o hem hoparlörden hem de kulaklıktan ses gelme sorunu çözüldü E500 kulaklık sorunu altında bulabilirsin
TEKRARDAN MERHABA ARKADAŞLAR BENDE NUGUN VATAN BİLGİSAYRDAN E500-UP22T MODELİ ALDIM.. E500 UAPST ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ANCAK İZMİRDE HİÇ BİR YERDE BULAMADIM İSTANBULDAN KARGOYLA GETİRTMEKTE PEK GÜVENİLİR GELMEDİ AÇIKÇASI.. UMARIM TOSHİBA ALMADIĞIMIZ İÇİN PİŞMAN ETMEZ BENİ LG..FİKİR VEREN YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA TEKRAR TEŞEKKÜRLER..
Merhaba arkadaşlar, UAPSPT model bilgisayarıma Xp kurmak istiyorum. Fakat SATA sürücülerini bulamadım. Acaba bunları nerden bulabilirim? Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: hselcukkacar
Merhaba arkadaşlar, UAPSPT model bilgisayarıma Xp kurmak istiyorum. Fakat SATA sürücülerini bulamadım. Acaba bunları nerden bulabilirim? Teşekkürler...
dostum bios'ta "ahci" ve "ide" modları var. (seninkinde de varsa)ide'yi seçersen sata xp cd'sine sata sürücülerini eklemeye gerek kalmaz.
Ya arkadaşlar
Klavyeyi daha rahat kullanmak için Ben bu notebook arka ayaklarını 4 cm daha kaldırmak istiyom Bunu nasıl yapabilirim?
Notebook standları yüksek kalıyor
Bir şekilde arka ayakları kaldırmam lazım Ayaklara ek vb bir işlem yapabilir miyiz:)
slm arkadaşlar arkadaşın LG E500 notebook u var vista 32 bit basic yüklüydü xp ye çevirdim.
ama ekran kartının driverini indiremiyorum diğer driverleri LG nin sitesinden indirdim kurdum ama ekran kartınınkini indiremiyorum en az 10 kere denedim yarıya gelmeden takılıyo inmiyor.
Elinde XP için ekran kartı driveri olan varsa upload edebilir mi yada indirebileceğim bi adres verebilir misiniz? nette bulamadım yardımlarınızı bekliyorum iyi geceler şimdiden teşekkür ederim
arkadaslar ddr2 ve ddr3 belleklr arasında büyük fark varmıdır bu bizim e500 ler ddr 3 desteklermi ocz bellek almayı düşünüorumda
quote:
Orjinalden alıntı: lgsulo
arkadaslar ddr2 ve ddr3 belleklr arasında büyük fark varmıdır bu bizim e500 ler ddr 3 desteklermi ocz bellek almayı düşünüorumda
Bizim laptoplarda DDR3 desteği yok.DD2-533, DDR2-667 ve DDR2-800 Mhz ram desteğine sahip bizdeki E500'ler.Masaüstülerde yeni yeni görmeye başladım ben DDR3 bellekleri.
Sıcak fırsatlarda 2 adet 2 GB DDR2-800 MHZ VERITECH marka belleği 104 YTL toplam fiyat ile satıyorlar.Bizdeki laptoplarda 4 GB ram desteği mevcut.Ben DDR2-667 Mhz kullanıyorum.Şuan düşünüyorum da acaba DDR2-800 Mhz ram kullansam değiştiğime değer mi?
E500-UP22T MODELİNİ KULLANIYORUM KISA BİR SÜREDİR.. AKLIMA TAKILAN BİŞEY VAR EKRANIN ALT ALT TARAFINDA LG YAZAN EKRANI ÇEVRELEYEN ŞERİT ÜZERİNDE BENDE HAFİF DE OLSA AÇIKLIK VAR DAHA ÇOK SOL TARAFTA EKRANA YUKARIDAN BAKARSAM BELLİ OLUYOR. SANKİ BOMBE YAPMIŞ GİBİ. ESTETİK AÇISINDAN FARKEDİLMESE DE BİLGİSAYARI YENİ ALDIĞIM İÇİN AKLIMA TAKILDI.. OZELLİKLE MASAÜSTÜNÜ SİYAH RENK YAPIP EKRANIN O KISMINDA RENK KONUSUNDA BİR FARKLILIK VEYA BOZULMA(RENK KALİTESİ YÖNÜNDEN ) OLUP OLMADIĞINA BAKTIM EKRAN KALİTESİ AÇISINDAN BİR SORUN YOK.. İLERİDE SORUN YARATIR MI VEYA HERKESTE BOYLEMİ DİYE SORMAK İSTEDİM.. LG YAZISININ SOL TARAFINA DOĞRU O ŞERİT SANKİ EKRANA TAM YAPIŞIK DEİĞİL GİBİ DURUYOR BOMBE YAPMIŞ GİBİ ÇOK HAFİF DE OLSA.. BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM ÇÜNKÜ DAHA 3 GÜNLÜK BİLGİSAYARI GERİ GÖTÜRMEK İSTEMİYORUM EĞER ONEMSENMEYECEK BİRŞEYSE BENİM SORDUĞUM, CEVAPLARINIZI BEKLİORUM ARKADAŞLAR..
