Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dell notebooklarda c ye format atınca recovery kullanılamıyo. Aynı durum e500 lerde de var mı deneyen ya da format atan oldu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

Dell notebooklarda c ye format atınca recovery kullanılamıyo. Aynı durum e500 lerde de var mı deneyen ya da format atan oldu mu?

hiçbişey olmuyor yeterki 10 gb lik recovery kısmına dokunma(format atarken görürsün) diğer partitationlar da sapasağlam kalıyo yani bi problem yok
  • merhabalar bende e500 kullanıcısıyım kulübümüz hayırlı olsun hepimize,arkadaşların ellerine sağlık
  • ya arkadaşlar ben vistadan xp ye geçtim ama ses kartı driveri olmadı,lg nin kendi sitesinden indirdim ama,hoparlör taktığımda ses hala lap toptan gelio,kulaklık taktığımda ise her ikisinede ses veriyo,saatlerdir son sürüm driver arıyorum ama bulamadım bide bu smart camın son ürümü falan varsa oda gerek,bilen varsa yardımcı olsun lütfen,şimdiden teşekkürler. LG E500-U.AP22T bendeki model...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNIALTAY

E500-UP22T MODELİNİ KULLANIYORUM KISA BİR SÜREDİR.. AKLIMA TAKILAN BİŞEY VAR EKRANIN ALT ALT TARAFINDA LG YAZAN EKRANI ÇEVRELEYEN ŞERİT ÜZERİNDE BENDE HAFİF DE OLSA AÇIKLIK VAR DAHA ÇOK SOL TARAFTA EKRANA YUKARIDAN BAKARSAM BELLİ OLUYOR. SANKİ BOMBE YAPMIŞ GİBİ. ESTETİK AÇISINDAN FARKEDİLMESE DE BİLGİSAYARI YENİ ALDIĞIM İÇİN AKLIMA TAKILDI.. OZELLİKLE MASAÜSTÜNÜ SİYAH RENK YAPIP EKRANIN O KISMINDA RENK KONUSUNDA BİR FARKLILIK VEYA BOZULMA(RENK KALİTESİ YÖNÜNDEN ) OLUP OLMADIĞINA BAKTIM EKRAN KALİTESİ AÇISINDAN BİR SORUN YOK.. İLERİDE SORUN YARATIR MI VEYA HERKESTE BOYLEMİ DİYE SORMAK İSTEDİM.. LG YAZISININ SOL TARAFINA DOĞRU O ŞERİT SANKİ EKRANA TAM YAPIŞIK DEİĞİL GİBİ DURUYOR BOMBE YAPMIŞ GİBİ ÇOK HAFİF DE OLSA.. BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM ÇÜNKÜ DAHA 3 GÜNLÜK BİLGİSAYARI GERİ GÖTÜRMEK İSTEMİYORUM EĞER ONEMSENMEYECEK BİRŞEYSE BENİM SORDUĞUM, CEVAPLARINIZI BEKLİORUM ARKADAŞLAR..

Arkadaşım senin yazını okuyunca şimdi bende baktım,valla bende de var ya,ama ben alalı 1 ay falan oluyo,bu normal diilse sende bende deiştircez zaman,ama bende ters bi etki yapmadı şimdiye kadar,öbür arkadaşında dediği gibi ekranın çalıştırıldığı yer olduğundanda olabilir... ya ben zaten lg nin bilmiyorum başka modelleride mi böle,kullandığı malzemeyi beğenmedim,bunu daha ii pili çıkartıp orayı tuttuğunda anlıcaksın,ya kuvvetlice bassam elimde kalcak gibi,touch pad in olduğu kısım falan parmaınla baskı yaparsan anlarsın,içe göçüyo,daha kaliteli malzeme kullanılabilirdi bence...

• Beyler, ROBSON olayını araştıran oldu mu hiç?Makinede ROBSON yok ama ROBSON için yuva varsa alınıp takılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Beyler, ROBSON olayını araştıran oldu mu hiç?Makinede ROBSON yok ama ROBSON için yuva varsa alınıp takılabilir.

bende onu sorucaktım galiba bizimkinde yok ama yinede bi tel açıp servisine sormak lazım. Ben kararsızım 15-20 milyona bi sd kart alıp readyboostlu mu kullansam yoksa 2 gb ram mi alsam ve 3. de dün aklıma takılmış olan turbo memory .Tavsiyeler pls. Bu arada OTTO VON BISMARCK uap44t lerin ekran kartı GT değilmiydi yoksa sadece R500 lerde mi GT var?
  • yha benim ses kartı driverine cevap gelmedi daha, bilen varsa yardımcı olun lütfen arkadaşlar[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan37 -- 30 Mart 2008; 19:55:32 >
  • R500'lerde 128 BİT 8600M GS var.E500'lerde ise 64 BİT 8600M GS var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asarhaddon

quote:

