Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22" yerine 23" almak istiyorum ondan hep 23" bakıyorum hatta Samsung PX2370 almayı düşünüyordum uzun zamandır...

ALLAH ailene, sevdiklerine ve sana sağlıklı uzun ömürler versin...
  • sağol abim sanada ailenede uzun sağlıklı ömürler versin
    monitör 22 23 çok fark yok sana tavsiyem benim imzamdaki modeli almandır bence bu modelden üstün.
    yinede sen bilirsin ama

bu arada bilgi olsun hdmden bağlayıp görüntüyü ve sesi ayarladım gayet net sesi var monitörün gerçekten tek sorun ya monitörün sesini varsayılan yapman gerekiyor yada pcninkini 2si aynı anda olmuyor buda garip geldi ama olsun isteyen olursa resimli anlatabilirim ses ayarını. tabi bilmeyen arkadaşlara yardım olsun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Mayıs 2011; 8:45:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Kesinlikle renk ayarları cok zor ve ideal bir monitor degil. aldığıma yavas yavas pisman olmaya basladım. arkadasımın 21'5 lcd LG marka monitoru var eski bir model. Benim monitorumun renginden daha iyi renklere sahip resmen.

Bence senin monitörde bir sorun var yada ekran kartında başka kimse şikayetçi deyil :(

Monitorde renk sorunu olduğunu nasıl anlayabilirim ki test edebileceğim 2. aynı monitorde yok. Ama renkler genel olarak böyle soluk..
    Yani dediğim gibi arkadasımın LCD 21'5 LG monitorune baktım dün deli gibi capcanlı renkler vardı. Anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

hımm anladım yalçın arkadaşım tabi herkesin alışveriş sitili farklıdır,kimi dokunarak almak ister kimide neti riskli görebilir veya görmezbende vatana ısınamadım mesela kabloyu veren eleman bilgisizmş demekki neyse halletmişsin güle güle kullan evet baya ucuza geldi monitör ve bence bu modelden artıları fazla dediğin gibi auto ışık ayarı var artı 2 seçenek ayak olayı var sephalı sephasız bence bu modelin ayaklarından daha sağlam ekran kartına gelince benim yok o yüzden neden ısındı bilmem ama fikir yürütebilirim yerinden oynamış olabilir veya fan varsa tozludur serinletmiyordur tozdan dolayı yavaş dönüyor olabilir 60 c kimisi normal ısı der kimisi çok ama boşta 60 c se bence fazla sıcak bilen birine danış derim altta videosuda var izleyebilirsin

Ewet internet riskli geliyor bana görüp almak varken birde bir sorun çıktığında muhattap olabileceğiniz birisinin olması güzelVatan izmit gibi biyerde en iyisi çeşit çokKabloyu veren adam ya sallama iş yaptı yada oda bilmiyordu artık kablo alırkende araştırcamVİdeoda izledim 2250 nin ayağı daha bir kullanışlıymış.Ben memnunum monitörümün ayağından cix duuryo led filan az daha sağlam olabilirdi ama.Ekran kartım yok demişsin ama hdmı bağlayıp ses ve görüntü aldım demişsin ana kart sağlam
    heralde Yerindne filan oynama deyil tozdandnda kaynaklandığını sanmıyorum fan tam devirde dönüyor.Zaten bi anda oldu monitörü dvı dan bağladım ekran kartının gülcel sürümünü yükledim ayarlarını yaptım çözünürlüğü filan yükselttim bi anda renkler karıştı pc kitlendi 7-8 kere reset atmak zorunda kaldım açıyorum 2 dk geçmeden tekrardan renkler karışıyo 60 C bana normal gelmedi açar açmaz 60 sonra durup dururken yükseliyo nasıl düzeldiğinie anlamadım fanların elektiriğini filan kestim biosu biraz kurcaladım oldu ama ısı sorunu devem ediyorAraştırmalarım devam ediyo ama böle sorunlarla ilgili konular var ama sonucu kimse yazmamış

• quote:

Monitorde renk sorunu olduğunu nasıl anlayabilirim ki test edebileceğim 2. aynı monitorde yok. Ama renkler genel olarak böyle soluk..
    Yani dediğim gibi arkadasımın LCD 21'5 LG monitorune baktım dün deli gibi capcanlı renkler vardı. Anlamadım gitti.

