Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

eğer resim kalitesi kötü değilse görüntüyü gördükten sonra bendeki modelin daha canlı olduğunu söyleyebilirim

Daha iyisi sizlerin olsun azizim... :D

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Valla o resimlerden sonra :)) üstad o resimler nedir öyle :)) direk dikkati neler çekti ama :)

Hoşunuza gitti mi azizim önemli olan o! (Y) Ben o fotoları bilerek koydum aceleye getirdiğim fotoları gölgelemek için :)

quote:

Orijinalden alıntı: noyantosuner

Üzerinde kulaklık çıkışı var mı ps3 baglamak için almayı düşünüyorum herhangi bir sorunla karşılaşmam değil mi

Var arkadaşım gönül rahatlığıyla alabilirsin cihazda mevcuttur kulaklık girişi (3.5mm) ben kullanıyorum (Y)

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Bu ayarları bizimle paylaşırsan daha çok yardımcı olmuş olursun. Teşekkürler.

nVidia ekran kartları için paylaşıyorum ayarları.
    nVidia Denetim Masası > Masaüstü renk ayarlarını ayarla > 2. Rengin nasıl ayarlanacağını belirleyin. > Renk Kanalı: Tüm Kanallar > Aydınlık: +52 > Kontrast: +65 > Gama: +1.00
    3.Şu iyileştirmeleri uygula > Digital Vibrance: +73 > Renk Tonu: +353

Monitörün kendi ayar menüsünden ise;

Aydınlık: 71
    Kontrast: 65
    Keskinlik: 5
    Black Level: Low
    Color Temperature: Preset
    Preset: 8500K
    Gamma: Gamma1

Renkler fotolarda göründüğü kadar pastel değildir tamamen monitörle makinenin yaptığı açıdan kaynaklanmaktadır!. :D
    AMD ekran kartına sahip arkadaş ayarlarını kendilerine göre düzenlerler. :) Tekrar teşekkür ederim... İyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Load -- 6 Mayıs 2011; 21:55:22 >

• Dört adet fotoğraf daha ekliyorum arkadaşlar monitörün kasasını, dijital ve analog girişlerini ve önceki fotoğraflardaki objektifin azizliğini düzelttim arkadaşlar. Alacak arkadaşlar için daha iyi fikir vereceğine inanarak iyi akşamlar ve iyi seyirler diyorum...

LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Load -- 6 Mayıs 2011; 22:59:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-Load

Dört adet fotoğraf daha ekliyorum arkadaşlar monitörün kasasını, dijital ve analog girişlerini ve önceki fotoğraflardaki objektifin azizliğini düzelttim arkadaşlar. Alacak arkadaşlar için daha iyi fikir vereceğine inanarak iyi akşamlar ve iyi seyirler diyorum...

LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME

Eline sağlık hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

Eline sağlık hocam

Rica ederim hocam. İyi akşamlar...
  • Arkadaşlar film izlerken siyah tonlardaki sahneleri görmek çok zor. Sizde böyle bir sıkıntı var mı? Siyahları cok siyah gösteriyor gibi geldi sürekli brightness'ı açıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Arkadaşlar film izlerken siyah tonlardaki sahneleri görmek çok zor. Sizde böyle bir sıkıntı var mı? Siyahları cok siyah gösteriyor gibi geldi sürekli brightness'ı açıyorum...

Evet aynı sorun bende de var siyahlar çok siyah . Bende birde yakından bakınca siyahlarda karıncalanma olduğu görülüyordu gamma yi 0 a getirince düzeldi ama bu sefer çok karanlık oldu eski haline getirdim . Vga dan bağladım ben belki hdmi dan bağlayın ca black level den ayarlanır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-Load
    quote:

Orijinalden alıntı: mito1172
    eğer resim kalitesi kötü değilse görüntüyü gördükten sonra bendeki modelin daha canlı olduğunu söyleyebilirim

Daha iyisi sizlerin olsun azizim... :D

sağol arkadaşım ama amacım bu modeli kötülemek değil sadece bilgi olsun diye yazıyorum çünkü baya renk sorunu yaşayan oldu ama benim modelde ise bu olmadı sadece onu belirtmek istedim
    alana tekrar hayırlı olsun

quote:

Orijinalden alıntı: bilal1390
    quote:

Arkadaşlar film izlerken siyah tonlardaki sahneleri görmek çok zor. Sizde böyle bir sıkıntı var mı? Siyahları cok siyah gösteriyor gibi geldi sürekli brightness'ı açıyorum...

