Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bana XP32-Bit versiyonu için Sata sürücüleri gerekli biostan achi modu devreye sokamıyorum soktuğumda pc mavi ekran hatası veriyor.Anladığım kadarı ile sata sürücüleri eksik(Not:LG sitesindeki tüm sürücüler yüklü intelin yonga sürücüsüde yüklü)PC'm LG UP22T.Bide achi mod çok fark yaratır mı pcde(Bi ihtimal hdd nin sesini keser diye istiyorum bu modu)
  • Valla "recovery cd" sinde verdiği hata cd yi okuyamadığı için geliyor gibi. Biraz uzun sürebilir ama cd yi başka bir bilgisayara tak ve içindekileri olduğu gibi kopyalayıp herhangi bi yere yapıştırmayı dene. Eğer gene hata verirse CD sorunludur.
    Servise göndermeni tavsiye ederim ama işletim sistemi sorun çıkarabilir. Format atıp sistem yüklemeden göndersen acaba ne olur? Sonuçta bi korsan işletim sistemi yok. Bu durumda sana yeni sistem kurup parasını alıyo da olabilirler bi sor istersen servise hiç xp yi karıştırmadan. Format attım recovery yapmıyo, cd siyle size göndersem gibilerinden..
    İşallah hallolur. Yazık dünya kadar para verip alınıyo, ama servise yollamaya insan çekiniyo kimbilir ne çıkarcaklar, bana mı kusur bulacaklar diye. Galiba ülkemizde her ürün için geçerli bu servis anlayışı. Üreticiler müşteriyi yolunacak bi kaz olarak gördükçe de böyle devam edecek galiba...

• Merhaba Arkadaşlar;

Bende LG ailesine katılmayı düşünüyorum fakat öncelikle tecrübeli olarak sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.. Bana yardım ederseniz sevinirim..Aklımda olan ve almak istediğim modelin özelliklerini yazacağım.. Piyasa fiyatı 1700 ytl civarında değişiyor fakat ben 1450 ytl gibi bir fiyata alacağım..Bu ürün ile ilgili görüşlerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çoksevinirim..İlginiz için şimdiden teşekkürler..İyi forumlar..

LG E500-U-APSPT U7100
    Core 2 Duo T7100 1.8 Ghz 2MB 800MHz
    15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Nvidia® GeForce 8600GS DirectX 10
    2048MB
    160GB 5400RPM 8MB
    DVD Dual Yazıcı
    Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
    Bluetooth
    FireWire
    S-Video (TV-Out)
    Fax Modem
    10/100 Ethernet
    MS Vista Home Premium
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunasaf

Merhaba Arkadaşlar;

Bende LG ailesine katılmayı düşünüyorum fakat öncelikle tecrübeli olarak sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.. Bana yardım ederseniz sevinirim..Aklımda olan ve almak istediğim modelin özelliklerini yazacağım.. Piyasa fiyatı 1700 ytl civarında değişiyor fakat ben 1450 ytl gibi bir fiyata alacağım..Bu ürün ile ilgili görüşlerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çoksevinirim..İlginiz için şimdiden teşekkürler..İyi forumlar..

LG E500-U-APSPT U7100
    Core 2 Duo T7100 1.8 Ghz 2MB 800MHz
    15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Nvidia® GeForce 8600GS DirectX 10
    2048MB
    160GB 5400RPM 8MB
    DVD Dual Yazıcı
    Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
    Bluetooth
    FireWire
    S-Video (TV-Out)
    Fax Modem
    10/100 Ethernet
    MS Vista Home Premium

Ekran kartının 8600 gs performansını göstermediği dışın da gayet sorunsuz bir model alalı 2 hafta oldu gayet memnunum hiç bir sorun yaşatmadı bana ne wirelles olsun nede webcam olsun gayet memnunum tavsiye ederim ama alıcaksan eğer ekran kartını 8400m olarak düşünebilirsin formun bu bölümünde geçmiş mesajları inceler isen görürsün