Bence o arkadaşının monitörünü kendi pc ne bağlamayı dene kendi kablonla yine soluksa ekran kartında bişey olabilir renkler bende şuan çok iyi
  • Windows ayarlarındaki "renk yönetimi" kısmında hangi ayarları kullanıyorsun ? Ve Monitorun sitesinden veya CD sinden driverini yükledin mi ? Ben yükledim windows E2360 olarak görüyor. Kendi renk profilini falan yükledi anlamadım gitti belki ondandır. Bi kendi windows renk profilinize bakarmısınız ne yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 4 Mayıs 2011; 12:25:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Üstat saol uyarıların için. Siz tam olarak hangi marka ve model DVI kablo aldınız? Benimde almam lazım. Fiyatları nedir ortalama?

İşinize yararsa ne mutlu bana :)
    Ben Dvı to dvı aldım vatan bilgisayardan S-link 16 liraya ıncanın fiyata aldım yanlış verdikleri için 1 lirayı istemediler
    16liradan 28 liraya kadar var
    aldığım kablo fazla para vermeye gerek yok hepsi aynı işi görüyo diolar bulabilirsen daha ucuzunu al
    http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-slx-515-dvi-24+1-mm-1,5-mt-cable/productdetails.aspx?I_ID=33522

Teşekkür ederim cevap için. DVI kablo alacağım en kısa zamanda.

• quote:

sağol abim sanada ailenede uzun sağlıklı ömürler versin
    monitör 22 23 çok fark yok sana tavsiyem benim imzamdaki modeli almandır bence bu modelden üstün.
    yinede sen bilirsin ama

bu arada bilgi olsun hdmden bağlayıp görüntüyü ve sesi ayarladım gayet net sesi var monitörün gerçekten tek sorun ya monitörün sesini varsayılan yapman gerekiyor yada pcninkini 2si aynı anda olmuyor buda garip geldi ama olsun isteyen olursa resimli anlatabilirim ses ayarını. tabi bilmeyen arkadaşlara yardım olsun diye

Hocam HDMI bağlantıyı pc kullanırken mi yapıyorsun, Ps3 mü? Anlamadım ben olayı, pc kullanırken kasaya takmıyor musun hoparlör ucunu?

• quote:

Windows ayarlarındaki "renk yönetimi" kısmında hangi ayarları kullanıyorsun ? Ve Monitorun sitesinden veya CD sinden driverini yükledin mi ? Ben yükledim windows E2360 olarak görüyor. Kendi renk profilini falan yükledi anlamadım gitti belki ondandır. Bi kendi windows renk profilinize bakarmısınız ne yüklü

Renk yöntemini bulamadım ama görüntü ayarlarda LG E2260(digital) görünüyo CD den yükledim driverı Yanlız renk profili filan yüklemedi bende.Ekran kartının ayarlarından ss deki ayarları denedinmi

quote:

Teşekkür ederim cevap için. DVI kablo alacağım en kısa zamanda.

Önemli deyil arkadaşım Vga-dvı arasında çok fark var alınmaya değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalçınyaşar -- 4 Mayıs 2011; 20:19:15 >

• quote:

quote:

sağol abim sanada ailenede uzun sağlıklı ömürler versin
    yinede sen bilirsin ama

Hocam HDMI bağlantıyı pc kullanırken mi yapıyorsun, Ps3 mü? Anlamadım ben olayı, pc kullanırken kasaya takmıyor musun hoparlör ucunu?

monitörü hdm kabloyla pcye bağladım evet arkadaşım, monitörden sesi kullanmak için. çünkü dvi kabloyla monitörün sesi kullanılmıyor kasa da tabiki ses sistemi bağlı ama monitörün ayrı arkadaki çıkışı kullanmak için hdm gerekli artı ses ayarındanda hdm yi varsayılan yapmak gerekiyor eğer monitörden ses almak istersen şayet kasadan ses almak istersen ayardan varsayılan agıt hoporlörü seçmek gerekiyor yani ikisi aynı anda olmuyor ve ps3 yok bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Mayıs 2011; 0:46:47 >