quote:
Orjinalden alıntı: UNIALTAY
E500-UP22T MODELİNİ KULLANIYORUM KISA BİR SÜREDİR.. AKLIMA TAKILAN BİŞEY VAR EKRANIN ALT ALT TARAFINDA LG YAZAN EKRANI ÇEVRELEYEN ŞERİT ÜZERİNDE BENDE HAFİF DE OLSA AÇIKLIK VAR DAHA ÇOK SOL TARAFTA EKRANA YUKARIDAN BAKARSAM BELLİ OLUYOR. SANKİ BOMBE YAPMIŞ GİBİ. ESTETİK AÇISINDAN FARKEDİLMESE DE BİLGİSAYARI YENİ ALDIĞIM İÇİN AKLIMA TAKILDI.. OZELLİKLE MASAÜSTÜNÜ SİYAH RENK YAPIP EKRANIN O KISMINDA RENK KONUSUNDA BİR FARKLILIK VEYA BOZULMA(RENK KALİTESİ YÖNÜNDEN ) OLUP OLMADIĞINA BAKTIM EKRAN KALİTESİ AÇISINDAN BİR SORUN YOK.. İLERİDE SORUN YARATIR MI VEYA HERKESTE BOYLEMİ DİYE SORMAK İSTEDİM.. LG YAZISININ SOL TARAFINA DOĞRU O ŞERİT SANKİ EKRANA TAM YAPIŞIK DEİĞİL GİBİ DURUYOR BOMBE YAPMIŞ GİBİ ÇOK HAFİF DE OLSA.. BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM ÇÜNKÜ DAHA 3 GÜNLÜK BİLGİSAYARI GERİ GÖTÜRMEK İSTEMİYORUM EĞER ONEMSENMEYECEK BİRŞEYSE BENİM SORDUĞUM, CEVAPLARINIZI BEKLİORUM ARKADAŞLAR..
Bildiğim kadarı ile İnce LCD ekranın elektronik aksamı orada bulunuyor o yüzden o bölge ekranın diğer yerlerine göre daha sıcak bu yüzdende ordaki plastiği deforme edip bombeleştiriyor
slm arkadaslar lg e500 uapspt modelini aldım pişmanım desem yeridir. nedense asus f3sv modelindede 8600 m gs ekran kartı var bızdede ama puanım 3.4 u gecmedı asusta 4.7.... bide bu ekran kartı 128 bit memory interface e sahip ama rivatuner vb programlarda inceleyn olduysa 64 bit görünücektir. bu konu ciddi bir tüketici suçu sizin görüşleriniz nedir?
Bu konu çok konuşuldu ve çok irdelendi.Sonuçta bir yere de varılamadı.Biz de çok üzgünüz.R500'lerde 128 bit 8600M GS varken bizde 64 bit 8600M GS mevcut.Elden birşey gelmez artık.
Buarada BLUETOOTH yazılımını LG INTELLIGENT UPDATE CD'sindeki yazılım olarak mı kullanıyorsunuz.Yoksa VISTA'nın standart arayüzü olarak mı?
günaydın arkadaşlar. uzun zamandır araştırıyorum, bütçeme ve aradığım özelliklere en uygun laptop LG E500 L277T. sizden yardım istediğim konu, vista yüklü gelen pc ye xp yi yüklesem, xp driverlarını sorunsuz ve eksiksiz bulabilir miyim? vista kullanmak istemiyorum. çünkü çok uyuz ve gıcık yönleri varbu yüzden xp yüklicem. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
birçok kişi gibi ben de rica edicem ama (sonuç alamayacağımı bilerek belki bir umut) naptımsa 3- 4 değişik bilgisayardan denedim xp driverları birtürlü inmiyor driverları elinde olan bi upload ederse çok sevinicez
peki sence servise goturmeye gerek var mı bu problemden dolayı yoksa bütün lg lerde olan genel birşeymi???? zaten biraz daha dikkatli inceleyince sadece sol tarafına deil ekranın çeşitli yelerinde açılmalar daha dorusu bombeleşmeler olduğunu gordum.LG yazılı siyahşerit krana tam yapışık değil yer yer çok çok az da olsa açılmalar var. arkadaşlar bir yol gosterirseniz sevinirim. genel birşey mi yoksa bir problem mi olduğu konusunda.ona gore servise goturucem bilgisyarı
arkadaşlar vatan bilgisayarın bugünkü kampanyası ile "E500-GA290T CORE2 DUO-T5450 1.6GHZ-1024MB-MAX.128MB-120GB-15.4"-DVD/RW-WVBAS" almak istiyorum...fiyatı çok uyguna geliyo...Bu leptopu en fazla bir yıl kullanmayı düşünüyorum çünkü elimde acer aspire 9424 vardı ve 1600 ytl ye sattım.bu paraya hiç dokunmicam,vatandan taksitele bu lg yi almayı düşünüyorum. seneye çok daha iyi bi işlemcili bi leptop alıcam.