Evet aynı sorun bende de var siyahlar çok siyah . Bende birde yakından bakınca siyahlarda karıncalanma olduğu görülüyordu gamma yi 0 a getirince düzeldi ama bu sefer çok karanlık oldu eski haline getirdim . Vga dan bağladım ben belki hdmi dan bağlayın ca black level den ayarlanır .

dvi yada hdm den bağlayın vga dan net görüntü alınmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Mayıs 2011; 1:43:45 >

• M

Sizler için resimler ekledim umarım bi faydam dokunur almadan önce çok baktım bu sayfaya ama alınca dedimki aradığım bu eve her gelen bu ne arkadaş demişti

Son olarak oyun deneyimi için mükemmel Ben hem ps3 ü hemde pc yi aynı anda monitöre bağlıyorum sadece lcd menüsünden İNPUT tusuyla her ikisi arasında geçişler yapıyorum

Pc dvi dan ps3 hdmi dan bağlı Monitör Full Hd 1080 p dir arkadaşlar ayrıca full ledtir Akıllarda soru kalmasın alacaklara tavsiye ayak poşetini çıkarmayım çabuk çizilir ben çıkartmadım ama arkadaki ve öndekileri çıkarttım alet ısınıınca zararı olmasın diye

buyrun fotolara

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

LG E2360V-PN İNCELEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel TR -- 7 Mayıs 2011; 2:41:36 >

• vatandan almıştım ben 400(3-4 gün sonra 360a düştü :/ ) liraya ilk başlarda çok kötü geldi alışamadım ama şu an çok memnunum.
  • quote:

İşte şimdi oldu . Nvdia kontrol panel e girdim orada video televizyon diye bir bölüm var orda parlaklığı artırıp veya contras i düşürünce durum düzeldi . Monitör şimdi benden tam not aldı .
  • Yani şöle düşünmek lazım arkadaslar; Bu fiyata ya gidip 23" Acerin bi monitoru vardı 2 mslik falan filan onu alcaktık yada bunu. Onda ghosting, ve filmlerde blacklight sorunu oluyordu. LG ye güvendik ghosting blacklight gibi sorunlarla karşılaşmadık şık tasarımı ile cezbetti bunu aldık. Ha 3. seçenek yokmuydu ? Tabiki.. Samsung 23"'e 550 TL bayılıp default ayarda bile mükemmel renk veren bi monitor tercih edicektik. Sonuç olarak bende 405 TL ye aldım. PArasını hak ediyor mu.. ? Bu renk olayları olmasa az bile dicem ama renk işi biraz olayı bozuyor. Kısacası bu paraya bu... Polyana olup "bence renklerim mükemmel" demeliyiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 7 Mayıs 2011; 13:40:52 >
  • bu monitörü uzun zamandır takipteyim 19 mayıs ta tahminimce vatan bir indirim yapar o zaman alacağım
  • Monitörden ara sırada çıt çıt diye(hava kabarcıklı plastik şeyler var ya, kargo yaparken kargonun etrafına sararlar) ses geliyor. Nereden geliyor,, nie geliyor anlayamıyorum. Ses az ama kafama takıldığı için uyuz oldum.
  • quote:

Monitörden ara sırada çıt çıt diye(hava kabarcıklı plastik şeyler var ya, kargo yaparken kargonun etrafına sararlar) ses geliyor. Nereden geliyor,, nie geliyor anlayamıyorum. Ses az ama kafama takıldığı için uyuz oldum.