• quote:

Orjinalden alıntı: Asarhaddon

Sonunda oldu uzun uğraşlardan sonra xp için tüm driverları indirdim (partlar bozuk çıkıyordu) Ve ben de tüm driverları yükleyeyim dedim ama hem rapide upload çok uzun hem de tam sonunda bağlantı kesildi bir arkadaş lg inteligent update prosu hepsiini otomatik kuruyor demiş ama öncesinde makinenin net bağlantısını görmesi lazım makine net bağlantısını bile görmüyor xp ilk kurulduğunda ben de bunun üzerine wireless ve lan driverını yükledim(sadece wireless driverını yüklemek için 3 kez uğraştım birinde elektirik gitti 2 sinde rapid bağlantıyı kesti yani rapide upload çile oldu ) ilk önce bunları indirip yükleyin sonrada update prosunu kurun olmazsa söyleyin istediğiniz driverı upload edeyim
    http://rapidshare.com/files/103236527/Wireless_3_.zip.html
    http://rapidshare.com/files/103238000/LAN.zip.html

çok sağolasın kardeşimm

• Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım. Ben de yaklaşık 1 ay önce LG E 500 UASPT modelini aldım. Genel anlamda memnun olmama karşın, belli belirsiz zamanlarda cızırtı şeklinde sesli çalışma problemi var. Sanki fan bir yere sürtüyor. Bazen resetleyince kesiliyor. Ama yeni aldığımdan üzüldüm doğrusu. Neden olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz?
    teşekkürler..
  • İyi günlerde kullanmanı dilerim öncelikle bende de aynı pc den var çok şükür bende o bahsettiğiniz problem yok yaklaşık olarak 1 ay demişsiniz 30 iş günü içinde arıza durumlarında değişimi yada para iadesi gibi hakkınız var bence eğer sorun ciddi olarak rahatsız edici yada ileride sorun yaratacksa hiç durma aldığın yer ile irtibata geç...

quote:

Orjinalden alıntı: c@gd@s

Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım. Ben de yaklaşık 1 ay önce LG E 500 UASPT modelini aldım. Genel anlamda memnun olmama karşın, belli belirsiz zamanlarda cızırtı şeklinde sesli çalışma problemi var. Sanki fan bir yere sürtüyor. Bazen resetleyince kesiliyor. Ama yeni aldığımdan üzüldüm doğrusu. Neden olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz?
    teşekkürler..
  • teşekkürler ilginize..götürcem en kısa zamanda.. bir de arada bir aşağıdaki ekran geliyor..genelde usb ile internete bağlandığımda oluyor ama ben bir bağlantı kuramadım..neden olabilir acaba?

• ben 1 ay oldu alalı..e 500 uaspt modeli..fan veya hdd den cızırtı şeklinde ses geliyor..servise götürcem..bilgilerinize
    quote:

Orjinalden alıntı: c@lculus

arkadaslar E500 serisi hakkında kafama takılan bazı noktalar var cevaplarsanız memnun olurum

laptoplarınızda ısınma sorunu var mı

dıs hoparlor sesı nasıl ( casper gıbı diildir umarım )

servisle daha once sorun yasayan oldumu ve servıs hızmetı nasıl

laptopta bulunan 802.11 abg wireless nasıl

şimdiden tesekkurler

• arkadaslar yardım e500üme xp kurdum vista kurup hardiski ikiye bölüp hem vista hemxp olarak kullanmak istedim fakat vistayı kuramadım vista cdsini kurdum restart edin dedi ettim ama sürekli hata veriyo restart ettriyo yardım edin arkadaslar xp kurup vista kuarn olmuştur mutlaka şimdiden teşekkürler
  • Bence sen boşver vistayı kurup ne yapacaksın ki miss gibi xp kurmuşsun ahhh birde bende kurabilsem :(((( bence vistayla filan hiç ğraşma görüntüler vs. süper ama performanası etliyor o kadar şekile önem verdiğinden dolayı

quote:

