Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilgiinç bi model ozaman biraz sorunlu sanırım servise danışın derim renk olayıda ilginç zor bir ayarı yok benim modelin, hatta dokunmadım kıstım sadece biraz renk fazla canlıydı demekki modelden modele değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Mayıs 2011; 21:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Bende de soluk duruyordu biraz kurcaladım canlandı biraz. Ne renkmiş birader ya bir türlü düzgün ayar yapamadık. Bir de benim mıonitörden ses geliyor çıt çıt diye bugün basladı belirlik aralıklarla geliyor...

Monitör ve CCC ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

Bende de soluk duruyordu biraz kurcaladım canlandı biraz. Ne renkmiş birader ya bir türlü düzgün ayar yapamadık. Bir de benim mıonitörden ses geliyor çıt çıt diye bugün basladı belirlik aralıklarla geliyor...

Monitör ve CCC ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Herkesin gözü farklıdır hocam umarım işine yarar:
    Brightness 80
    Contrast 75
    Sharpnes 5

Color Temp: Preset
    Preset: 6500K
    Gamma: 2

Vga (D-Sub) Kabloyla bağlıyım pc'ye şu an bir iki güne DVı kablo alacağım. Farkediyor diyor arkadaşlar. O zaman sonucu yazarım yine...

• Hocam solukluk hala aynı kaldı,sadece ışığı arttı monitörün.Bakalım ne zaman ayar tutturabilicem şu monitörde.
  • Hadi ya
    Forumda etraf sarı renkli ya kardeşim. Ayar yapmadan önce oralar çok soluktu mesela. Şimdi daha canlı görünüyor. Sende neden olmadı şaşırdım. Ekstradan program araştır istersen onlarla da deneyebilirsin...
  • Ben Vga da kullandım şuan dvı var renler çok güzel donanım haberin yandaki renkleri sarı deyilki zaten turuncu sadece monitörün ayarlarıyla olmuyor ekran kartının kendi ayarlarından ayarlamak gerekiyor çok zor birşeyde deyil açıkçası renkler gayet canlı bende güzel bi foto makinası olsada çekip koysam şuraya
  • quote:

Hadi ya
    Forumda etraf sarı renkli ya kardeşim. Ayar yapmadan önce oralar çok soluktu mesela. Şimdi daha canlı görünüyor. Sende neden olmadı şaşırdım. Ekstradan program araştır istersen onlarla da deneyebilirsin...

Hocam yarın sakin kafayla bi oturur uğraşırım ccc ile.Monitör ayarlarından bi cacık yapamicaz anlaşılan.Ati'den ayarlayabilirim umarım.
  • Ewet ben öğle yaptım monitörden sadece parlaklıkla cotrastı ayarlayabilirsin renkti canlılıktı falanı filanı atıden veya nvıdıa dan ayarlaya bilirsinİstersen dh nin turuncusunu pembe bile yapabilirsin
  • Merhabalar arkadaşlar. Bende bu monitöre sahibim ve almak isteyenlere yardımcı olabilmek, bir fikir sahibi yapabilmek amacıyla bende birkaç fotoğraf yüklüyorum. Belki yakında bende bir inceleme yapabilirim.
    Assassin's Creed: Brotherhood ve Crysis 2 oyunlarından fotoğraflar koyuyorum arkadaşlar.

Görüntülerin tamamı 1080p dir.

LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME
    Bi rahat duramamış Ezio arkadaşımız. :)
     LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME
     LG E2360V-PN İNCELEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Load -- 6 Mayıs 2011; 2:20:50 >

• Eline sağlık arkadaşım güzel fotoğraflarewt detaylı bir inceleme yaparsan güzel olur atı-nvıdıa ayarlarını filan paylaşırsan konuda ayar yapamayan arklar var yardımcı olmuş olursun onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

Eline sağlık arkadaşım güzel fotoğraflarewt detaylı bir inceleme yaparsan güzel olur atı-nvıdıa ayarlarını filan paylaşırsan konuda ayar yapamayan arklar var yardımcı olmuş olursun onlara

Günaydınlar...

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Benimde aslında monitörümün ayarlarını tam yapamadım tam yaptığım istediğim gibi performans aldığım zaman bende bir inceleme yapacağım.
    Ben nVidia kullanıyorum. Onun ayarlarını paylaşırım sizlerle. Tekrardan teşekkürler...

• eğer resim kalitesi kötü değilse görüntüyü gördükten sonra bendeki modelin daha canlı olduğunu söyleyebilirim
  • Valla o resimlerden sonra :)) üstad o resimler nedir öyle :)) direk dikkati neler çekti ama :)
  • Üzerinde kulaklık çıkışı var mı ps3 baglamak için almayı düşünüyorum herhangi bir sorunla karşılaşmam değil mi
  • İnternet sitesinde kulaklık girişi var yazıyor

http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-E2360V-PN.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 6 Mayıs 2011; 14:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-Load

Merhabalar arkadaşlar. Bende bu monitöre sahibim ve almak isteyenlere yardımcı olabilmek, bir fikir sahibi yapabilmek amacıyla bende birkaç fotoğraf yüklüyorum. Belki yakında bende bir inceleme yapabilirim.
    Assassin's Creed: Brotherhood ve Crysis 2 oyunlarından fotoğraflar koyuyorum arkadaşlar.

Görüntülerin tamamı 1080p dir.

Bu ayarları bizimle paylaşırsan daha çok yardımcı olmuş olursun. Teşekkürler.
  • Teşekkür ederim techraven :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyantosuner

Teşekkür ederim techraven :)

Rica ederim üstad
  • evet arkadaslar bende bu monıtorden aldım dun. Alırken aslında çok endişelendim çunku vatan elmadağ subesınden alırken çok kotu bır goruntu vardı. Sanırım dagıttıkları yayından olsa gerek bıraz korkarak aldım monıtoru. Eve geldim hdmi uzerınden bagladım ve bıraz soluk bı renkle karsılastım ama okadarda kotu degıldı acıkcası. Daha sonra bıraz kurcalama ıle ayarlardan kendıme gore ayarladım renklerı ve suan cok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

evet arkadaslar bende bu monıtorden aldım dun. Alırken aslında çok endişelendim çunku vatan elmadağ subesınden alırken çok kotu bır goruntu vardı. Sanırım dagıttıkları yayından olsa gerek bıraz korkarak aldım monıtoru. Eve geldim hdmi uzerınden bagladım ve bıraz soluk bı renkle karsılastım ama okadarda kotu degıldı acıkcası. Daha sonra bıraz kurcalama ıle ayarlardan kendıme gore ayarladım renklerı ve suan cok memnunum.

Hayırlı olsun güle güle kullan renk ayarlarını paylaşabilcenmi ayar tutturamayanlar var
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.