Marka LG Ürün Kodu ANL-058-6 Açıklama Özellikler CPU Teknolojisi CPU Hızı CPU Bus Hızı CPU Ön Bellek RAM Kapasitesi RAM Tipi HD Kapasite VGA RAM VGA Chipset Markası Ekran Boyu (inch) Monitör Tipi Maksimum Çözünürlük Optik Sürücü Mobil Özellikler Mobil Özellikler Mobil Özellikler İşletim Sistemi Ağırlık (Kg) Diğer
Santarosa Core 2 Duo T5450 1.6 GHz 667 Mhz 2MB 1024MB DDR2 120 Gb 128 Mb INTEL ( Paylaşımlı ) GMA965 15.4 " FINE BRIGHT WXGA 1280*800 DVD SUPER MULTI BlueTooth Kart Okuyucu Wireless Win Vista Basic Tr 2.7 KG 3 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT
bu makinelerde ısınma problemi var mı ve vista çok kasıyo mu...bi de ekran kartı max. 128 mg cd 4 ü kaldırmaz dimi
Ekranın sol alt taraftaki bombeleşme bende de var. Bir hafta önce başka bi arkadaşım da e500 uap22t aldı. Laptop daha hiç kullanılmadan baktım, aynı şekilde onun ekranın sol altında da bombeleşme var. Herhalde üretimden kaynaklanan birşey.
quote:
Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK
Bu konu çok konuşuldu ve çok irdelendi.Sonuçta bir yere de varılamadı.Biz de çok üzgünüz.R500'lerde 128 bit 8600M GS varken bizde 64 bit 8600M GS mevcut.Elden birşey gelmez artık.
Buarada BLUETOOTH yazılımını LG INTELLIGENT UPDATE CD'sindeki yazılım olarak mı kullanıyorsunuz.Yoksa VISTA'nın standart arayüzü olarak mı?
Konuyu tekrar açıp yarayı tekrar kanatmak istemiyorum ama bi gerçek bende 2 hafta önce sırf ekran kartına yarsıyıp LG E500-UAPSPT aldım gerçi pişman değilim ama moralim bozulmadı değil 8600 gS nin 8400 e eşit olduğu bir nevi çekirdek 8600 ama kullandıkları 64 bit ramlerden dolayı 8400 kadar performans veriyor kardeşimde LG R405 var ekran kartı dışında bütün özellikleri aynı benimki ile işte nedir T 7100 cpu 2048 mb ram 160 hdd vs. yalnız ekran kartı onunki 8400 M dün bu olayı burdan öğrenince ondan 3d Mark 2006 da standart ayarlara dokunmadan test yapmasını istedim oda yapmış aldığı puan 1669 sonra akşama ben test ettim aldığım puan 1696 fark 27 puan buda gösteriyorki 8400 e eşit gerçi aldığımda modelleri baya araştırdım ben 999$+KDV aldım buna muadil bi asus vardı onunda ekran kartı ATİ x1250 idi ACER lerin yeni kasaları döküntü olduğu için hiç bakmadım bunu aldım yidende tavsiye ederim 8400 de kötü değil
Sonunda oldu uzun uğraşlardan sonra xp için tüm driverları indirdim (partlar bozuk çıkıyordu) Ve ben de tüm driverları yükleyeyim dedim ama hem rapide upload çok uzun hem de tam sonunda bağlantı kesildi bir arkadaş lg inteligent update prosu hepsiini otomatik kuruyor demiş ama öncesinde makinenin net bağlantısını görmesi lazım makine net bağlantısını bile görmüyor xp ilk kurulduğunda ben de bunun üzerine wireless ve lan driverını yükledim(sadece wireless driverını yüklemek için 3 kez uğraştım birinde elektirik gitti 2 sinde rapid bağlantıyı kesti yani rapide upload çile oldu ) ilk önce bunları indirip yükleyin sonrada update prosunu kurun olmazsa söyleyin istediğiniz driverı upload edeyim http://rpidshare.com/files/103236527/Wireless_3_.zip.html http://rpidshare.com/files/103238000/LAN.zip.html (r ile p arasına a getirmeyi unutmayın)