Orjinalden alıntı: lgsulo

arkadaslar yardım e500üme xp kurdum vista kurup hardiski ikiye bölüp hem vista hemxp olarak kullanmak istedim fakat vistayı kuramadım vista cdsini kurdum restart edin dedi ettim ama sürekli hata veriyo restart ettriyo yardım edin arkadaslar xp kurup vista kuarn olmuştur mutlaka şimdiden teşekkürler
  • ya öylede ne bilim şimdi xpye geri döndüm fonksiyon tuşlarından ses çalışmıyo acılıp kısılmıyo bide windows bi uyarı hata falan verdiğinde korkutucu bi ses cıkarıyo
  • arkadaşlar lge500 kullanıorum format atarken bişey dikatimi çekti. recovery partition diye ayırdıkları alan bende 1 gb ve o bir gb ın da yarısı fln kullanılıyor. acaba bizim laptoplarda recovery tamamen dvd denmi yapılıyor. yani vistamız dvd demi yoksa hdd demi yüklü anlayamadım
  • arkadaşlar lg-e500uap22t notbookta wirelles sorunu yaşıyorum
    ne yakındaki nede uzaktaki ağı bulamıyorum. ne yapmalıyım
    pm atarsanız sevinirim şimdiden tşkler

Sorun çözüldü ark tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promert -- 15 Nisan 2008; 17:27:01 >
  • Arkadaşlar e500 format atıp ve xp kurdum...Realteki yükleyemiyorum ses yok yani şu anda pc de ne yapmalaıyı forumdaki bütün alternetafifleri dednedim ama yüklerken belli bir yere geliyor ve realtek yüklenemiyor diye bir uyarı veriyor yardımcı olun lütfen kafayı yiyeceğim...
  • Forumda realtek sorunu yaşıyanlar sanırım hala sorunlarını çözemediler galiba kimse bir çözüm yolu göstermemiş ben arayış içindeyim umarım sorunu çözeceğim......
  • Arkadaşlar Atheros ar5007eg wirelles adaptör diğer wirelles adaptörlere göre daha mı zayıf
    dün birşey farkettim bende e500ap22t notebook var dün arkadaş msı ucuz dizüstlerinden getirdi
    aynı konumda o benden daha fazla ağ buldu benim göremediğim ağları bile buldu sizce atheros mu zayıf yoksa ayarmı gerekli

Windows ağ bulamıyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promert -- 17 Nisan 2008; 0:44:04 >
  • Vistadan Xp ye hızlı bir geçiş yaptım driverlar tam olarak nasıl kurlduğunu bilmeden :( forumdan okumuştum ama sanıırmm realtek driverini hiç bir şey kurmadan yada ilk başta onu kurmamız gerekiyor. Xp kuracak arkdaşların dikatine ilk önce realtek driverini kursunlar yoksa kurulamıyor denemediğim bir yol kalmadı..Bu arada pc nin performansı p de gerçekten çok farkediyor tasiye ederim..
  • arkadaşlar E500 kullanıp Wirelessinde sık sık kopmalar yaşayan var mı ?Çözümü mümkün mü bu sorunun eski laptopumla saatlerce kopmadan bağlanabilyodum ama E500 1-2 saatte kopyo yaw:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 17 Nisan 2008; 12:09:07 >
  • biosu güncelleştirmenizi tavsiye ederim lg global sitesinde bios driveri indirin içinde flash olarak nasıl yapacağınız anlatılmış birkaç dakikada yapabilirsiniz....

quote:

Orjinalden alıntı: cosica

arkadaşlar E500 kullanıp Wirelessinde sık sık kopmalar yaşayan var mı ?Çözümü mümkün mü bu sorunun eski laptopumla saatlerce kopmadan bağlanabilyodum ama E500 1-2 saatte kopyo yaw:((
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.