Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu monitoru HDMI olarak bağladım ama görüntü ekrana tam olarak oturmadı kenarda boşluklar kaldı. Manuel olarak düzeltmeye çalıştım fakat monitorun menusunda o kısım pasifti sadece 1080p yazıyor sizse sorun ne olabilir. Ekran kartı hd4350
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMarcuSI

Arkadaşlar bu monitoru HDMI olarak bağladım ama görüntü ekrana tam olarak oturmadı kenarda boşluklar kaldı. Manuel olarak düzeltmeye çalıştım fakat monitorun menusunda o kısım pasifti sadece 1080p yazıyor sizse sorun ne olabilir. Ekran kartı hd4350

catalystden ayarlanıyor, ilk sayfalarda paylaşılmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceeport123

LG E2360V-PN İNCELEME

Süper fiyat bence kaçırılmamalı...
    http://www.bimeks.com.tr/urun/116356/lg-e2360-23-genis-ekran-led-lcd.aspx

hocam ellerin dert görmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: bilal1390

lg e2360v monitörüm var bimde 8 liraya hdmi kablo var ucuz geldi
    her hdmi kablo aynımıdır
    aynı işimi yapar
    o kabloyu alsam monitöre taksam sorun çıkarırmı
    paketinin üstünde hdmi 1.3 yazıyordu
    acil cevabınızı bekliyorum

Her kablo aynı kaliteyi vermeyebilir elbette çünkü 50-60 liraya da kablo var ancak bunu göz farketmez sanırım. Ki dediğiniz kablo 1.3 yani idare eder sizi. Sıkıntı çekmezsiniz alın kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal1390
    lg e2360v monitörüm var bimde 8 liraya hdmi kablo var ucuz geldi
    her hdmi kablo aynımıdır
    aynı işimi yapar
    o kabloyu alsam monitöre taksam sorun çıkarırmı
    paketinin üstünde hdmi 1.3 yazıyordu
    acil cevabınızı bekliyorum

alttaki linkteki siteden aldım hdm kabloyu tavsiye ederim gayet kaliteli ve 3 metre 9.90 tl
    http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&id=13115&b=HDMi-Kablo--3-Metre-Altin-Kaplama-Uclu-
     LG E2360V-PN İNCELEME

• hocam ben de bunu almak istiyorum ve alırsam HDMI'dan bağlayacağım. Alan herkes renk ayarının zor olduğunu belirtiyor. Ayarlarım ben 1 saate. :D
    FPS ve NFS'de nasıl? Benim için önemli olan konu bu.
    Teşekkürler, alan herkese hayırlı olsun.
  • valla hocam benim modelde öyle bir dert olmadığı için bilemem nedendir bu renk ayarı olayı
    sanada hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172
    valla hocam benim modelde öyle bir dert olmadığı için bilemem nedendir bu renk ayarı olayı
    sanada hayırlı olsun

Temmuza doğru alırız biz de bir tane.
  • bende mayıs başı aldım askerde iken sipariş vermiştim vatan %25 indirim ile 360liraya aldım monitörde mavi renk baskın duruyor o yüzden ayarlarda maviyi kısarsanız renkler biraz daha iyileşiyor menüleri ayarları bir samsung monitör kadar rahat ve kolay değil fakat görüntü netliği keskinliği gayet güzel.. bir kaç foto ekliyorum görüntüsü hakkında bilgi edinmeniz için ve ayarları için...(dvi üzerinden bağlı gfx-nvidia 8800gt)

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

• f.makinesinin tarihi düzeltseydiniz keşke 2008
  • 2250 yi önerir misiniz acaba? fiyat uygun geldi fakat özelliklerden hiç anlamam. bir de 0 piksel garantisi yok diyor, 0 pikseli açıklar mısınız ne sorun oluşturur?

