Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala Vista kullanan arkadaşlara duyurulur vista service pack 1 çıktı. windows updateden veya sitesinden indirebilirsiniz. inşallah şu uyumluluk problemleri hal olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJSahmet

quote:

Orjinalden alıntı: DerbenTli

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DerbenTli

ısınıyormu peki makina aşırı derecede _? ve makinanda ne kurulu _? ve hangi detaylarda oynuyorsun oyunları _?

makinada aşırı bi ısınma yok C: hard diskinde 15 gb boş alanım kaldı ve takılan 2 oyun var biri medal of honor airborne ve bioshock ta takılıo ve airbornu en düşük seviede oynadım herşey en düşük seviyede oynadım yine takıldı.

o kadarlık boş alan vista için düşük bir alan dostum. vista biliyorsun en az 15 gb boş alan istiyor. hdd biraz boşaltma imkanın varsa öyle yap sonra dene...

Dosum çok saoll ama belirtmeyi unutmuşumben vistayı sildim Xp kullaıyorum ve bu takılma rreset atmadn düzelmio.yani CTRL ALT DEl falan işe yaramıo..bi çağresi varsa uygulacam ama herşeyi yaptım disk birleştirme bios ayaralrı güncelleme ama nafile yine yapıyorr.

Peki normal boştayken makinanın ısısı ya da sesi nasıl?? Kedi gibi makine sesi çok az, eğer normalde de ısınıyo ya da ses yapıyosa işlemciyi yoran bişey vardır belki virüs gibi

• quote:

Peki normal boştayken makinanın ısısı ya da sesi nasıl?? Kedi gibi makine sesi çok az, eğer normalde de ısınıyo ya da ses yapıyosa işlemciyi yoran bişey vardır belki virüs gibi

yok aletiin ısısı normal hatta hardiskin işledini gösteren ışıkta yanmıo ben ekran kartından yada işlemci die düşünüon.zaten format attım bakalım yine yapack mı yaparsa sizinle yine paylaşrıım.

inş. düzelmiştir yardımlarınız için çok saolun arkadaşar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJSahmet -- 24 Nisan 2008; 2:20:04 >
  • Arkadaşlar bende xp professionel yükledim şu ana kadar çok fazla bir sorun yaşamadım yannız hdd ide olarak geliyor acaba sata driverlarını bulabileceğim biryerler varmı ..Bu arada şu ses problemi bende de var kulaklık takınca dahili hoparlördende ses geliyor şimdi enson sürüm yüklücem düzelirse yazarım :)
  • ses problemi çözüldü...
  • ufak tefek bilgiler vereyim makinanıza xp yükleyin bence ben birkaç önemli driver yüklücem siteye indirirsiniz.ayrıca ip operatör kullanın işinizi kolaylaştırıyor.iki tane wireless seçeneğiniz var biri intel diğeri atheros ama sanırım atheros varken inteli kullandırmıyor tam emin değilim hiçbir problem yok bağlantıda saatlerce online kalıyorum düşme takılma olmadı yannız wireles ağ kumak biraz zor onuda uzmanlar çözer zaten :)..ses sorunu yaşayabilirsinz realtech son versiyonu yüklerseniz bir problem kalmaz sayfalarda araştırın bulursunuz ben bütün problemleri aştım maşallah makinamda bir problem yok gayet memnunum.Bu arada vistada LG yazısının orda bir ısınma oluyor XP yükledim bu sorun ortadan kalktı........Ayrıca maikanam E500 U-APSPT....
  • Arkadaşlar E500 U.AP22T model notebook u birbuçuk ay önce aldım soğutma konusunda çokça övülmesine rağmen bendeki everest ısı değerleri şunlar :

Güç Tararrufunda :

CPU: 54 C °
    CPU çekirdek1: 46 C °
    CPU çekirdek2: 46 C °
    Grafik İşlemci : 62 C °
    Hitachi HT.......: 37 C °

Performans Modunda:

CPU: 69 C °
    CPU çekirdek1: 62 C °
    CPU çekirdek2: 62 C °
    Grafik İşlemci : 70 C °
    Hitachi HT.......: 37 C °

Ölçüm yapılmadan recovery yaptım, vista kullanıyorum, tüm masaüstü uygulamaları kapalı ve antivirüs olarak norton kullanmıyorum kaspersky kurulu. Çok aradım ama forumda konuyla ilgili değerlere rastlayamadım. U.AP22T kullanan arkadaşlar kendi cihazlarındaki değerleri bildirirlerse bendeki değerlerin normal olup olmadığına karar verebilirim. Bu arada fan da hiç susmuyor düşük devirlerde olsa da sürekli devrede.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar windows xp 32-bit için E500-Up22t nin achi(raid) driverlarını bulabilen var mı? yapmadığım şey kalmadı intel chipset softwarenin son sürümünü yükledim olmadı(via anakartlarda otomatik yüklenirdi achi zira) İntel matrix storagede chpseti tanımadı oda olmadı neten bazı sata driverlar buldum yemedi nerde bu pcnin xp raid sürücüleri yaw bilen varsa uploadlasın lütfen 4-5 arkadaş sormuş ses yok.
  • bende aradım bulamadım yeni konu olarak açtım ama cevap gelmedi
  • Isı değerleri Dengeli Modda

