsonıc wx2250m yı alıcam..onunda baglantısı analog ve dvı..ama cıhazda kulaklık cıkısı var benım anlamadıgım dvı ses ıletmıyor kulaklık cıkısını nasıl kullanıyoruz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djpisagor

Bende dün vatan bilgisayarın %25 indirim kampanyasından faydalanıp KDV dahil 380TL'ye satın aldm.

aslında vatan bılgısayara lg e2360 ı almaya gıtmıstım ama o malzeme kalıtesını görunce vede ekranın ayarlanamadıgını görünce hemen vazgectım..yoksa 380 tl ye alıcaktım dün..diğer monitörler arasında asus u yukarıda yazdıgım sorun için eledim..açıkçası keşke samsung bx2350 yı alsaydım dıyorum hem kapalı kutusuda vardı vede 480tl ıdı sımdı yıne olmus 590 tl bilemıyorum sanırım viewsonıc wx2250m yı alıcam..onunda baglantısı analog ve dvı..ama cıhazda kulaklık cıkısı var benım anlamadıgım dvı ses ıletmıyor kulaklık cıkısını nasıl kullanıyoruz?

Ps3 bağlayınca monitöre ya kulaklığımı takıyorum arkadaki girişe ya ya kasadaki hoparlör ucunu çıkarıp monitöre takıyorum.

• arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var bende bu monitörden aldım monitör gelmeden öncede dvi to dvi kablosunuda aldım fakat aldıgım kablo ekran kartına uyuyo fakat monitöre girmiyo.biraz arastırdım monitörün girisi dvi-d imis fakat benim kablonun iki tarafıda dvi-ı.anlıcanız monitöre girmiyo kablo ne yapmam gerekir dvi-ı to dvi-d kablo satılıyo mu yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkür ederim herkese.
  • bi yardım edip bilgilendirseniz lütfen bilen yok mu acaba?
  • arkadaşlar monitörde azda olsa kenarlarda backlight bleeding yok mu?
    yoksa benim bakış açımda mı sorun var
    dün devil may cry 4 oynarken fark ettim kenarlardan ışık sızması var ama az, çok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 3 Haziran 2011; 15:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: free_whitewolf

arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var bendlıe bu monitörden aldım monitör gelmeden öncede dvi to dvi kablosunuda aldım fakat aldıgım kablo ekran kartına uyuyo fakat monitöre girmiyo.biraz arastırdım monitörün girisi dvi-d imis fakat benim kablonun iki tarafıda dvi-ı.anlıcanız monitöre girmiyo kablo ne yapmam gerekir dvi-ı to dvi-d kablo satılıyo mu yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkür ederim herkese.

kablo uyumsuz yani yanlış kablo almıışsın
    aldığın yereden değiştir kabloyu.. konuyu dikkatli okursan aynı sorunu yaşayan ve halleden arkadaş var bi önceki sayfalarda sayfa 3de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Haziran 2011; 0:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: free_whitewolf

arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var bende bu monitörden aldım monitör gelmeden öncede dvi to dvi kablosunuda aldım fakat aldıgım kablo ekran kartına uyuyo fakat monitöre girmiyo.biraz arastırdım monitörün girisi dvi-d imis fakat benim kablonun iki tarafıda dvi-ı.anlıcanız monitöre girmiyo kablo ne yapmam gerekir dvi-ı to dvi-d kablo satılıyo mu yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkür ederim herkese.

Aynı sorunla bende karşılaştım senin kablo yanlış hiç zorlamaya gerel yok senin aldığın dvı kablo 24+5 pınlı monitöre olan 24+1 pınlı 24+1 olan hem monitörüne uyucaktır hem ekran kartına
  • hızır gibisin yalçın kardeş
  • Yahu bu monitöre çok sıcak bakıyodum ama bu renk sorunları falan derken birden soğudum ya..

Asus VE247H almayı düşünüyorum, gerçekten kurt düştü içime bu monitörle ilgili, nasılsa VATAN'ın ölü piksel değişimi var diye riskli olsa da mağaza da deneye deneye bulucaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomania

Yahu bu monitöre çok sıcak bakıyodum ama bu renk sorunları falan derken birden soğudum ya..

Asus VE247H almayı düşünüyorum, gerçekten kurt düştü içime bu monitörle ilgili, nasılsa VATAN'ın ölü piksel değişimi var diye riskli olsa da mağaza da deneye deneye bulucaz

renklerde filan sorun yok led olduğu için renkler biraz daha parlak
    bence tek sorun azda olsa kenarlardan ışık sızması ama okuduğum kadarıyla çoğu led monitörde bu sorun varmış.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.