LG E2360V-PN İNCELEME
  • Arkadaşlar monitörden hiç memnun kalmadım.ps3'ü hdmi ile bağladım, menü gayet güzel ama oyunlar bulanık.Renklerde tam istediğim gibi değil
    Ps3'ü olan arkadaşlar ayarlarını paylaşırlarsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

Arkadaşlar monitörden hiç memnun kalmadım.ps3'ü hdmi ile bağladım, menü gayet güzel ama oyunlar bulanık.Renklerde tam istediğim gibi değil

Ps3'ün kendinde renk ayarları yok mu hocam ? Oradan yapılandırmayı dene birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Arkadaşlar monitörden hiç memnun kalmadım.ps3'ü hdmi ile bağladım, menü gayet güzel ama oyunlar bulanık.Renklerde tam istediğim gibi değil

malesef yok hocam.renk işini hallettim.ama monitöre yakından bakınca bulanıklık ve tırtıklı grafikler var.tabi 2-3 metre öteden bakınca fark edilmiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 27 Mayıs 2011; 23:40:17 >

• quote:

quote:

quote:

malesef yok hocam.renk işini hallettim.ama monitöre yakından bakınca bulanıklık ve tırtıklı grafikler var.tabi 2-3 metre öteden bakınca fark edilmiyo.

Alışırsın hocam bir süre sonra.Ben PC'de kullanıyorum.Bu renk konusunda falan çok uğraştırdı beni.Sonunda yaptım bir şeyler,bir hafta alışma sürecinden sonra memnunum.Oyunlarda,filmlerde gayet güzel performansı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912
    2250 yi önerir misiniz acaba? fiyat uygun geldi fakat özelliklerden hiç anlamam. bir de 0 piksel garantisi yok diyor, 0 pikseli açıklar mısınız ne sorun oluşturur?
     LG E2360V-PN İNCELEME

ewet rahatlıkla öneririm çok iyi yazdımda zaten bu ve 2250 konusuna
    ben çok memnunum 2 ay oldu
    piksele gelince ölü piksel demek istiyor garanti yok nadirde olsa bazen yeni monütörlerde çıkıyor ama bence ordan alma garantisi yoksa hepsiburadadan aldım ben tam bilgi almak için googlede ölü piksel nedir yazıp aratman yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Mayıs 2011; 2:08:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alışırsın hocam bir süre sonra.Ben PC'de kullanıyorum.Bu renk konusunda falan çok uğraştırdı beni.Sonunda yaptım bir şeyler,bir hafta alışma sürecinden sonra memnunum.Oyunlarda,filmlerde gayet güzel performansı var.

sanırım sorun oyunların 720p olmasından kaynaklanıyo.alet 1080pde süper görüntü veriyo ama 720p biraz bulanık gibi.bide oyunlarda anti aliasing sorunu olunca berbat bi görüntü oluyo(örneğin; infamous).Ya da ben çok yakından oynuyorum artık 2m geriden oynıcam

• yahu arkadaşlar öyle bir çıkmaza girdim ki, kafamda 3 adet seçenek oluştu, hangi monitörün konusuna girsem hepsinde ayrı bir problemle karşılaşanlar olmuş.

LG E2360v-PN

ACER S232HLABID

ASUS VE247H

bu üç monitörden hangisini tavsiye edersiniz...
  • arkadaslar bu ürünü almayı dusunuyorum..sanırım burda bayagı bır kullanıcısı var bırkac merak ettıgım konuyu cevaplarsanız sevınırım..

1-ürüne ps3 baglıycam yanı oyun amaclı alıyorum..ps3 baglayıp oyun oynayan arkadaslar performansından bahsedebılırmı?
    2-ürün hakkında bazı sıtelerde ayagının ınce olması sebebıyle sallandıgından bahsetmısler siz bu konuda nasıl bır deneyım yaşadınız?
    3-üründe backlıght sorunu varmıdır?
    4-parlak mavı ışık kesınlıkle kapatılabılıyormu? yanı menude bunun bır ayarı varmı emınmısınız?
    5-cihazın bazı samsung modellerınde (px2370) olan sağa sola yatık durması gibi bir sıkıntısı varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 31 Mayıs 2011; 2:03:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.