Genleşme sesi olabilir mi
  • Genleşme nasıl oluyor hocam? Sağ alt taraftan geliyor gibi. Ben o dandik tuşlardan geldiğini düşünüyorum. Neden dokunkatik yapmadılarsa
  • Arkadaşlar bu monitörü 2 ay dan beri kullanıyorum. emin olun en iyi led monitörü aldım desem abartmamış olurum her halde.
    Öncelikle bilirtmeliyim ki mükemmel bir görüntü kalitesi elde etmek istiyorsanız kesinlikle DVI yada HDMI bağlantısını kullanın.
    Ürün çok ince okadar ince ki ben ilk kurulumda montajda umarum kırmam diye dua etmiştim :) hatta sigortalatmayı bile düşünmüştüm.
    Ürünün kendi ayaklığı biraz zayıf kalıyor ve en ufak titreşimde sallanıyor. Bu durumu engellemek için masayı saglamlaştırın.
    Ürünün altındaki mavi led ışık menüden kapana biliyor bunu sakın sorun yapmayın MENU-OTHERS-POWER INDICATOR seçeneğinden kapatabiliyoruz.
    Ürün default halde iken ekran çok parlak ve renkler çok degişik gelebilir bu yüzden menüden kendinize uygun profili seçmenizde fayda var.
    Ben 7500k --- gamma1------- bright 14----- contrast 60----- sharpness 7 ayarını kullanıyorum ve mod olarak normalde
    Dediğim gibi bana göre bu mod daha uygun size göre ne olur bilemem :))))
    Haaaaaa birde ilk zamanlar monitörden çıt çıt diye bir ses geliyordu oza sonradan kayboldu gitti.
    Eger ürün ile bir sorunuz olursa memnuniyetle cevap vericem. pm ile ulaşırsanız daha çabuk dönerim.
    Şimdiden alıcak olanlara ve almış olanlara hayırlı olsun...
    SAYGILARIMLA.....

• quote:

Orijinalden alıntı: hamsen

Arkadaşlar bu monitörü 2 ay dan beri kullanıyorum. emin olun en iyi led monitörü aldım desem abartmamış olurum her halde.
    Öncelikle bilirtmeliyim ki mükemmel bir görüntü kalitesi elde etmek istiyorsanız kesinlikle DVI yada HDMI bağlantısını kullanın.
    Ürün çok ince okadar ince ki ben ilk kurulumda montajda umarum kırmam diye dua etmiştim :) hatta sigortalatmayı bile düşünmüştüm.
    Ürünün kendi ayaklığı biraz zayıf kalıyor ve en ufak titreşimde sallanıyor. Bu durumu engellemek için masayı saglamlaştırın.
    Ürünün altındaki mavi led ışık menüden kapana biliyor bunu sakın sorun yapmayın MENU-OTHERS-POWER INDICATOR seçeneğinden kapatabiliyoruz.
    Ürün default halde iken ekran çok parlak ve renkler çok degişik gelebilir bu yüzden menüden kendinize uygun profili seçmenizde fayda var.
    Ben 7500k --- gamma1------- bright 14----- contrast 60----- sharpness 7 ayarını kullanıyorum ve mod olarak normalde
    Dediğim gibi bana göre bu mod daha uygun size göre ne olur bilemem :))))
    Haaaaaa birde ilk zamanlar monitörden çıt çıt diye bir ses geliyordu oza sonradan kayboldu gitti.
    Eger ürün ile bir sorunuz olursa memnuniyetle cevap vericem. pm ile ulaşırsanız daha çabuk dönerim.
    Şimdiden alıcak olanlara ve almış olanlara hayırlı olsun...
    SAYGILARIMLA.....

senin belirttiğin ayarları yaptım görmen lazımdı hocam monitörü çamaşır suyunda bir hafta bekletilmiş gibi :) ben anlayamadım herkesin gözü mü farklı yoksa herkezin monitörü mü farklı hiçkimse aynı ayarlarda memnun olmuyo sanırım...belki de ekran kartlarımız farklı ondan bu sıkıntı...bence kimse kimseden ayar almasında kendi göz zevkine göre kurcalayarak ayarlasın

• teşekkürler
  • Resimler Ve Yorumlar güzel olmuş üstad @ can kırıkları
    bilgilendirme için teşekkür ederiz çok sağol
  • wrongway---- değerli arkadaşım eğer dediğim gibi olmadı ise normal prifil yerine PRESET--SRGB yi seçebilirsin.Renkler daha bir canlı duruyor..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.