• Teşekkür ederim, aklımda olsun benimde...
  • rica ederim küçük bir örnek resimdeki gibi ayarı

saatin ordaki ses simgesini sağ tıklayıp çıkan menüde kayıttan yürütme aygıtlarını
    seçersen alttaki resimdeki sayfa çıkar hangisini kullanmak istersen onun üzerine sağ tıklayıp
    varsayılan yapman yeterli
     LG E2360V-PN İNCELEME

• Benim sistem Xp ama heralde aynı mantıkla çalışıyordur. HDMI kabloyla bir deneyeceğim bugün bunu...
  • Monitörü bugün aldım.Hdmi'dan bağlantıyı yaptım.Fakat buradaki arkadaşların paylaştığı tüm ayarları tek tek denememe rağmen bir türlü ayar tutturamadım.Renkler çok soluk.Dh turuncusu bile bayık,bi garip.
  • Ben boşuna demiyorum bu monitorde renk ayarı yapabilmek için teknisyen olmak gerek diye. Benim suan tutturabildiğim ayar 6500 K renk Gamma 0 Brightness 75 Kontrast 70 Sharpness 5 en düzgünü bu gibi.
    Bu ayarda bile arkadasımın 3 yıl öcne aldığı LG LCD monitorden iyi renk alamadım bu LED monitorde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 5 Mayıs 2011; 18:42:09 >
  • quote:

Ben boşuna demiyorum bu monitorde renk ayarı yapabilmek için teknisyen olmak gerek diye. Benim suan tutturabildiğim ayar 6500 K renk Gamma 0 Brightness 75 Kontrast 70 Sharpness 5 en düzgünü bu gibi.
    Bu ayarda bile arkadasımın 3 yıl öcne aldığı LG LCD monitorden iyi renk alamadım bu LED monitorde.

Bari bi teknisyen ayar paylaşsada bizde nasiplensek Analog 2333TN kullanıyordum,ekran titremesi yüzünden bugün bu monitöre geçtim.Bunu söylemek istemezdim ama 2333'ün renkleri daha iyiydi

• Evet renkler biraz soluk monitörde

Bende kafayı monitöre bağladığım kulaklıktan gelen cızırtıya taktım Ps3 oynarken kasadaki hoparlör kablosunu tak çıkar zor oluyor diye kulaklık takıyorum. Onda da cızırtı oluyor. Ne yapsam bilemedim. Mini speaker alsam düzelir mi arkadaşlar?
  • quote:

Evet renkler biraz soluk monitörde

Bende kafayı monitöre bağladığım kulaklıktan gelen cızırtıya taktım Ps3 oynarken kasadaki hoparlör kablosunu tak çıkar zor oluyor diye kulaklık takıyorum. Onda da cızırtı oluyor. Ne yapsam bilemedim. Mini speaker alsam düzelir mi arkadaşlar?

Hoparlörde sorun yok dostum emin ol. Kulaklıkda bendede oluyor, genel bir sorun gibi bişey. Takılcak bişey yok monitorden KULAKLIKDAN ses almayı ver :) Hoparlör takıcna sorun yok.
    Asıl sorun renkler.. Renkler ya çok soluk oluyor yada ayar çekincede aşırı canlı oluyor sarı sarılıktan cıkıp turuncu oluyor. En çok forumdonanımdaki yanlardaki sarı renklerden anlıyorum bunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 5 Mayıs 2011; 20:27:38 >

• bu monitörü bilmem ama imzamdaki modelin hiç renk sorunu ve kulaklık cızırtı sorunu yok renkler çok canlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Mayıs 2011; 20:55:04 >
  • Bende de soluk duruyordu biraz kurcaladım canlandı biraz. Ne renkmiş birader ya bir türlü düzgün ayar yapamadık. Bir de benim mıonitörden ses geliyor çıt çıt diye bugün basladı belirlik aralıklarla geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.