CPU: 61
    CPU Çekirdek 1: 54
    CPU Çekirdek 2: 56
    Grafik: 56
    HDD: 39
  • ve Güç Tasarrufunda
    CPU: 55
    Ç1: 48
    Ç2: 49
    Grafik:55
    HDD:38
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

ve Güç Tasarrufunda
    CPU: 55
    Ç1: 48
    Ç2: 49
    Grafik:55
    HDD:38

wolkan saol cevapladığın için. peki şartlar aynı mı işletim sistemi, uygulamalar vs. benim kafama takılan LG 500 kullanan bazı arkadaşların ısı konusunda çok memnun olmaları ve içlerinden biri 30 derecelerden bahsediyodu. bu benim sistem boşta değerlerim oyun oynarken vs çok daha yukarıları görüyorum. açıkçası bilemiyorum bu değerler bu sistem için normal mi ama bana biraz yüksek geldi. gerçi ikimizin değerler yaklaşık aynı ama başka arkadaşlar da yazarlarsa daha iyi bi sonuca ulaşabiliriz. tekrar saol.
  • benim işletim sistemi Vista değerleri alırken msn açıktı yanında müzik dinliyodum bide internetten dosya çekiyodum. Antivirüs açık (ESET Smart Security) fazla da fark yok seniden değerler iyi gibi. O R500 de olanı bende okumuştum ama hatırladığım kadarıyla altında soğutucu varmış ve işletim sistemide XP ymiş
  • quote:

quote:

yok aletiin ısısı normal hatta hardiskin işledini gösteren ışıkta yanmıo ben ekran kartından yada işlemci die düşünüon.zaten format attım bakalım yine yapack mı yaparsa sizinle yine paylaşrıım.

arkadaşlar format attım demiştim tekrar medal of honor airborne u kurdum ve denedim yine takılcakmı die veee yine alet ısınınca takıldı ve yine reset çekmek zorunda kaldım.Çıldırcam yaa böle güzel özellikte bi bi alet (E500-UAP44T) niye takılır.İki tahminim
    1)Ekran kartının aşırı ısınma olasılığı
    2)Deamon Toolsun aletin ayarları ile çakışıp böle bi osrun oluşturması fikirlerinizi bekliyorumm Saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar format attım demiştim tekrar medal of honor airborne u kurdum ve denedim yine takılcakmı die veee yine alet ısınınca takıldı ve yine reset çekmek zorunda kaldım.Çıldırcam yaa böle güzel özellikte bi bi alet (E500-UAP44T) niye takılır.İki tahminim
    1)Ekran kartının aşırı ısınma olasılığı
    2)Deamon Toolsun aletin ayarları ile çakışıp böle bi osrun oluşturması fikirlerinizi bekliyorumm Saygılarımla

Peki XP mi kullanıyosun vista mı? Hazır yeni format atmışsın çok şey yüklemeden diğer işletim sistemini dene bi de? Eğer gene yaparsa donanımsal olduğu anlaşılır.

• Intel® Matrix Storage Manager programını yüklemek gerekiyor sanırım ahci için ama ben kuramıyorum sisteminiz yetersiz falan diyor anlamadım gitti başka bir arkadaş denesin sonucunu paylaşsın bence bakalım ne olcak...
  • Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce LG E500-UAPSPT modelini Kadıköy EXA dan aldım gayet şık bir makina ve performansıda iyi.
    Vista home Premium geliyor içinde. Malesef SQL 2000 kullanmam gerektiğinden XP kurmam gerekti. XP performası çok iyi. Yalnız kurarken dikkat edilecek tek nokta Ses Kartı driver ını LG nin sayfasnından değil Realtek in sayfasından indiriniz yoksa Kulaklık çıkışına kullaklık takmanız halinde hem dahili hoparlörden hemde kulaklıktan ses almanız gibi abuk bir problem çıkıyor.
    Ayrıca bazı arkadaşlar ses geliyor demiş evet bir cızırtı çıkarıyor makina ilk açıldığında yaklaşık olarak 2 dk sürüyor fanında bir problem var tam hızına ulaşana kadar fan bir ses çıkarıyor.2 dk sonra herşey normale dönüyor.

Isı konusunda evet biraz ısınıyor malesef. Ama abartılacak kadar sorun teşkil ediceğini zannetmiyorum zaten hangi makina ısınmaz ki. Dikkatimi çeken nokta ısı konusunda LCD ve HDD nin daha çok ısı ürettiğiydi.
    Ekran kartı gayet başarılı Crysis oyununu orta seviyede gayet akıcı oynayabiliyorsunuz.
    Ses kalitesi çok güzel.
    Ekran kalitesi de başarılı.
    HDD hızı da gayet tatmin edici.
    Bu fiyata uygun bir makina.
    Yazılımcı oldğumdan dolayı en Sıkıcı tarafı Klavye ye alışmak zor :D heleki "home" ve "end" tuşlarını "fn" tuşuna basarak kullanmak gayet can sıkıcı. Büyük küçük işaretlerini "><" sağ tarafa almaları çok saçma oldğu kadar, bir o kadar da gıcık . Hatta cinayet sebebi desem yeriridir:)

• Bu arada hiç dikkatinizi çektimi bilmiyorum Everest le baktığımdan Anakart ın msi oldğunu gördüm tahmin etmiştim ayrıca Sanırım MSI firmasına yaptırıyor LG notebooklarını. Daha önce kullandığım MSI notebook umdan gayet memnundum. hiç sorunyaşamadım. Sanırım ondan dolayı LG lerde problem çıkmıyor. :D
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.