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

Dell notebooklarda c ye format atınca recovery kullanılamıyo. Aynı durum e500 lerde de var mı deneyen ya da format atan oldu mu?

hiçbişey olmuyor yeterki 10 gb lik recovery kısmına dokunma(format atarken görürsün) diğer partitationlar da sapasağlam kalıyo yani bi problem yok

saolasın

Bu arada ses sorunu olan arkadaş oguzhan37
    http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
    adresinde ordan xp için olanı indir. Hem lg nin sitesindekinden küçük hem de en yenisi.Ben de de vardı aynı sorun ki herkesde var büyük ihtimalle bunu kurunca geçti

• kardeş saol valla,çok yardımcı oldun,teşekkürler.bunu kurunca düzeldi,eminim herkeste aynı sorunu yaşamıştır dediğin gibi...
  • ya arkadaşlar benim lap top sanki fazla ısınıyo gibi geldi,bacaımı yakıo internete bağlıyken falan,biliyorum programlar gerçek değeri vermiyo ama everest yükledim cpu çekirdek1: 52C cpu: 59C gösteriyo, yani nette dolaşırken fazla kasılcaını sanmıyorum,bacaımı tutamıorum altında,sizce bu değerler normal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafkas197

Yaw beyler ben LG E500-UAPSPT modelini alacam ama benim birkaç sorum var şimdii fan sorunu bu modelde varmı? ikincisi ekran kalitesi güzelmi? birde pil sorunu bunlar da bişey yoksa almayı düşünüyom yardım ederseniz sevinirim. he birde bu modelin özelliğni yaziyim sizlere

Santarosa Core 2 Duo T7100
    1.8 GHz
    800 MHz
    2MB
    2048MB
    DDR2
    160 Gb
    256 Mb
    NVIDIA
    GF 8600
    15.4 " FINE BRIGHT
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    2.8 KG
    1473 ytl kdv dahil iyimi?

bu fiyata nerde var kardeş taksitlimi
  • kardeş bende e500-u.ap22t var,pil2.5-3 saat gidiyo,ekran kalitesi harika diyebilirim fakat fan sorunu nedir anlamadım dorusu?dünde bi arkadaş yazmış işte ekranın kenardan tutan bantları hafif bombeleşmiş ama belli bile diil,bunlar küçük ayrıntı ve bize sorun çıkarmadı işin aslı,perfonmansınada diicek yok,anlıcaın küçük ayrıntılara takmazsan tavsiye ederim ve bu modellede kıyasla işte,fiyat olarak mütevazi bence...
  • ACER 4315 VISTA PUANI : 3.1

LG E500 UAP44T VISTA PUANI : 3.4
  • Bu HDD SESİ BENİ ÇILDIRTICAK YHAA
  • Nasıl bir ses ki bu.Ben duymadım hiç.Hocam fandan geliyor olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Nasıl bir ses ki bu.Ben duymadım hiç.Hocam fandan geliyor olmasın.

Bu HDD den gelen cırt cırt diye bir ses var onu diyor birşey dinlerken duyamazsınız bilgisayar ilk açılışta bu sesi baya hissettirir.Bide HDD çok kullanıldığında yapabilecek bişide yok bu e500ün kronik bir rahatsızlığı belki HDD değiştirilerek problemden kurtulunabilir.Zira makinenin altına HDD Door diye bir yer var tornavida ile açılabilecek.Zaten Notebooklarda HDD yükseltmesi yapılabildiğini sanıyorum.Ben ilerki yıllarda mümkün olursa zaten kapasitesini artırmak isterim.
  • Aranızda bu fiyata nerde satıldığını bilen var mı????
    Doğruysa hemen alacamda

quote:

Orjinalden alıntı: ReTRo-Asi

quote:

Orjinalden alıntı: kafkas197

Yaw beyler ben LG E500-UAPSPT modelini alacam ama benim birkaç sorum var şimdii fan sorunu bu modelde varmı? ikincisi ekran kalitesi güzelmi? birde pil sorunu bunlar da bişey yoksa almayı düşünüyom yardım ederseniz sevinirim. he birde bu modelin özelliğni yaziyim sizlere

Santarosa Core 2 Duo T7100
    1.8 GHz
    800 MHz
    2MB
    2048MB
    DDR2
    160 Gb
    256 Mb
    NVIDIA
    GF 8600
    15.4 " FINE BRIGHT
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    2.8 KG
    1473 ytl kdv dahil iyimi?

bu fiyata nerde var kardeş taksitlimi

• Müzik falan dinlediğinizde belli olmuoy ama normalde cırt cırt ses yapıp duruyoo hele geceleri insanı çıldırtıyo fan sesi çok az geliyo rahatsz edici değil zaten ara sıra geliyo hdd nerdeyse hiç kullanmıyorum ama geliyo işte offf offf
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.